19.05.05 “Weet dat als je naar hogere vibraties verhuist, niets of niemand je kan aanvallen”

Weet dat als je naar hogere vibraties verhuist, niets of niemand je kan aanvallen


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 5 mei 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


Lord Sananda

Ik ben Sananda .  

Zoals altijd is het mij een genoegen om bij jullie te zijn, om met je te delen, om deze bemoedigende boodschappen aan te bieden om jullie allemaal op je pad te houden, zelfs degenen die de neiging hebben af en toe terug te vallen, de neiging hebben dat het te veel wordt voor je, de neiging hebben om van de planeet te gaan.  

Maar weet dat zelfs in die tijden, je er bent voor een reden, je moet doorgaan.    Je moet doorgaan om naar die hogere vibraties te bewegen telkens als je het in jezelf voelt om dat te doen.    En als je het niet voelt, breng ze dan naar voren.    Breng die gevoelens naar voren.    Breng die hogere vibraties naar voren.  

Weet dat als je naar hogere vibraties verhuist,  niets of niemand je kan aanvallen, aan je vast kan hechten, iets kan doen om jou schade te berokkenen.    Omdat je weet dat je niet alleen het licht in jezelf hebt, maar dat je de bescherming hebt van ieder van ons die rechtstreeks met je werkt, met jou individueel en met jullie als een groep.    En weet ook dat op die momenten dat je jezelf in de lagere vibraties bevindt, het niet overeenkomt met je hogere vibrationele frequentie die je nu wordt.  

Dus als jullie allemaal naar deze hogere vibraties bewegen en daar steeds langer blijven, dat als iets van de lagere vibraties in je invloedsgebied komt, zal het je alleen beïnvloeden als je het toelaat.    Er is eerder een voorbeeld gegeven van als je naar een concert gaat en je bevindt jezelf tussen al die conflicterende frequenties om je heen, gevoelens, mogelijk iets wat je hoort, de gedachten van mensen om je heen en de invloed die die gedachten kunnen hebben, als je ze toestaat.  

Dus als je jezelf in die positie bevindt en velen van jullie doen dat en zullen dat doen, onthoud dan altijd als je vertrekt om jezelf van binnen te ​​reinigen. Je hoeft niemand anders te vragen om het te doen.    Doe het voor jezelf.    Breng het Violette Vuur naar binnen.    Dit zuivert al die gedachten, die transmissies die binnen kwamen,  zelfs al was je er maar een moment, begon het een gehechtheid bij je te krijgen.    Schud ze af.    Breng het Violette Vuur om je heen en door je heen en zuiver al het oude eruit.  

Dit geldt ook voor degenen onder jullie die vegetariërs zijn geworden.    Degenen die zich verwijderd hebben van het eten van dierenvlees.    Weet dat als je terug zou gaan, zelfs voor een moment, je lichaam dit niet langer kan verdragen.    Dus degenen die dit blijven doen, begin er geleidelijk van af te komen, beetje bij beetje als het nodig is.  

Begin de energieën toe te staan, de pranische energieën, om in je komen om je te ondersteunen.   Niet om je van je maaltijden af te houden, je hebt je voeding nodig.    Maar ga steeds vaker in het zonlicht en voel de zon op de achterkant van je nek en hoe deze doordringt.    De pranische energie dringt je lichaam binnen en voedt je centrale zenuwstelsel, voedt het bloed in je lichaam en beweegt zich door je hele lichaam en steeds meer kun je deze voeding van de zon innemen, de pranische energieën innemen en jezelf daarmee voeden.    Doe het geleidelijk.    Er is een gezegde, Neem de hemel niet stormenderhand, maar doe het rustig, ritmisch zo je wilt.  

Want wij allen, wij allemaal van het Gezelschap van de Hemel, alle Galactici, de Agarthanen, de Engelen en Aartsengelen, we zijn er allemaal om je te helpen om bij je te zijn in deze tijd, in deze tijden van grote inspanning voor sommigen.  

Maar het is slechts een tijdelijke inspanning.    Ook dit zal voorbij gaan.    Onthoud dat altijd.    Ook dit zal voorbij gaan.    Als je ziek wordt, zal het voorbij gaan.

Als je ondervindt dat je op geen enkele manier in balans bent, zal dit voorbijgaan, maar alleen als je verder in de hogere vibraties gaat en je je daar steeds meer bevind.   Om dat te doen is geen raketwetenschap nodig zoals jullie dat noemen.    Het is slechts een gedachte, een gevoel, dat je in de hogere vibraties kan brengen.    Gedachten hebben betekenissen.   Gedachten zijn dingen.    Sta jezelf toe om regelmatig positieve gedachten te hebben.    Beperk de negatieve denkprocessen.  

Wees in het moment.    Wees in het nu.    Concentreer je daarop.    Richt je er op om in het perfecte NU te zijn, als de perfecte wezens die jullie allemaal zijn, perfect in de ogen van de Bron, perfect in onze ogen, omdat we je kennen.    In veel opzichten kennen we jou beter dan jijzelf.    We zijn hier en klaar om je te blijven helpen om te acclimatiseren aan deze energieën, omdat ze steeds sterker zullen worden.  

Het is aan jullie, ieder van jullie, om jezelf te blijven omringen met de hogere vibraties met mensen van hogere vibraties, met dieren die al op hogere vibraties zijn, met de planten, de bomen.    Ga naar het bos, wees bij het water wanneer je maar kunt.   Wees in de zon.    Steek je voeten in de modder en voel de aardse energie omhoog komen in je lichaam en aard jezelf.  

Daar gaat het momenteel allemaal over mijn vrienden.    Want je bent in die laatste momenten.    De laatste momenten waarop jullie en wij allemaal hebben gewacht.    Maak van die momenten de beste momenten van je leven, hier en nu.  

Ik ben Sananda.    Ik laat jullie nu in vrede en liefde achter en smeek je om het licht in je te blijven voelen, om het licht in je te verankeren en te delen waar mogelijk.  

Vrede en liefde zijn met jullie allemaal.


One Who Serves

Om, mani, padme, hum;    om, mani, padme, hum, hum, hum.   

Groeten aan jullie!    One Who Serves is weer bij jullie en Shoshanna staat klaar om te helpen.  

We genieten zo van deze tijden die we kunnen hebben met onze lieve zuster Shoshanna en om deze verbinding tot stand te brengen die we met haar hebben.  

Zij kent deze verbinding, maar JoAnna begint deze verbinding te begrijpen.    Het is iets dat behoorlijk diepzinnig is en gaat katapulteren, zullen we zeggen, naar andere gebieden van expressie die nog moeten komen.    Je zult dat beter begrijpen als we ons verplaatsen naar de tijd die eraan komt.    We zullen er aan toevoegen, de   grootse  tijden die er aan komen.

Hebben jullie vragen voor One Who Serves en Shoshanna?

Vraag:     Ik heb een vraag.  

OWS:     Ja.

Vraag:     Ik had een interactie in mijn dromen met de Arcturianen.    Ik geloof dat zijn naam “Ra” was.    Hij zei dat hij contact met me had gelegd en me had gevraagd of ik klaar was om met hem op pad te gaan, ik geloof dat ik ja heb gezegd zonder een vraag te stellen.   Ik wilde weten wanneer en wat deze rit was.    Is dit meer een meditatieve droomtoestand of een fysieke rit?    Wat kan ik van deze rit verwachten?  

OWS:     Allereerst zijn je dromen niet hoe je bent geprogrammeerd om te geloven dat je dromen zijn.    Het zijn boodschappen, maar ze gaan niet alleen maar over een veranderde bewustzijnsstaat, niets komt hieruit voort.

Met andere woorden, je ervaart vele niveaus van je wezen wanneer je droomt.    Je bent in alternatieve realiteiten, je bent in alternatieve werelden, je bent in parallelle werelden, je bezoekt andere dimensies.    Je bent met je multi-dimensionale zelf in deze toestanden.  

En het begrip dat je hebt over het Ra Collectief, het komt naar je toe omdat het een soort realiteit is voor jou, niet zozeer in dit leven, maar van een verbinding van lang geleden die terugkomt naar jou, van wie je bent, waar je vandaan komt.    We kunnen hier niet specifieker over zijn, omdat dit van diep uit jezelf moet komen.  

Maar we zouden je willen zeggen dit in jezelf te vragen in plaats van het buiten jezelf te vragen wat deze verbinding is.    Als je het vraagt, ontvangt je het antwoord.    Het komt misschien niet direct in de vorm van een communicatie, maar het zal in de vorm komen van iemand ontmoeten of naar een bepaald boek worden geleid of naar een bepaalde website, wat het ook is dat je begrip zal brengen over hoe jij  verbonden bent.    Oke?  

Shoshanna, kan je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna: (Gechanneld door JoAnna McConnell)   Ja.    Mogen we vragen wie er spreekt?  

Vraag:     Ja.    (vraagsteller geeft zijn naam.)

Shoshanna:     Beste broeder, hebben we je horen zeggen, “Wat kan ik verwachten?” Was dat jouw taalgebruik?

Vraag:     Ja.

Shoshanna:     Beste broeder, je verwachtingen zijn van jou.    Ze zijn van niemand anders.    Dat betekent dat de reis zich voor je moet ontvouwen en dat verwachting geen deel uitmaakt van de reis, het maakt deel uit van de menselijke driedimensionale constructie die echt niet bestaat.    Dus we zouden je willen vragen je hart te openen, je geest open te stellen voor de reis die je is getoond en toe te staan ​​dat het zich zonder verwachting voor je ontvouwt, als dat helpt.      Namaste, beste broer.  

Vraag:     Ja.    Dank u zeer.

OWS:     Geweldig.    Heel goed gezegd, zoals altijd, beste zuster.

Shoshanna:     Namaste.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ja, ik heb een vraag.  

OWS:     Ja.

Vraag:     Ja.    Ik neem ook deel aan een andere groep en de afgelopen week waren we bezig met energiewerk.    Ik kreeg informatie over één van mijn incarnaties, één van mijn vorige levens.    Ik denk niet dat ik enig idee had van die informatie.  

Mijn vraag is, is de reden dat mij dit werd verteld dat dit komt omdat mijn gidsen en mijn hoger zelf misschien dachten dat ik klaar was voor de informatie?    Omdat ik niet denk dat er fouten zijn .  

En als ik nog een vraag mag stellen, ik voel dat ik deze informatie voorlopig voor mezelf moet houden.    Ik wil geen geheimen voor me houden, maar ik blijf maar denken aan wat James vorige week heeft verteld over het niet belangrijk vinden van jezelf of het gevoel hebben dat je een goeroe bent of zo, of nog erger, dat iemand anders denkt dat je een goeroe bent en je om advies vraagt.  

Als ik deze twee vragen mag stellen, bedankt.

OWS:     Allereerst,

Shoshanna:     Wij willen iets delen.    Onze excuses, mogen wij eerst iets delen?  

OWS:     Ja graag.    Zoals het gezegde luidt, “ga ervoor.”

Shoshanna:     Beste broeder, we hebben iets met je te delen, zou je dit leuk vinden?

Vraag:     Ja, ja dat zou ik.

Shoshanna:     Beste broeder, we zien iets over jou.   Je hebt, als wij dit met je mogen delen, op vele manieren heb je aan je kracht getwijfeld.    Als we zo brutaal mogen zeggen.    Je hebt op veel manieren aan jezelf getwijfeld.    Je hebt aan je eigen kracht getwijfeld dit is niet jouw manier.    Dit is de matrix, het driedimensionale programma dat je is opgedrongen zoals het is opgedrongen aan iedereen die deze planeet bezoekt.  

Wat we zien is dat deze incarnatie die je getoond werd is om je kracht te tonen, om je de vaardigheid te tonen die je hebt die je elk moment kunt gebruiken en het programma van twijfel te laten varen.  

Heeft dit betekenis, beste broeder?

Vraag:     Oh, ja dat heeft het,  ja dat heeft het.

Shoshanna:     Namaste.  

OWS:     We zouden er aan willen toevoegen dat wat je over James zegt, dat hij zou zeggen dat je niet belangrijk bent, of dat jullie allemaal niet belangrijk zijn, dat was niet de boodschap, jullie zijn ALLEMAAL belangrijk, zeer belangrijk.    Belangrijker dan je je in veel opzichten kunt voorstellen zoals het werken aan het plan en het tot stand brengen van het plan.  

Maar wat er gezegd werd, was, dat het niet belangrijk is om jou belangrijkheid te delen, zie je?    Dat is waar het allemaal over gaat.    Dus of je nu Cleopatra was, of je David was, of je Yeshua was , wat je ook was, of de verbinding met die wezens.    Dat is op zich niet belangrijk voor jou om buiten jezelf te delen.  

Welnu, met dat voorbehoud, met dat begrip, dat het zal veranderen terwijl je verder door deze vibraties gaat naar de hogere vibraties.    Dan is het belangrijk voor je om te zijn wie je bent, wie je in dit leven bent en wie je in vroegere tijden bent geweest, brengt alles bij elkaar.  

Het gaat allemaal om de integratie van het geheel.    Dat is wat het ascensieproces is,  al je multi-dimensionale zelven samenbrengen als één en de verbinding zijn met je Hoger Zelf.    Door dat te doen zal alles wat je eerder bent geweest zal op die momenten voor je liggen en met jou zijn.    Oke?

Vraag:     Ja, ja.    Ik snap het en ik kan je helemaal volgen.    Dank je.

OWS:     Ja.    Zijn er nog andere vragen?

Shoshanna:     We horen een vraag.    Er moet er één zijn.

Vraag:     Ja, er is er één.    Zoals we het er eerder over hadde proberen we er naar uit te zien als het gaat om de RV en al die dingen, zonder al te veel focus erop.    Maar we blijven online steeds zien dat deze zogenaamde goeroes van de RV dat het geld dat we krijgen op een account moeten zetten en dan alles moeten doen van de rente die we er van krijgen.    Ik weet het niet, maar dat geeft me niet zo’n goed gevoel.    Ik kan het mis hebben.    Omdat ik denk dat de cabal dat deed om enorme hoeveelheden geld op te slaan en het nooit aan iemand te geven.    Ik wilde gewoon even met je overleggen wat jou gedachten hierover zijn.    Is dat echt de bedoeling dat we dat doen?  

OWS:     Wat we willen zeggen is om in het NU te zijn .    Wees niet in de toekomst, wacht niet op de RV, wacht niet op het nieuwe financiële systeem. Weet dat het eraan komt, maar wacht niet.    Wees in het nu moment en als deze dingen naar buiten komen zul je het op dat moment weten.    Je zult weten hoe je verder moet gaan.    Je zult weten wat je moet doen met de gelden die naar buiten komen.  

Weet dat als ze naar buiten komen, het gewoon onderdeel is van de overgangsperiode waar je doorheen gaat.  

Want uiteindelijk (uiteindelijk is niet zo ver weg als je misschien denkt), zul je op het punt komen dat het geldsysteem dat je hebt niet langer nodig zal zijn.    Zodra je de hogere technologie van replicators en dit soort dingen hebt, zal er geen behoefte aan geld zijn zoals je het nu begrijpt.    Je zult alles hebben wat je nodig hebt, eenvoudigweg via het denkproces om het tot stand te brengen.  

Ook jullie medische systeem, de gezondheidsdiensten en al deze dingen, maken deel uit van de overgang, zij zullen ook overbodig worden.    Want je zult apparaten hebben die deel uitmaken van de overgang, dan zul je voorbij de behoefte gaan aan apparaten en in staat zijn om eenvoudig je eigen lichaam te transformeren zoals je het nodig hebt.    Oke?  

Shoshanna?

Shoshanna:     We willen ons perspectief met je delen, beste zuster, is dit nu geschikt voor je?

Vraag:     Zeker.

Shoshanna:     Onze lieve zuster, zoals met alles en nog wat in deze wereld waarin we ons bevinden, gaat het niet zozeer om het product geld, het is de intentie van de persoon die het geld bezit.    Dus wat we je zouden willen zeggen is dat het niet uitmaakt of je een bepaald bedrag ontvangt, het maakt niet uit of je het op een rekening zet, of je de rente gebruikt, of je het hele ding gebruikt, het maakt niet uit .  

Wat heel belangrijk is, is de intentie die je hebt voor dat geld, wat je van plan bent te doen voor de wereld, niet het geld zelf.    Dus zoals jij zegt dat de cabal het op een bepaalde manier gebruikte, nou, hun bedoeling was niet om de wereld te bekrachtigen, toch?    Hun bedoeling was om de wereld te bedriegen.    Als dat je bedoeling is, dan zal dat geld verloren gaan, omdat je van plan bent de wereld lief te hebben.    En jouw intentie, zoals we het in je hart zien, is om alles te verheffen.     Namaste.

OWS:     We zullen het eenvoudige idee toevoegen door geld op een rekening te zetten zodat het rente opbrengt over een bepaalde periode, dat is de oude manier.    Dat is de manier van de cabal, de programmering en zo.    Dit is het oude systeem.    Je zult dat systeem niet nodig hebben, want je zult het hebben over het idee van….. (wat is het woord dat we zoeken …) in de zin dat je hebt wat je nodig hebt.    Je hoeft je geen zorgen te maken over dit soort dingen, het verkrijgen van rente en dit alles.    Je zult alles hebben wat je nodig hebt als je het nodig hebt.    Het is dus niet nodig om dingen te vergaren, inclusief geld.    Oke?

Vraag:     Geweldig.    Dank jullie beide.

OWS:     Ja.     Zijn er nog andere vragen?  

Vraag:     Ik heb een vraag.  

OWS:     Ja.    Beste broer.    Ja.

Vraag:     Groeten.    Ik wilde een beetje meer begrijpen over het plan als geheel.    Je weet wel, naarmate de dagen verstrijken, de weken, maanden, jaren.    Er is over  zoveel prachtige dingen gesproken, van technologieën tot bezoekers, fondsen, transformaties van ons lichaam, enz.    Was het plan er voor om dit tot wasdom te brengen in onze tijd?    Of zal dit meer voor onze kleinkinderen of achter kleinkinderen zijn om te ervaren?    Of is er iets dat we veronderstelt zijn niet te ervaren, maar eerder verhogen naar een andere vibratie en het op die hogere vibratie te ervaren?    Wat is het echte plan eigenlijk?

OWS:     Het plan, zoals je het zegt, ontvouwt zich al enige tijd.    Het verandert als resultaat terwijl het zich ontvouwt, maar in een voortdurende richting van verandering, aangezien het plan is afgestemd op of ontwikkeld wordt rond het collectieve bewustzijn van niet alleen deze planeet maar de hele Melkweg in vele opzichten.    Het is dus niet iets dat kan worden gekwantificeerd of gekwalificeerd in slechts enkele woorden.  

Het plan is enorm, veel groter dan je driedimensionale begrip op dit punt.    Het komt van de Bron.   De Bron heeft dit plan.    Wij voeren het plan uit.    Wij en jullie.    We zijn allemaal bezig met het implementeren van dit plan, het tot stand brengen ervan, het realiseren ervan buiten de driedimensionale illusie.    Dat zou je iets moeten vertellen.  

Het plan zal zich niet volledig ontwikkelen binnen de driedimensionale illusie.    De illusie moet worden geëlimineerd, worden neergehaald.    De matrix moet worden neergehaald, zie je?    Je moet begrijpen dat als de illusie wordt weggenomen, je in een nieuwe realiteit bent.    Ja, in sommige opzichten is het nog steeds een illusie, maar het is een illusie van je creatie, niet zozeer meer buiten jezelf.    Oke?

Shoshanna, kan je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna:     Mogen we iets delen?  

OWS:     Ja.

Shoshanna: Onze broeder, mogen we ons perspectief met je delen?

Vraag:     Ja bedankt.

Shoshanna:     Alles wat is doorgegeven door One Who Serves, Shoshanna fluistert nu dezelfde boodschap in de oren van JoAnna, het is zo verbazingwekkend.     Dus wat de boodschap is, is dat de 3D-matrixprogrammering die we allemaal momenteel op deze planeet ervaren, elk moment, elke dag, het aan ons is om dat programma te verminderen, om alle programma’s te verminderen, om die programma’s te neutraliseren.    Dus als we zeggen “wanneer zal dit gebeuren, zullen mijn kleinkinderen dit ervaren, zal ik dit ervaren?”    Zouden we zeggen dat je volledig in de 3-D matrix bent.    Geen kwade bedoeling naar jou, beste broer.    Maar als je in die termen spreekt heeft het programma je in zijn macht.    Het programma moet worden verminderd.    Je moet op elk moment de veranderingen zien, de veranderingen visualiseren, de veranderingen opmerken.    Let op de veranderingen in jezelf.    Let op de veranderingen in anderen.    Merk op dat je wereld voor je verandert met de ogen van het vijfdimensionale begrip, niet met de ogen van het driedimensionale begrip.    En als we onze visie verheffen naar het vijfdimensionale begrip, zul je alles transmuteren.    Het is aan jou om de manier waarop je dingen ziet te veranderen.     Namaste.

OWS:     Ja.    Wees neutraal.    Wees neutraal in alle opzichten die je kunt.    Wees neutraal omdat de Bron in je neutraal is.  

Zijn er nog andere vragen, voordat we het kanaal vrijgeven?    Dan geven we nu het kanaal vrij.

We vragen aan jullie in deze groep, binnen Ancient Awakenings, ga door, ga door met alles wat je hebt geleerd, met alles wat je hebt gerealiseerd, met alles wat je herinnert.    Wees jezelf.    Wees wie je bent.    Maar wees wie je bent op de hogere vibrationele niveaus.    Wees niet wie je was in de driedimensionale illusie, dat is verleden tijd.    Laat het gaan.    Ga er aan voorbij.    Want zoals Shoshanna heeft gezegd, hoe meer je daar blijft, hoe meer je er bent en hoe meer je in die driedimensionale illusie blijft en binnen de programmering blijft die je probeert te overwinnen.  

Shanti .    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld. Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen