18.1.7 Blogtalk radio – Prepare For Change met Sananda en OWS

“Blogtalk radio – Prepare For Change met Sananda en OWS”

Ancient Awakenings.org
7 januari 2018
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven op de eerste zondag van de maand tijdens onze Blog Talk Radio-editie van de groep Prepare For Change gevestigd in Phoenix, AZ op 7 januari 2018

Zoë: Hallo iedereen en welkom – welkom bij Ancient Awakenings – Prepare for Change (bereid je voor op verandering), wekelijkse bijeenkomst. Het is 7 januari 2018 – de eerste zondag van de maand dus dat betekent dat het de BlogTalk-dag is!
Niet alleen dat, het is de eerste zondag van het nieuwe jaar … wat, wat mij betreft, het gewoon behoorlijk prachtig maakt, maar ik geloof dat Rita over een paar minuten daar iets over zal zeggen.

Als je naar de oudejaarsavond sessie geluisterd hebt of er bij was, hoorde je dat ook: er werd ons verteld dat dit een ongelooflijk fantastisch jaar gaat worden – inderdaad eentje om naar uit te kijken. De informatie is allemaal extreem positief, de Republiek glijdt door de Stormwolken, (en ik zet dat tussen aanhalings tekens), GESARA dringt naar de voorgrond, en wij (en daarmee bedoel ik elk wakker en bewust persoon in deze wereld) zijn de trillingen aan het verhogen waardoor dit allemaal gebeurt.

Ik weet niets over astrologie – maar ik kan dat nummer niet uit mijn hoofd krijgen, dit is dus waarschijnlijk waar: Jupiter & Mars stonden gisteravond in het zevende huis.  Zing het met mij: Het liedje “This is the dawning of the Age of Aquarius”  dit is het aanbreken van het Aquariustijdperk)

Ik geloof dat het ook orthodoxe kerst is, dus als je orthodox bent, fijne kerst voor jullie.

Maar je weet dat ik me gewoon wil koesteren in de briljante energie die iedereen toevoegt aan deze zeer speciale groep die James samen gebracht heeft. En we zijn een behoorlijk speciale groep! Gezien alles wat er is gebeurd … althans sinds ik heb deelgenomen, was het echt inspirerend. En opbeurend en opwindend, gewoon om te kunnen leren van mensen zoals jullie en van jullie reizen en te leren van One Who Serves en te leren van Sananda zelf en alle prachtige stemmen en berichten die er zijn doorgekomen over de jaren. Het was allemaal ‘zo’n drukte ‘ zoals we altijd zeiden.

Maar het is de eerste zondag van de maand en het is BlogTalk-dag. En dat is omdat Anne DeHart een paar jaar geleden James McConnell uitnodigde om zijn channelings op haar Blog Talk-radiokanaal te delen. Dat introduceerde hem bij haar uitgebreide Hollow Earth Network-publiek, waaronder ik, en introduceerde bij de onnavolgbare One Who Serves.

(Ik vind het altijd leuk om de puntjes met elkaar te verbinden en verder en verder terug in de tijd te gaan om te zien hoe het allemaal georkestreerd is – net zoals One Who Serves steeds zegt.)

Maar ik herhaal dit omdat ik hier ben dankzij Anne DeHart. En ik ben trouwens Zoe, de radio facilitator.

Daarom zou ik deze oproep graag net iets anders willen openen:

Voor degenen die zich misschien niet bewust zijn, onze geliefde zuster Anne De Hart, mijn mentor en Rita’s zeer hechte vriendin gedurende tientallen jaren. Ging ons voor op haar pad – dit was haar stijl om altijd het voortouw te nemen. Ze maakte haar overgang vorige maand ongeveer dezelfde tijd als nu, dacht ik, bijna onmiddellijk na onze Advance. (Op dit moment lijkt het zo lang geleden.)

En mogelijk, zoals ik, werden velen van jullie vaste volgers van Ancient Awakenings terwijl die in de ether was.

En ik wil mijn dierbare vriendin, onze goede vriendin, Anne / Lady Nada, bedanken voor het feit dat ze mij aan jullie heeft voorgesteld. Om me uit haar Hollow Earth Network te halen en me een plek te geven om te landen … en te leren … en te groeien. En voor dat alles wil ik jullie ook bedanken.

Ik weet dat ik mezelf herhaal van onze inaugurele BlogTalk-show, maar ik wil haar erkennen voor alles wat ze deed … voor mij persoonlijk, en ik zou me voorstellen, te oordelen naar ieders reactie, wanneer ze zou binnenstappen, het was hetzelfde voor veel van ons in deze groep. Ze was echt de Lichtstrijder die we allemaal willen worden.

Dus ik vraag dat je mij iets toestaat (niet dat je een keuze hebt omdat ik de knoppen bedien) om samen met mij haar te herinneren, haar te eren omdat ze erop staat dat we de materiële dingen vergeten en ons richten op de voorbereiding op ascensie. Ik wil deze sessie graag openen met haar favoriete gebeden en bevelen waar ze altijd haar HEN-radio shows mee heeft geopend.

Ze begon met een St Germain Violet Flame-decree voor het opruimen … (dat is een soort protocol van overgave in een korte vorm). Dus als je het herinnerd, zeg het samen met mij alstublieft. Oh, en ik hoorde ergens dat St Germain ons vroeg ​​om het roze licht te gaan gebruiken – om negativiteit in het roze licht te transmuteren. Dus visualiseer dat als we zeggen:

Ik Ben de Machtige Violette Consumerende Vlam die nu en voor altijd alle vroegere en huidige fouten consumeert en transmuteert, hun oorzaak, kern, effect en Akashic-record. (Herhaal dit 3 keer) Het zij zo.

Daarna ging ze in gebed voor bescherming, wat trouwens afkomstig was van Ashtar. Ze vertelde vaak hoe Ashtar het dicteerde aan zijn Tweeling Ziel, Pallas Athena, die we alleen kenden, of zal ik zeggen dat ik haar destijds alleen kende als Anne’s goede vriendin. Nu blijkt dat het onze kleine West Virginia lieveling  Rita is, die nu Athena wordt genoemd.

Dus laten we naar Ashtar’s gebed gaan voor bescherming … als je het je niet herinnert op dit moment zul je het wel herinneren als we er mee beginnen, zeg het samen met mij alsjeblieft:

Geliefde Ik Ben Aanwezigheid,
Intensiveer je beschermende pilaar van zuiver wit kosmisch licht
In, door, en om mij heen.
Laad het op met je onoverwinnelijke bescherming, krachtig en ondoordringbaar, dat me beschermd tegen alles wat niet van het licht is en houd dit in stand.
Maak en houd me altijd gevoelig voor U en uw leiding en maak mij immuun voor alle onvolmaaktheden. Zo zal het zijn.
Ik Ben Die Ik Ben. Ik Ben Die Ik Ben. Ik Ben Die Ik Ben. Ik Ben Die Ik Ben.

Nou bedankt voor het meedoen met mij. We zijn allemaal, verzot op Anne, ik hou van je, we houden allemaal van je, Godspeed. Blijf in contact. (En Lady Nada, ik zie je bij het Solar Tribunal.) Oh en Sananda, het spijt me dat ik je tijd heb ingeperkt, maar … je weet wel … wel … dank je.

Laten we het daarom aan Rita of Athena overlaten om te zien wat ze te zeggen heeft over de numerologie van de dag. Athena …

Rita: Ja. Groeten. Groeten aan jullie allemaal en ik zou graag iets over onze gastvrouw willen zeggen. Ze is heel bescheiden. Ze zegt nooit iets over zichzelf, maardat wil ik wel doen. Ze is een heel … ze heeft veel ervaring in veel dingen zou ik zeggen ……

Zoe: Oke! Dat is genoeg! [Gelach]

Rita: Ze is een goede zakenvrouw en ze is een erg goede communicator en nog veel meer. Heel spiritueel en we houden heel veel van haar, dat wil ik nog toevoegen. Dank je.

Zoe: Oh dank je lieverd. Maar we lopen uit de planning, dus laten we …

Rita: Geen ‘maren’, weet je nog? Oke. Dus ik wil iedereen hier vandaag heel gelukkig Nieuwjaar wensen.

Je weet dat vorig jaar het getal 1 was. En we zeiden allemaal: “genoeg is genoeg.” Ja, genoeg was genoeg, maar nu gaan we 2018 in en dat zal er aan toevoegen. Dus nu gaan we vooruit, weg van genoeg en er iets aan doen. 2018 is een getal dat opgeteld een 11 is wat een hoofdgetal is. En 11 als hoofdgetal — laat me een definitie geven: een hoofdgetal is een hoger spiritueel niveau of vlak en is zeer intens. En numerologie, zoals je weet, is de energie van getallen.

Alles is energie zoals we weten. Maar laten we daar met elkaar even over nadenken, op 21 december was waar het begon, waar het werkelijkheid werd, en iemand vroeg wat er op 21 december gebeurde. Welnu, het was de water Kreeft, het teken Kreeft dat binnenkwam. Het was een kosmische energie van overvloed en manifestatie die dit jaar zal gebeuren. Iets anders dat dit jaar ook zal gebeuren is wanneer we het hebben over 11-11, elke keer dat je 11-11, 11:11 PM en 11:11 AM ziet, dan komt de energie binnen en dit zal gebeuren voor 365 dagen dit jaar. En november is een elfde maand.

Dus, nu, wanneer we aan dit jaar denken en er gaat zoveel gebeuren dat al het harde werk en alles wat we hebben gedaan dit jaar zal gebeuren. Het zal in het zicht komen en zal gebeuren. Er zijn een aantal nadelen. Velen van ons zullen het gevoel hebben dat we een deken rond ons hoofd hebben die ons terugtrekt.

Maar we gaan vooruit omdat dit jaar het jaar is waarin het Goddelijke Vrouwelijke binnenkomt en er veel eer en respect zal zijn. Er zullen mannen zijn die de leiding nemen als leiders en ze zullen een stuk respectvoller en eervoller zijn en ze zullen een stuk zachter zijn met hun bevelen. Wel, we hebben lang gewacht, is het niet dames, op deze vrouwelijke tijd.

Maar begrijp me niet verkeerd. We hebben allemaal het mannelijke en het vrouwelijke in ons, maar dit is het jaar waarin het in evenwicht zal zijn; dat het mannetje en het vrouwtje in elk van ons in balans zal zijn. En dat betekent dat we heelheid, zachtheid, lichtheid, vriendelijkheid en liefde zullen hebben. En ik zal je vertellen dat ik echt uitkijk naar de rest van dit jaar. We zijn nu in het begin en we hebben allemaal de liefde in ons hart dat we onszelf moeten verheffen en dienen. Dus stuur ik liefde, mededogen, vergeving en dankbaarheid naar iedereen … en iedereen welterusten! … Nee! [Maakt een grapje]   Heel erg bedankt.

Zoe: Dat was geweldig. Je weet dat Rita de afgelopen 40 jaar numerologieleraar geweest is. Ik veronderstel dat je voor altijd zou kunnen zeggen, eigenlijk sinds Pallas Athena numerologie ontwikkelde en het aan de Grieken leerde. Dus hier leert ze het ons.

Dus dat handelt het voor ons af. James, we kunnen nu naar jouw toe gaan.

James: Oké, we gaan een snelle meditatie doen en dan zal Sananda bij ons zijn en One Who Serves en daarna de vraag-en-antwoordperiode.

 

Sananda Geleide Meditatie

James: We gaan in een goede ontspannen situatie. Begin in je ademhalings ritme  te komen. Adem ritmisch en rustig….. … [Dit leidt naar Sananda’s geleide meditatie die het best rechtstreeks wordt ervaren en te horen is op de opname vanaf 17:15 minuten]

 

Sananda

Ik ben Sananda.

Het is altijd mijn genoegen om bij jullie te zijn, om deel uit te maken van deze groep en deze groep om een ​​deel van mij te zijn en alles waarmee ik werk, want we zitten hier allemaal samen in. We zitten hier al duizenden jaren samen in en we zijn nu bij het hoogtepunt gekomen en benaderen datgene wat ik het crescendo en de finishlijn heb genoemd.

Zovelen van jullie vragen zich af, wanneer gaan we over deze eindstreep? En ik zeg je dat je het al doet. Je bent al in dat moment. En de anticipatie groeit in jullie allemaal als jullie die eindstreep naderen omdat jullie eenmaal weten dat jullie die oversteken, jullie zijn gearriveerd.

Maar ik zeg je dat je al bent gearriveerd. Je bent al aangekomen op het moment dat je in dit evolutionaire proces bent gekomen, want je bent hier nooit niet een deel van geweest. Je bent altijd een deel van de Bron geweest. De Bron is altijd in je geweest. Deze is nooit uitgeschakeld geweest. Het was alleen in je geest dat je die verbinding kwijt bent geraakt en je je afgescheiden voelde van de Bron in je.

Maar jullie zijn nu allemaal aan het leren, net zoals jullie al vele malen eerder hebben gedaan, jullie leren nu allemaal dat die Bron in jou en jij in Bron zit. En dit weten neemt je mee door deze hele transitie en door je ascensieproces en uiteindelijk naar de volledige ascensie wat nu de Transfiguratie wordt genoemd. Omdat je hier allemaal voorbestemd voor bent. Je hebt er allemaal je tijd in gestopt, het werk gedaan. Zelfs degenen van jullie die voelen dat je niets doet, jullie doen allemaal iets, omdat jullie deel van het grotere geheel uitmaken.

Je maakt deel uit van de grotere uitdrukking van liefde overal op deze planeet en het bewustzijn dat zich verheft. En jullie, als degenen die hierheen kwamen om het evolutionaire bewustzijn op deze planeet te verhogen, jullie doen precies hetzelfde. Het kost slechts een klein percentage om het bewustzijn van de wereld te verhogen en je maakt deel uit van dat kleine percentage. Maar nu is het tijd om naar het deel van het geheel te kijken dat je bent. Je maakt deel uit van de grotere uitdrukking, voorbij deze planeet, voorbij de collectieve mensheid. Je maakt deel uit van het zonnestelsel, en van de Melkweg, deel van het universum . En nu staat alles voor je neus. Het enige wat je hoeft te doen is over de finishlijn stappen en alles zal tot wasdom komen voor je.

Het is nu tijd voor ieder en elk van jullie om je vaders missie, je hogere zelf, te gaan doen. Precies zoals ik lang geleden zei toen het mijn tijd was om precies dat te doen en ik zei: “Ik moet nu gaan op de missie van mijn Vader.” Het is nu tijd voor jou om dat ook te doen. Pak de mantel van alles wat je hier kwam doen. Als je niet zeker bent, vraag het dan. Zoals het altijd is, vraag en je zult ontvangen. Zoek en gij zult vinden. Klop en u zal worden opengedaan.

Reik uit, mijn geliefde vrienden. Reik uit en vind jezelf opnieuw.

Ik ben Sananda. Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal.

 

One Who Serves
Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jou!

One Who Serves hier om jullie mee te nemen in het vervolg van het programma waar je al zo lang mee bezig bent.

En we genieten zo van dit programma, maar we hebben ook zeker genoten van de droom waarover hier eerder werd gesproken in termen van Trump en de trein. Dat was een prachtige droom. En je begrijpt nog niet precies hoe voorspelbaar, in zekere zin, die droom was, omdat je in veel opzichten allemaal in een trein reist. Je beweegt door de valleien en de heuvels en de steden en zo. En terwijl je dit doet, kijk je uit de ramen en geniet je van de schoonheid of kijk je uit de ramen en neem je de lelijkheid in je op. Dat is aan jou.

Maar jullie zijn allemaal op deze reis. Je bent op deze reis en het is de reis die ertoe doet. Maar zeker als je op een bepaald punt komt, zoals werd afgebeeld in deze droom, dat was de tijd waarin jij, diegenen van jullie die in deze trein zitten, degenen verlaten die niet in de trein zitten. Met andere woorden, je zult in een afscheidings modus zitten, zou je kunnen zeggen, waar de tijdlijnen verschuiven, de tijdlijnen zullen uit elkaar gaan. Ze doen dit al. En jullie, diegenen van jullie bewegen je naar een bepaalde tijdlijn om jezelf in de hogere vibraties te brengen.

In deze trein in deze droom, degenen van jullie die door de muur gingen, die zich in de hogere vibraties begaven, zich door de sluier bewogen uit het driedimensionale paradigma van de illusie. En degenen die achterblijven zullen deel blijven van de illusie en gaan uiteindelijk ergens anders heen naar een ander niveau van bewustzijn waar ze doorgaan met hun illusie die ze hebben gecreëerd. Zie je?

Je kunt zelf een illusie creëren of je kunt een illusie van realiteit voor jezelf creëren. Dat is aan jou. Maar jullie gaan allemaal in die richting. Je zit allemaal in deze trein. En als je besluit om uit te stappen, is dat jouw keuze. Maar als je besluit om tot het einde te rijden, steek dan de finishlijn over zoals Sananda zegt, waar een glorieus feest op je wacht. En dat was het andere deel van het laatste deel van deze droom was de viering die aan de andere kant was. En hoe vaak hebben we je verteld dat we een prachtig feest hebben voorbereid, iets wat je nooit eerder hebt gehad?

En dit is wat er voor je aankomt. We kunnen niet direct zeggen dat het dit jaar is, maar het bereidt je voor, verplaatst je, vervul en voltooit alles waar je in dit specifieke jaar naartoe hebt gewerkt. Er gaat veel gebeuren zoals we het hebben gedeeld op oudejaarsavond. Er zal veel gebeuren, veel verschuivingen, veel veranderingen. De dominostenen beginnen al te vallen en blijven dramatisch vallen als we verder gaan.

Een van de dingen waarover je sprak in een eerdere discussie was de nieuwsmedia, de mainstream media. Die gaan nu snel veranderen. Je zult een grote verschuiving zien in wat ze naar voren brengen in termen van hoe ze de waarheid steeds meer naar voren zullen brengen. En degenen onder jullie die niet eens kijken naar wat ze nu zeggen, zullen zich opnieuw tot hen wenden. En het zal een voortzetting zijn … of een combinatie, zou je kunnen zeggen van de reguliere media en de alternatieve media. Deze zullen samenkomen en het zal alleen de media zijn. Dat komt er ook aan.

Dus je gaat vele verschuivingen en veranderingen ervaren zoals we hebben besproken. de arrestaties, de massa arrestaties waar je al jaren over hoort, is nu  in gang. Ze gebeuren. En je begint zelfs het begin te zien van wat zich daarna afspeelt de dingen op de achtergrond die nu naar buiten komen, naar voren komen, naar buiten komen waar je ze kunt beginnen te zien omdat ze echt zijn. Deze arrestaties, deze aanklachten, dit alles is volkomen reëel. Het is aan het gebeuren. Het maakt geen deel meer uit van de illusie, het is eerder een deel van de driedimensionale illusie, maar het maakt deel uit van alles wat onderuit gehaald wordt. Deel van het einde van dit paradigma en de overgang naar het nieuwe paradigma; in het nieuwe Aquariustijdperk.

En dit is het Aquariustijdperk. Je gaat er nu in. Je bent er al een tijdje en nu komt het volledig tot stand. En jullie zullen er allemaal deel van uitmaken. En we wensen dat jullie voor een moment terug denken aan lang geleden. Elk specifiek vorig leven dat je kunt bedenken of iets dat te binnen schiet waar je op een strand ergens in de buurt van een stroom, meestal buiten in de natuur, hebt gestaan. En je staat daar en je vraagt ​​je af: wanneer komt dit allemaal ten einde? Wanneer ga ik ontdekken wie ik echt ben? Wanneer ga ik ontdekken waarom ik hier ben? Wat is dit? Jullie hebben deze vragen voor levens hieraan voorafgaand gesteld en nu komen jullie bij het antwoord. Je hebt het al vele malen eerder gevraagd en nu komen de antwoorden naar je toe.

Dus wat we nu zouden zeggen, is wat we hebben gezegd en wat we hebben gedaan om James aan te moedigen in zijn e-mails in te voegen en dat is om die veiligheidsgordels vast te maken omdat de dingen ruw en hobbelig worden. Alles is echter aan het veranderen en zal blijven veranderen terwijl je door deze verschuivingen beweegt die nu plaatsvinden. En het is allemaal in het nu.

 

Heb je  vragen voor One Who Serves?

Zoe: Ik wilde net voorstellen dat we beginnen met de vragen hier in huis, voor iedereen aan de telefoon, druk op één om je hand op te steken en we vullen de wachtrij op die manier. Als we de lijn openen, geeft ons dan uw naam en uw locatie. En de enige gunst die ik vraag is of, als je gesprek eenmaal is afgelopen, je de één achteraf in drukt om jezelf af te sluiten en jezelf uit de wachtrij te verwijderen.

U weet dat er geen vraag te gek is, maar One Who Serves kan ervoor kiezen om hem niet te beantwoorden, althans niet op de manier waarop u wilt dat het wordt beantwoord, omdat het niet in het hoogste belang dient dat het u vertelt wordt. Dus doe mee met wat voor vraag je ook hebt.

Oh en ik zou waarschijnlijk ook moeten zeggen omdat sommige van jullie nieuw zijn in dit programma, One Who Serves is eigenlijk een collectief. Ze zijn een groep van opgestegen wezens die ervoor kiezen om niet individueel geïdentificeerd te worden op dit moment, maar eerlijk gezegd, nadat je ze hebt leren kennen, zijn ze vrij eenvoudig van elkaar te onderscheiden. Dus is er iemand in het huis die vragen heeft of iets wil zeggen, anders hebben we wat vragen aan de telefoon.

OWS: Heb je eerst vragen in de kamer? Nee dan gaan we door naar jou.

Zoe: Oké. Erg goed.

 

V & A

Vraag: Ik had deze week een ervaring die ik met iedereen wil delen. Tijdens mijn meditatie ging ik naar mijn geheime tuinruimte die ik heb. Ik liep over een smal pad naar een opening in het bos en een klein elfje kwam naar me toe en vroeg of ik wilde spelen.

Ze zei dat ze Arina heette en toen ik haar mijn naam begon te vertellen, zei ze dat ze het wist. Ik liep het pad af naar mijn tuin en keek naar alle bloemen en zo en ik begon rond een kleine vijver te lopen. En terwijl ik dat deed, versnelde ik een beetje alsof ik een klein kind was dat wil gaan rennen en ik kon mezelf horen giechelen. Ik ging naar de rotsen bij de waterval en reinigde mezelf en terwijl ik dat deed, opende ik mijn ogen en de kleine fee was er weer.

Ze zei: Wil je vliegen? Ik twijfelde er niet aan dat ik kon vliegen, dus ik zei dat ik kon vliegen en ik ging omhoog. We vlogen een beetje rond en achtervolgden elkaar en toen landde ik op een ligstoel met wielen. Ik liet me een beetje neer ploffen, uitgeput maar opgewonden en helemaal tevreden in het moment en bleef daar even zitten. Toen kwam er een kleine bij op me af. Ik stak mijn vinger uit en hij landde er op en gaf me een druppel honing, dus bedankte ik hem daarvoor. En toen kwam er een vogeltje en vroeg me of het een stuk van mijn rok kon hebben. Toen ik naar beneden keek, zag ik dat mijn rok gescheurd was tijdens het vliegen, dus scheurde ik een stuk af en gaf het aan de vogel.

Ik zette mijn voeten op de grond terwijl ik nog steeds zat en opkeek en daar was een open plek tussen de bomen en ik kon een berg achter me zien. Ik stond op en keek ernaar terwijl ik mijn handen in elkaar wreef en zei “54321, in de godin van mijn wezen”, en ik klapte in mijn handen  en plaatste ze op de grond. Toen ik ze op de grond plaatste, ging er energie uit mijn handen in een golf. Ik merkte dat waar de energie heen stroomde, bloemen en alles begon te groeien. Toen ik omhoogkeek naar de top van de berg zag ik dat de energie de top bereikte, en overal op de berg zat het gewoon vol met planten en bloemen en bomen en zo. Dus toen ging mijn aandacht naar het zien van een oog, als het oog van een soort wezen dat een olifantenoog was. (Ik hou van olifanten!) En ik probeerde de hele olifant te zien, maar ik kon het niet omdat hij me knuffelde.

Toen ging ik verder om andere natuurplaatsen te zien, maar toen ik mijn ogen opende, besefte ik dat ik had gehuild. Ik was gewoon, weet je, verbaasd en gelukzalig en voorbij alle woorden die ik kan zeggen dat ik deze ervaring had gehad. Ik vertelde het mijn man, God zegene hem, die altijd openstaat voor alles wat ik hem vertel. Nadat ik met hem gepraat had, voelde het alsof ik buiten moest zijn. Ik had mijn gezicht naar de zon met mijn ogen dicht en ik had een foto in mijn gedachten van gouden kanten vleugels en ik dacht dat dit zo mooi was dat ik naar binnen moest gaan om dit te tekenen. Dus ik deed het. Ik tekende de vleugels, begon de fee te tekenen en mijn dochter kwam toevallig binnen en zei, dat is mooi mama. Dat lijkt op jou. Op dat moment besefte ik dat ik mezelf als een fee aan het tekenen was. En op hetzelfde moment begreep ik dat Arina niet de naam van de fee was, het was mijn sprookjesnaam. Het was gewoon een geweldige ervaring. Zoals ik al zei, ik heb niet echt een vraag. Ik wilde dit gewoon met je delen, dat ik die visie had en alles wat er uit voortkwam.

OWS: Geweldig. We zijn zo blij dat je dit soort visie en ervaring hebt gedeeld, want dit is waar we het over hebben gehad wanneer we praten over naar de hogere vibraties gaan en voorbij die sluier gaan die er al zo lang is en in staat zijn om de sprookjeswereld en al het elementalenrijk te zien. Dit is waar we over hebben gesproken. En je ervaart het. Tevens zouden we zeggen dat dit, op een bepaalde manier, is hoe degene die Alice in Wonderland maakte, waar het vandaan kwam. Dezelfde soort dingen. Deze verbeeldingskracht, dit visualisatievermogen en het feit dat je kunt tekenen en dit soort dingen draagt ​​ook bij aan je ervaring, omdat je verbeeldingskracht geweldig is. Je fantasie is alles. We spreken hier nu tegen iedereen, niet alleen tegen degene die deze ervaring had. Je verbeelding is alles in de hogere rijken en de hogere vibraties de hogere dimensies. Verbeelding, visualisatie, is belangrijk.

Welnu, voor iemand die deze ervaring zou hebben en het dan als niet echt had uitgesproken, het betekent niets, ik verzin het, zou het hier zijn geëindigd. Die zou deze ongelooflijke ervaring niet hebben. Zie je? Nu, één van deze tijden, en nogmaals, we spreken hier tot iedereen, je zult dit soort ervaringen hebben waar je bent, je ogen zijn gesloten, je bent in een meditatieve staat, of je bent gewoon aan het dagdromen of visualiseren, en dan open je je ogen – je fysieke ogen – en je kijkt door je derde oog en alles zal tot leven komen. Je zult die feeën en elfjes gaan zien en al deze dingen die echt zijn. Ze zijn er, ze zijn echt. Telkens als je in je tuin en in de natuur bent van welke aard dan ook, naar bomen kijkt. Als je maar het leven kunt zien dat daar buiten de bladeren achter de takken en de delen van de boom is.

Terwijl je kijkt zie je de feeën die overal rondvliegen, de sprites, alles, het leven dat overvloedig aanwezig is in deze gebieden, deze natuurgebieden. Ga ergens heen waar er water is en spreek met de waterval en je zult zoveel dingen zien als een geheime tuin daarbinnen voor jullie allemaal. Dit is de belofte. Dit is waar je naar toe gaat. Ieder van jullie. En je zult meer van deze dingen gaan zien. En zoals je zegt, nou, waarom kan ik dat niet zien, waarom hebben zij dat vermogen en ik niet? Je ziet dat jullie allemaal in die vermogens komen. Je krijgt de X-Men-krachten en al deze dingen. Niet zozeer zoals in de films, maar delen ervan, sommige zul je hebben. Dit is wat er aan komt voor jullie, en voor iedereen. Oke?

Vraag: Ik was niet van plan om over deze ervaring te praten. One Who Serves, maar als je zegt dat het goed is, zal ik dat doen.

OWS: Alstublieft, voordat je verder gaat met je ervaring, maak het alsjeblieft een beetje korter, een beetje sneller tot het punt komen. En als je een vraag hebt, stel de vraag dan kort en bondig. Oke? We moeten doorgaan.
.
Vraag: Ik ging naar Cesar Chavez Park (het was een mystieke plek) en op mijn rit naar huis die avond (het is ongeveer drie uur rijden) merkte ik waar ik was en de volgende seconde keek ik op en ik dacht: wacht eens even, hier klopt iets niet. Ik realiseerde me dat ik ongeveer 10 mijl verder was dan ik had moeten zijn. Verschillende dingen die ik gezien zou moeten hebben zoals de olieraffinaderij met al de lichten overal, en een tunnel waar je door gaat die  helemaal verlicht is, ik heb dit allemaal overgeslagen. Ik was op een punt gekomen dat ik  in een oogwenk ongeveer 10 mijl verder op de weg was. Dus het enige dat ik kon bedenken, is dat het op de een of andere manier teleporteerde. Is dat wat mij is overkomen?

OWS: Er is iets dat meer met jullie zal gaan gebeuren, waar het gevoel van tijd en verschil in tijd zal worden wat je gewoon vreemd zou noemen, waar het zal voelen alsof je tijd versnelt en er zijn momenten waarop je een idee hebt van waar is die tijd gebleven? Bijvoorbeeld, het is acht uur ‘s ochtends en opeens is het nu 10 uur in de ochtend en vraag je je af waar al die tijd is gebleven. Dit gaat met meer van jullie gebeuren. Je zult meer en meer een gevoel hebben dat tijd samenkomt. Misschien zelfs dat je zegt dat de tijd stil staat. Dat is wat er aankomt. Dus ja je kunt dit ervaren en zult dit steeds vaker ervaren. We kunnen verwachten dat er tijden komen, als je deze vragen stelt tijdens de sessies, je steeds meer van deze ervaringen zult delen. En in het begin zullen ze in termen van visualisatie zijn, in dromen, en zo, maar ze zullen meer en meer komen in wat je de realiteit zou noemen waar je het met je fysieke ogen ziet. Je fysieke ogen werken al door je derde oogcentrum. Zie je?

Vraag: Ik zag een YouTube-video die gedeeltelijk sprak over hoe Yeshua door zijn lijden aan het kruis de duisternis transformeerde door zijn lijden. Ze zeiden ook dat lichtwerkers die in dit leven komen in situaties waarin ze expliciet seksueel misbruikt werden, misschien werden ze als kind misbruikt, dat die  lichtwerkers door zelf geen misbruikers te worden, ze ook een messias zijn, dat ze de duisternis transformeren. En niet alleen hun eigen persoonlijke duisternis waar ze doorheen gingen, maar dat het exponentieel was en zij hierdoor de duisternis exponentieel heelde, alleen door dat leed zelf te ondergaan. Kun je daarover praten?

OWS: Dus wat is je vraag direct? Stel uw vraag alstublieft.
Vraag: Mijn vraag is, denk ik, is dat waar? Transmuteren lichtwerkers de duisternis door exponentieel te lijden?

OWS: Nee. Niet door te lijden. Dat is de oude manier van denken, het oude paradigma; datgene wat de duistere krachten wilde waar je in zou vallen, in de kuil, in het moeras dat jouw hebt vastgehouden, collectief, voor een lange tijd. Je transmuteert de duisternis niet door lijden. Je transmuteert de duisternis door licht, door liefde, door vreugde, door bewustzijn. Dat is hoe je het doet. Niet door lijden. Wat zou de Schepper zijn als hij wilde dat je leed? Lijden om de duisternis te elimineren heeft letterlijk geen enkele zin. Zie je? Dus ofwel degene die dit zei, begreep je misschien verkeerd of misschien dat je op dat moment niet helemaal op de juiste golflengte zat. We kunnen dit niet direct zeggen. Maar begrijp alsjeblieft, begrijp alsjeblieft dat jullie, als lichtwerkers en lichtstrijders, deze duisternis transmuteren. Je hebt er aan mee gewerkt. Elke keer als we deze meditatie met jullie doen op zondag, werkt je precies aan dit punt. Je verandert de duisternis in licht, transmuteert het, elimineert de duisternis. Veeleer verlichten. Laten we zeggen dat je de duisternis verlicht.

Zie je? Dat is wat jullie aan het doen zijn.

Vraag: En lijden komt voort uit angst.

OWS: Ja. Dat is juist. Wat we op de achtergrond horen, dat lijden voortkomt uit angst en er zal zeker nooit enige behoefte aan angst zijn. Angst is iets … angst is precies het tegenovergestelde van liefde. Dus hoe kan er angst en liefde zijn in dezelfde Bron, zie je?

Vraag: Ja, weet je ik ben gestopt met luisteren naar die specifieke bron op YouTube, maar om welke reden dan ook heb ik er onlangs naar geluisterd en ik maakte me er duidelijk zorgen over. Dat is waarom ik het vroeg.

OWS: Ja. Dat is het gebruik van je onderscheidingsvermogen. Zeker, toen  Yeshua aan het kruis was, stierf hij niet voor ieders zonden. Dat is een verkeerde benaming, een fabel die door verschillende kerken is geschapen om het idee van angst tot stand te brengen en dit idee over Hem tot stand te brengen dat hij de Enige was. Hij is niet de enige. Jij bent de enige. Zie je?

Vraag: Om op die laatste vraag terug te komen, wil ik een beetje opheldering omdat het voor mij voorkwam omdat ik denk dat ik in sommige van mijn vorige levens heb besloten om enkele levens van lijden op me te nemen, zodat ik beter kon begrijpen hoe ik dat moest transmuteren en dat naar de wereld te brengen. Is dat iets dat we doen?

OWS: Dat klopt. Jullie zijn allemaal een deel van de duisternis geweest, zodat jullie het licht kunnen begrijpen.

Vraag: Oké. Dank je. De andere vraag die ik heb is wanneer ik mijn meditaties doe, het is heel erg krachtig voor mij. Open ik al mijn chakra’s en roep dan de aartsengelen van elk afzonderlijk chakra op om me te helpen ze te openen. En als ik dan mijn ogen dichtknijp zie ik letterlijk alle geometrische codes en de lichten en kleuren van alle verschillende aartsengelen. Het is gewoon geweldig. Ze zijn zo helder in de lichtflitsen en verschillende symbolen en codes komen er gewoon uit. Dus ik hou hier van en het voelt geweldig en ik voel me nadien altijd geweldig maar onlangs kwam ik een website tegen die iemand in deze specifieke groep heeft aangeboden genaamd, energetische synthese die mij voorkwam als een betrouwbare bron, maar ze praatten over iets dat de Metatronic Reversal, Metatron Code genoemd werd, wat een slechte zaak is. Ze zeiden dat Aartsengel Metatron in feite geen aartsengel was, maar een soort valse implantaat in het hologram. Ze zeiden ook dat er iets gebeurt met de familie van Michael. Nogmaals, dat er schade was aan de matrix. Dus nu begin ik me af te vragen of ik Aartsengel Michael wel kan aanroepen? Bestaat er zoiets als Aartsengel Metatron? Het voelt zo licht voor me dat ik niet het gevoel heb dat er iets duister om me heen is geweest. Dus ik zou graag een beetje opheldering daarover willen.

OWS: Dat is jouw antwoord. Hoe je je voelt. Wat zegt je gevoel. Als je je er goed bij voelt, is het goed. Maar als u een gevoel van vrees of een gevoel van angst of iets van dien aard voelt, dan is het dat niet. Aartsengel Metatron is zeker een aartsengel en Michael is de krijger. Michael is de strijder van de vrede en hij is echt en hij is zeker van het licht; is altijd van het licht geweest.
Ja en iemand zegt, en we moeten dit herhalen omdat het heel apropos is: hij is een bad ass! Ja. Dat vinden we leuk. Dat is hij. Dat is voor goed. Dat is een goede.

Vraag: In orde, maar is er iets met Metatron of met Aartsengel Michael waar we voor uit moeten kijken in de wereld dat niet zo’n licht is als dat de mensen er van maken?

OWS: Er zijn er die postures zou noemen deze bedriegers kunnen het licht soms nabootsen en dat zullen ze ook doen. Maar jij met je training, en je vibraties die je meedraagt, je bent in staat om dit te doorzien en te weten dat ze niet van het licht zijn.

En als je je ooit afvraagt ​​of ze van het licht zijn, vraag het ze dan. Ze moeten je de waarheid vertellen. Dus als iemand naar je toe komt in je droom of in je visualisatie, je meditatie en het voelt niet goed aan, vraag het ze dan. En als ze van de duisternis zijn, laten ze zichzelf als duister zien. Ze kunnen je niet voor de gek houden. Alleen als je het toestaat. Het is hetzelfde als je mythe in termen van de vampiers en dergelijke, als je de deur niet opent of het raam niet opent, kunnen ze niet binnenkomen. Zie je? Dit is vergelijkbaar. Als je de duisternis uitnodigt kan het binnenkomen. Maar als je het buiten houdt en het buiten wilt houden en jezelf alleen met het licht wilt omringen, kan het niet binnenkomen en iets met je doen. En dit is waar jullie allemaal op dit punt zijn. Je hoort deze dingen hier en daar over implantaten; donkere vormen komen binnen en houden geducht huis in jou. Dit kan in bepaalde omstandigheden gebeuren, ja, maar voor het grootste deel zijn jullie hier allemaal vrij van. Jullie zijn allemaal verder gekomen. Zo nu en dan kan iemand de deur openen zonder het te weten en wanneer ze die deur openen, kan die donkere vorm binnenkomen en proberen haar wil te aanvaarden. Maar als je het niet toestaat, kan het niet. Oke?

Vraag: Veel lichtwerkers en lichtkrijgers ontvangen informatie van hun Hoger Zelf dat ze dit jaar worden meegenomen op een schip; als een oefening, als je het zo wilt stellen, gewoon om je uit te testen om te zien hoe het is. En veel mensen zeggen dat ze hun locatie hebben doorgegeven waar ze kunnen worden opgehaald. En het zal dit jaar gebeuren. Dat wil niet zeggen dat ze mijlenver zullen gaan, alleen een oefening om te zien hoe hun vibratie is wanneer ze op het schip zijn. Hoe ze zich in hun frequentie bevinden. Dus als een collectief, als een algemene vraag die veel mensen vragen, hoor ik dit, klopt dat? Is dit echt?

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen is dat het in sommige opzichten echt is, ja. Er worden op dit moment voorbereidingen getroffen voor bepaalde mensen om deze ervaring te hebben, net zoals ze deze ervaring hebben gehad sinds de 40er en 50er jaren toen dit in het begin proces was. Dit is al een tijdje aan de gang maar het is geheim. Het is zeer geheim gehouden, zou je kunnen zeggen, behalve voor bepaalde mensen die naar voren zijn gekomen en er  boeken over hebben geschreven en dergelijke dingen. Maar nu, terwijl je door het nieuwe jaar gaat, zijn de voorbereidingen enorm verhoogt precies waar je het nu over hebt, over selecte individuen hier en daar die gaan worden meegenomen naar de schepen en dit soort dingen. Nu, met dit begrip, zeggen we dat degenen van jullie in deze groep – en we spreken specifiek over deze groep, degenen onder jullie die in dit proces hebben gewerkt – jullie zijn, degenen onder jullie, of sommigen van jullie worden hier ook op voorbereid, als het iets is dat je wilt. Om nu te zeggen dat het dit jaar gebeurt, kunnen we niet direct zeggen dat dat het geval is, maar we kunnen wel zeggen dat de waarschijnlijkheid, de mogelijkheid hiertoe, veel kans heeft. Dus als je in je volgende nieuwe jaar in een schip wilt zijn en een feest op schip wilt hebben, is dat een mogelijkheid!

Vraag: Ja. Dit is geweldig want ikzelf heb hier een bevestiging van gekregen. Ik kreeg te horen – want ik twijfelde eraan, stom – ik kreeg te horen dat ik die twijfel moest opgeven. En ik heb die twijfel opgegeven en nu heb ik er alle vertrouwen in. Maar toen kwamen er andere mensen naar me toe, ik weet alleen niet zeker of ik de juiste dingen hoor, dus wat hen betreft ben ik blij dat je dat zei. Dat is geweldig en zij zullen dit horen en naar deze opname luisteren.

OWS: Als je de twijfel had opgegeven, had je deze vraag niet gesteld. [herkennend gelach]

Vraag: O, dan heb ik het nooit goed overgegeven, ook al heb ik het overgegeven. En het was Ashtar die me zei om die twijfel op te geven. Geef het maar over. En ik deed het, ik gaf het over. Maar misschien moet ik het meer overgeven. Mijn oor brandt! Is dat omdat je me verteld om het meer over te geven? Dan moet ik het waarschijnlijk opnieuw overgeven. Bedankt dat je me dit vertelt.

OWS: Heel goed. Onthoud altijd, geloven is zien. Dat is jouw sleutel. Geloof het en je zult het zien. Geloof dat je op een schip wordt opgenomen als je er klaar voor bent en het zal gebeuren. Het maakt allemaal deel uit van het proces en van elk deel van de vieringen waarover we hebben gesproken.

Vraag: Ik ging een paar weken geleden een wandeling maken in een park en ik nam een ​​pauze en ik keek naar enkele wolken die interessant waren en ik begon gezichten te zien. De ene was een dame en de volgende was waarvan ik dacht dat het St. Germain was en toen super helder was JFK. En het was niet mijn verbeelding, ik kon het gewoon zien. Dus vraag ik alleen maar waarom. Waarom werd mij dat getoond? Toen liep ik een beetje verder en ik keek op en er was een bos van wolken aan de hemel, maar er was een regenboog in één van de wolken. Een prachtige kleine regenboog in één wolk. Dus nam ik er een paar foto’s van en een paar dagen later keek ik naar die foto’s en in de wolk met de regenboog was heel helder, een schip te zien. Ik vroeg me af wiens licht schip dat was. Je kon de hele linkerkant tot het midden van het schip zien. En op de foto’s was er ook een kleine blauwe bol die bij mij in de buurt was op de eerste foto, en op de vijfde foto was het een stuk dichter bij die wolk, bij dat schip.

OWS: Vaak zie je, wanneer je foto’s maakt het niet met je blote oog, maar als je naar de foto kijkt, is er iets dat verschijnt, of het nu een bol of een schip is of wat het ook is. Dus je ziet ze door de sluier, zou je kunnen zeggen, en de glimpen zien die al enige tijd worden gesproken. Het is voor degenen die ogen hebben om te zien. En jijzelf en diegenen van jullie die aan deze oproep deelnemen en resoneren met dit soort woorden, jullie zijn degenen die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen. Zolang je er maar voor open staat. Terwijl je naar de hemel kijkt – we hebben je dit al vaak verteld: kijk naar de lucht, kijk door de wolken, kijk wat er buiten je fysieke visie is – en je zult beginnen te zien met je derde oog.

Deze twee komen bij elkaar, of liever de drie in dit geval, je twee ogen en je derde oog komen samen en kunnen in de hogere dimensies kijken. Je krijgt de glimpen. Dit alles, de feeën, dit alles. Dit zijn de glimpen. Oke?

Vraag: Ik heb het gevoel dat ik een zeer diepe verbinding heb met Aartsengel Michael. Al geruime tijd, sinds 2015 eigenlijk voel ik dat hij naar me toe kwam met zijn aanwezigheid of zijn energieën en sindsdien heb ik hem elke dag bij me gehad. Hoe dan ook, en ik ben heel dankbaar. Ik ben dol op Aartsengel Michael. Ik geef de voorkeur aan hem en ik stuur hem naar anderen om te helpen die in nood verkeren, maar mijn vraag is wat is de connectie die je ziet tussen Aartsengel Michael en ik?

OWS: De connectie die je hebt met Aartsengel Michael lijkt veel op een connectie die velen van jullie hebben met Aartsengel Michael en Sananda en Sanat Kumara en St. Germain enzovoort, en Ashtar natuurlijk en zo. Het is dat jullie allemaal deze verschillende connecties hebben vanwege wie je bent op de hogere niveaus van je wezen. Je bent niet, en ik herhaal, je bent niet het individuele wezen dat je denkt dat je bent in dit leven. Vooral degenen onder jullie die zich niet goed voelen over zichzelf, dat je denkt dat je niets waard bent in het dagelijks leven, dat ben je wel. Dit is wat we je steeds opnieuw proberen te herinneren om te onthouden wie je bent. En als je een resonantie voelt bij bepaalde van deze hogere wezens, dan is het daar omdat het echt is. Je zou het niet voelen – en we zeggen het voelen (niet denken maar voelen) – als het dat niet was. Zie je?

Net zoals er hier in deze kamer zijn die een sterke band hebben met Sananda – heel sterk met Sananda – en Lady Nada. En er zijn anderen aan de telefoon die connecties hebben met Ashtar en Aartsengel Michael en St. Germain en Sanat Kumara en al diegenen die we al hebben gezegd; sommigen zelfs met Adama in Telos. Jullie hebben allemaal deze connecties vanwege wie je bent.

Velen van jullie zijn nu op schepen. Die hogere aspecten van jezelf zijn in de schepen die op jezelf neerkijken. Denk daar even over na. [Gelach]

Hoe dat zou zijn voor je. Je kijkt naar jezelf, zie je? Er zijn er daar boven die erop neerkijken. Begrijp je? Denk aan deze visualisatie. Gebruik deze visualisatie die we je geven omdat het je zal helpen om contact te maken met die hogere aspecten van jezelf en met de Bron. Helemaal naar de bron.

Maar je ziet dat wanneer we helemaal tot de Bron zeggen, er helemaal geen Bron is omdat de Bron hier is. Juist in jou. Hij zei: “De Vader is in mij.” God is in mij.

Vraag: Ik grond me dagelijks voor Gaia en voor alles dat is en voor Moeder / Vader / God. En ik roep en nodig iedereen uit … en ik bedoel iedereen die ooit door iemand is uitgenodigd; heel het collectief, alle engelen, aartsengelen, heel de compagnie van de hemel, moeder / vader / god, Sanat Kumara, alle geascendeerde meesters. Ik roep al hun attributen en energieën op om naar Gaia te worden gestuurd voor de hele mensheid, en voor alle elementalen koninkrijken van Gaia en de hele schepping. We breiden het uit naar iedereen zodat iedereen dit ontvangt. En dan gaat het terug naar Moeder / Vader / God in een volledige cirkel. Ik doe dit nu al een paar jaar. Dit is mijn dagelijkse basis. Hele mooie tijd met Gaia. En ik roep elke keer op voor de Drievoudige Vlam als ik tot mijn hart kom, want als ik de Hemelse Witte Lichtwezens vraag om te komen en naar beneden te gaan langs de waterval van licht om al mijn chakra’s te reinigen en te activeren voordat ik de rest doe. Hoe dan ook, ja, ik weet dat vader / moeder / God hier in mij is. Ik voel ze zodra ik ‘s morgens wakker word.

OWS: We hebben één suggestie voor je. We hebben één suggestie voor u. Vergeet niemand. [Gelach]

Vraag: Ik roep ook voor alle …

OWS: We maken een grapje. We maken een grapje. We maken een grapje om niet serieus te worden genomen. [Gelach] Zeg de volgende keer maar gewoon: “Hé jongens. Iedereen. Iedereen kom naar het feest! “

Vraag: Op 31 december stuurde [een lid] een video van de Pleiadiërs en in de eerste 30-45 minuten was een foto van een groep verlichte visuele individuen die hand in hand  in een cirkel rondliepen. Welnu, acht jaar geleden hadden we een stroomstoring. We hadden een tornado door Alabama en we hadden voor een week geen stroom. In de tussentijd moest je naar bed gaan als het donker werd, omdat je geen andere opties had omdat er geen stroom was. Terwijl ik op weg was om naar bed te gaan zag ik een licht in de voortuin. En deze zelfde groep die in die video zat, was in mijn voortuin. [Oh Allemachtig!]

OWS: Ja. Was dit een Raad?

Vraag: Ja. Wat zou mijn connectie met hen zijn?

OWS: Nou, we zouden zeggen dat het feit dat ze in je voortuin zaten een behoorlijk sterke verbinding voor je was.

Vraag: Ik dacht het, maar waren ze aan het proberen … Ik voelde er troost bij, [Ja], terwijl ze buiten op het erf waren.

OWS: Ja. Ben je buiten geweest en met ze gepraat?

Vraag: Nee. Het was donker. Omdat ik dit nog nooit eerder had gezien en niet wist wat te doen, maar het was zo vredig en zo … het was al een tijdje geleden en ik bedoel, het was gewoon ongelooflijke vrede.

OWS: Ja. Dit is ook waar we al geruime tijd over spreken. De glimpen, de verbindingen die je hebt met die hogere aspecten van jezelf. En we zeggen dat specifiek voor jou nu die deze vraag stelt, aspecten van jezelf, dus dit is hoe jouw verbinding is. Begrijp je dat?

Vraag: Ik vroeg me af of jullie gehoord hadden van Anne DeHart en of je daar iets over te zeggen hebt of zij ons iets te zeggen heeft.

OWS: Anne DeHart is aan de andere kant. Ze is naar ons verhuisd. Ze is niet meer bij jullie. Ze heeft, zoals Robin Williams zegt, het gebouw verlaten.

Vraag:  Goed. Ik vroeg me gewoon af of ze berichten van de andere kant voor ons heeft.

OWS: Oh! Je wilt een bericht door de James laten komen zoals de Robin [Williams] hier deed. En we zouden zeggen dat het nog geen tijd is daarvoor. Maar Anne, is veel meer dan je ooit had gedacht dat ze was. We kunnen dat tegen jou zeggen. Ze is thuisgekomen. Ze is heel blij, erg liefdevol om te zijn waar ze nu is … oke ze zegt iets.

Ze zegt dat ze van jullie houdt. Ze hield van de ervaring die ze met jullie allemaal had door met jullie samen te werken, degenen van jullie die met haar werkten op haar website en haar telefoon, en zo. Ze heeft het gevoel dat ze je niet per se mist. Dat je haar misschien mist, maar ze mist jullie niet omdat ze weet dat jij haar bent en zij jij.

Ze is volledig tot dat begrip gekomen en weet dat jullie allemaal weer samen zullen zijn. Ze is klaar en bereid deel uit te maken van die viering als degenen van jullie naar de andere kant stappen – niet in termen van sterven. We spreken niet op die manier, maar in termen van het zich verplaatsen door de ascensie hier – en haar ontmoeten terwijl zij aan de andere kant op je wacht. Dat is de beste manier om het te zeggen, hoewel er hier geen kant is, geen twee kanten. Alleen maar een manier om je driedimensionale inzicht op dit punt uit te leggen.

Vraag: We hebben om de week een lichtwerkersbijeenkomst en onlangs hebben we in plaats van onze gewone vergadering een Reiki-healing sessie gehad. (We hebben minstens drie Reiki-beoefenaars met 30 jaar ervaring.) We kregen allemaal de kans om op tafel te liggen en elkaar te helen en iedereen zei dat ze nog nooit zo’n geweldige ervaring hadden gehad. De leider van onze groep zei dat het zo goed was dat we dat misschien elke derde bijeenkomst konden doen. Ik vroeg me af of dat iets is dat wij konden proberen en / of misschien zelfs nog verder gaan. Misschien zou onze service beter zijn als we onszelf zouden kunnen helen en misschien anderen zouden leren om dat te doen. Dat is mijn vraag, zouden we rustig kunnen beginnen met 3, één keer elke derde bijeenkomst of is er een goede manier om anderen te dienen?

OWS: Wat we je zouden willen voorstellen, als je de reiki-energie-genezingen en dit soort dingen wilt leren, raden we je aan om een ​​van de beoefenaars te ontmoeten en het proces te leren. Dat is nummer één. Maar nummer twee is dat je toestaat dat de processen doorgaan zoals ze zijn. Deze specifieke groep werkt in een bepaalde richting waarvan je misschien niet eens begrijpt wat die richting is.

We hebben met jullie gewerkt, een ieder van jullie, elke keer dat jullie samenkomen voor jullie roeping, hier in de kamer, en zelfs wanneer je naar de transcriptie hebt geluisterd of gelezen, ervaar je deze DNA-downloads, en alle dingen die er gebeuren, en de trainingen die door deze processen werken en de energetische genezingen die daardoor ontstaan. Specifiek wanneer jullie bij de Advances zijn, omdat je in de Advances verder gaat. Je gaat door de overgang die je ervaart in je eigen bewustzijn en gaat op het niveau en de snelheid die je aankunt.

En als je in die gevallen bereid en in staat bent om de genezingen te vinden, dan is dat wat er gebeurt. Als je het gelooft, zul je het zien. Er zijn tijden geweest dat we direct in die sessies hebben gewerkt, waar we de helende energieën naar je toe brachten of liever, we brengen de energieën naar je toe en laten je jezelf helen. Zie je? Dit is wat er gebeurt. Wij genezen jullie niet. De beoefenaars waar je over spreekt, genezen je niet. Zij zijn het niet die het doen. Je doet het zelf. Ze zijn slechts een kanaal voor de energie.

Met dat inzicht kun je zelf het kanaal zijn voor de energie wanneer je maar wilt. Roep het gewoon aan. Je hoeft geen beoefenaar te hebben die je de handen oplegt. Dat is jouw geloofssysteem dat dat nodig heeft, maar het is niet noodzakelijk. Net zoals toen Jezus deed wat hij deed bij het opleggen van zijn handen, dat was ook niet nodig. Maar de mensen geloofden dat het zo was, daarom moest het zo zijn. Zie je? Je denkt altijd dat er een andere partij moet zijn, een derde partij die de genezing doet en dat is niet zo. Alle genezing komt altijd van binnenuit.

Nu, begrijp alstublieft wat we zojuist in die laatste verklaring hebben gezegd. Alle genezing komt altijd van binnenuit. Op alle manieren. Dus wanneer de dokter doet wat ie doet of de beoefenaar doet wat hij of zij aan het doen is, zijn het slechts energiekanalen; ofwel goede energie of in gevallen van artsen en zo is veel niet zo’n goede energie. Maar ze doen wat ze kunnen in het geloofssysteem dat je toestaat voor de genezing om te gebeuren, of het nu via de dokter, via de beoefenaar of rechtstreeks bij jezelf is. Zie je?

Vraag: Ja. Ik heb iets gehoord, dat die testen die ze doen als ze een placebo geven dat die persoon eigenlijk geneest. Klopt dat in de trant van wat je zegt?

OWS: Dat klopt. Denk het en het is zo. Geloof het en het is waar. Dit is wat het placebo-effect had. Zie je?

Eén ding dat we willen toevoegen omdat dit veelbelovend is en steeds meer zal blijven stijgen omdat deze technologieën klaar zijn om zeer binnenkort te worden geïntroduceerd. Deze dingen worden med bedden genoemd en dit soort dingen zijn echt. Zij zijn echt. Ze zijn hier. Ze zijn klaar om te worden uitgerold als de tijd er klaar voor is, eerder wanneer de frequenties voldoende zijn gestegen om dit te laten gebeuren, want de duistere machten worden geëlimineerd of uit het zicht gehaald zou je kunnen zeggen zodat ze dit niet langer kunnen tegenhouden. En als ze eenmaal zijn vrijgegeven, is dit het begin in de richting van wat de kristallijne genezingskamers zijn genoemd. Dit is het begin daarvan. Deze kamers die op de schepen zijn, zijn zelfs veel meer dan wat deze med-bedden zijn, maar ze zijn de voorlopers. Ze zijn de beweging in die richting en ze zijn echt en ze zullen worden geïntroduceerd.

Vraag: Dit komt eigenlijk overeen met de vraag van de laatste beller. Het gaat om meditatie. Ik weet niet of dit voor veel mensen normaal is als ze mediteren, maar ik voel veel zwaarte en benauwdheid in bepaalde delen van mijn lichaam en mijn gevoel is dat er blokkades zijn die ik probeer los te laten en ik weet niet zeker of ik het op de juiste manier doe. Ik mediteer met aandacht voor mijn ademhaling en dan begin ik te voelen wat lijkt op pijn in bepaalde gebieden. Ik probeer me te concentreren op dat gebied en concentreer me op het loslaten ervan. Ik roep meestal Aartsengel Michael of Jezus / Sananda en vraag hun om hulp. Maar dit is al zo lang aan de gang. Ik wil er gewoon zeker van zijn dat ik er goed mee bezig ben en dat ik daadwerkelijk de energie verplaats.

OWS: Meditatie is niet wat velen van jullie denken dat het is. Meditatie kan zijn  als je tijd hebt om te gaan zitten en je benen te kruisen en te mediteren en je handen in en bepaalde houding doen en al dit soort dingen, of het kan gewoon de natuur in gaan en de schoonheid bewonderen overal. En nog belangrijker dan het zien van de schoonheid, het voelen van de schoonheid, het ervaren ervan. Het ervaren van het bewustzijn in al het leven: in een hond, in een boom, in bloemen, en bijen, en al deze dingen. Dit is meditatie. Om te praten over het soort meditatie waar je het over hebt in termen van formele meditatie waarbij je een bepaalde plek, een bepaalde tijd, dat soort dingen nodig hebt, dat nuttig kan zijn omdat dat de discipline volgt. Dit kan nuttig zijn voor degenen die er klaar voor zijn. Maar voor degenen die dat niet zijn, vecht er niet tegen. Voel je niet schuldig als je het niet doet.  Ga niet in meditatie als je je er ongemakkelijk bij voelt, maak het je dan comfortabel. Vecht er niet tegen. Als je er tegen vecht, heb je er geen enkel positief effect van.

Er was een  gezegde dat lang geleden werd doorgegeven over wat meditatie kan zijn of hoe het te doen. Herinner je je dit nog? [Sprekend met een origineel lid van de groep] Wat is het?

Vraag: Heb je het over Sugat Gu Ra Ru?

OWS: Ja. Wat zei hij? Weet je het nog?

Vraag: Nou, hij zei iets over wees niet gehecht  …

OWS: Dat was iets ja. Maar we spreken direct over meditatie. We brengen je terug naar het moment.

Vraag: Ik herinner me dat hij zei om je vinger op je duim te leggen.

OWS: Nee nee dat is teveel in termen van formele meditatie. De mudra en al die soorten dingen. Nee, daar hebben we het niet over. We hebben het over twee E’s: (Effortless Effort) Moeiteloze inspanning. Dat is wat er nodig is. Moeiteloze inspanning. Neem de moeite maar doe het moeiteloos. Zie je? Dat is de sleutel. Oke?

Vraag: Oké, bedankt. Kan ik het toch gewoon vragen, soms doe ik lichaamsbewegingen zoals voorover buigen dat ik dan een soort energie voel die wervelt. Moet ik gewoon proberen te ontspannen en weer terug in mijn adem gaan als dat gebeurt of er iets mee doen? Ik weet niet zeker of het mijn Hoger Zelf is die mij leidt. Zoals je zegt dat ik het weersta en dat is wat het veroorzaakt.

OWS: Ja. Allereerst is er geen “moeten”. Doe wat goed voelt voor jou. Als het niet goed voelt doe het dan niet. Zie je? Maar als het goed aanvoelt en dat weet je, weet je het omdat je het al vele malen eerder hebt gedaan in andere levens in andere ervaringen, zelfs voordat je naar deze planeet bent gekomen. Jullie hebben dit allemaal meegemaakt. En voor sommigen is het alsof je dit eerder gedaan hebt en het weer opnieuw doet en voor anderen is het inspanning. Maar dat is goed. Laat het zijn wat het is. Zie je?

OWS: Er was een vraag die aan James is gesteld in een e-mail en we wilden dat diegene die deze vraag stelde zou komen, omdat vele dezelfde vraag hebben. Maar omdat ze niet komt, zullen we het hier snel beantwoorden, zou je kunnen zeggen, niet met een grote omweg. [Gelach]
Maar begrijp alsjeblieft dat dit specifieke onderwerp iets is dat niet snel wordt beantwoord in slechts een korte tijdsperiode. Maar we zullen ons best doen.

Ze vroegen wat de 144.000 zijn. Er zijn zoveel inzichten over wat dit is. De 144.000, ja, is een groep van lichtwerkers, degenen van jullie die naar deze planeet kwamen met Sananda en Sanat Kumara zijn een deel van deze evolutie als gevolg van het naar hier komen. En jullie zijn degene die in de Bijbel de uitverkorenen worden genoemd. Dat is niet om je apart te zetten in termen van elitestatus of zo. We willen dat je er nooit zo over denkt. Maar jullie waren letterlijk de uitverkorenen omdat jullie ervoor kozen om gekozen te worden en toen werden jullie gekozen uit vele miljoenen. Je bent uitgekozen om hier te komen en een deel hiervan te zijn als deze expressie van bewustzijn dat naar de planeet kwam, als het licht dat naar deze planeet kwam om de duisternis op te wekken of de duisternis te verlichten. Dat is wat je hier kwam doen.

Nu is er nog veel meer in termen van de 144.000  om heel esoterisch te worden. Je kunt in de microkosmos gaan in termen van cellulaire structuur, deze 144.000 kwamen ook tot stand. En je kunt hiermee dieper en dieper en dieper gaan. Maar het gebruikelijke kernbegrip van de 144.000 is dat van de lichtwerkers die naar de planeet kwamen.

Nu zijn de 144.000 niet alleen maar de 144.000 in wat betreft het aantal. Er waren er meer, veel meer dan deze 144.000. Er waren golven die kwamen. De eerste golf was de 144.000, dan waren er golven die daarna kwamen. Dus het zijn niet alleen 144.000 die hier op aarde zijn. Er zijn hier miljoenen die lichtwerkers en lichtstrijders zijn. Maar de miljoenen is een klein percentage van de miljarden, zie je? Dus we hebben vele keren gesproken over het ontwaken van de lichtwerkers en de lichtstrijders op de planeet, om die twee te helpen ontwaken voor wie zij zijn. Dit is wat jij – jullie in deze groep – hier zijn om te doen. Je bent hier om deel uit te maken van deze missie, hoe het ook uitwerkt, hoe het ook voor jou werkt. Of het nu gaat om een ​​groep samen te brengen zoals deze, of dat het gaat over andere groepen samen te brengen met deze groep of apart van deze groep, wat het ook is. Of het is gewoon een ontmoeting met je buren waar je sommige dingen aan vertel waar ze open voor staan, zodat je niet het gevoel hebt dat je bijdehand bent of als je niet het gevoel hebt dat ze je uitlachen of zo … en als ze dat wel doen, wat maakt het uit. Dat is niet iets waar je je zorgen over moet maken. Je moet je zorgen maken over het verspreiden van het licht wanneer en waar je ook maar kunt. Dat is wat je moet doen als deze 144.000 lichtwerkers, lichtstrijders, lichtdelers, lichtdragers, hoe je het ook wilt zien. Je bent hier om dat te doen. Oke?

Dan gaan we nu het kanaal vrijgeven. Begrijp gewoon dat als je doorgaat met dit proces – en het is een proces. Het is niet een snelle doorbraak hoewel sommige het kunnen ervaren als een snelle doorbraak – je zult deze visies, deze prachtige meditaties, deze dromen ervaren, je zult er steeds meer van ervaren en meer van jullie zullen dit gaan ervaren met je open ogen en oren.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

 

Zoe: Oké, bedankt allemaal dat je vandaag bij ons was.

Onze website is www.ancientawakenings.org.

Je hebt je misschien afgevraagd wat One Who Serves zei over onze eerdere gesprekken. Dat komt omdat we een privésessie hebben voorafgaand aan de openbare sessie, deze Blog Talk show.

Als je dat wilt bijwonen, of als u graag persoonlijk wilt gaan, kunt u RSVP op www.meetup.com/AncientAwakenings.

Dat geeft je toegang tot al het andere dat ook op die website staat.

Onze Facebook-pagina is ancientawakeningsonfb.

U kunt deze opname zowel als alle andere gearchiveerde bestanden vinden op de ancientawakening.org-website. De Blog Talk opnames staan ook op de Blog Talk-website onder Ancient Awakenings – Prepare For Change.

 

En tot slot, ik weet het niet zeker, maar ik neem aan dat Mozes nog steeds vrijwilligers zoekt, dus neem contact met hem op als je tijd en vaardigheden hebt om hieraan mee te helpen.

Rita: Neem me niet kwalijk. Mag ik toevoegen als de mede-gastvrouw dat we deze radioshow de eerste zondag van elke maand om 12:30 Mountain time hebben en we verwelkomen iedereen om terug te komen.

James: Mountain time. Tot dat het Pacific time is …  je weet wel, zomertijd.

Zoe: Dit is Arizona. Ze zijn daar een beetje klunzig. [Gelach]

Joanna: Ja dat zijn we!

James: In juni verandert het. Niet?

Zoe: Dus ja, dat is 12:30 uur Mountain time. De eerste zondag van elke maand … tenzij het niet zo is. [Gelach] zoals vorige maand.

James: Dank je wel Zoe en Rita voor alles wat je hebt bijgedragen. We waarderen het dat iedereen bij het gesprek was. Ik hoop dat je er iets van hebt geleerd. Ik weet dat elke keer dat ze doorkomen bij mij, ik dingen leer. Ik onthoud ze niet altijd, maar het verbaast me soms welke informatie er door komt. Maar met dat begrip, weet dat de informatie ook rechtstreeks naar jullie komt. Dus vanuit je Hoger Zelf, vanuit de Bron in je, is die informatie altijd binnen handbereik. In jou. “Net om de hoek”, zeggen ze. Dus ik wil iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid. We eindigen met een gebed en dan stoppen we.

C: Laten we bidden. Bedankt Sananda en One Who Serves vandaag voor jullie berichten en leiding. Bedankt dat je ons allemaal hebt samengebracht om het goddelijk plan te vervullen. We zijn we in het nieuwe jaar, 2018.

Gelukkig Nieuwjaar. Laten we doorgaan met het beklimmen van de trap van de ascensie en vrolijk en moedig naar voren stappen in de nieuwe avonturen in het licht. We zijn liefde, we zijn licht, we zijn de waarheid. En zo is het.

James: En zo is het. En stoutmoedig gaan waar niemand eerder is geweest. [Gelach]
Ik moest dat zeggen! Oké iedereen, ik hou van je en wees voorzichtig. Tot ziens.

Cue muziek.

 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald van het Engels naar Nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen