18.11.25 “Slechts met een gedachte of een visualisatie kun je jezelf in de Hogere Vibratie brengen”

“Slechts met een gedachte of een visualisatie kun je jezelf in de Hogere Vibratie brengen”

Ashtar en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell  
Shoshanna – Joanna’s Hoger Zelf

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in Payson, AZ op 25 november 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt zit.

Ashtar

Ik ben Ashtar en ik ben vaker bij jullie in deze tijd, vanwege deze tijden, vanwege wat er gebeurt, vanwege wat er gaat komen.

Velen van jullie hebben deze energiegolven gevoeld die de planeet binnenkomen en voelen dat deze energieën je lichaam in komen.   In sommige opzichten lijkt het een schok van energie alsof je een gevoel van elektriciteit hebt dat in je komt, een elektrische impuls.

Hierdoor voel je een verhoogd gevoel van éénzijn, misschien komt er zelfs een gelukzalige sensatie over je heen die in deze tijd beter kan zijn dan de beste climax die je ooit hebt gehad.   Het kan je zelfs een gevoel van duizeligheid of  vreugde doen voelen.

Op andere momenten, afhankelijk van waar je bent in de aspecten van jezelf op dat moment kun je de energieën als zwaar aanvoelen.   Omdat als je lager vibreert als deze energiegolven binnenkomen zal het manifesteren als iets dat zwaarder, negatiever voor je is, het zal je gevoelens vergroten die je op dat moment hebt.   Als je je enigszins down voelt, kun je je zelfs nog meer down voelen.   Maar weet altijd dat je op dat moment jezelf met een gedachte kunt verheffen.   Dat is alles wat het nu kost, een gedachte, een gedachte om je uit het slop te halen.    Je hoeft daar niet langer te blijven.   Je hoeft jezelf niet in die lagere vibraties te houden.

Want slechts met een gedachte of een visualisatie kun je jezelf naar de hogere vibratie brengen.   Denk gewoon aan iets moois.   Bedenk hoe dankbaar je bent voor wat het ook in je leven kan zijn. Denk aan een gelukkige tijd in je leven, die momenten die je vreugde brengen.  Op dat moment zul je uit die lagere vibraties en in hoger bewustzijn komen.   Daar gaat dit allemaal over mijn vrienden, deze overgang,  gaat allemaal over jou en ALLE mensen.

Diegenen onder jullie die met deze vibraties hebben gewerkt om ze op een bewust niveau te verhogen, begrijp dat er mensen over de hele planeet zijn die elke dag hun vibraties verhogen maar zich er misschien niet eens van bewust zijn.   Het wordt gedaan op een onbewust niveau.

Maar voor degenen onder jullie, de Lichtstrijders, jullie verhogen  je vibraties bewust omdat je hebt geleerd om dat te doen, je hebt geleerd hoe je het moet doen.    Dat is wat nu belangrijk is voor jullie.   Omdat je, terwijl je dit leert, anderen kunt leren om dit ook te doen.    Dan zullen zij in staat zijn om anderen te onderwijzen, enzovoort, enzovoort.    Zoals al vele malen is gezegd, jullie zijn de mentoren van degenen die na jullie komen, net zoals wij nu de mentoren voor jullie zijn.   Vertrouw dus altijd op jezelf.    Vertrouw op je kennis of je hoger weten.    En alles wat je in je leven wilt zal je hebben omdat je het zult creëren met elke gedachte die je hebt.    Dus leer om met je gedachten te werken.    Leer om je gedachten te beheersen.    Zoals ik eerder zei, het duurt slechts een moment van een nieuwe positieve gedachte om je bewustzijn op dat moment te verhogen.

Ik ben Ashtar en weet altijd dat wij op onze schepen over jullie waken en elke dag voorbereiden op die momenten, die momenten waarop we onszelf steeds meer zullen laten zien zoals we al doen.   Degenen van jullie die nu de ogen hebben om te zien kunnen getuige zijn van die dingen in de lucht die vele anderen nog niet zullen kunnen zien.

Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal.

Ashtar uit.

One Who Serves

Om, mani padme, hum; om, mani padme, hum; hum, hum.

Groeten aan jullie.    One Who Serves is weer bij jullie.   Jullie kunnen nu de telefoons weer inschakelen zodat we een dialoog kunnen hebben.

We hebben niet per se een boodschap, maar zijn er vragen voor One Who Serves?    Staat Shoshanna klaar?

Shoshanna:    Ja.   Ik ben er.

Zijn er vragen voor ons?   Nog vragen?   Nee?   Dan is dit een zeer korte oproep.

Vraag:    One Who Serves, ik heb een affirmatie.   Dit is zowel voor jou als Shoshanna.    Ik wil jullie bedanken voor het licht laten schijnen op die situatie met het portaal.   Ik sloot dat portaal onmiddellijk nadat de bijeenkomst afgelopen was en had de steun van een van de Ancient Awakenings-familie in die afsluiting en dat maakte het verschil.   Het heeft het verschil gemaakt in mijn leven en alles.    Een paar dagen later was er kleine ontnuchtering.   Ik besefte dat het een wanklank was , ik zorgde er meteen voor en sloot dat portaal en trok het strak aan en verzegelde het met meer licht en met extra hulp van Aartsengel Michael’s blauwe straal en St. Germain’s straal en Bronlicht.    Ik wil jullie bedanken.    Als er nog andere adviezen zijn die je mij zou kunnen geven die ik nodig heb?    Zo niet, dank u.  Veel liefde voor jou en Shoshanna.    Dank je.

OWS:    Wat we je kunnen vertellen, is dat je precies hetzelfde doet als Ashtar zojuist gezegd heeft dat één enkele gedachte je kan brengen wat het ook is dat je misschien tegenhoudt en je op dat moment in de lagere vibraties houdt.    In jou specifieke geval, jou gedachten, sloot jou visualisatie het portaal zoals je zegt.   Dat is alles wat nodig is.   Dat is alles.   De tijden waarin het een langgerelateerd proces was omdat je zo verstrikt zat in de matrix en in de illusionaire programmering van het verleden.   Daar zit je nu niet meer in.  Jullie kunnen je nu steeds meer realiseren dat het een onmiddellijke omschakeling voor je kan zijn.    Dat is wat we willen dat je weet.   Het kost niet veel energie, veel nadenken, veel visualisatie.    Je moet het gewoon doen.    En als je het eenmaal doet, omdat je steeds meer met deze energieën hebt leren werken, we kunnen beter zeggen, weer herleert  hoe je met deze energieën kunt werken je sneller in staat bent te manifesteren wat je wilt in je leven.

Met dit begrip, weet dat vanwege deze meer onmiddellijke manifestatie mogelijkheid die je nu hebt, de bufferzone die je tot nu toe in veel gevallen hebt beschermd deze veel minder is geworden zodat je manifestaties veel, veel sneller zullen gebeuren dan in het verleden.    Velen van jullie beginnen dit al op te merken en je zult dit steeds meer gaan opmerken als je visualisaties en je verbeelding steeds krachtiger worden.    Dat is nog maar het begin van wat er voor je aankomt.    Oke?

Vraag:    Ja bedankt.    Bedankt voor je mentorschap en ondersteuning onderweg.

Shoshanna:    Shoshanna wil iets delen.

OWS:    Ja, Shoshanna wil er iets aan toevoegen.

Shoshanna:    Shoshanna wil iets met je delen.    Door de erkenning van je eigen kracht, door de voortdurende erkenning door jezelf van jezelf dat jij het krachtige scheppende wezen bent dat de planeet bewandelt met al de andere zelven, moet je op elk moment van je leven erkennen en realiseren dat jij het  bent die je omstandigheden creërt.   Alleen jij kan die omstandigheden veranderen.   Alleen jij.   Het is niet Shoshanna.   Het is niet One Who Serves. Het is niet buiten jou.   Ja, er is hulp.   Wat echter belangrijk is, is dat je door blijft gaan met het erkennen van je eigen kracht en sterkte in je om de dingen te doen die je moet doen om een ​​volledig liefdeslicht leven te leiden.   Dat is alles wat ik heb voor je.

OWS:     Heel goed.    Hebben we nog andere vragen?

Vraag:    Hallo One Who Serves.   Ik wil alleen maar zeggen dat ik binnen de eenheid van onze familie een zeer sterke verschuiving naar hogere frequenties en een kalmte heb opgemerkt en zoveel meer liefde en verwondering in ons allemaal.   Het is meer een dramatische verschuiving die ik voel binnen onze familie, ik ga ervan uit dat dat over de hele planeet gaat.   Dit is wat ik me afvroeg sinds het Christusbewustzijns raster werd geactiveerd in ons deel van de wereld, het heeft zich verspreid, ik voel dit zo sterk, ik zou graag een update willen hoe het gaat met de rest van de mensheid?   Is er een waarneembare verschuiving die je vanuit jullie perspectief kunt zien?    Dank je.

OWS:    Zeker.   Als je het vanuit het gezichtspunt van de mensen op de schepen zou kunnen zien, zou het eruit zien alsof ze naar frequenties kijken.   Dit is wat het is, een frequentiewijziging.   Terwijl ze ernaar kijken, is het alsof ze het zien op een computerscherm zou je kunnen zeggen.    Als ze naar dit computerscherm kijken en de hele planeet zien kunnen ze deze lichten zien, deze nieuwe frequenties die elke minuut bovenkomen, zo lijkt het.   Ze lichten overal op.   Het lijken duizenden lichtpunten, maar het zijn er geen duizenden, het zijn er miljoenen en miljoenen en miljoenen lichtpunten die verschijnen.    Zo ziet het er uit als je op de schepen bent, als je dit zou kunnen zien en in staat zou zijn om beter te begrijpen hoe bewustzijn over heel de planeet ontwaakt, veel meer dan je je op dit moment ooit zou kunnen voorstellen.

Omdat als jullie naar buiten kijken en je ziet nog steeds de programmering binnen deze driedimensionale illusie raak je op dat moment gevangen in die programmering.

Maar als je het vanuit ons gezichtspunt kunt zien, kun je zien dat de programmering steeds minder wordt en dat mensen overal wakker worden.   Er zijn er veel waarvan je gewaar kunt zijn bij je kennissen, je vrienden, je omgeving, ze ontwaken zonder dat je zelfs weet dat ze dat misschien doen, zie je?    Je zou het waarschijnlijk niet weten wanneer je door de winkels en dit soort dingen loopt en je loopt voorbij mensen, je weet niet wie is ontwaakt en wie niet.    Je zou er versteld van staan ​​hoeveel dat er ontwaakt zijn.   Dat wil niet zeggen dat de ontwaakte bevolking de meerderheid is, dat is het niet.   Het is nog steeds een behoorlijke minderheid zou je kunnen zeggen die ontwaakt zijn.    Maar het verschuift en verandert heel snel terwijl jullie door deze hele overgang bewegen, door het ascensieproces.

Shoshanna:    Shoshanna wil iets delen.

OWS:    Shoshanna, ja.

Shoshanna:    Shoshanna wil iets met je delen, mijn lieve zus.    Het is met grote vreugde dat we kunnen melden dat er een grote manifestatie is van het vierde dichtheidsbewustzijn dat op de planeet opkomt.   Dit vierde dichtheids-bewustzijn is dat van groepsbesluit in tegenstelling tot individuele besluit.    Dat wil zeggen, dat anderen hun andere zelf herkennen.   Ze herkennen de groepssamenwerking, het groepsbewustzijn, het groepsbesluit, wat een zeer liefdevolle manier is om verschillen op te lossen.   We zien dat in deze groep en we zien dat in veel groepen over de hele wereld.   We zien samenwerking gebeuren.   We zien diegenen die in het verleden hun leven hebben doorgebracht in individuele verlangens, individuele vervullingen, die nu deelnemen als een groep, als een groepscomplex en wensen dat alles binnen de groep samenwerkt en zich meer bewust wordt van de individuen in de groep, heeft dit enige betekenis voor jou.   Dus wat er wereldwijd gebeurt op dit moment, op dit exacte moment, deze vierde dichtheidsvariatie, bewustzijn, dichtheid en vibratie dringen door in het begrip van de mensheid.   Terwijl we deze coöperatieve technieken leren staat de vijfde dimensie om de hoek, de vijfde dimensie is die van wijsheid, dat samenwerking en begrip binnen een groep, dat individuen allemaal hetzelfde zijn, een ritme zou zijn naar die van wijsheid.  Dat is alles wat ik heb voor jou.

OWS:    Geweldig.   Heel goed.

Vraag:    Dank je.   Bedankt One Who Serves en Shoshanna.   Ik hou heel veel van jullie.

Shoshanna:    Dank je.   Wij houden van jou!

OWS:   Zouden er nog andere vragen zijn?

Vraag:   Hallo, mooie broer.   Ik wil gewoon even inchecken.   Gisteravond was ik bij vrienden gebleven omdat ik op reis was om een bepaald evenement te bezoeken.   Het was een vriend die ik in lange tijd niet gezien had.   Wat er echter zojuist in me opwelde was dat er zoveel ellende was in hun relatie en hun huwelijk.   Ik was verrast over de manier van interactie van mijn vriend, omdat hij veel training heeft gehad in persoonlijke groei en ontwikkeling, zijn manier van doen was totaal tegengesteld hieraan.  Beiden willen graag met me samenwerken.   Ik zag een groot verschil in zijn aura, zijn energie, zijn geluk was minder.   Hij was veel zwaarder geworden.   Achteraf bekeken dacht ik dat er alcohol aan te pas kwam.   Ik zag hem wat drinken.   Ik dacht dat alcohol één van de problemen was.   Als ik erover nadenk, vraag ik me af of je me informatie kunt geven, zoals vandaag de dag met mensen die problemen hebben met misbruik of er is alcohol in het spel, hoeveel zullen we gebruik willen maken van de ouderwetse manieren om dat te behandelen, zoals AA of al dat spul en hoeveel laten we gebeuren om te doen wat we kunnen op een energetische manier om ze daar doorheen te laten werken?

OWS:    Je zult merken dat terwijl je door deze overgang gaat dat dit alles na verloop van tijd voor zichzelf zal zorgen.   Maar wat nog belangrijker is, niet zozeer de tijd, maar als de frequentie verhoogt en trillingen blijven stijgen, als het bewustzijn verhoogt, zodat degenen die verschillende soorten drugs en alcohol gebruiken en al deze bezigheden om zichzelf te verdoven, zullen er overheen komen.   Ze zullen er geen behoefte meer aan hebben.   Niet dat ze af en toe geen drankje zullen drinken of iets van dien aard om de geest te verheffen, zou je kunnen zeggen.   Daar is niets mis mee.   Er is ook niets mis met degenen die het regelmatiger doen, omdat het voor hen zo is.   Het is hun streven op dat moment.    Maar het stijgende bewustzijn zal er voor zorgen.   Het is dus niet aan jou of iemand anders om je zorgen te maken of ze een AA-programma moeten volgen, of wat dan ook.   Als het hun streven is, dan zullen ze die richting in gaan.   Maar jij kunt hun richting niet bepalen, zie je?   Je moet ze laten zijn wat ze willen zijn als ze door hun inzichten en trainingen heen moeten gaan waar ze doorheen gaan, hun stoornis zou je kunnen zeggen, waar ze doorheen werken.

Maar nogmaals, dit zal allemaal voor zichzelf zorgen als je verder door deze overgang en het ascensieproces gaat.  In het ascensieproces zullen er niet meer van dit soort dingen zijn waar mensen zelfmedicatie nodig zullen hebben, omdat ze daar overheen zullen komen.

Shoshanna, heb je hier iets aan toe te voegen?

Shoshanna:    Mijn beste zuster, mag ik iets met je delen?

Vraag:    Jazeker.

Shoshanna:    Mijn beste zuster, degene over wie je spreekt, is zwaar beïnvloed door de driedimensionale lasten die hij met zich meedraagt.   Hij draagt ​​veel lasten in deze driedimensionale wereld waarvan hij denkt dat hij er niet bedreven in is, dat hij ze niet kan overwinnen.   Zijn training, zoals hij die ziet, is om deze dingen te leren overwinnen in zijn leven, terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is.

De derde dimensie is de derde dimensie met al zijn uitdagingen en problemen en kwesties.    Er is geen hoeveelheid training die ons, ieder van ons, kan leren hoe de derde dimensie te overwinnen.   Wat we moeten doen, is onze vibratie verhogen en ​​in samenwerking opstijgen naar de vierde en de vijfde dimensie.

Wat je ziet in het ruzie maken van deze twee, dat vechten, die moeite doen om hun relatie bij elkaar te houden, is een gebrek aan samenwerking en acceptatie van wie ze zijn en wat de realiteit is van wie ze zijn en wat hun eigen geest is en wat hun echte doel in dit leven is.   Hij vindt het zijn doel om zeer materieel te zijn.    Dit is een uitdaging voor hem.    Hij moet dat loslaten.

Waar je in kunt helpen, is maar één ding en dat is zijn hart openen.    Hij moet zijn hart openen.    Hij moet opnieuw de wegen van liefde leren kennen omdat hij het vergeten is.   Het is voor hem verborgen gehouden.   In al deze uitdagingen waarmee hij elke dag wordt geconfronteerd heeft hij zijn vermogen om lief te hebben bedekt.   We moeten hem op de een of andere manier helpen om zijn hart te openen en zijn hart open te stellen voor alle anderen om hem heen, inclusief zijn partner.   Is dit logisch voor jou?

Vraag:   Oh ja.   Heel erg bedankt.   Ik waardeer dit.   Mooi.

Shoshanna:    Veel liefde voor jou mijn zuster.

OWS:    Heel goed.   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Hallo One Who Serves.   Ik heb een vraag, ik weet niet of het gepast is of wat je me erover kunt vertellen.   De vrouw van mijn oudste broer is vrijdag voor Thanksgiving overleden.    Ze leed de afgelopen zes maanden veel aan kanker.   Is er iets dat je ons kunt vertellen hoe het met Jean gaat na haar overlijden en met mijn broer die enorm veel verdriet ervaart, ze waren 30 jaar samen.    Kan je daar iets over vertellen dat nuttig kan zijn voor onze familie?

Shoshanna:    Shoshanna kan iets delen.

OWS:    Ja, alsjeblieft, ja.

Shoshanna:     Dit is Shoshanna.    Mag ik iets met je delen?

Vraag:    Alstublieft.

Shoshanna:    De persoon die in dit leven bekend stond als Jean in je familie, nadert nu een ander genezingsproces.   Ze leert waarom ze zichzelf door deze enorme last van kanker heen duwde en ze leert nieuw bewustzijn kennen.   Ze is het licht aan het leren.   Ze leert hoe haar geest en haar ziel te doordrenken met het licht van liefde en begrip.   Deze werd belast door te geloven dat ze in veel dingen alleen moest staan.   Ze wilde je niet om hulp vragen.   Ze probeerde alleen te staan ​​in dit leven.   Ze begreep niet hoeveel liefde er voor haar was.    Zij was degene die voor iedereen zorgde, dit was haar last.   Ze deelde die last niet.   Ze begreep dit niet.   En als gevolg daarvan bracht ze zichzelf en haar immuunsysteem naar beneden omdat ze haar eigen last niet kon delen.   Ze kon het niet met je delen.   Ze kon het niet vragen.   Is dit zinvol?

OWS:    Ja, omdat we het niet wisten.

Shoshanna:    Ja.   Ze wilde dit niet delen.   Dus ik zal je vertellen mijn beste zuster, dat wat er gebeurt op dit moment in haar overgang is dat ze begrijpt wat ze deed in het derde dimensionale leven dat haar naar beneden bracht, ze vult haar eigen geest en haar eigen ziel met het licht van begrip van haar eigen leven.    Ze begint dit te begrijpen en ze wil je laten inzien dat het goed met haar gaat.   Ze wordt verlevendigd.   Ze wordt verlicht.   Haar last is nu voorbij.

Ik weet niet of haar man dit zou begrijpen omdat hij heel verdrietig is, omdat hij de schuld van haar overlijden op zich neemt.   Hij moet die schuld opgeven.   Hij moet begrijpen dat ze dit heeft gedaan voor haar eigen begrip voor haar eigen leven.   Is dit zinvol?

Vraag:    Heel erg.   Is er iets dat je mijn broer kunt aanbieden?

Shoshanna:    Ja, je moet hem een ​​enorme hoeveelheid compassie, liefde en begrip tonen.   Je moet hem toestaan ​​om door dit verdriet heen te gaan, in welk tempo hij ook door dit verdriet wil gaan.   Het kan lang duren voordat hij door dit verdriet heengaat.   Je moet er voor hem zijn en begrijpen dat dit zijn verdriet is, dat het verdriet is opgebouwd met schuldgevoelens.   Hij moet leren die schuld los te laten.   Ik weet niet of dit iets is dat je voor hem kunt doen.    Maar je moet blijk geven van groot mededogen en veel begrip en zijn pijn toestaan ​​over te gaan naar liefde, zoals het uiteindelijk zal doen.  Dit is niet jouw last.    Je enige echte hulp en assistentie aan hem is om hem liefde en mededogen te tonen.    Is dit logisch voor jou?

Vraag:    Dat is het.   Ik kan er gewoon niet overheen komen dat we niet wisten en niet in staat waren daar te zijn.

Shoshanna:    Dat is niet jouw keuze.   Dat was de keuze van degene die overleden is.   Dat was haar keuze.   Je moet dat loslaten, omdat de vibratie die je uitstraalt van de ellende die je ervaart meer ellende zal brengen.   Je moet jezelf daaruit verheffen, beseffend dat het geen invloed op je heeft.    Slaat dat ergens op?

Vraag:   Ja dat doet het.   Dank je.

Shoshanna:   Veel liefs voor jou mijn lieve zus.

OWS:    Begrijp altijd dat wanneer iemand ook verdrietig is over iemands overlijden, het slechts tijdelijk is.    Het zal zeker na een tijdje voorbijgaan.  En weet dat er altijd een reünie zal zijn.   Je zult weer met diegene samen komen.   Het is voorbestemd.    Alles komt weer terug, opnieuw en opnieuw en opnieuw. Dus met wie je ook bent in dit leven, ben je ook in veel andere levens samen geweest.    Dus je bent met deze specifieke mensen samen geweest omdat ze deel uitmaken van je zielsgroep en je zult weer samen bij hen terug komen.    Dus weet altijd dat wanneer men overgaat, dat het slechts tijdelijk is.  Je zult weer bij elkaar zijn.   Oke?

Zijn er nog andere vragen?    We moeten het kanaal binnenkort vrijgeven.   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ik heb een snelle vraag als het kan.

OWS:     Ja graag.

Vraag:    Afgelopen vrijdag zat ik thuis op de computer te werken.   Mijn zoon was ook thuis en hij belde met iemand.   Plotseling hoorde ik de vaatwasser starten.    Zoals ik al zei, hij was aan de het bellen en ik zat achter de computer, dus we raakte geen van beiden de vaatwasser aan.    Ik vroeg me af of iets buiten ons twee de vaatwasser gestart heeft.

OWS:   Heel interessant.   We moeten je echter een vraag stellen, heeft er zoiets eerder in je huis plaatsgevonden?    Heb je andere soorten incidenten gehad zoals deze, waarbij iets vanuit het niets lijkt te werken?

Vraag:    Niet dat ik weet, nee.

OWS:    Dit is een eenmalig iets?

Vraag:    Ja.

OWS:    Weet je zeker dat het niet voorgeprogrammeerd was door het instellen van een timer om de wasmachine aan te zetten?

Vraag:    Het is mogelijk.   Ik weet dat het kan.    Ik weet dat ik het niet heb geprogrammeerd en ik ben er vrij zeker van dat mijn zoon dat ook niet gedaan heeft maar het is mogelijk dat hij net voorbij kwam en op de startknop drukte.

OWS:     We zien op dit moment niets dat er is dat er iets is om mee te associëren, iets abnormaals of metafysisch zou je kunnen zeggen.   Dat wil niet zeggen dat er niet iets is.   Dit is de reden waarom we probeerden te begrijpen of deze dingen eerder waren gebeurd.   Maar omdat dat niet zo is, is het iets toevalligs wat er gebeurd is.

Shoshanna, heb je nog iets anders toe te voegen?

Shoshanna:     Nee, ik ben het ermee eens.

OWS:    Hetzelfde dan.

Vraag:    Dank je.

Vraag:    Sommige van mijn zeer naaste familieleden, twee, mogelijk drie van hen, zie ik dat ze vast zitten op iets wat ik ook niet weet.   Het lijkt mij dat ze in cirkels rondlopen.    Ze zijn uit hun eigen negatieve vibratie aan het komen, maar ze vallen terug naar depressie en agressie.   Ik heb heel hard gewerkt om mijn eigen trillingen omhoog te krijgen maar als ik dan zie dat mijn naaste familie in depressie en negatieve energieën zakken, raakt het mijn hart.    Is er  iets waar ik aan kan bijdragen, of hoe kan ik ze helpen?    Dank je.

OWS:    Ja, Shoshanna, ja.

Shoshanna:    Mag ik met je delen, mijn lieve zus?

Vraag:    Ja graag.

Shoshanna:    Het is normaal dat je de last van anderen op je neemt.   Het is een uitdaging voor je in dit leven om te geloven dat dit jouw last is.   Wat er belangrijker is, is dat je het besef op je neemt dat elk pad gelopen moet worden.    Elk pad moet worden voortgezet voor degene die het pad kiest.    Het is niet jouw zorg.

Jouw taak, zoals het ook mijn taak is, zoals het voor ons allemaal is, is om liefde en mededogen en begrip te tonen en onze hand op elke mogelijke manier uit te steken.    Maar advies is niet nodig.   Jou advies zou zelfs worden weggegooid.    Ze zullen niet naar je luisteren.    Dit is pijnlijk voor je omdat je gelooft dat je misschien antwoorden voor hen hebt, maar dit is niet jouw last.    Het  is niet aan jou om te begrijpen.    Het is niet aan jou om te adviseren, tenzij je om advies wordt gevraagd en zelfs als er om gevraagd wordt zal je misschien niet worden erkend dat wat je zegt juist is.    Je moet loslaten en je moet begrijpen dat dit hun last is en dat zij ervoor kozen.

OWS:    Onthoud altijd dat iedereen zijn eigen weg aflegt, het is niet jouw pad, het is hun pad.    Jij hebt het jouwe, zij hebben die van hen.   Laat ze dus op hun pad reizen.   Doe wat je kunt langs de weg als er hulp wordt gevraagd, zoals Shoshanna heeft gezegd.    Maar als dat niet het geval is, ga je gewoon verder op je pad.    Weet dat zij hun eigen weg gaan, zo is het voor iedereen.    Oke?

Shoshanna:    Mijn beste zuster, we zijn allemaal met elkaar verbonden.   We zijn allen een.   Dus datgene wat we doen daar voelen we ons op vele manieren verantwoordelijk voor omdat we allemaal één zijn.    Maar we leven ook in dit individuele leven en dat is wat moet worden erkend.

OWS:     Ja.

We moeten nu het kanaal vrijgeven.

We zeggen, terwijl je tegen het einde van dit jaar aan loopt, er nog steeds veel gebeurt, dat er nog veel kan gebeuren.    Je gaat door deze overgang.    Deze overgang krijgt momentum, heel veel momentum, omdat de energiegolven binnenkomen en er meer zullen binnenkomen, ze zullen sterker en sterker worden.    Je zult dat merken tijdens de komende weken naar het Advance.  We gebruiken de term ‘Advance’ hier heel specifiek omdat er veel vooruitgang zal zijn die kan plaatsvinden, niet zal plaatsvinden, maar kan optreden als gevolg van jullie die op welke manier dan ook  dit bijwonen.

Dus weet dat terwijl je steeds dichter bij het einde van dit jaar komt, het slechts het begin is van een nieuw begrip wat de mensheid zal gaan overkomen.    Dat is alles wat we er over kunnen zeggen.

Shanti.   Vrede zij met jullie.   Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen