Home

Deze website is opgezet met de intentie om de berichten die worden doorgegeven via James McConnell van de AncientAwakenings groep Prepare for Change in het Nederlands te vertalen zodat een groter publiek kan kennis nemen van deze informatie.

 
Sananda

De AncientAwakenings groep is gevestigd in Payson Arizona in Amerika. Zij komen wekelijks op Zondag bijeen voor een gezamenlijk algemeen gesprek en aansluitend is er een channeling die geleid wordt door James McConnell.  James is tevens de oprichter van deze groep. De groep bestaat uit mensen die in meerdere landen zijn gevestigd, die via het internet conferentiesysteem met elkaar verbonden zijn en contact met elkaar kunnen hebben. Alleen luisteren is ook een optie.

Deze gesprekken en channelings zijn te beluisteren via internet of per telefoon, informatie hierover vind je op de website van meetup.com.

Verder worden er diverse berichten op de website geplaatst die zowel persoonlijke kennis verschaffen als informatie over de veranderingen die plaatsvinden in deze tijd.