19.02.10 We verhuizen naar een nieuwe fase van Disclosure

We verhuizen naar een nieuwe fase van Disclosure”


KaRa en One Who Serves, gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare for Change groep in Payson, AZ op 10 februari 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.


Sananda 

Ik ben Sananda. Zoals altijd is het een plezier om bij jullie te zijn om je te kunnen assisteren bij deze meditaties.   

Maar ik verlaat jullie nu voor iemand anders die binnen wil komen en met jullie wilt delen. Iemand die eerder doorgekomen is en nog veel meer met deze groep zal samenwerken naarmate we verdergaan.

Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal.


KaRa   

Ik ben KaRa. Het is geweldig om weer bij jullie terug te zijn en de gelegenheid te hebben om te kunnen delen met deze groep en met de velen buiten deze groep die met deze woorden resoneren, die ze zullen horen en in staat zullen zijn om deze woorden op te nemen in hun wezen.  

Omdat terwijl de veranderingen doorgaan, niet alleen buiten jezelf, maar ook in jezelf, want velen van jullie veranderen zeker van binnen. Je bewustzijn verhoogt dagelijks, nee, zelfs van moment tot moment. Bewustzijn kan niet worden gestopt. Het stijgen van bewustzijn kan niet worden gestopt en zal niet worden gestopt. Omdat als het bewustzijn blijft stijgen, blijf jij stijgen. Al het leven op de planeet blijft stijgen.  

Degenen in onze Pleiadische schepen, degenen die de afgezanten zijn die door verschillende bronnen doorkomen over heel de planeet, door verschillende kanalen, op verschillende manieren om deze boodschappen naar buiten te brengen, wij brengen deze berichten naar buiten.  

Omdat disclosure zoals je wist of verwachtte, zal niet op de manier komen waarop het eerder tot uitdrukking is gebracht, het zal niet afkomstig zijn van de overheid of regeringsleiders. Maar het komt, het zal door de mensen zelf komen. Door jullie, door de Lichtwerkers, de Lichtstrijders, de Lichtdragers en de Lichtdelers. Omdat jullie degenen zijn die dit licht kunnen vasthouden. Jullie zijn degene die het hier verankeren, het vasthouden en dan verspreiden.  

En jullie zijn het, onze lieve familie, waar we dit licht naar toe brengen, het licht van de waarheid, het licht van het weten, alles onthullend wat van jullie is weggehouden. Want deze tijden komen eraan, zoals de onthullingen er ook aankomen.  

Je hebt gehoord van de Eerste Richtlijn. En ja, we hebben ons moeten houden aan de Eerste Richtlijn, net zoals alle anderen die samenwerken met de Aarde nu te doen hebben.

Maar ik zeg jullie nu, velen beginnen dit ook met jullie te delen, het is niet alleen de Eerste Richtlijn, het gaat verder dan dat. Het beweegt naar een nieuwe fase van disclosure. Het beweegt naar andere gebieden van expressie die jullie disclosure zullen brengen. Het is door het tonen van steeds meer van onze schepen aan jullie, niet alleen aan jullie, de Lichtwerkers, maar aan iedereen die naar de lucht kijkt. Want het zal steeds overweldigender worden voor degenen die dit begrip ontkennen, deze bekendmaking en weten van jullie. Het zal overweldigend worden voor hen om dit tegen te houden, alsof ze een lawine tegen moeten houden. Dat kunnen ze niet. Ze kunnen deze lawine van disclosure ook niet tegen houden. Want het is nu buiten hun mogelijkheden om dit te doen. Ze zullen het echter blijven proberen. Maar ze kunnen niet zoveel doen.  

Omdat wij niet alleen al de Galactische hebben om dit te bewerkstelligen, maar we hebben de kracht van Prime Creator achter dit streven om dit allemaal naar buiten te brengen, om dit alles tot verwezenlijking te brengen. En zoals ik eerder zei en zoals velen hebben gezegd, kan dit niet langer worden gestopt.  

De tijden die komen zullen inderdaad groots zijn. Terwijl de vibraties blijven stijgen over de planeet. En wij, de Pleiadeanen, de Arcturianen, de Sirianen, de Andromedanen en de vele anderen waar je je nog niet eens bewust van bent zullen zich steeds meer verbinden met de leiders op deze planeet, evenals met de “Potentiële leiders” die nu naar voren komen. En wanneer ik “potentiële leiders” zeg, spreek ik over jullie die naar voren zullen komen wanneer de tijd komt, wanneer de vibraties genoeg gestegen zijn, wanneer het veilig voor je is om naar voren te treden in de vele Raden die zullen worden gevormd.  

En jullie, die achterover hebben gezeten en de regering om je heen zagen draaien, zullen nu naar voren treden als je geroepen wordt. Je zult naar voren stappen omdat je de herinneringen zult hebben, je zult de kennis in jezelf hebben van wie je bent. En die kennis zal je naar die posities brengen. Niet van macht, we spreken niet over macht, maar we spreken over verantwoordelijkheid. Jullie nemen je rechtmatige plaatsen in en nemen de mantels van verantwoordelijkheid weer aan.  

Ik zeg het nogmaals, omdat velen van jullie daar eerder zijn geweest. Je komt simpelweg terug. Sommigen zullen naar huis terugkeren. Maar velen van jullie zullen besluiten om hier te blijven en de verschillende golven van ascensie zien langs komen. Je zult helpen in die golven van ascensie. Jullie zijn degenen die waarschijnlijk de eerste golf zijn, zullen bij de tweede golf helpen. En degenen die door de tweede golf gaan komen terug en helpen diegenen in de derde golf. Dit is hoe het zal gaan.  

Dit is hoe je het licht verspreidt en het blijft verspreiden. Omdat, mijn lieve vrienden,   het licht is alles wat er is. Ja, er is kwaad in de wereld. Ja, je moet je hiervan bewust zijn. Maar je moet ook weten dat er niet genoeg kwaad is dat de liefde en het licht in jou kan overwinnen. Weet dat altijd. Als je merkt dat je op de een of andere manier wordt weggeblazen door de duistere machten, blaas dan terug met je licht en je liefde en ze zullen zich terugtrekken. Ze zullen zich terugtrekken naar de duisternis waar ze vandaan kwamen. Hoewel degenen die in de duisternis verblijven eens van het licht waren. Want voordat er iets anders was, was er licht toen de schepping werd geboren.  

Ik ben KaRa. Ik geniet van deze tijden dat ik bij jullie kan zijn en op deze manieren met jullie kan delen, om je te helpen verder te gaan in jullie overgangsperiode.  

Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal. Ik zal nog vele malen terugkeren.


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani padme, hum, hum, hum.

Groeten aan jullie! One Who Serves  hier om verder te gaan. We gaan verder met jullie vragen. Hebben jullie vragen voor One Who Serves? Staat Shoshanna klaar, of niet, op dit moment?

Shoshanna: (Gekanaliseerd door JoAnna McConnell)
Soshanna zal beschikbaar zijn.

OWS: Shoshanna is beschikbaar. Prachtig, geweldig. We zijn nu klaar. Hebben jullie vragen?  Unmute jullie telefoons.   

Vraag: Ja. Ik wilde ongeveer anderhalve week geleden onderzoeken toen er een  uitzending was over een piramide ruimteschip dat in december 2018 boven het Pentagon zweefde. Er was toen een boodschap van de VN, we weten niet zeker of het nep was of niet, die tijdens de vergadering aankondigde dat er een schip boven het Pentagon was. Ik vroeg me af of daar enige waarheid in was.  

OWS: Wat we tegen je kunnen zeggen, wat we tegen je mogen zeggen, is dat er veel waarheid is die je tegenkomt op deze beelden, deze video’s, deze rapporten die je ontvangt. Maar er is bij momenten ook veel desinformatie. Dat is waar het op aankomt bij je om je krachten van onderscheidingsvermogen te gebruiken, wat erg belangrijk is in deze tijden, terwijl je steeds meer leert om dat onderscheidingsvermogen dat je in je hebt te gebruiken om vast te kunnen stellen of iets echt is voor jou. Niet zozeer dat het voor iedereen echt is, maar dat het voor jou echt is, zie je? Dus als je naar die beelden kijkt, of je deze video’s bekijkt, vraag het dan in jezelf. Vraag je Hoger Zelf, is dit echt?” En je zult het antwoord ontvangen. Maar om dit te doen, moet je luisteren naar die kleine zachte stem binnenin, die van binnenuit het hartcentrum komt. Zie je? Dit is hoe je het zult weten.  

Om nu te zeggen, “Ja, het was echt, nee het was niet echt” zal op dit moment geen enkel voordeel voor je hebben. Zie je? Ook al zouden we het kunnen zeggen, we gaan het niet zeggen, omdat het je ook niet zal helpen. Je moet je onderscheidingsvermogen gebruiken voor al deze dingen. Oke?

Vraag: Ja. Dank u zeer. Zeker. Dank je.

Shoshanna: Ja broeder, Shoshanna wil iets met je delen.

Vraag: Ja. Dank je.

Shoshanna: Broeder, jij bent bij die broederschap, je bent zo dicht bij je voorouders van voorbij de sterren. Je bent er zo dichtbij, dichterbij dan de meesten, het is zo’n karwei voor je geweest om te acclimatiseren aan de driedimensionale wereld, zo moeilijk, het lijkt zo vreemd voor jou. We zien dat in je bewustzijn dat wanneer je een glimp opvangt van een potentieel schip, of ze komen, of ze zijn hier, dat je hart overslaat. Je verlangt naar je familie. Dit is waarom je vragen worden omringd door de nieuwsgierigheid van deze schepen die je ziet. Jou schip en je familie staan ​​vlakbij je en ze waken over je, ze weten hoe moeilijk het voor je is om in deze derde dimensie te zijn en hun hart gaat naar jou uit. Lieve broer, ze houden je in de gaten. Namaste.  

Vraag: Dank u zeer.

OWS: Hebben we nog andere vragen?

Vraag: Ik heb een vraag. Mijn vraag gaat over het ontvangen van downloads of channelings. Vele keren heb je ons verteld dat dit niet voor altijd zal zijn, op een bepaald moment in de evolutie van de mensheid, verbonden met de geest, zal de boodschap anders zijn.  Wat ik de laatste tijd ervaar is dat ik weet dat er informatie in mijn energieveld komt en dat het vanuit mijn onderbewustzijn naar mijn bewuste geest wordt gebracht en dat ik toegang krijg tot deze informatie. Zoals twee weken geleden ontving ik kennis van informatie van de Bibliotheek van Alexandrië die gedownload wordt naar mijn energieveld. Mijn vraag is, kun je dit alsjeblieft verduidelijken? Want telkens als ik een channeling hoor of gepraat over downloads, voel ik een scheiding, het voelt niet comfortabel voor mij. Kun je dit alsjeblieft verduidelijken voor mij, hoe ontvang ik of krijg ik toegang tot deze kennis en voor wie dan ook over deze ervaring waar ik het over heb om toegang te hebben tot de universele bibliotheek en de universele geest. Dank je.

OWS: Wat je ondervindt, en vele, we zullen dit niet alleen richten tot degene die dit vraagt, maar velen ervaren deze “downloads” zoals jij ze noemt, omdat de informatie steeds meer naar binnen begint te stromen, we zullen het de overgang noemen waar je doorheen gaat. En als je verdergaat met het doorlopen van deze overgang, deze energieën, deze downloads, deze informatie, deze herinneringen, komt dit allemaal terug en zal dit blijven doen.  

Het is aan jou, hoewel, als deze informatie in je komt,  nogmaals, gebruik je onderscheidingsvermogen. Je weet niet waar het vandaan komt, maar hoe het resoneert in jou als het binnenkomt. Want het maakt niet uit waar het binnenkomt, alleen dat de boodschap binnen komt. En de download van de lichttaal die ermee gepaard gaat. Je ervaart dit.  

Velen van jullie beginnen dit steeds meer te ervaren. We zeggen jullie dat dit enorm zal toenemen terwijl jullie je transitie voortzetten en door je ascensieproces gaat en steeds dichter bij die golf van ascensie komt, niet alleen dat, maar dichterbij komt naar wat door steeds meer verschillende bronnen wordt gezegd, het idee van het Eerste Contact naarmate je steeds dichter bij het contact met je familieleden komt dat je hebt. Oke?  

Vraag: Ja. Dank je.

OWS: Heel goed. Nog andere vragen?  

Vraag: Ja. Ik wilde je vragen omdat sommigen van ons denken aan deze geweldige wonderlijke zegening waar we de mogelijkheid hebben om projecten op de planeet te kunnen doen om mensen te helpen hun bewustzijnsniveau te verhogen of dichter bij de ascensie te komen. Voor velen van ons is het moeilijk te begrijpen, of althans voor mij is het moeilijk te begrijpen hoe iemand van punt A naar punt B gaat.  

Bijvoorbeeld, als je een misbruiker bent, dan ben je dat ineens niet meer. Voor mij, ik zie dat het proces van het ineenstorten van de identiteit om een ​​identiteit te creëren nogal ingewikkeld is, maar toch lijk ik van je te horen dat dat niet het geval zal zijn, dat dit op de een of andere manier zal instorten. De identiteiten worden in een zeer korte tijd afgeworpen. Dus ik zou er graag meer over willen weten.  

Ik zou graag willen weten wat er nodig is. Moeten er bijvoorbeeld rehabilitatievoorzieningen zijn voor criminelen die moeten werken en dat er liefde ingebracht wordt. Moeten er scholen zijn die een combinatie zijn van het nieuwe en het oude voor een bepaalde periode. Of zal het een soort van ontwaken uit een droom zijn en iedereen knuffelt elkaar en alles verdwijnt?  

OWS: Dat is een prachtige vraag, we moeten je echter zeggen dat jij, evenals vele anderen, dit vanuit het oogpunt van het driedimensionale bewustzijn bekijkt hoe de zaken nu zijn en hoe zich dit gaat verhouden in de toekomst door dit overgangsproces.  

Maar zoals we al vaak hebben gezegd, dit is een overgang. Je zult niet van de ene dag op de andere van punt A naar punt B gaan, maar je zult gedurende een bepaalde periode door deze overgang gaan, het zal niet een erg lange tijdsperiode zijn zoals jullie over lang denken. Het zal een relatief korte periode zijn. Omdat, naarmate de vibraties blijven stijgen, het idee dat iedereen elkaar knuffelt en liefheeft en zo, steeds meer realiteit zal worden zoals jij het wilt hebben. Je zult merken dat als je je volledig door de ascensie beweegt en bijna uitsluitend in de vijfdimensionale vibratie bent, je dan je nieuwe Gouden Eeuw zult bouwen. Je bouwt de wereld om je heen. Net zoals jij de wereld om je heen bouwde in deze 3-D illusie, zul je ook de wereld om je heen bouwen in de hogere vibraties van de vijfde dimensie. Begrijp je dit?  

Vraag: Ja. Gaan we onze broers en zussen meenemen die dingen hebben gedaan die ze in hun 5-D nooit zouden doen. En als we ze meenemen, is daar dan wat aan te doen?  

OWS: Je neemt ze niet mee. Ze komen mee of komen niet mee. Het is niet aan jou om te bepalen of je je zorgen maakt over de vraag of ze zullen worden begeleid of niet. Het is aan jou om in jezelf te kijken en die dingen doen die nodig zijn voor je om door deze overgang en ascensiegolven te gaan. Laat het over aan de Geest, aan de Eerste Schepper, aan degenen die met deze anderen samenwerken om te bepalen of ze, zoals je zegt, zullen meegaan of niet. Oke? Shoshanna heb je iets toe te voegen?

Shoshanna:     Shoshanna wil iets delen met deze. Mag ik mijn perspectief op je standpunt delen?  

Vraag: Ja absoluut.

Shoshanna: We zien dat je hart iedereen wil helpen. Je hart wil alles verhogen om alles te verheffen. We merken dat je emotionele pijn hebt over de toestand van de derde dimensie en je wilt dat deze wordt opgelost, dus zoek je naar het antwoord. We moeten je zeggen, zuster, er is geen antwoord. Het is een moment tot moment proces en ontvouwing.  

En menselijke wezens hebben niet het geduld, ondervinden we, om bestand te zijn tegen de moment tot moment ontwikkeling. Ze moeten antwoorden hebben. We moeten herhalen dat er geen antwoorden zijn.  

Wat we zien in je, dat je compassie, je liefde, je verlangen om te dienen, is alles wat er nu nodig is om de mensen om je heen te verheffen en jezelf te verheffen. Op het moment dat iemand naar je uitreikt zuster en jou om troost vraagt, jou om mededogen vraagt, jou om wijsheid vraagt, om je leiding, dat is alles wat je hebt. Buiten dat, heb je alleen het moment. En als je bereid bent om in die hoedanigheid te dienen, worden ze allemaal verheven. Allen worden geholpen. Namaste.

OWS: Heel goed. We voegen hier aan toe, je zult niet in staat zijn om te begrijpen of te waarderen wat er in het vijfdimensionale rijk zal zijn vanuit de driedimensionale illusie. Je kan het niet begrijpen. We kunnen je er alleen maar een glimp van geven. We kunnen je concepten, ideeën, dingen van deze aard geven, maar je zult het niet volledig begrijpen totdat je er bent.

Shoshanna:     En we moeten hieraan toevoegen dat het alleen in het moment is dat de mensheid wordt geholpen. We moeten, als progressieve wezens die momenteel naar de dimensie buiten ons uitreiken, moeten we weten dat we in het moment dienen.

OWS:     Ja.

Vraag: Wauw. Heel erg bedankt. Dank jullie allebei.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Heel goed. Zijn er nog andere vragen? We horen er drie verschillende. We nemen ze alle drie, als ze ter sprake komen. Ja.

Vraag: Lieve One Who Serves en lieve Shoshanna, toen we de Mexicaanse expeditie deden (de eerste), werd ons verteld dat het nog niet de tijd was om de fysieke archieven naar buiten te brengen omdat het niet veilig was vanwege de cabal zijn kracht op dat moment om ze op dat moment uit te brengen. Nu is het slechts een maand verder dat je ermee akkoord bent gegaan dat we de fysieke archieven moeten gaan zoeken. Wat is er ondertussen veranderd? Of, is februari nog steeds een geweldige maand van verandering, wat sommige mensen zeggen. Wat is het verschil op dit moment?  

OWS: We zouden zeggen dat er niet zo veel verschil is, omdat er niets is veranderd. We zeggen niet dat als je inderdaad in staat bent om deze archieven te herstellen dat het tijd is om ze uit te brengen. Maar we vertellen je dat als je deze archieven kunt terugkrijgen, je begrijpt wat je ermee moet doen als je ze eenmaal hebt. Oke?

Vraag: Oke. Dank je.

Shoshanna:     Mag ik iets toevoegen?

OWS: Shoshanna, ja.

Shoshanna: Beste zuster, er is maar één ding dat verandert, dat is jouw eigen frequentie. Naarmate je frequentie verandert, beïnvloed je alle andere frequenties om deel te nemen aan die hogere frequentie. Of ze dat doen of niet, is niet relevant. Maar wat er is veranderd en wat we willen benadrukken aan allen die de reis willen voortzetten die je bent begonnen, is dat wat nodig is, is alleen maar om jouw frequentie te veranderen. Namaste.

OWS: Ja.

Vraag: Dank je.

OWS: We willen hier aan toevoegen dat als je daar bent, afhankelijk van alle betrokken omstandigheden op het moment dat je daar bent, je veel meer zult begrijpen wat er zal gebeuren als gevolg van je aanwezigheid daar. Oke?

De andere vraag nu, er waren nog twee andere vragen?

Vraag: Hoi. Ik doe energiewerk op Gaia en met mensen. Ik had onlangs een ervaring met iemand die tegen me zei dat het in rekening brengen van geld voor het helen van iemand inherent verkeerd is, omdat als de persoon het niet kan betalen, weerhoudt je ze van hun spirituele groei door hen niet die service te bieden. En dat niet alleen, hij ging verder met te zeggen dat al dit werk door een individu gedaan kon worden en dat ze geen genezer nodig hadden. Ik vroeg me vanuit een hoger perspectief af wat je mening hierover is? Dank je.

OWS: Bekijk het vanuit het gezichtspunt dat diegene die zich afvraagt ​​over de noodzaak om kosten in rekening te brengen voor deze dienst, hebben ze een baan?    Werken ze voor hun geld? Hebben ze voor hun gezinnen te zorgen? Doen ze de dingen die ze moeten doen om te overleven voor zichzelf, hun families, hun geliefden, dit alles. Moeten ze kosten in rekening brengen voor hun diensten, wat ze doen als ze een salaris of een uurloon ontvangen, ze vragen geld voor hun diensten, nietwaar? Dus waarom, als je een genezer bent of beweert er een te zijn in dat opzicht, waarom zou je dan geen kosten in rekening mogen brengen die nodig zijn om het werk dat je doet voort te zetten? Want moet je niet betalen voor je huur, je hypotheken, je autobetalingen, het kopen van je eten, je kleren, dit alles, zie je?  

Dit alles wordt gezien vanuit een driedimensionaal perspectief. Maar je bent op dit moment nog steeds binnen die driedimensionale illusie en moet daarbinnen blijven werken om in staat te zijn de aanzet te geven om door deze overgang naar het ascensieproces te kunnen gaan en daarom  ben je in die vijfdimensionale ervaring en vibraties waar dit niet langer nodig zal zijn. Je hebt niet langer het idee van geld en al deze dingen nodig omdat je volledig door de ascensie bent gegaan. Maar door deze overgang is het nog steeds noodzakelijk. Dit is de reden waarom er een idee is van herwaardering en wereldwijde valuta-reset en al deze dingen, omdat het deel uitmaakt van de overgang terwijl je steeds dichter bij je eigen nulpunt-ascensieproces komt.

Shoshanna:     Shoshanna wil iets met deze delen.

OWS: Ja graag.

Shoshanna:     Mijn zuster, mag ik mijn perspectief met je delen?

Vraag: Ja graag.

Shoshanna: Mijn zuster, ik zou graag zien dat iedereen die je vraag hoort teruggaat naar de tijd dat er alleen maar dorpen waren. Deze dorpen creëerden vaak valuta. Het kunnen knikkers of stenen of iets waardevols zijn geweest, zodat ze die valuta konden omruilen voor een ei, of voor wat graan, of een kip, of een koe, of wat dan ook nodig was voor de basis overleving van dat dorp. Was dat slecht?  

Kun je alsjeblieft begrijpen, is de uitwisseling van valuta of ruilhandel een ding wat door een ander als kwaad wordt beschouwd? Hoe dwaas is dat, toch? Dus wat we je moeten vertellen is dat degene die jou heeft geadviseerd een diep programma heeft dat om geld draait, wat velen hebben in deze cultuur. Velen zien geld als slecht, terwijl geld een uitwisseling is van het ene ding voor het andere.  

Je moet, zoals alles, het idee neutraliseren dat geld überhaupt geen lading op zich heeft. Het is neutraal totdat je het een betekenis geeft. Dus we moeten je vertellen dat wat je ook doet als je je prachtige verbazingwekkende helende energie aan iemand anders uitwisselt en vraagt ​​om iets in ruil daarvoor te ontvangen als je dat wilt doen, er niets onbedachtzaams aan is behalve waar we oordeel over hebben. Helpt dat?

Vraag: Ja hartelijk bedankt.

Shoshanna:     Namaste, mijn lieve zus.

OWS:     Heel goed. Geweldig. We hebben een vraag hier in de kamer?

Vraag: Hallo One Who Serves, Hallo Shoshanna. Ik spreek in zeer, zeer oude taal in mijn slaap, ik weet dat het tijdens Raden is waar ik mee spreek of waar ik deel van uitmaak. Ik ontwaak eigenlijk uit een diepe slaap en ben me heel bewust van de taal en ik kan het spreken. Ik kan het nu uitspreken. Ik weet echter niet wat deze oude taal betekent. Mijn integratie met Andrew in vorige levens en met Achnaton is op een kwantumniveau. Het is zo snel. Het komt zo snel en de wijsheid stroomt er gewoon doorheen.  Mijn vraag is of ik in staat zal zijn te begrijpen wat ik in deze astrale en droomstaten over deze Raden zeg, zal ik in staat zijn om deze taal als mijzelf of als een gecombineerd collectief van mijzelf uit te brengen en precies te begrijpen wat ik zeg en zal ik dit in de toekomst gebruiken, waar komt het vandaan? Is het Galactisch? Komt het van Achnaton? Is het van een of andere oorspronkelijke Elohim-taal, of wat is het?

OWS: We zullen je vertellen dat je in je eigen zelf komt. Je gaat steeds meer begrijpen wie je bent, wie je bent geweest, wat creëert wie je nu bent. En de verbinding die je hebt met je Galactische familie komt nu naar de voorgrond. Ja, je bent verschillende persoonlijkheden geweest gedurende je vele levens, net zoals jullie allemaal verschillende persoonlijkheden zijn geweest gedurende al je levens.    Sommige beroemd, sommigen niet beroemd. Sommige rijk, sommige arm.    Sommigen als behoorlijk slecht beschouwd, sommigen als best goed. Je hebt deze ervaringen gehad. Het komt nu steeds meer, zoals we hebben gezegd, naar je herinneringen.  

En je hebt ook gehoord, niet alleen via deze bron, maar via verschillende bronnen, als je in je slaaptoestand bent, bezoek je veranderende werkelijkheden uit verschillende tijden, niet alleen parallelle werelden, maar je gaat ook terug naar het verleden, je gaat terug en bezoekt je thuisplaneten, je families die je zo lang geleden hebt verlaten en zij communiceren met je.  

In sommige gevallen breng je deze communicatie mee terug. Maar deze communicatie is op zo’n hoger niveau dan jij bent in je driedimensionale begrip dat het weinig of geen zin voor je heeft. Dit is de lichttaal waarover veel wordt gesproken. De lichttaal die wordt weergegeven in visualisaties of afbeeldingen. Vele keren komen er beelden naar je toe. En je kunt die beelden niet begrijpen. Sommigen krijgen energieën door, verschillende soorten energieën en ze kunnen de energieën niet begrijpen omdat het moeilijk is om dit van die hogere niveaus allemaal te begrijpen op dit lagere driedimensionale niveau.  

Maar, en dit is een grote maar mensen, terwijl jullie omhoog gaan naar de hogere vibraties in de hogere dimensies en je steeds meer merkt dat je hoger in de vierde en zelfs in de vijfde dimensie bent, dan zul je steeds meer beginnen om deze communicaties die naar je toe komen te begrijpen. Niet alleen dat, het zal de communicatie rechtstreeks openen voor je familieleden en zelfs leiden tot wat ‘Eerste Contact’ is genoemd. Oke?

Nog iets toe te voegen, Shoshanna?

Shoshanna:   Mogen wij ons perspectief met je delen, onze broeder?

Vraag: Alstublieft.

Shoshanna: We zien dat deze processen, deze ervaringen die je in je bewuste geest hebt tijdens de droomstaat voor jou zijn en dat jij anderen dient. Je dient niet degenen die hier nu op aarde zijn. Je dient andere werelden. Dus je bent andere wezens aan het adviseren. Wij zijn EEN, dus je moet begrijpen dat dat niet relevant is, maar je bent anderen aan het adviseren.  

Het andere ding dat we je moeten vertellen is dat als je dit wilt begrijpen, je moet beginnen met het schrijven en journaliseren van elke ervaring, omdat als je het opschrijft en  deze ervaringen bijhoud tijdens je waaktoestand en je een volledig dagboek bijhoudt, er een draad van ervaringen voor je ogen verschijnt en je zult wie je bent en wie je dient en de implicaties van die dingen gaan begrijpen. Begrijp gewoon dat vele, vele, vele, vele individuen op deze planeet momenteel dezelfde ervaringen hebben, een alternatief leven leiden voorbij hun menselijk bewuste driedimensionale waaktoestand. Dus je moet begrijpen dat je niet de enige bent die dit ervaart, in deze groep zijn er misschien anderen zijn die je kunnen vergezellen in dit adviseer-systeem dat anderen adviseert op andere planeten en in andere rijken, zij kunnen jou misschien vergezellen en dat zou aan jou kunnen worden onthuld terwijl je deze ervaringen gaandeweg opschrijft en de draad en het verhaal vind achter die ervaringen. Helpt dat jou, mijn broeder?

Vraag: Ja dat doet het. Het is zo mooi om te weten dat mijn broeders en zusters dit met mij doen. Ja.

Shoshanna:     Namaste.

Vraag: Namaste.

OWS: Heel goed. We moeten hier aan toevoegen, als je je vragen stelt, hoe specifieker en directer je vragen zijn, hoe specifieker en directer de antwoorden ook kunnen zijn. Als je handelt vanuit een bepaalt punt en maar ronddraait terwijl je je vraag stelt, dan zal je antwoord ook een rond draaiend antwoord zijn. Dus wees heel specifiek, direct en stel je vragen en je zult merken dat de antwoorden die komen veel nuttiger voor je zullen zijn.  

Zijn er nog andere vragen?

Niemand wil nu een vraag stellen, wetende dat ze specifieker en directer moeten zijn, hè ?!  Verder iets dan?

Shoshanna: De ene zuster probeerde een vraag te stellen. Zuster, heb je een vraag voor ons?  

Vraag: Ja graag. Bedankt, Shoshanna. Mijn vraag gaat over het loslaten van de mensen die ons hogere goed niet dienen. Is het goed als je hen aanmoedigt, omdat het jezelf zoveel belast, omdat je voor jezelf moet zorgen denk ik en je vibratie moet vasthouden. Dus is het goed om aan te moedigen of is het goed dat sommige andere mensen ons verlaten, als je begrijpt wat ik probeer te zeggen?

OWS: Ja, we begrijpen het. We zullen je zeggen dat dit allemaal deel uitmaakt van het overgangsproces. Je hebt gehoord dat gelijke elkaar aantrekken. Jij zelf gaat omhoog in trilling en terwijl je omhoog gaat in trilling zullen degenen die niet in trilling omhoog gaan zich steeds meer verwijderen van je verbinding met hen, zullen we zeggen. Betreft relaties die je hebt gevormd, deze zullen niet noodzakelijkerwijs zo blijven zoals je zou hopen. Dat wil niet zeggen dat degenen die verwant zijn, of het nu familie is of via hun echtgenoten en dit soort dingen dat ze niet met elkaar kunnen doorgaan, dat kunnen ze wel. Maar het is aan elk individu en de verbindingen die ze hebben met hun Hoger Zelf om te bepalen of ze samen verder gaan of niet. Zie je?    Dus het is niet ongebruikelijk voor dit ascensieproces dat dit steeds vaker zal gebeuren, het zal steeds meer gebeuren voor velen, voor veel meer terwijl je door dit proces blijft gaan. Begrijp je dit?  

Vraag: Enigszins, ja.  

OWS: Misschien kan er meer duidelijkheid komen van Shoshanna.  

Shoshanna:     Shoshanna wil iets met je delen, zuster.   

Vraag: Alsjeblieft.

Shoshanna: Ik zal zeggen dat alle dingen die je doet en alle dingen die we allemaal doen wanneer ze doorspekt zijn met liefde, met begrip, met mededogen en uiteindelijk met een emotionele neutraliteit, een nulpunts neutraal perspectief, er nooit iets kan zijn wat je doet in die gemoedstoestand, in die staat van je hart, die ooit iemand zou kunnen schaden. Dus ik zou tegen iedereen willen zeggen die jouw vraag hoort, wat je ook doet om anderen te beïnvloeden, om anderen aan te moedigen, als het gedaan wordt met je hart en de intentie om van hen te houden ongeacht hun verleden, ongeacht wat ze doen of wie ze zijn en de staat van neutraliteit bereikt die voor hen nodig is om hun verleden na te jagen, kan er geen schade aangericht worden. Helpt dat?  

Vraag: Ja bedankt. Ik geloof dat je bedoelt dat er geen schade aan mijn wezen zal zijn.  

Shoshanna:     Ja mijn zus. Namaste.

Vraag: Heel erg bedankt.

OWS: Heel goed. We moeten nu het kanaal vrijgeven.  

Terwijl we dat doen, begrijp dat als deze veranderingen zich steeds meer rondom jou gaan ontwikkelen, zowel in jezelf en buiten jezelf omdat ze zich steeds meer aan het openbaren zijn.  

Het gaat allemaal om de waarheid die naar buiten komt, zowel binnen als buiten. En alles draait om jou, precies zoals het moet. Denk er altijd aan om jezelf in het oog van de storm te houden terwijl de storm om je heen raast.  

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.   

Shoshanna, heb je iets om dit te beëindigen?

Shoshanna: We willen aan iedereen zeggen hoezeer we van jullie houden en wensen jullie het meest fantastische ascensieproces dat jullie ooit in al jullie levens hebben meegemaakt.   

Namaste.  

Gasten:     Namaste. Dank je. Shanti .

Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen