19.07.07 “De Event is al aan de gang”

De Event is al aan de gang

Saint Germain en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 7 Juli 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en doe mee.


Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain.  

Ik vroeg James of ik op dit moment door kon komen om bij jullie te zijn vanwege de tijd waarin je je nu bevindt, de tijd die jullie nadert.  

Jullie hebben eerder in je discussie gesproken over De Event en wat De Event is en wat er daarna zou gebeuren, wat ervoor heeft gezorgd dat De Event tot nu toe niet plaatsvond.    Maar de waarheid is mijn vrienden, dat De Event al aan het gebeuren is.

Het is waar dat het zich niet volledig ontwikkeld heeft zoals je zou verwachten, maar het is aan de gang.    Het is hetzelfde als de ascensie dat aan de gang is.    Jullie hebben naar dit hoogtepunt gewerkt dat alles tegelijk bij elkaar komt.  

Al de vele gebeurtenissen waarover gesproken is, zijn aan de gang.    Alle energiegolven die binnenkomen brengen je naar het punt waar je volledig in staat zult zijn om de grote energie te weerstaan ​​die van de universele centrale zon zal komen, van de Bron zelf.  Die energie komt nu naar de planeet.    Hoe lang het duurt hangt af van het bewustzijn van de mens, het collectieve bewustzijn van de mens.  

En ja, het is waar, zoals degenen die nog steeds als de duistere krachten worden beschouwd, als zij eenmaal uit beeld zijn gehaald, als ze niet langer de veranderingen kunnen beïnvloeden, dan kan De Omschakeling volledig gebeuren.    Dus je bent nu in het proces dat dit gebeurt.    Alles wat jullie hebben gedaan leidt naar de momenten waarop de volledige omschakeling kan plaatsvinden.  

Want het is waar dat de Bron, de Eerste Schepper heeft gezegd “genoeg is genoeg”.    En zodra die woorden, dat gevoel, werden uitgesproken, kwam alles in beweging.    Alle Galactische leden kwamen in beweging met het plannen van hun projecten, hun vele verschillende projecten, het organiseren van hun delegaties die aan de planeet zullen worden geïntroduceerd die nu aan velen van jullie in deze groep en in andere groepen worden geïntroduceerd.  

En zoals KaRa met jullie heeft gesproken, wordt deze specifieke groep voorbereid op deze contacten.    Op dit moment kunnen we daar niet teveel informatie over meedelen, maar weet dat het allemaal aan de gang is.  

En ja, er gebeuren nog steeds veel dingen achter de schermen.    Veel dingen die zelfs voor jullie die ogen hebben om te zien dit nog niet kunnen zien.    Maar het komt eraan. De onthullingen van de waarheden komen eraan.  

De Republiek, de Nieuwe Republiek of de Oude Republiek, hoe je het ook wilt bekijken, komt eraan.    Het komt steeds dichter bij de aankondiging.    Het is nu al een aantal keren tegengehouden, maar het zal worden bekend gemaakt.    Net zoals veel andere nieuwe onthullingen naar buiten zullen worden gebracht.    De waarheid is daarbuiten en de waarheid zal geopenbaard worden, want het MOET geopenbaard worden.  

De duistere krachten kunnen het niet veel langer tegenhouden, ook al blijven ze proberen, ook al blijven ze denken dat ze de controle over de planeet houden.    Maar toch beseffen ze dat ze die controle langzaam maar zeker op moeten geven.    Nog steeds weigeren veel mensen het te laten gaan.    Maar ze hebben niet veel keus meer in deze kwestie.  

Dus weet, ieder van jullie, een ieder van jullie die al plannen heeft gemaakt, zich heeft voorbereid, geen dagen of maanden, of zelfs jaren, zelfs niet voor eeuwen, maar duizenden jaren lang heb je dit opgebouwd als een collectieve groep waar oude zielen weer waarlijk zijn samengekomen zoals je weet als de 144.000.  

Maar het zijn er meer dan alleen de 144.000 nu.    Het zijn miljoenen en miljoenen Lichtwerkers en Krijgers die werken om deze hele Omschakeling in vervulling te brengen om het laatste crescendo te brengen, het hoogtepunt van alles waar jullie naartoe hebben gewerkt.    Dit is jullie nalatenschap mijn vrienden, mijn broeders en  zusters.    De nalatenschap die je hebt opgebouwd en opgebouwd en opgebouwd en naar toe heeft gewerkt.    Dat is bijna allemaal ten einde.    

Zoals Sananda al vaak heeft gezegd, ligt de eindstreep vlak voor je.    Het enige wat je hoeft te doen is dat laatste beetje kracht krijgen.    Voel die adrenaline in je opkomen op die laatste momenten als je bij de finishlijn komt.    En dan kun je de finishlijn overgaan.  

En als je eenmaal doet, zoals velen hebben gezegd, vanwege wie je bent, vanwege de nalatenschap die je draagt, keer je je om en ga je terug over de finishlijn en helpt degenen die achterop lopen, degenen die bijna bij de finishlijn zijn.    Zij zullen de tweede golf zijn.    Je zal ze helpen om de finischlijn over te steken, als je ervoor kiest om dat te doen.    Dan zullen zij zich omdraaien en eveneens de derde golf helpen.  

Ja, er zullen er zijn die zullen kiezen om niet te ascenderen, dat is hun keuze en het is volledig zonder enig oordeel van ons of van de Bron.    Niemand beoordeelt je anders dan dat je jezelf beoordeelt.    Onthoud dat altijd.   Niemand kan je beoordelen, behalve jijzelf.  

Ik verlaat jullie nu als Saint Germain, wetende dat deze tijden voortduren.    En deze tijden worden nu steeds minder, vluchtige momenten zijn er voor jullie nog om te gebeuren.    Laat het los.    Laat alle vooroordelen los.    Laat alles los dat je misschien tegenhoudt voor die laatste push die nu nodig is.  

Ik ben Saint Germain.    Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en eenheid en voor het Violette Licht om je te blijven baden, net zoals het mezelf en vele anderen heeft gebaad.    Laat het over je heen spoelen.    Laat het je zuiveren. Het vuur van de liefde.   


One Who Serves

Om, mani, padme, hum;     om, mani, padme, hum, hum, hum.     Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer om bij jullie te zijn.   Geen Shoshanna, beste Shoshanna vandaag.    Maar we zullen doormodderen en doen wat we kunnen om jullie vragen te beantwoorden.    Als er vragen zijn.

Voordat we dit doen, hebben we een korte boodschap voor jullie en die boodschap is om door te gaan.    Blijf doorgaan, ook al voel je je soms alsof je je als een bal wilt oprollen en diep in slaap wilt vallen om nooit meer wakker te worden.   We weten dat je die gevoelens soms hebt en we begrijpen dit.    Dit is normaal voor jullie.    Maar blijf doormodderen.    Blijf vechten voor die finishlijn.    Het is binnen handbereik, je hoeft alleen maar door te gaan.   Laat de adrenaline stromen zoals Saint Germain zei.    Ga aan de slag voor een laatste duw.  

En het volgende dat je zal weten, is dat je over de finishlijn komt.    Je hebt het gehaald.    En je zult terugkijken op alle levens die je hebt meegemaakt en je zult zeggen dat het het waard was, het was het allemaal waard omdat ik nu ben aangekomen, WIJ zijn nu gearriveerd.    We hebben het gehaald.    Het is gebeurd!  

Hebben jullie nu vragen voor One Who Serves?  

Vraag:     Ja, One Who Serves.    We hebben een e-mail vraag, hij vraagt of de Draco’s en de Archons en anderen zoals degene die de aarde beschadigden, tijdens de Event worden geregenereerd in de galactische centrale zon?

OWS:     Het antwoord is ja en nee.    Het antwoord nee is omdat dat al gebeurt is met ze.    Velen zijn al van de planeet gehaald zou je kunnen zeggen, weg van de bemoeienis die ze op de planeet hebben kunnen vasthouden, dat kunnen ze niet langer meer omdat ze uit beeld zijn verwijderd zouden we zeggen.  

Degenen die zich in de vierde dimensie bevinden en degenen die op de planeet zijn in de derde dimensie, velen van hen zijn weggehaald.    Ze hebben het licht aangeboden gekregen en als ze het licht weigerden, wat sommigen van hen deden, niet allemaal, maar sommigen deden dat, dat is hun keuze.   Het is al vaak gezegd dat ze ofwel naar het licht kunnen keren of door het licht worden verteerd.    En in dit geval werden ze verteerd door het licht, geregenereerd in de galactische centrale zon zoals je zegt en dat is juist.  

Er zijn er die op de planeet blijven, zowel fysiek als niet- fysiek, daaraan wordt ook aandacht besteed, zullen we zeggen.    En degenen die hier fysiek zijn hebben zich nu gerealiseerd dat ze het einde van hun heerschappij hebben bereikt.    Ze zullen niet langer controle kunnen uitoefenen.    Ze hebben dat begrepen.   

Sommigen zijn nog steeds koppig en blijven vasthouden en denken dat ze op het laatste moment gered zullen worden, maar dit zal niet gebeuren.    Er zal geen redding zijn.    Er zal geen beloning voor hen zijn.   Ze zullen ofwel van de planeet worden gehaald of op een of andere manier worden overgedragen aan de planeet, worden overgedragen aan het collectieve bewustzijn van de planeet en zullen hun rechtmatige beloningen ontvangen als gevolg daarvan.    Maar een deel hiervan is nog niet vastgesteld hoe dit precies zal gaan.  

Maar begrijp dat degenen die al zo lang de macht hebben, niet langer de controle meer hebben.    Oke?  

Vraag:     Dank je.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag, One Who Serves.    Hallo.    James zei eerder vandaag dat hij hoorde dat president Trump zou aankondigen dat John Kennedy, Jr. daadwerkelijk nog in leven was en zich zou gaan vertonen … (opname onderbroken)

OWS:     Nu vraag je je af, als we het goed begrijpen, of John F. Kennedy Jr. nog in leven is en of hij deel uitmaakt van de aankondiging van president Trump, de aankondiging die nog moet komen, is dit juist?    Is dit wat je vraagt?

Vraag:     Jawel.

OWS:     Wij zouden deze vraag graag willen beantwoorden, maar het is ons niet toegestaan dit te doen.    We kunnen wel zeggen dat er achter de schermen veel gebeurt waar je tot nu toe niet van op de hoogte bent.   Er zijn veel vermoedens, vele hints die naar buiten komen.    De waarheid komt naar buiten en wordt beetje bij beetje uitgelekt, soms zelfs meer dan een beetje.   Het kan niet worden tegengehouden.    En dit soort dingen zoals je begrijpt, hebben enige nauwkeurigheid in zich, dat is correct.  

We kunnen echter niet zeggen of hij nog steeds in leven is, maar we kunnen wel zeggen dat er een behoorlijk aantal grote verrassingen naar buiten zullen komen.    Zoals je ons vaak hebt horen zeggen, willen we de verrassing voor jullie niet verpesten.    Dus als we het op de een of andere manier zeggen, dan is er geen verrassing meer, snap je?  

Dus leun maar achterover, ontspan je en hou de veiligheidsgordels vast, maak je klaar om naar de show te kijken, haal de popcorn uit de kast.    Omdat de film werkelijk gaat beginnen.    Oke?

Vraag:     Heel erg bedankt, One Who Serves.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ja, One Who Serves.    Nou, het andere deel van die vraag die ik dacht dat gevraagd zou gaan worden was, was het de bedoeling dat er een grote onthulling zou plaatsvinden op 4 juli, maar dat het werd verijdeld?  

OWS:     Wat we kunnen zeggen is dat het antwoord bevestigend is.    We kunnen daar ja op zeggen.    Er zou een andere aankondiging komen dan wat er kwam, dat werd om verschillende redenen ingeperkt.    We kunnen niet ingaan op de redenen of de timing, maar weet dat er plannen waren en deze plannen zullen nog naar buiten komen.    Oke?

Vraag:     Oke.    Kan ik ook een vraag stellen?    Dat was een deel van de andere vraag dacht ik, maar kan ik ook nog een andere vraag stellen, zou dat goed zijn?

OWS:     Ja.

Vraag:     Oke.    Het werd bekend dat Brad Pitt, een van onze filmsterren, de Hollywood- pedofielring heeft verlaten.    Is dit waar en wordt dit een van de dominostenen die vallen.

OWS:     We zullen niet zeggen dat het een van de dominostenen is, maar ja, het is waar.    Helaas is dit de waarheid.    Degenen die over de hele wereld opkijken naar rolmodellen en dergelijke zullen niet zulke grote rolmodellen blijken te zijn.    Dat is alles wat we kunnen zeggen en zeker kunnen we geen namen aanbieden of iets van deze aard.    Maar het is waar dat er een zeer donkere onderbouwing achter de hele Hollywood scène zit zullen we zeggen.

Vraag:     Oke, bedankt.

OWS:     Nog andere vragen?

Vraag:     One Who Serves, hallo, ik heb een vraag.  

OWS:     Ja?

Vraag:     Ik maak me zorgen over de aardbevingen die in Californië hebben plaatsgevonden.    Op de een of andere manier heb ik het gevoel en ik heb gezien dat er een aantal mysterieuze energieën onder de grond zijn in dat specifieke gebied, het lijkt erop dat die aardbevingen niet natuurlijk waren, dat ze door de mens gemaakt zijn.    Kun je iets uitleggen over wat er aan de hand is, alsjeblieft?

OWS:     We kunnen je vertellen dat je gelijk hebt in je begrip dat dit niet de aarde is, het is geen natuurlijke gebeurtenis.  

Als er op een natuurlijk manier iets zou gebeuren, zou het Bondgenootschap, de Galactics, alles gedaan hebben wat ze konden om dit tegen te houden.    In de toekomst zal er een botsing zijn van de platen, maar dat is ver in de toekomst zoals we het nu zien, dat er een grote catastrofe aan de Californische kust zou zijn, maar dat zal ver na de Omschakeling plaats vinden, op dat moment hoef je je geen zorgen te maken, want degenen die hierdoor worden beïnvloed, kunnen de situatie op dat moment gemakkelijk vermijden.  

Wat betreft de momenten en de dingen die gebeuren, dit is de ‘laatste adem,’ zullen we zeggen, van de duistere machten die proberen verwoesting op de planeet te veroorzaken.    Maar wat een grote catastrofe zou gaan worden werd afgewend door degenen die bereid waren om te begrijpen wat er aan de hand was en in staat waren het te stoppen voordat het gebeurde.  

Dit gebeurt steeds meer, vele vele malen over de hele planeet.    De leden van het Bondgenootschap zijn zich ervan bewust voordat de cabal hun zetten kunnen maken. Ze doen er alles aan om het effect van wat zou kunnen gebeuren te verminderen.    Oke?

Vraag:     Ah, goeie genade, bedankt, One Who Serves.    Ik ben zo dankbaar met mijn Galactische vrienden.    Heel erg bedankt.

OWS:     Zijn er nog vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag.    Als je een spirituele gids tegenkomt of een persoon in de matrix, hoe weet je dan of je ze weer zult zien?

OWS:     Licht dat nader toe alsjeblieft.    Wanneer je ze in de matrix ziet?    Waar heb je het over?

Vraag:    Zoals een persoon, iemand die een gids is die je tijdens je reizen helpt, tijdens je reis.  

OWS:     Je vraagt ​​je af of je ze na De Overgang ziet?    Na de Event?    Na de Ascentie?

Vraag:     Ja.  

OWS:     Hoogstwaarschijnlijk wel.    Niet alleen zul je je gidsen zien en met hen herenigen maar ook met je Galactische en Agarthaanse familie, je zult ook herenigd worden met de geliefden die in deze levens zijn overgegaan.    Dat ligt allemaal in het verschiet.    Een Grootse hereniging is precies wat het zal zijn.    Veel meer dan wat je je maar kunt voorstellen.    Oke.

Vraag:     Ja bedankt.

OWS:     Nog vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag.  

OWS:     Ja.

Vraag:     Zou President Trump de Republiek aankondigen op 4 juli ?

OWS:     Dat is ook wat we niet kunnen zeggen, maar zoals we in de vorige vraag hebben gezegd, dat is allemaal onderdeel van de uitdrukking die naar buiten komt op het moment of als de vibratie (we proberen geen ‘tijd’ te gebruiken – we ‘proberen’ niet, we gebruiken ‘tijd’ niet meer als we kunnen, we proberen ‘vibratie’ te gebruiken), dus wanneer de vibratie goed is, dan zal het gebeuren en vele aankondigingen gaan hiermee samen.    Er is veel gepland.  

Vraag:     Dank je.

OWS:     Ja.     Verder nog vragen?

Vraag:     Ik heb nog een vraag.    Kun je ons manieren aanreiken waarop we voor ons lichaam kunnen zorgen om door de hoge energietrilling heen te gaan die we voelen? Om geen duizeligheid te voelen, of hoofdpijn te hebben, of je moe te voelen?    Is er een andere manier om onszelf te helpen?

OWS:     Goeie genade, lieve zus.    Dat is wat we al vele jaren doen, door met deze groep te werken op deze zondagse bijeenkomsten.    We doen het, misschien zonder dat je wist dat het gebeurde.    Wanneer je deze meditaties doet, werk je ermee.    Je werkt eraan om te acclimatiseren aan de energieën, je werkt eraan om de energieën tot je te kunnen nemen die binnenkomen en begrijpen wat ze zijn, want dat neemt de angst weg.  

Zie je, als je duizeligheid begint te voelen, als je hartkloppingen begint te voelen en dergelijke, in het verleden zou je dan angstig worden en denken, “Oh mijn hemel, ik heb een hartaanval.”    Maar nu wordt de angst weggenomen omdat je je realiseert, “oh, dit is slechts een ascensiesymptoom, oh, dit is slechts een golf van energie die binnenkomt en het is sterker, maar ik kan het nu aan. ”  

Dit gebeurde net met James.    Hij heeft hetzelfde denkproces doorgemaakt.   “Oh, wat is dit nu, word ik ziek of heeft dit iets met mijn hart te maken”, of zoiets.    En toen zei hij: “Nee, dat is het niet, het zijn de energieën die binnenkomen, het is alleen maar dat de energieën sterker worden en ik zal het weerstaan.”    Dat is precies wat er gebeurde en kort daarna was het allemaal weg.  

Dus dat is wat we tegen je willen zeggen, wees er niet bang voor.    Angst zal deze dingen nog erger maken.    Wees in liefde.    Wees in vreugde.    Wees vrolijk.    Voel de gelukzaligheid in plaats van depressie.     Ga de natuur in.    Dat is de remedie voor bijna alles, voor zover het de ascensiesymptomen betreft.    Ga de natuur in.    Als je voelt dat het je overkomt, ga dan in de zon. Voel hoe de zon je raakt.   Ga de natuur in en bekijk de bomen.    Zie de schoonheid in de bomen en de planten.  

Zie de kleuren, want deze veranderen nu, omdat je derde oog zich opent.    Hebben jullie dat  trouwens opgemerkt?    Is het je opgevallen dat de kleuren nu veranderen in de natuur?    De levendigheid, de helderheid?    Omdat jullie naar een hogere dimensie gaan.    En terwijl de hogere dimensie zich blijft ontwikkelen, zul je veel, veel levendiger kleuren zien dan je ooit eerder hebt gezien.  

We hopen dat dit je vraag enigszins beantwoordt.    We hebben op verschillende manieren hiermee gewerkt om jullie gereed te maken voor dit alles.    Oke?

Vraag:     Ja.    Dank u zeer en ik wil je ook bedanken voor alle synchroniciteiten die ik deze dagen heb meegemaakt, die waren geweldig.

OWS:     Heel goed.    Bedank ons ​​niet voor de synchroniciteiten, bedank jezelf.    Omdat jij en je Hoger Zelf dit creëren.    Oke?

Vraag:     One Who Serves?

OWS:     Ja?

Vraag:     Ik heb een snelle vraag.    Wat betekent het als je geen ascensiesymptomen voelt?  

OWS:     Wat betekent het als je ze niet voelt?  

Vraag:     Ja.    Betekent dit dat de energieën je niet beïnvloeden, of dat ze niet binnen komen?    Ik weet niet zeker wat dat betekent.

OWS:     We willen zeggen dat het correct is.    Als je geen ascensiesymptomen voelt en de binnenkomende golven van energie niet voelt dan ben je behoorlijk op weg.    Dat is niets om je zorgen over te maken. Alleen omdat je geen duizeligheid voelt of hartkloppingen of buikpijn of een van deze dingen, verheug je dan en maak je er geen zorgen over.   Omdat deze golven binnenkomen en iedereen op de planeet beïnvloed op verschillende manieren.  

Vraag:     Oke.    Eén ding echter, als je een bestaande aandoening heeft sinds lange tijd en het lijkt erger te worden de laatste jaren, kunnen de energieën die binnenkomen het erger doen lijken of zouden dat ascensiesymptomen kunnen zijn?

OWS:     Je spreekt over jouw rugkwestie, correct?  

Vraag:     Ja.  

OWS:     Ja.    Je rugkwestie, zoals we je al vele keren eerder hebben doorgegeven zal niet verdwijnen voordat je er klaar voor bent.    Met andere woorden, we weten dat je wilt dat het weggaat, maar je hebt de patronen nog niet losgelaten die het veroorzaakt hebben.    We hebben dit eerder met je besproken.    Deze patronen vast houden en vast houden en vast houden.    Je moet ze loslaten.    Hoe meer dat je je erop concentreert dat deze pijnen er zijn, hoe langer ze zullen blijven.  

We weten dat het gemakkelijker gezegd is dan gedaan.    We kunnen dat in je denken horen.    “Oh ja, je kunt dat wel zeggen, zeker, je kunt dat zeggen omdat jij geen pijn in je rug hebt.”    Maar we kunnen zeggen dat het verlicht zal worden als je doorgaat naar de hogere vibraties.    Omdat in de hogere vibraties, de hogere dimensionale frequenties, je deze pijnen niet meer kunt hebben.    Dus focus.   Focus, focus, focus op zoveel mogelijk in de natuur te zijn en het zal in de loop van de tijd helpen om het te verlichten en uiteindelijk zelfs te elimineren.    Oke?

Vraag:     Oké.    Heel erg bedankt.

OWS:     We moeten nu het kanaal vrijgeven.    Onze excuses, we kunnen geen vragen meer aannemen.  

We gaan het vrijgeven, maar voordat we dat doen vragen we jullie om er klaar voor te zijn.    Wees gereed.    We weten dat we dit al eerder hebben gezegd en jullie zeggen, “nou ja, One Who Serves” we zijn klaar, kom maar op, geef het maar!”    Maar als het gebeurt is het soms te sterk voor je om er mee om te gaan.    Dus dan wordt het verminderd.    We hebben het nu over de energieën.    De golven van energieën die binnenkomen.    Ze zullen blijven binnenkomen en de planeet en al het leven op de planeet bombarderen terwijl dit verder gaat en je steeds dichter bij De Event komt, bij de Grote Omschakeling, het komt eraan.  

Shanti.    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld. Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”   

Terug naar pagina Vertalingen