19.05.19 “Des te meer je de stroom toestaat, des te meer je zult blijven stijgen in vibratie”.

“Des te meer je de stroom toestaat, des te meer je zult blijven stijgen in vibratie”.


St. Germain en One Who Serves gechanneld door James McConnell


Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 19 mei 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


Saint Germain    

Ik ben Saint Germain.

Ik kom naar jullie allemaal nu met de Violette Vlam om deze als een hulpmiddel te blijven gebruiken, alleen als een hulpmiddel, om verder te gaan met het zuiveren van al het oude, de oude programmering in je.    Het heeft geen reden om daar nog langer te zijn.  

Al die programmering was er voor een reden in de illusie die er is, ja, van jullie creatie, onderdeel van het experiment.    Dat experiment is voorbij.    De illusie is voorbij en de programmering die de illusie bijeenhoudt is voorbij, mits je het toestaat. Dus gebruik de Violette Vlam om het oude eruit te zuiveren en het nieuwe erin te brengen.  

Net als een vlam, je hebt bosbranden die al het oude kreupelhout wegbranden.    En na een bepaalde periode begint het weer te groeien, komt het weer op als nieuw.  

Dit is wat er nu in je lichaam gebeurt, je zuivert de oude programmering, de oude cellen in je lichaam, oude cellen die niet meer functioneren, de dode cellen.    En de nieuwe komen eraan.    Ja, je kunt je cellulaire structuur regenereren, zoals jullie allemaal doen.  

Ga door om het proces te laten gebeuren.    Voel de energieën binnenkomen. Ervaar de energieën.    Wees met de energieën.    Vecht er niet tegen.    Want als je tegen de energieën vecht die binnenkomen, zullen ze hun eigen weg gaan. Als je de energieën toestaat om te stromen, dan zullen de energieën je meenemen naar de hogere vibraties.    Hoe meer je de stroom toestaat, hoe meer je blijft stijgen in vibratie.

Stijg in bewustzijn.    Wordt wie je bedoeld was te zijn.    Want jullie allemaal, terwijl deze energieën binnen blijven komen en deze energiegolven, raken steeds meer aan deze energieën gewend zodat jullie er steeds meer van kunnen opnemen.  

Maar als er een moment komt dat de energieën te sterk zijn, kun je gewoon vragen of ze worden verminderd en dat zullen ze ook doen.    Maar als je ze aankan, als je ze aankan wetende dat het tijdelijk is, dat de veranderingen, de verschuiving die komt als gevolg van deze energieën tijdelijk is, de kwalen, de pijnen, de pijnen tijdelijk zijn.  De hartfluctuatie, het gevoel van ziekte is tijdelijk.    Als je dat weet, dan zul je blijven toestaan ​​dat de energieën binnenkomen.    Niet tot het punt waarop ze levensbedreigend kunnen worden.    Als het zover komt, moet je hulp zoeken.  

Maar daarvoor, sta de energieën toe, sta de stroom toe, wetende dat de golven van energieën nu zullen toenemen, soms behoorlijk drastisch.    Sta toe dat het zo is, de energieën, de golven van energie terwijl ze steeds meer toenemen.

Weet dat het allemaal gebeurt voor een reden.    Het maakt allemaal deel uit van de grote orkestratie die plaatsvindt.    En er is zoveel hulp die je van boven hebt, van de Galactics, en van beneden, de Agarthanen.    Ze zijn allemaal hier om te helpen.    Ze hebben de Licht Resistance groep hier op de planeet die bestaat uit zowel de Mensen op de grond en die van boven en beneden.    Ze zijn allemaal bezig je steeds dichter bij de Event te brengen.  

Maar om de Event te laten gebeuren moet het bewustzijn toenemen tot een punt waar er genoeg ontwaakt zijn op de planeet.    En om er steeds meer te laten ontwaken, is het aan jullie, de Lichtwerkers en meer nog aan de Warriors, degenen die er nu op uit gaan, niet uit je comfortzones of om de comfortzone van een ander te beïnvloeden, maar om uit te reiken buiten jezelf en diegenen die in het  ontwakingsproces zitten zoveel mogelijk te helpen.  

Reik uit met je licht.    Breng anderen naar deze groep, naar andere groepen, wat het ook mag zijn, waar ze met gelijkaardige vibraties kunnen zijn, net zoals jij bent.    Want er zijn er nu veel die zoeken.    Ze zijn op zoek naar het licht.    Zelfs als ze niet weten wat het licht is, zoeken ze ernaar.    Ze reiken er naar uit.    Ze reiken uit naar jou handen om hen te helpen.    Dus als iemand naar je uitreikt, pak dan hun handen vast.    Nodig hen uit in je kring, in deze groep, in andere groepen.   Laat ze de weg zien, net zoals Yeshua de weg wees.    Precies zoals hij zei: “Ik ben de weg, de waarheid en het leven (of het licht)”, zo ben jij ook, dat zijn we allemaal, we zijn   allemaal de weg de waarheid, en het leven, of het licht.  

Dus reik uit naar je broeders en zusters.    Reik uit naar hulp van de Galactics hierboven, naar het Gezelschap van de Hemel en naar de Agarthanen hieronder.    Vraag hun om hulp bij het helpen van al diegenen die het ontwakingsproces beginnen.  

Omdat als er steeds meer ontwaken naar de hogere niveaus van bewustzijn, als bewustzijn toeneemt over de planeet kan de Event beginnen.    Tot die tijd zullen de energiegolven doorgaan en steeds sterker en sterker worden.    Degenen die de energieën aankunnen, zullen dat doen.    Degenen die dat niet kunnen zullen een alternatieve route vinden.  

Ik ben Saint Germain.    Ik verlaat jullie nu met de Violette Vlam voor jullie allemaal, nogmaals, als een hulpmiddel om te gebruiken.   Niet alleen om te helpen om voorbij  je programmering te komen, maar om anderen te helpen om voorbij het hunne te komen.  

De illusie moet vallen.    En in plaats daarvan zal het een nieuwe realiteit worden, een nieuw gevoel van vrede en liefde en rustige kalmte over de hele planeet.  

Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal.  


 One Who Serves

Om, mani, padme, hum;    om, mani padme hum, hum, hum.     Groeten aan jullie!     One Who Serves is er weer. Jullie kunnen weer aan de telefoon komen en ons je glimlach of je vrolijke stemmen laten horen en jullie vrolijke stemmen te laten vergezellen van je lachende gezichten!  

Vraag: Wij houden van jullie!

OWS:     Wij houden ook van jullie!    Ja!    Heel goed.  

We zijn nu klaar voor vraag en antwoordtijd.    We doen dit met een reden.    We doen dit om jullie in de gelegenheid te stellen je vragen te stellen en in staat te zijn het te doen zonder het gevoel te krijgen dat je belachelijk wordt gemaakt of dat er iets mis is met je vraag, omdat er geen verkeerde vragen zijn.    De enige verkeerde vraag is een vraag die niet wordt gesteld.    Oke?    Dus, hebben jullie nog vragen.    We weten dat er een is.    We verwachten een bepaald iemand om te naar voren te komen, als ze bereid is om het te vragen.

Vraag: Ja ik ben er.  

OWS:     Ja.    We zijn er klaar voor beste zuster.

Vraag: Bedankt, One Who Serves.    Mijn vraag aan jou gaat eigenlijk over waar we als familie heen gaan vanaf hier.  

Omdat velen van ons hier al een tijdje mee bezig zijn.    We zijn de Lichthouders geweest, we zijn de Lichtdelers geweest en we zijn de Lichtwerkers geweest, we zijn ook herenigd met onze galactische familieleden en we zijn samengekomen in eenheid.  

En dan, als ieder van ons in zijn eigen tempo is doorgegaan naar de uiteindelijke verwerkelijking van onszelf en de familie groeit naar elkaar in deze wijsheid en de lessen die je hebt gegeven en onze Verlichte Meesters en onze Aartsengelen ons hebben geschonken, we ontvangen dit allemaal.  

Maar het lijkt erop dat er voor velen van ons een nieuwe fase in onze ontwikkeling is aangebroken waarin mogelijk een plaats is ingeruimd en een dienst is vereist voor diegenen van ons die klaar zijn om in de rol van Lichtkrijger te stappen.  

Misschien kan het worden gezien als een innerlijke raad of kan het het hart van de familie ingaan waar de lessen die aan ons worden gegeven worden uitgebreid en geoefend en dan gedeeld met het geheel.  

Heb je een leidraad voor ons betreffende de initiatie en ontwikkeling hiervan voor onze familie?

OWS:     Ja dat hebben we.    Als je kijkt naar de Lichtwerkers gemeenschap, we beschouwen jullie allemaal als de Lichtwerkers gemeenschap en allen die ontwaken voor hun missie, voor hun begrip van wie ze zijn, zelfs als ze nog niet op het punt zijn gekomen waar ze min of meer volledig bewust zijn zoals jullie dat zijn in deze groep, in het begrip dat je hebt, maar zij komen eveneens aan boord, komen online zou je kunnen zeggen in het ontwakings proces .

En terwijl ze ontwaken als Lichtwerkers gemeenschap, komen ze op een punt, we hebben het nu over het collectief, jullie allemaal komen op een punt dat je begint te beseffen dat er meer is dan eenvoudigweg de werker zijn, meer dan alleen maar het licht verankeren of vasthouden.    Dat er een mogelijkheid is om daar voorbij te gaan, om dienstbaar te zijn aan het licht.   Door dat te doen, is wanneer je begint uit te reiken, zoals Aartsengel Michael je heeft gevraagd om te doen, zoals Saint Germain je vandaag heeft gevraagd, om je licht uit te reiken wanneer je maar kunt en de Warrior van Licht wordt.   

Dat is waar velen van jullie nu zijn aangekomen.    Dit is waarom wij met jullie samenwerken, waarom de Opgestegen Meesters rechtstreeks met jullie samenwerken, evenals de Galactics en de Agarthanen, allen die met deze groep werken en al diegenen die resoneren met deze woorden die doorkomen, we zijn allemaal hier om jullie te assisteren en te helpen om op het punt te komen waarop je steeds meer van dienst bent aan jezelf en aan anderen.    Je bevindt jezelf nu in dat proces    Velen van jullie vinden jezelf er klaar voor en vragen, “Wel, wat is onze missie, wat kunnen we nu doen?    Wat komt hierna?    Hoe kunnen we van dienst zijn? ‘  

Als je deze vragen begint te stellen dan zal het antwoord komen.    Het komt naar velen van jullie in deze groep terwijl jullie je gaan realiseren wat de volgende stap is.    De volgende stap komt eraan.    We bereiden de volgende stap voor je voor in de volgende Advance en het gaat veel verder dan alles wat je ooit hebt meegemaakt vanwege het punt waarop velen van jullie komen in termen van dienstbaarheid, dienstbaarheid aan de Licht.  

Als je klaar bent voor deze dienstbaarheid dan zul je worden voorbereid om in de “binnenste cirkel” te zijn.    De binnenste cirkel zal in elkaar worden gezet zou je kunnen zeggen, samengebracht als de noodzaak zich voordoet, naarmate de tijd vordert of als de vibraties blijven stijgen.   Je zult je dan in diezelfde situatie bevinden die Yeshua en zijn twaalf  discipelen zich in bevonden en meerdere, dat ze klaar waren voor de innerlijke mysteries.    Ze waren klaar voor de grotere mysteries zouden we zeggen.  

Er waren er die er klaar voor waren en er waren er buiten die innerlijke cirkel die er niet klaar voor waren, waar hij tegen sprak in verhalen en gelijkenissen om de informatie naar hen toe te brengen, net zoals wij dat met jullie doen.    Maar nogmaals, er komt een tijd en er kwam een ​​tijd met hen en er is nu een tijd voor jullie in deze groep en vele andere groepen over de planeet waar het nu tijd voor is om naar die innerlijke cirkel te bewegen zouden we zeggen.    Over hoe je die innerlijke cirkel kunt ontwikkelen, dat is aan jou.    Maar het zal gebeuren als resultaat dat je er klaar voor bent om er deel van uit te maken.    Dit staat open zullen we zeggen, voor iedereen die er klaar voor is    Oke?  

Dat is wat we te zeggen hebben.    Shoshanna, we weten dat je er klaar voor bent om hier iets aan toe te voegen.

Shoshanna (Gechanneld door JoAnna McConnell)

We willen ons perspectief delen op wat is doorgegeven en wat is gevraagd.  

Ons perspectief is praktisch zoals wij het zien.    Een praktisch perspectief zou zeggen dat er geen student is zonder leraar en er geen leraar is zonder student.  

We willen een academisch voorbeeld van wiskunde geven.  Bijvoorbeeld, een leraar die rekenen kent, een leraar die algebra kent, een leraar die meetkunde kent kan andere studenten onderwijzen die alleen een basiskennis hebben.    Een leraar die een beter begrip heeft van wat er aan de student moet worden doorgegeven, kan het basisbegrip van de student oppakken en het uitbreiden.  

Wat we willen zeggen en wat we geloven dat er wordt gevraagd, is dat degenen die klaar zijn om leraar te zijn  en degenen die klaar zijn om een student een vollediger begrip van meetkunde of rekenen te geven, naar voren kan stappen en het diegene leren en het hen laten zien door hun eigen inzicht, hun eigen ervaring, hun eigen niveau van wijsheid, om een groter begrip te brengen van wat een Warrior is en wat een Warrior dient en wat een Warrior verspreid in dit rijk en daarbuiten.    Dat is ons begrip van wat er wordt gevraagd.  

We geloven niet dat iedereen er klaar voor is om in deze positie te stappen, omdat deze positie uiterst verantwoordelijk is en buitengewoon toegewijd moet zijn aan de uitbreiding voorbij de uitbreiding die we in deze groep hebben gezien.    Dus we willen zeggen dat degenen die klaar zijn om zichzelf te testen als degenen die de uitbreiding uitbreiden, er klaar voor zijn.  

Dat is wat we te delen hebben.     Namaste.   

OWS:     Heel goed.  

Vraag: Bedankt, bedankt daarvoor.

OWS:     Beantwoordt dit je vraag, beste zuster?

Vraag: Ja, mijn beste One Who Serves en  Shoshanna.    Ik bedank jullie en ik hoop dat dit zal helpen bij de uitbreiding en de groei van onze familie.    Dank je.

OWS:     Ja.    Alles wat we willen zeggen is, wees geduldig.    Overhaast de dingen niet.    Laat ze stromen.    Het draait allemaal om stromen.    Ga met de stroom mee.    De stroom neemt je mee in een bepaalde richting.    Ga die kant op, oké?

Shoshanna :     Mogen we iets extra meedelen?

OWS:     Ja graag.

Shoshanna:     We voelen een ongerustheid op veel gebieden, bij veel van de luisteraars.    We voelen jullie hartslagen.    We voelen een ongerustheid om verder te gaan,  om te verheffen, om uit te breiden, om meer te worden dan wat tot nu toe is gepresenteerd.    We voelen dat.    We moeten aandacht schenken aan wat One Who Serves zegt, dat we het moeten laten stromen.    We moeten het laten ontwikkelen zonder ongerustheid of bezorgdheid die kunnen voortkomen uit een verlangen naar uitbreiding.    Dus we moeten dit organisch en met wijsheid laten ontwikkelen.    We zouden het noemen, geen zouden, we kunnen er baat bij hebben om een ​​beroep te doen op de wijsheid van diegenen die de wijsheid hebben om ons te helpen begrijpen hoe dit deel van de groep te ontwikkelen.     Namaste.  

OWS:     Heel goed.    Hebben we nog andere vragen?

Vraag: Ik heb een vraag.    One Who Serves, ik zou graag willen dat je een goede definitie geeft over astraal reizen versus heldere dromen.    Ik heb geprobeerd het verschil uit te leggen omdat ik veel lucide dromen heb, ik slaap diep en ik herinner me mijn droom.    Maar als ik astraal reis, verlaat ik eigenlijk mijn lichaam en is het als een echte ervaring, alsof ik echt op reis ga.    Ik was niet in staat om het aan mensen uit te leggen op een manier dat ze het begrijpen.    Dus ik vroeg me af of je jou interpretatie kon geven.

OWS:     Ja.    Je gaat niet ‘alsof’ op een echte reis, je ‘bent’ op een echte reis.  

Dat is wat mensen moeten begrijpen en tot het begrip moeten komen dat wanneer ze op een astrale reizen gaan, het net zo echt is als dat ze reizen in een auto’s of een vliegtuig of wat dan ook, in sommige gevallen is het zelfs nog reëler.    Maar het hangt af van de persoon die het doet en de betekenis die ze eraan hechten.    Als ze geloven dat ze deze reis maken en het is gewoon hun verbeelding en niet zo echt als het zou kunnen zijn, dan is dat precies wat het is.  

Maar als ze het proces toestaan, het begrip toelaten dat het fysieke lichaam niet eens zo echt is als het astrale of het etherische lichaam, dan beginnen ze te waarderen wat er echt mogelijk is om van de plaats waar je fysieke lichaam zich bevindt naar een plaats heel ver weg te gaan, naar een andere planeet, naar een ander sterrenstelsel of  om onmiddellijk naar een ander gebied van de planeet te gaan door je gedachte.  

In die realiteit is het Nieuwe Tijdperk dat er aan komt voor jullie om steeds meer tot het begrip te komen dat je deze kracht hebt, het vermogen om dit te doen.    En als je dit beoefent en dit steeds vaker gebruikt, zoals we in deze wekelijkse geleide meditaties doen, om je de realiteit te helpen begrijpen van wat je werkelijk bereikt.  

Wat betreft de lucide dromen, dat is tijdens je slaaptoestand.    We willen de term ‘droomstaat’ niet gebruiken.    We zullen je ‘slaapstaat’ zeggen, dat is het moment waarop je de leiding neemt over je droom.    Je neemt de leiding over je multi-dimensionale realiteit waar je in bent en krijgt het idee dat het echt is op dat moment.  

Dus om deze twee te onderscheiden, de astrale reis en de lucide dromen, er is niet echt zo’n groot verschil omdat ze op hetzelfde neerkomen.    Het verschil zou kunnen zijn dat de lucide dromen vaker voorkomen tijdens je slaaptoestand terwijl je astrale reizen meer zijn tijdens de wakkere periode of je meditatie zullen we zeggen.    Hoewel je ook astrale trips hebt tijdens je slaaptoestand.    Oke?    Nog iets toe te voegen?

Shoshanna:     Ja.    We willen iets delen.    We willen het eenvoudiger maken. Mogen wij ons perspectief met je delen, zuster?

Vraag: Ja.

Shoshanna:     We willen zeggen, we willen het op deze manier inkapselen, lucide dromen zijn wanneer de bewuste geest die gehecht is aan het fysieke lichaam deelneemt aan de droom, de droom binnengaat als een bewust wetende geest.    In een astrale ervaring heeft de bewuste geest zich volledig losgemaakt en blijft bij het lichaam en de astrale reis wordt gedaan door het astrale lichaam.    Dat is het verschil dat je kunt uitleggen aan degenen die het willen begrijpen.    Helpt dit jou?

Vraag: Ja.    Dank u zeer.    Ik wilde het aan de groep bekendmaken als een begrip voor ons allemaal, ik bedank je voor je antwoord.

OWS:     Heel goed.    We gaan verder.    Zijn er nog andere vragen?

Vraag: Ja.    Hallo lieve broer en al mijn broeders en zusters die daar boven zijn.    Ik was vandaag aan het rondwandelen op een mooie antiekbeurs/vlooienmarkt en een persoon trok me letterlijk naar zijn stand en begon tegen me te praten.   Hij vertelde hij me hoe ellendig hij zich voelde en hoe hij het haatte om daar te zijn, dat hij de klanten niet mocht, enz.    Terwijl hij dat zei, dacht ik bij mezelf: “Waarom heb je me naar je stand getrokken?”  

Hij antwoordde letterlijk en zei: “Ik begon met je te praten omdat je er zo gelukkig uitziet en hier ben.”    Ik dacht dat het een verleider was wat sommige mensen ervaren.    Ik ‘kreeg’ het een beetje, omdat er mensen zich aangetrokken voelen tot me als een mot naar een licht.    Niet dat het licht slecht is.    Ze voelen iets en ze willen iets maar ze weten niet precies wat ze willen.    Terwijl ik daar zat, probeerde ik te bedenken wat ik eigenlijk kan zeggen tegen al deze duisternis.  

Terwijl je sprak over de Lichtstrijders en zo, omdat ik denk dat sommigen van ons die arena beginnen te verkennen in plaats van er vandaan te lopen, na een paar minuten vond ik een manier om weg te lopen .  

Zijn er dingen die gezegd kunnen worden om iets anders aan te voeren (voor deze mensen)?    Ik zei dat ik een geweldige dag had, het was een mooie dag, ik ben met mijn zussen, etc.    Maar is er meer dan kan worden gezegd tegen dergelijke mensen om te proberen ze van gedachten te laten veranderen?

Shoshanna:     We willen iets delen.

OWS:     Ja, alsjeblieft, Shoshanna.

Shoshanna:     Beste zuster, mogen we onze kijk hierop met je delen?    Ook al heb je One Who Serves geadresseerd, mogen wij het eerst met je delen?

Vraag: Definitief.

Shoshanna:     Onze beste zuster, er zijn twee onderdelen in deze ervaring die je hebt. Het eerste onderdeel is je medelevende hart.    Je bent openhartig, zeer medelevend en gevoelig voor iedereen.    Dit is hoe wij je zien.   Doordat je zo bent willen zij die hun verhaal willen vertellen, zich tot je aangetrokken voelen omdat je openhartig bent.    Dus pas op. Vanwege je empathie voor anderen, je empathische manieren, je medelevende hart, zullen diegenen die het slachtoffer zijn en zich slachtoffer voelen daardoor aangetrokken worden, je moet (als je dat wilt) dat gedeelte van jou beschermen tegen aangetrokken te worden.    Als je dat kunt doen, kun je de hele dag naar deze verhalen luisteren.    Als het iets is dat je vibratie verlaagt en je het gevoel krijgt dat je het al zeker niet wil horen, dan moet je een manier vinden om ermee om te gaan, zodat je niet zo open bent als vandaag. Dat is het eerste onderdeel.

Het tweede onderdeel is dit, als je iemands houding wilt veranderen, als je dat echt wilt, dan is er maar één manier en dat is de waarheid.    Wanneer we de waarheid aan een ander vertellen, horen ze het misschien niet op dat moment, maar ze zullen het uiteindelijk wel horen.  

Dus wanneer iemand door hun omstandigheden het slachtoffer worden en ze dat slachtofferschap creëren, zoals je in deze ervaring hebt uitgelegd, is het enige dat je kunt doen als een bewust wetend zelf, om de waarheid te zeggen, door te zeggen,

“Geachte heer, je brengt mijn vibratie snel naar beneden.    Ik wil niet meedoen aan slachtofferschap.    Je hebt het volste recht om je eigen realiteit te creëren, net zoals ik mijn realiteit creëer terwijl ik hier rondloop door deze prachtige ervaring en me gelukkig voel, dat komt omdat ik het aan het creëren ben.    Dus je moet de macht grijpen.    Je moet leren je werkelijkheid te creëren die dit gevoel overstijgt, deze vrees die je hebt. ‘

Is dit logisch voor jou, mijn lieve zus?

Vraag: Wauw, ja.    Dat is krachtig.    Dank je.

Shoshanna:     Namaste.    We houden zoveel van je!  

OWS:     We willen er aan toevoegen dat jullie een gezegde hebben, ‘ellende houdt van gezelschap’.    Maar er zijn tijden dat degenen die zich ellendig voelen, niet hetzelfde ellendige gezelschap willen.    Ze willen iets daarboven en voorbij.    Ze zoeken naar het licht, zoals je zei dat de mot op zoek is naar het licht.    En er zijn momenten waarop dat gebeurt en het licht tot hen komt.    En het licht kwam in dit opzicht naar hem toe in de vorm van jou mijn beste zuster,

Maar wat we tegen je willen zeggen is, wees gewoon jezelf.    Wees het licht. Je hoeft niets speciaals te zeggen, hoewel Shoshanna een geweldige suggestie gaf over hoe dat te doen, door de waarheid te spreken.    Spreek altijd de waarheid.  

Maar ga zelfs verder dan het spreken van de waarheid, wordt de waarheid.    Wees het licht in jezelf.    Deel dat licht waar je maar kunt en laat het schijnen waar je maar kunt, waar het ook maar op schijnt.    Oke?

Vraag: Ja.    Heel erg bedankt.

OWS:     Ja.    We gaan verder.    Nog een vraag voordat we het kanaal vrijgeven?  

Vraag: Groeten.    Ik wilde informeren over het jaar 2037.    Een recente channeling van een andere bron legde uit dat dit de laatste oproep is, dat dit in essentie de tijd is die we nog hebben om als Lichtstrijders en Lichtdragers en lichtdelers om te proberen de snelheid omhoog te brengen van onze broeders en zusters op Gaia.    Ik vroeg me af of je meer zou kunnen vertellen over deze ‘grensdatum’.    Dank u zeer.

OWS:     We zouden je willen zeggen als je wilt wachten tot het jaar 2037, ben je welkom om dit te doen maar wij wachten niet zo lang.  

Dus het zal niet zo’n tijdschema zijn.    Maar begrijp dat alles altijd over bewustzijn gaat, over het collectief bewustzijn.   Het collectieve bewustzijn dat nu verschuift en verandert heeft meer betrekking op een veel snellere tijd zullen we zeggen, zonder datum te geven.    We geven geen datums en tijden meer sinds het tijdskader van 21 december 2012.    Dat gebeurt niet meer.  

En iedere keer als iemand je een datum geeft kunnen ze dat niet doen omdat ze het niet weten.    De enige die weet wat de datum / tijd is, is de Bron zelf.    En de Bron heeft dat tijdschema nog niet doorgegeven.  

Maar we kunnen wel zeggen, zoals we al zo vaak hebben gezegd, het bewustzijn op aarde verandert.    De lichten gaan overal aan en dat leidt steeds meer naar deze golven van energieën die de planeet binnenkomen, de toenemende vibraties over de planeet.    En naarmate de trillingen over de hele planeet toenemen zal het er steeds meer toe leiden dat De Event daadwerkelijk kan plaatsvinden.    En de opkomst van bewustzijn die als gevolg hiervan zal volgen.  

Dus we zouden jou willen zeggen, mijn beste, om deze datum / tijd “grensdatum” zoals je zei, opzij te zetten, denk er niet over na in die terminologieën, maar denk erover na in de terminologie van “nu” en wat je nu kunt doen om de Event tot stand te brengen, wat je nu kunt doen om het neerhalen van de illusie en al de programmering teweeg te brengen, wat je nu kunt doen om het licht zoveel mogelijk te verspreiden.  

Richt je niet op de toekomst, want als je je alleen op de toekomst blijft richten, blijf je niet in het nu,  creëer de toekomst die je wilt hebben.    Oke?    Shoshanna?

Shoshanna:     Ja.    Shoshanna wil een perspectief delen als we dat mogen.

Vraag: Ja natuurlijk.    Dank je.

Shoshanna:     Onze geliefde broeder, dit is merkwaardig voor ons, de boodschap die ons is doorgegeven om aan jou te geven, is dat de manier waarop deze planeet opereert in generaties is.    Dus als we een rekensom doen, is 1937 over 18 jaar.

OWS:     2037.

Shoshanna:     Wat heb ik gezegd?  

OWS:     1937.

Dus wat we willen zeggen is dat degenen die nu binnenkomen een grote hulp zullen zijn bij het verheffen van alles wat zich op de planeet voorbij de vierde en vijfde dimensie bevindt, omdat ze binnenkomen als vijfdimensionale wezens en zij zullen de vibratie verhogen vanwege hun aanwezigheid!    Dus we zien het als een generatieve verheffing.     Namaste.

Shoshanna:     (Lacht.)     Tweeduizendzevenendertig (2037)  is over 18 jaar, wat ons een nieuwe generatie oplevert.    Dus wat we willen zeggen is gecodeerd in deze boodschap over het jaar 2037,  is dat al die mooie zielen die momenteel de planeet binnenkomen als kinderen en als baby’s sinds 5 tot 10 jaar vóór deze datum waarin we nu zijn,  zij deze prachtige planeet in een grote spirituele volwassenheid zullen brengen omdat ze binnenkomen als grote spiritueel volwassen wezens die willen helpen met de komende generatie.  

Vraag: Ik ben heel dankbaar.    Dank u zeer.

OWS:     Heel goed.    We gaan verder.    Zijn er nog andere vragen?

Vraag: Ja.    Ik wil jou bedanken en Shoshanna dat ze mij hierheen hebben geleid en me naar deze groep hebben gebracht.    Ik weet dat je dichtbij was omdat ik je kan voelen.     Mijn vraag is meer gericht op de eerste vraag die werd gesteld.    Sommige dagen voel ik me geblokkeerd en stroom ik niet zoals ik zou willen.    Ik zou graag willen weten hoe ik dat kan verbeteren en hoe kan ik meer bewust worden van de berichten die naar mij toe komen om de groep te helpen waar ik hier in mijn land deel van uitmaak en om anderen te helpen die gewoonlijk naar mij zoeken.

OWS:     Het eerste dat je moet doen, is wat je al doet.    Je vraagt.    Je vraagt ​​om hulp.    Je vraagt ​​hoe je dit kunt doen.    Wat we tegen je willen zeggen is om met de stroom mee te gaan, om de stroom toe te staan.   Dat is het belangrijkste om door te gaan met het toestaan, ​​dat het proces gebeurt zoals het moet.  

Forceer het niet.    Denk niet dat je dit of dat gereedschap nodig hebt, of wat dan ook.

Het gereedschap wat je nodig hebt komt naar je toe als het nodig is, of het nu om het gebruik van kristallen gaat, of het om energiewerk gaat, wat het ook mag zijn.    Het zal naar je toe komen als het nodig is.  

De berichten komen naar je toe als je erom vraagt.    Als je om berichten vraagt, dit is wat veel mensen doen, ze vragen om hulp, ze vragen om een ​​teken van een bepaald type en dan worden ze ongeduldig als ze het teken niet onmiddellijk ontvangen of als ze de boodschap niet krijgen die ze zoeken.    De tekens kunnen op verschillende manieren komen.    Als je geduldig bent zal het teken naar je toe komen, je moet er alleen klaar voor zijn om het te herkennen als het gebeurt.  

Shoshanna, kan je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna:     Ja.    Onze beste zuster, mogen we ons perspectief met je delen over wat je vroeg?  

Vraag: Ja graag.    Dank je.

Shoshanna:     Onze beste zuster, is jouw land Guatemala?    Hebben we dat goed gehoord?  

Vraag: Ja.    Je hebt gelijk.

Shoshanna:     Oke.   We willen een of twee dingen delen.    Wanneer je zegt dat je mensen wilt helpen, is dat woord een niet-specifiek woord.    Wil je ze helpen met de basis?    Wil je hen spiritueel helpen?    Waar wil je ze mee helpen?  

Vraag: Ik wil op alle mogelijke manieren dienen.    Ik wil een leven van dienstbaarheid hebben.  

Shoshanna:     Hoe is het dan dat je anderen op dit moment dient?  

Vraag: Op dit moment heb ik om de week een groep.    We verzamelen ons en we werken met de Vlam om Gaia en ons land te helpen, plus mensen die op verschillende manieren naar me toe komen. Ik probeer alleen maar te luisteren, wat ik ontvang geef ik, berichten of de informatie die bij mij opkomt, Ik probeer zo nauwkeurig mogelijk te zijn.    Maar soms is het moeilijk voor mij om te herkennen of ik het ben of niet.

Shoshanna:     Onze mooie zuster, je moet weten dat je hart zo open is.    Je bent zo liefhebbend.    Je bent een vrouw van dienstbaarheid op elke manier, op elk moment.  

Om te vragen om een ​​leven van dienstbaarheid te leven als je al een leven van dienstbaarheid leeft is niet langer nodig.    Je leeft een leven van dienstbaarheid en je doet alles wat je op dit moment kunt doen.    Dus wat je jezelf moet geven is  dankbaarheid en liefde en het begrip dat je dit doet voor alles wat op je pad komt, want dat is je grote verlangen om de mensheid te dienen en jij doet het.    Je moet dit op elk moment erkennen en niet zien alsof het iets in de toekomst is voor jou, omdat het in het heden voor jou is en je het op dit moment doet.  

Wat de berichten betreft, moet je je best doen.    Je moet je best doen en weten en erkennen dat je je best doet.    Naarmate je spiritueel volwassen wordt, terwijl je omhoog gaat in bewustzijn zullen de boodschappen steeds duidelijker worden.    Maar je moet er geduldig mee zijn en toestaan ​​dat dit organisch voor je gebeurt, omdat allen die door het proces van spirituele volwassenheid gaan geduldig moeten zijn met dat proces.  

Dus we vertellen je nu, we zien Je, jij bent liefhebbend en perfect in alles wat je op dit moment doet.     Namaste.

Vraag: Namaste.    Dank je.

OWS:     Heel goed.    Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?    Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.  

We vragen je om te luisteren naar alle adviezen die je in de loop van de tijd hebt ontvangen.    Neem alles in je op en blijf toestaan ​​dat het proces door je heen stroomt.  

Blijf het wezen worden dat niet alleen bedoeld is om te zijn, maar dat je al bent.    Je kwam hier als dat wezen en het is tijd voor je om je steeds meer bewust te worden van de kracht die je in je hebt om dat wezen te worden dat je altijd bedoeld was te zijn.  Hoe meer je dat doet, hoe meer alles zich in je leven zal ontwikkelen en een stroom in je leven zal worden.  

Wanneer je vragen hebt, wanneer je je afvraagt, “is dit het juiste ding om te doen?    En het gaat natuurlijk en gemakkelijk dan heb je je antwoord dat het is wat voor jou bedoeld is.    Maar als je om hulp vraagt ​​en je afvraagt ​​of dit is wat je nodig hebt om te doen en het komt met weerstand en dit alles, dan weet je dat het niet de stroom van het universum is die door je heen gaat, het is de weerstand in je die je tegen houdt 

Dus willen we zeggen om gewoonweg met de stroom mee te gaan en de gebeurtenissen toe te laten, we zeggen expres, “gebeurtenissen” die gebeuren, de golven van energie die binnen blijven komen en om in het nu moment te blijven zoveel als je kunt.  

En zoals altijd, om op elk moment naar die vreugde te zoeken, in tegenstelling tot alleen maar te kijken naar momenten van vreugde in je leven.  

Shanti.    Vrede zij met jullie.     Wees de Ene.    Shoshanna heeft misschien een slotverklaring?

Shoshanna:     We willen twee dingen delen.  

We willen delen dat twijfel komt door een oordeel te hebben.  

Wanneer we twijfelen aan wie we zijn, wanneer we twijfelen aan wat we doen, wanneer we aan onszelf twijfelen, liegen we in het beoordelen van onszelf en het oordeel zal ons ertoe brengen eerder terug te stappen dan naar voren te stappen.    We moeten op elk moment twijfel zien als iets vals.   Het is niet echt.    Het is een vals iets van het ego en het ligt in het oordelen.  

We zouden zeggen dat het tweede ding is om te vertrouwen.    Vertrouwen ligt in geloof.    We moeten blijven geloven in wat er gebeurt en vertrouwen op het proces. Omdat het een proces is, als we binnen dat proces in ons geloof staan ​​en vertrouwen dat alles goed gaat en alles vooruit gaat, zal het gebeuren.  

Dus luister alsjeblieft naar deze woorden, twijfel niet, heb vertrouwen en vertrouw jezelf.     Namaste.  


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen