18.03.25 “We zijn nu in de laatste fasen”

“We zijn nu in de laatste fasen”

Lord Ashtar en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse zondag Prepare For Change-groep in Payson, AZ op 25 maart 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)
Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit

Commandant Ashtar

Ik ben Ashtar.

Ik ben altijd blij om bij jullie te zijn in deze tijden, op deze momenten, herinnerend dat we ons altijd in het Nu moment bevinden. Ja, er zijn veel dingen om naar uit te kijken en ja er zijn veel dingen die je in je verleden hebt meegemaakt. Maar begin nu steeds meer het verleden los te laten. Laat alle programmering van het verleden los en begin steeds meer in het perfecte Nu te leven, wetend dat dit het perfecte Nu is. Dat alles wordt voorbereid, georkestreerd zoals je wilt, om het perfecte systeem naar deze planeet te brengen. En besef dat jullie dit perfecte systeem zijn op deze planeet.Enkele weken geleden sprak ik over voorbereiding, dat we nu in de laatste fase zitten. We hebben het signaal gekregen om de laatste fase in te gaan van de voorbereiding door dit overgangsproces. En ik kom om dat nu met jullie te delen, zodat je weet dat we niet alleen voorbereid zijn om in een oogwenk in actie te komen als het signaal wordt gegeven door Prime Creator, maar dat ieder van jullie ook voorbereid is om in dat moment in actie te komen.

Jullie horen, veel van jullie horen nu over landingen, over contact, en ja, dat is ook in voorbereiding. Degenen die jullie kennen als de Pleiadiërs zijn hier de voorlopers van. Zij zijn degenen waarmee jullie in de eerste plaats contact zullen opnemen en die contact met jullie zullen opnemen. Omdat dit het moment is voorafgaand aan het moment waarop deze gebeurtenissen kunnen beginnen.

Jullie hebben gehoord over het Grote Evenement en we hebben met jullie gesproken over de vele mini-evenementen die hiertoe zullen leiden. Dit is een van die mini-evenementen waarbij jullie steeds meer waarnemingen gaan krijgen van onze schepen in de lucht. Velen van jullie zullen contact beginnen te maken met die van ons op onze schepen en wij met jullie als jullie ons aanroepen. Want we zullen je nooit storen tenzij je ons aanroept. Maar weet dat zelfs als je ons aanroept, het misschien voor jou individueel nog niet helemaal het juiste moment is.

Maar weet dat die tijden eraan komen. Die momenten komen er aan. We genieten van deze tijden, waar we van dienst kunnen zijn. Maar vergeet niet dat, hoewel we hier zijn om assistenten voor jullie te zijn, jullie hier zijn om ons te helpen. Want wij kunnen het niet zonder jullie, en gezamenlijk, allemaal samenwerkend, brengen we deze geweldige orkestratie in deze overgang op de planeet teweeg.

Je zult gaan horen van vele onthullingen die naar buiten komen. Die van veel verschillende bronnen zullen komen. De momenten voorafgaand aan dit, waar je naartoe geleid bent waar alles op het punt staat om van start te gaan. Alles staat op het punt om steeds meer te veranderen. Maar zoals altijd is het voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Degenen onder jullie die hiervoor klaar zijn, zullen de eersten zijn die contact maken met die van ons op onze schepen. Jullie zullen de eersten zijn die de onthullingen horen die op veel verschillende gebieden naar buiten komen. Jullie zullen degenen zijn die horen over de financiële omschakeling die nu in de maak is.

Maar zoals altijd wees geduldig. Laat het naar je toe komen. En zoals One Who Serves zo graag zegt, ga altijd met de stroom mee want dat is de weg naar de toekomst. Dit is de weg van de vijfde dimensie, de hogere frequenties. Leer met de stroom mee te gaan en leer neutraal te zijn op elk moment. Zoek de neutraliteit in jezelf net zoals je de Bron in jezelf zoekt die neutraal is.

Ik ben Ashtar. Ik verlaat jullie nu met al mijn vrede en liefde en weet dat we er klaar voor staan ​​om in een oogwenk in actie te komen om erbij te zijn als de tijden erom vragen en de frequenties hun crescendo hebben bereikt.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves is weer bij jullie om door te gaan met jullie verder te brengen in alles wat er gebeurt. Om jullie naar het volgende niveau van je wezen te brengen. Want dat is waar dit allemaal over gaat.

Het gaat allemaal over het bewegen naar het volgende niveau van je wezen. Het gaat erom door dit transitieproces te bewegen en er vrij en gemakkelijk doorheen te gaan. En alles precies zo te hebben als het moet zijn en te weten dat je precies bent waar je moet zijn op elk moment.

We weten dat het moeilijk is voor sommigen van jullie omdat je je afvraagt, ‘nou waarom gebeurt het met hem en haar en waarom gebeurt het niet met mij? Waarom ben ik niet benaderd door die van in de schepen? Waarom nemen ze geen contact met mij op? Ik heb tegen hen geroepen en om hen gevraagd. Alsjeblieft, alsjeblieft, straal me alsjeblieft op, maar er gebeurt niets. Er gebeurt niets.’

Maar we verzekeren jullie dat alles gebeurt. Alles is in het Nu. Het is aan het gebeuren. Je hoeft alleen maar achterover te leunen, zoals het lied van de Beatles gaat. Laat het zijn en echt serieus laten zijn. Omdat het allemaal in het proces is, allemaal in het Nu is en jij bent te allen tijde in dat perfecte Nu.

En zoals we vaak zeggen, alles wordt georkestreerd. Als je goed begrijpt dat alles georkestreerd wordt, dan is er geen reden om je zorgen te maken over wat er allemaal wordt gezegd of hoe ze het zeggen, of dat het van hun ego komt of dat het niet van hun ego komt. Dit doet er allemaal niet toe. Zie je? Niets hiervan maakt iets uit, want als het jou wel iets uitmaakt, ben je niet in een neutrale staat en sta je niet toe dat de Bron in jou en door jou heen gaat en door het wezen dat je bent. Zie je?

Dus laat het allemaal gaan en blijf in het perfecte Nu, want als het er echt op aan komt, is dat alles wat je kunt doen. Als je je blijft vastklampen aan het verleden, zal je verleden je blijven vasthouden. Dus ga voorwaarts mijn vrienden, zoals de mensen hier zeggen, ‘ga vooruit en geniet’. Is dat het gezegde? Nee dat is niet wat we echt bedoelen. “Leef lang en geniet”. Ja, het Spock-ding, ja, zoals we het in James vinden. Geweldige, prachtige show.

Het werd door iemand gezegd dat het programma er al een tijdje niet meer is en dat het misschien tijd is om die show opnieuw te bekijken, omdat het een prachtige show is die het over de de komende tijden heeft; die eraan komen. Je verschuift naar een Star Trek-generatie. Weet je dat? Realiseer je je echt dat je er heel dicht bij bent; om ​​deel te worden van de Galactische Federatie? Dat is ook echt. Om steeds meer gebruik te maken van de Prime Directive van niet-interferentie die ook heel reëel is. We volgen dat allemaal. Dus leun achterover en maak de veiligheidsgordels vast en geniet van de show, want de show gaat echt van start.

Heb je vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag: [gemailde vraag] Als we getal patronen zien, betekent dit dat we synchroon zijn met het universum?

OWS: Absoluut. Als je ze veel ziet, zoals veel mensen deze getal patronen zien, zoals 555, 333, 11:11, 12:12, 10:10  enzovoort, deze zijn allemaal onderdeel van ………(audio interferentie] alsjeblieft U moet dat apparaat muten. Ja erg goed.

Als je deze getallen ziet, deze getallen ervaart, is het opnieuw voor hen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Er zijn veel mensen die deze getalreeksen zullen zien maar er geen aandacht aan schenken. Het betekent niets voor hen. Maar degenen onder jullie die het zien en er aandacht aan schenken, zullen het steeds meer zien omdat alles draait om synchroniciteit. Het gaat er allemaal om je naar het volgende niveau van je wezen te brengen. Dat is waar dit hele programma over gaat: je meenemen naar het volgende niveau van je wezen. Oke?

Vraag: [gemailde vraag] Als we telepathisch neigingen vertonen, zullen we steeds meer ervaringen hebben en zal het gemakkelijker zijn om te communiceren met dieren en mensen?

OWS: Absoluut. Nogmaals, het is zeer vergelijkbaar. Als je je bewust bent van deze dingen of als je je bewust bent van telepathisch te zijn of in staat bent om te communiceren met dieren en de natuur, hoe meer je er van bewust bent, hoe meer je het toelaat, hoe meer het zal gebeuren. Hoe meer je die glimpen zult krijgen waar we al vaak over gesproken hebben om door de sluier heen te kijken. Het maakt deel uit van de overgang waar je doorheen gaat. Naarmate je meer telepathisch wordt, als je in staat bent om verschillende dingen te doen die we de gaven van de geest noemen die naar je terugkeren. We zeggen dit in directe bewoordingen: terug komen naar je omdat je ooit deze vermogens had, deze verschillende vermogens om objecten met je geest te bewegen, om telepathisch met een ander te kunnen communiceren, om jezelf van de grond te kunnen tillen in termen van geen zwaartekracht te ervaren. Kun je je voorstellen dat je zou kunnen beginnen te vliegen als Superman ?! Wat een geweldige tijd voor de toekomst mensen!

Vraag: [gemailde vraag] Wat aura’s betreft, ik heb kleuren om me heen gezien, maar laatst heb ik gezien dat de kleuren zijn veranderd. In plaats van felgroen, violet, blauw, geel, oranje en rood is het veranderd in pastelkleuren en in lichtere kleuren. De vraag is, veranderen de kleuren als je ….. [onhoorbaar] een hogere vibratie?

OWS: Absoluut. Als je naar de hogere vibraties gaat, zul je meer van deze hogere frequentiekleuren gaan opvallen, die binnenkomen. Sommige waar je nog niet bewust van bent. Sommigen van jullie beginnen zich hiervan bewust te worden, van die hogere vibratiekleuren. Het magenta, de paarse kleuren, de violette kleuren en de schittering in die kleuren is nog belangrijker. Naarmate de frequenties omhoog gaat, zul je meer van deze kleuren gaan opmerken en naarmate je meer van deze kleuren opmerkt zul je merken dat je in de hogere vibraties bent, dus in de hogere vierde en vijfde dimensie, deze kleuren zullen nog belangrijker voor je worden als je steeds hoger in vibratie komt.

Vraag: [gemailde vraag] We weten dat de verwachte energieën die tegenwoordig de aarde naderen, het bewustzijn binnengaan om ons te verlichten met liefde en ons wakker te schudden voor de waarheid over onszelf. Zijn deze energieën onderdeel van de genezing van ons oorspronkelijke …. [onhoorbaar] of zal dat zijn tijdens de Galactische onthullingen en als alle lucht-schepen zichtbaar worden?

OWS: Deze energieën stijgen enorm snel, zou je kunnen zeggen. Terwijl ze blijven toenemen, zul je steeds meer energieën van hoger niveau gaan opmerken. Het is allemaal een proces van samenkomen, zoals samenkomen van verleden, heden en toekomst,  die komen allemaal samen in één nulpunt. Wat bekend staat als het nulpunt. Je zult merken dat naarmate je hoger in deze vibraties komt, je al die dingen zult gaan opmerken van wat de lucht-schepen worden genoemd, de Galactische schepen, je zult je er steeds meer bewust van worden. Dit is het proces waar Ashtar over sprak, zichzelf steeds meer laten zien, maar alleen aan degenen die er klaar voor zijn om ze te zien. En om gereed te zijn om ze te zien, moet je al in de hogere vibraties zijn. Zoals iemand eerder in jullie discussie zei, zullen ze niet naar je toe komen, jij moet naar hen toe gaan. Dus je moet je vibratie verhogen om contact met hen te maken.

Vraag: [gemailde vraag] Soms als ik me neerleg om te gaan slapen, sluit ik mijn ogen (maar slaap nog niet helemaal) in een ontspannen staat zoals mediteren, dan voel ik lichtflitsen voor mijn ogen. Dan open ik mijn ogen en denk dat een van mijn dochters een foto van me maakt, maar dat doet ze niet. Wat betekent dit en kun je hierop reageren?

OWS: Ja. Dit is opnieuw, omdat je in vibratie verhoogt, beweeg je naar de hogere dimensionale frequenties, dan zul je meer van dit soort dingen ervaren. De wetenschappelijke verklaring, die gaan we niet geven. We gaan verder dan de wetenschappelijke verklaring van dit fenomeen en spreken in termen van een spiritueel inzicht. Dit komt op een hogere vibratie als je in een diepere staat van meditatie gaat of  meer naar een slaaptoestand waarin je deze lichtflitsen zult gaan waarnemen. Dit gaat ook over je Kundalini-uitdrukking die door je ruggengraat omhoog beweegt dat deze lichtflits opmerkt en je ziet ze. Het zal lijken alsof het in je geestesoog is, maar het is je derde oog dat ontwaakt en dit fenomeen creëert. De wetenschap zal het niet op deze manier uitleggen, ze zullen met iets heel anders komen. [Gelach]

Nogmaals, we moeten vragen aan degene die aan de telefoon zit, demp je telefoon aub. Het is  erg storend. Je weet wie je bent, alsjeblieft. Daar. Veel beter. Nu kunnen we doorgaan. Hou het alsjeblieft zo.

Zijn er nog andere vragen?

Vraag: Zoals ik het begrijp, zullen we op een gegeven moment worden meegenomen voor wat R & H (Rust en Herstel) om de manieren van de vijfde dimensie te leren die we dan terug kunnen brengen naar de mensen op Aarde. Ik hoorde hier ook zeggen, over vergeten wat zal gebeuren. Zullen we de belangrijke mensen in ons leven vergeten? Of zullen we gebeurtenissen vergeten? Of wat gaan we vergeten als we iets gaan vergeten?

OWS: Als ze voor jou belangrijke mensen zijn, vergeet je ze niet. Je vergeet alleen degenen die niet belangrijk voor je zijn. Wat we bedoelen, is als je dit proces doorloopt, deze R & H, zoals je zegt – en ja dat klopt. Dat zal er veel zijn. Het zal zijn als een vakantie die je altijd al heb willen nemen en waar je nooit toe in staat bent geweest, vermenigvuldig dat dan duizenden keren over hoe het zou zijn. Kun je je dat voorstellen? Degenen van jullie die op cruiseschepen en zo zijn geweest, hoe geweldig dat is, stel je voor dat je op een cruise-ruimteschip of ruimteschip bent. Kun je je voorstellen hoe dat zou zijn als je door de hemel zou vliegen zelfs naar andere zonnestelsels, als je zou willen, en naar andere planeten en de schoonheid die daarbuiten is te zien. Dus dit komt allemaal ja.

En je vraag, kunt je dat andere deel van je vraag herhalen?

Vraag: Wel, wat precies zouden we vergeten?

OWS: Je zult die dingen vergeten die je niet meer hoeft te onthouden. [Gelach] Dat is een eenvoudig antwoord hierop. Als je die delen van je verleden vergeet die niet langer belangrijk voor je zijn. Al die oude programmering die je vergeet. Dat zal in het verleden zijn. Het zal niet meer belangrijk zijn. Dat betekent niet dat je je hele eerdere leven zult vergeten. Dat gebeurt niet. Maar het zal, als je naar de hogere vibraties gaat, zal het zijn als een droom waaruit je wakker werd.

Vraag: Dus om te verduidelijken. Als ik bijvoorbeeld iemand liefhad maar die relatie niet goed ging, zou ik dan de hele relatie vergeten of waarschijnlijk alleen de delen die niet zo goed gingen?

OWS: Meestal alleen de delen die niet zo goed gingen. Nogmaals de oude programmering. De oude dingen die niet meer voor je werken als je naar binnen gaat, zie je. Dit zal niet onmiddellijk zijn. Je bent niet ineens al je oude vrienden en je familie vergeten. Dat is niet wat er gaat gebeuren. Het zal een geleidelijk proces zijn dat je zult doormaken. Maar je zult door dit proces gaan terwijl je je realiseert dat je die herinneringen niet langer nodig hebt. Ze zijn niet langer nuttig voor jou op dat moment.

Vraag: Het was een prachtige meditatie van Sananda, ik geloof dat het Sananda was …

OWS: Het was Ashtar. Ashtar.

Vraag: Het was Ashtar ?! Oh mijn god. Tijdens de meditatie …

OWS: Ben je nog steeds aan het tijd reizen? [Verwijzing naar gesprek tijdens niet-opgenomen open forum.] [Gelach]

Vraag: Het was waarschijnlijk omdat ik bijna van mijn sofa was getild. Ik had een zeer scherp [gierend, schril] geluid in mijn oor. Dit is als ik kon zien toen we boven de Aarde waren en we ons licht stuurde. Plotseling kwam er een scherp geluid door mijn oor en het was erg hard en het voelde bijna alsof ik zweefde. Er gebeurde dus iets met mijn fysieke lichaam terwijl mijn licht lichaam boven de Aarde was. Ik wil weten of dat een boodschap was voor mij?

OWS: Ja. Het was een indicatie dat je een echte ervaring hebt. Velen van jullie denken als je deze geleide meditaties doet en je bent uit je lichaam dat je niet echt uit je lichaam bent of dat het iets is dat je verzint. We vertellen je steeds opnieuw, je verbeelding is de sleutel. Je visualisatievaardigheden staan ​​centraal. Dus ga ervoor. Ga ervoor en weet dat het echt is. Dit was een aanwijzing voor jou dat het een echte ervaring was om het in je fysieke vorm te voelen. Oke?

Vraag: Refererend naar de vraag van de andere beller als we in de R & H zitten, hoe zit het met de mensen in ons leven als we het R & H gedeelte doen en deze ervaring hebben, zouden onze geliefden weten van onze afwezigheid? Hoe werkt dat met hen? Stopt de tijd voor hen? Zijn we maar een paar minuten weg als we dagen weg zijn? Ik vroeg me alleen af ​hoe het voor andere zou zijn.

OWS: Waar we het over hebben als we het hebben over deze R & H dit is na de transitie, na contact met die van boven en dus na Disclosure, nadat NESARA is aangekondigd, na al deze dingen. En nadat je je ascensieproces hebt doorgemaakt, tot het punt waarop je helemaal klaar bent met dit specifieke deel van de ascensie. Dan zul je jezelf op dit punt bevinden. We spreken niet over dit vroege contact, dat sommigen van jullie zullen hebben waar jullie verbonden zijn om contact te maken met de Pleiadische Vloot waar jullie het over hadden. Daar hebben we het niet over. Dat is niet het R & H gedeelte. Dat is nog steeds het werkende deel. Dat is nog steeds het deel van de Warrior in jou. Dit komt na dit alles. Dit komt eraan als je bent overgegaan naar de vieringen waarover we hebben gesproken en zelfs na die vieringen. Dit is allemaal erna.

Vraag: Geweldig. Dus we hebben de overgang al gehad met deze relaties. Ik begrijp het.

Vraag: Een van onze lezers van Internet stelt deze vraag. Ik ben 2 weken geleden lid geworden van deze groep. Ik kan niet deelnemen aan het live-gesprek omdat ik op dit moment aan het reizen ben. Ik hoorde je zeggen dat Robin Williams deel uitmaakt van onze zielengroep en ik deel ben van deze zielengroep. Als ik dat ben, welk advies zou je mij geven om mijn groei en mijn grotere missie op Aarde te bevorderen?

OWS: Als je spreekt over een zielengroep, moet je begrijpen dat het een hele grote groep is waar we het over hebben. Toen we het hadden over Robin Williams die deel uitmaakt van de zielengroep, dit is een hele grote groep. Je missie en je doel verandert voortdurend. We spreken eerst over je doel. Je doel is altijd aan het veranderen. Je bent hier niet gekomen met een doel dat je je hele leven volgt. Je kwam hier met een blauwdruk die je volgt en binnen die blauwdruk komen je doelen terwijl je ze ontdekt, terwijl je je herinnert dat je deze contracten gemaakt had. Dus dat ben je niet, je doel verandert voortdurend terwijl je verder gaat. Je missie waar je nu in bent, velen van jullie hebben deze missie al ontdekt. Velen van jullie beginnen al met je verschillende missies. We spreken als we het over een missie hebben, spreken we over de 144.000 en je connectie met Sananda en Sanat Kumara. Het idee dat je hier bent gekomen om niet alleen jezelf wakker te maken maar ook om steeds meer van je broeders wakker te maken. Dit is wat jouw missie is. Dat verandert noodzakelijkerwijs niet totdat je die missie hebt volbracht en dan krijg je misschien een nieuwe missie. Dit hangt af van hoe alles zowel individueel als collectief als een collectief bewustzijn gaat. Begrijp je dit? Is dit voldoende?

Vraag: Dit betreft de vraag die je vorige week hebt beantwoord. Ik waardeer het dat je de tijd neemt om het te beantwoorden, maar het was niet precies de vraag die ik vroeg. Waar ik nieuwsgierig naar was, was of je de term Kumara kon definiëren. We kennen Sanat Kumara en Sananda is een Kumara.  Als je zoekt is vrijwel alles wat je ontdekt dat die twee namen Kumara’s zijn, maar ze vertellen niet wat de Kumara is. Is het een soort titel of is het een familienaam? Komen alle Kumara’s alleen van Venus?

OWS: Heel goed. Het is geen achternaam zoals je misschien denkt. Zoals Sananda Kumara, dat is niet zijn achternaam. Sanat Kumara: is niet zijn achternaam. Je zou het een titel kunnen noemen als je wilt. Het is een benaming die van Venus kwam omdat ze bekend staan ​​als de Zeven Vlam Heren. Er zijn zeven Kumara’s. De twee die je kent zijn degenen die met deze planeet zijn doorgegaan om de mensheid door deze specifieke overgang te brengen. Ze zijn vanaf het begin bij je geweest en ze zullen tot het einde en tot het begin van de volgende cyclus bij je zijn. Oke?

Vraag: Oké, bedankt. Onlangs las ik iets dat zei dat de 144.000  Kumara’s waren. Is dat waar?

OWS: Zij zijn degenen die de 144.000 hebben begeleid. Ze naar hier hebben gebracht.

Vraag: Dus de titel kan niet worden toegepast op de 144.000.

Vraag: Nee. Jullie zijn niet allemaal Kumara’s. Nee.

Joanna / Shoshana: Kumara is het bereiken van bewustzijn.
Kumara is een benaming of verworvenheid voor het bereiken van een extreem hoog niveau van bewustzijn.

OWS: Ja. Dat is de reden waarom wij het benaming noemen. Maar ja, een verworvenheid. Erg goed. Vergelijkbaar met de Christus, vergelijkbaar met de Boeddha. Dit zijn allemaal verworvenheden of benamingen.

Vraag: We spreken vaak over de Opgevaren Meesters en het werd bijvoorbeeld vandaag opgevoerd dat de ware geboorte [dag] van Yeshua 31 maart was. Wat ik wil weten is waarom we de Magdalena energie en de infusie van het vrouwelijke in de planeet en de betekenis van die afkomst niet bespreken?

OWS: Eerst en vooral als je zegt, wie zijn wij?

Vraag: Deze groep.

OWS: Dat is iets dat je zeker kunt doen. Het is gewoon simpelweg dat deze groep ook de programmering volgt die het heeft gehad. Het is altijd verbonden met Yeshua en de Christusenergie in dat opzicht. Dat wil niet zeggen dat de Magdalena Energie, de vrouwelijke energie, de energie van de Goddelijke Godheid, niet belangrijk is, want dat is het zeker. Het gaat allemaal om het brengen van balans. Het evenwicht komt terug. Dus het vrouwelijke, de goddelijke energie, de goddelijke vrouwelijke energie komt terug. Het wordt geassocieerd met Magdalena, met Lady Nada, met Moeder Maria, dit alles maakt hier allemaal deel van uit. En de godinnen waarvan je je zelfs niet bewust bent, brengen deze energie ook terug.

Vraag: Mijn vraag is de term archea – zoals in het vrouwelijke aspect van de aartsengelen – wordt die term gebruikt in de hogere vibraties?

OWS: Alleen tot het punt dat het er toe doet. In termen van als de naam belangrijk voor je is, wordt deze gebruikt. Als het niet uitmaakt, wordt het niet gebruikt. Voor het grootste deel van dit punt, als je in de hogere vibraties bent worden namen in deze betekenis niet gebruikt. We gebruiken alleen namen om te associëren met je niveau van begrip en je bewustzijnsniveau. Maar als je verschuift naar de hogere vibraties, de hogere dimensies, worden namen zelden gebruikt zoals je het nu begrijpt. Het is de vibratie die wordt herkend. Zie je?

Een van de redenen waarom wij als One Who Serves jullie nog nooit onze verwante namen hebben gegeven. Waarom we het naambegrip loslaten en de titel van One Who Serves aannemen.

Vraag: Gewoon om de nadruk te leggen op de titels. Het is niet zozeer een rang, maar een titel of een naam die gegeven is zoals het Ashtar Commando. Ashtar is een titel. Het is ook een vorm van bewustzijn die op hoog niveau is afgestemd, nietwaar?

OWS: Ja, maar niet in de zin zoals u het begrijpt in termen van rechten of in termen van erkenning. Het is niet zo dat diegene die onder Ashtar werken hem zou groeten of zo. Dat is het niet. Het is een verantwoordelijkheid. En Ashtar is verantwoordelijk voor de vloot van het Ashtar Commando. Net zoals Sananda verantwoordelijk is voor het werken met de Christusenergie. Zie je? Het is dus gebaseerd op verantwoordelijkheid, niet op titel. Zo werkt het niet op dat niveau. Maar er is respect. Er is respect voor beide manieren. Ashtar respecteert dus iedereen die binnen zijn bevel werkt, net als degenen die binnen zijn bevel werken hem respecteren. Zie je? Het is allemaal één.

Vraag: Ja en hij zegt dat het allemaal vibratie is. Het is niet de naam die belangrijk is. Je zou de vibratie en frequentie moeten voelen, dat is hoe je ons kent. Dan voel je me. Hij zegt dat de hele tijd. En ik raak in de war met de namen en zo, want ik heb niet het gevoel dat namen en titels belangrijk zijn. Maar diep vanbinnen vind ik dat het allemaal klopt, het gaat over de vibratie en frequentie. De naam is niet relevant.

OWS: Ja. Dat is juist. Vroeger werden in dit opzicht geen namen gebruikt. De cabal waren degenen die dit introduceerden. Die introduceerde rangen en zo. Allemaal onderdeel van de militarisering van de planeet.

Vraag: Alles wat je gezegd hebt leidde tot deze vraag over … ben je bekend met een werk genaamd The Revelatorium?

OWS: Niet rechtstreeks, nee. Kun je hier meer informatie over geven?

Vraag: Nee dat kan ik niet, anders dan dat het gechanneld wordt door Vader / Moeder God en ik heb het nog niet gelezen. Maar ik wilde vragen of je het wist, kun je me vertellen of het overwegend juist was of niet? Omdat veel dingen die nu worden gezegd dingen zijn die ik tot nu toe heb gezien in dit werk. Maar ik kom er later op terug nadat ik wat meer heb gelezen.

OWS: Heel goed.

Joanna / Shoshana: Het is juist in die mate dat degenen die dit stuk hebben geschreven hun leven en hun afstamming op die manier hebben ervaren. Dat is de enige manier waarop dingen kloppen voor die groep. Als dit resoneert met jou dan is het juist voor jou. Als dat niet zo is, is het dat niet.

OWS: Geweldig. Zeer goed gezegd.

Nu zullen we het kanaal vrijgeven.

Voordat we het echter doen, verwelkomen we iedereen die nieuw is in dit programma, in het besef waar we hier mee werken. Maar weet, dat ook al is dit misschien de eerste keer of de tweede keer dat je hier bent, je bent hier niet nieuw. Je bent geleid. Als het iets is dat voor jou werkt waar je mee resoneert, met deze specifieke groep als geheel, dan zul je je realiseren dat je  bent geleid als oude zielen die weer bij elkaar komen en weer herenigd worden om dit Nieuwe Tijdperk van Gaia binnen te brengen. We gaan nu het kanaal vrijgeven.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Vertaald uit het Engels naar Nederlands door Allie de Vos
“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen