Cobra: Zielsfamilies, 2 april 2018

Cobra: Zielsfamilies

2 april 2018

Door eventnl

Om te beginnen ons voor te bereiden op de na-Event en na-Contact gemeenschap, hebben de Pleiadians mij gevraagd om intel te verspreiden over zielsfamilies.

Zielsfamilies zijn gecreëerd wanneer een groep van zielen opkomt vanuit ongedifferentieerde “monadic” [*] essentie en dit universum binnenkomt via een zevendimensionaal portaal van de Galactische Centrale Zon, hetzij in deze galaxy, of in enige andere galaxy in het universum.

red: [*] eenvoudig, eencellig organisme http://www.dictionary.com/browse/monadic

Miljoenen hoogst geëvolueerde zielen die nu zijn geïncarneerd op de oppervlakte van deze planeet zijn voornamelijk dit universum binnengekomen hetzij via de Galactische Centrale Zon in deze galaxy, hetzij zijn zuster galaxy – de Andromeda galaxy.

Zij hebben daarna hun ervaring opgedaan door te reizen door de galaxy door hogerdimensionale lichtfilamenten die door de galaxy kruisen, en hebben daarna hun bewustzijn gefocust door het opdoen van ervaring in portaal sterrenstelsels zoals Pleiaden, Aldebaran, Sirius, Arcturus, Vega (alpha Lyrae), Tau Ceti ….

Op enig moment in hun evolutiepad zijn zij de galactische oorlogen tegengekomen en zij raakten betrokken, en dit is hun voornaamste reden dat zij zichzelf op Aarde terugvonden.

Zij namen hetzij een bewust besluit om de quarantaine Aarde binnen te gaan om het Licht te verankeren en de Lichtkrachten te helpen om de planeet te bevrijden, of zij zijn eenvoudigweg een gevaarlijke zone in de galaxy binnengedwaald zonder volledig het risico te begrijpen, en werden gepakt door de archons in het inter-dimensionale scalar net, naar de Aarde getrokken en in de reïncarnatie cyclus gedwongen.

Het is van het allerhoogste belang voor alle hoger dimensionale sterrenwezens die op de oppervlakte van de planeet zijn geïncarneerd om nu te ontwaken, om zich hun missies te herinneren en ze uit te voeren.

Het is ook van het allerhoogste belang voor leden van de zielsfamilies om te beginnen zich met elkaar te verbinden vanuit hoger perspectief en niet alleen als menselijke wezens die in de quarantaine Aarde zijn gedwongen.

Zielsfamilieleden creëren verbinding met elkaar gebaseerd op vijfdimensionaal begrip van hun eigen essentie (“manasic” [*] bewustzijn) en creëren ware vriendschappen. Dit is de kosmische oorsprong van het vriend archetype.

red: [*] Je bent meer dan het fysieke lichaam dat je voelt. Jouw geest, emoties en ziel hebben hun eigen lichamen. Deze lichamen zijn verschillend van en toch verbonden met je fysieke lichaam. Je hebt veel lichamen. Het manasich/Hogere Geest lichaam is het voertuig van contact met de Universele Geest. Door deze hebben wij het vermogen om rechtstreeks enorme reservoirs van kennis en waarheid over realiteit en bestaan te bevatten. Het geeft ons het vermogen om bewust te worden van het Goddelijke Plan zoals het uitwerkt in manifestatie. https://energyreality.com/project/manasichigher-mind-body/

Zielsfamilieleden van dezelfde zielsfamilie of van twee aangrenzende zielsfamilies die een zeer diepe zielsverbinding creëren met zesdimensionaal Ziel Liefde positief interferentie patroon (boeddhistisch bewustzijn) worden zielsverwanten genoemd. Dit is de kosmische oorsprong van het vriendin/vriend archetype.

Zielsfamilieleden van dezelfde zielsfamilie die feitelijk een wezen zijn dat is gesplitst in twee tegengestelde vrouwelijke/mannelijke polariteiten toen het de vierde/derde dimensie binnenging, worden tweelingzielen genoemd. Hun verbinding bereikt de zevende dimensie (“atmic” [*] bewustzijn) en is de kosmische oorsprong van man/vrouw, echtgenoot/echtgenote en held/godin archetype.

red: [*]Je bent meer dan het fysieke lichaam dat je voelt. Jouw geest, emoties en ziel hebben hun eigen lichamen. Deze lichamen zijn verschillend van en toch verbonden met je fysieke lichaam. Je hebt veel lichamen. Het atmische lichaam is het voertuig van identificatie met het Ene-Leven de verlevendiging en observeert en handelt door elk levend wezen en creatuur op planeet Aarde. Het is het voertuig waarmee perfect zelfmeesterschap is gerealiseerd.

De zielsfamilie is een van de centrale mysteries van de Sisterhood of the Rose:

https://inanaeliana.wixsite.com/perlen-der-liebe/celebrate

Het is het Ene wezen wat zich manifesteert in het fysieke:

Alle verstrengelde niveaus van verbinding binnen een zielsfamilie creëren een Clifford torus die de matrix breekt:

http://2012portal.blogspot.com/2012/07/plan.html

Dit is de reden waarom de duistere krachten altijd zielsfamilies wilden vernietigen.

Eerst deden zij dat door sterrenmensen te implanteren om ze los te koppelen van hogerdimensionaal bewustzijn en van hun zielsaanwezigheid. Dit is verticale implantatie programmering genoemd en er zal dieper op worden ingegaan in een blog post hierover wanneer de tijd er rijp voor is. Verticale implantatie programmering is de basis voor de quarantaine Aarde blokkade.

De tweede laag van programmering is horizontale implantatie programmering. De Pleiadians hebben mij gevraagd om dit nu uit te leggen om zo te beginnen met het deconstrueren van de gemeenschapsprogrammering die de matrix creëert.

Horizontale implantatie programmering misbruikt het feit dat tweelingzielen het vierde en derde dimensionale universum binnengaan als een stel van mannelijke (elektrische) en vrouwelijke (magnetische) polariteit. In zijn pure vorm creëren de elektrische (kundalini [*]) kracht van de mannelijke en magnetische (ziel) kracht van de vrouwelijke aantrekkingskracht, wat vervolgens triangulatie [**] creëert wat de kracht van evolutie is.

red: [*] Kundalini-energie is een oeroud concept, dat is voortgekomen uit oude Hindoeïstische teksten en yoga manuscripten. Kundalini betekent in het Sanskriet “de opgerolde”, om welke reden het symbool voor Kundalini-energie een slang voorstelt die zich in ongeveer drieënhalve slag om de ruggengraat wikkelt. Kundalini wordt vaak afgebeeld als twee slangen die zich om elkaar verstrengelen terwijl ze in draaiende beweging opwaarts klimmen, waarbij elke cirkel het wakker worden en in balans komen van een chakra vertegenwoordigt. https://www.nieuwetijdskind.com/wat-is-kundalini-energie-en-hoe-kun-je-dat-opwekken/

red: [**] Een driehoeksmeting of triangulatie is een meetmethode die gebruikmaakt van het feit dat een driehoek volledig bepaald is als één zijde (de basis) en de aanliggende hoeken bekend zijn. https://nl.wikipedia.org/wiki/Driehoeksmeting

Wanneer deze elektromagnetische kracht van mannelijke/vrouwelijke aantrekkingskracht is gehinderd door de middelen van horizontale implantatie programmering, creëert het een verstoring in het elektromagnetische veld van de gemeenschap die is geprogrammeerd, en de evolutie van zo’n gemeenschap wordt vertraagd, soms voor vele millennia, zoals dit het geval is met de Aarde oppervlaktegemeenschap.

Het basis horizontale implantaat creëert een splitsing in vrouwelijke en mannelijke perceptie van seksuele energie, zoals het hier in detail is uitgelegd:

http://2012portal.blogspot.com/2018/03/sexual-energy.html

NL-vertaling: https://eventnl.wordpress.com/2018/03/07/cobra-seksuele-energie-6-maart-2018/

De meest effectieve manier om een gemeenschap te controleren en zijn evolutie te vertragen is door het controleren van vrouwelijke seksuele energie. Dit is de reden waarom culturen die maximale seksuele vrijheid aan vrouwen gaven de meeste vooruitgang lieten zien.

De meest effectieve manier om vrouwelijke seksuele energie te controleren in een bestaande gemeenschap is om een kritieke massa van Orion/Draco/Reptillian seksuele roofdieren in deze gemeenschap te infiltreren en ze los te laten. Dit is wat de archons vele malen deden gedurende de menselijke geschiedenis. Wanneer een kritieke massa van vrouwen negatieve programmering krijgt van deze roofdieren, creëert dit een Pavlov reflex [red: klassieke conditionering] in de onbewuste vrouwelijke psyche van deze gemeenschap, dus effectief de Godinnenenergie doorsnijdend.

In zo’n gemeenschap beginnen vrouwen een dubbelleven te lijden, zichzelf alleen seksueel laten zien wanneer zij weg zijn van de priemende ogen van de matrix.

Een extreem voorbeeld hiervan is de gemeenschap van Saoedi-Arabië:

http://www.theweek.co.uk/60339/nine-things-women-cant-do-in-saudi-arabia

De sleutel van bevrijding van een dergelijke gemeenschap is voor de meest vooruitstrevende vrouw van deze gemeenschap om geleidelijk sensuele, seksuele Godinnenenergie te laten zien:

http://thebestofhabibi.com/volume-18-no-2-september-2000/temple-priestess/

Archons zijn absoluut allergisch voor diepe Ziel Liefde energie tussen een man en een vrouw, vooral tussen zielsverwanten en tweelingzielen.

Door het incarnatieproces te vervaardigen laten zij zelden toe dat twee tweelingzielen op hetzelfde moment incarneren. Zelfs als zij dat doen ontmoeten zij zelden elkaar. Zelfs als zij elkaar ontmoeten zijn zij zelden toegestaan om samen te zijn, de archons fabriceren situaties om de vereniging te voorkomen. Dit is waarom tweelingziel samenkomsten op de oppervlakte van de planeet nu extreem zeldzaam zijn, en de meeste mensen die denken dat zij tweelingzielen zijn, zijn feitelijk primaire zielsverwanten (zielsverwanten die energie van de tweelingziel aan elkaar doorgeven).

Een diepe Ziel Liefde verbinding tussen zielsverwanten op de oppervlakte van de planeet vindt wat vaker plaats, en als dit gebeurt gaan archons soms tot in extremen om deze liefde tegen te gaan, zelfs zover als het doden van een of beide partners.

Na de Event, en vooral na het Eerste Contact, zullen de Resistance en de Pleiadians beginnen met contact op te nemen met de meest geavanceerde leden van de menselijke gemeenschap, vooral degenen die zich bewust zijn van zielsfamilies.

Dit contact zal onvermijdelijk tektonische culturele verschuivingen teweegbrengen in de menselijke gemeenschap. De Pleiadians en de Resistance hebben laten weten dat dit contact zich soms onvermijdelijk zal ontwikkelen naar diepere romantische en seksuele relaties, vooral tussen tweelingzielen en zielsverwanten waar een van hen op de oppervlakte leeft en de andere zich bevindt binnen de Resistance of behoort bij de Confederatie vloot:

Om meer voorbereid te zijn voor deze verbindingen moet de oppervlaktebevolking zich bewust zijn dat de Pleiadians en de Resistance een behoorlijk vergelijkbaar gemeenschapsmodel hebben dat is gebaseerd op zielsfamilies. Soms zijn zij volledig toegewijd aan exclusieve heilige gemeenschap met hun tweelingziel of hun primaire zielsverwant, en soms vormen zij open “polyamoureuze” [*] connecties die zijn gebaseerd op Ziel Liefde en de vrije stroom van seksuele energie. Dezelfde seksverenigingen vinden bij hen plaats, maar deze zij vrij van enige archon verstoring die zo overheersend is op de oppervlakte van deze planeet.

red: [*] Polyamorie (van het Griekse πολύ poly, “veel, meerdere”, en Latijnse amor, “liefde”) staat voor een levenswijze waarin men open staat voor het hebben van meer dan één liefdesrelatie tegelijkertijd, waarbij ruimte is voor seksualiteit, op de voorwaarde dat dit gebeurt in openheid en eerlijkheid en met medeweten en instemming van alle betrokkenen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Polyamorie

Deze verbindingen zullen de finale test zijn van integratie van oppervlaktebevolking in de Galactische gemeenschap.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

eventnl | 3 april 2018 om 12:33 | Tags: Cobra, Godinnenenergie, tweelingzielen, zielsfamilies, zielsverwanten | Categorieën:Cobra, Godinnenenergie | URL: https://wp.me/p6gVD9-yB

Terug naar pagina Diverse Berichten