Derde Oog Opening Meditatie door de Solar Logos en openingsberichten over het Advance weekend

Derde Oog Opening Meditatie door de Solar Logos en openingsberichten over het Advance weekend

Solar Logos en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze Ancient Awakenings Augustus Advance in de bergen nabij Payson, AZ op 15 augustus 2019. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Solar Logos

(Meditatie begeleid door de Solar Logos)

Nu willen we graag dat jullie jezelf echt laten gaan. Laat jezelf gaan. Ontspan jezelf, ontspan. Voel de eb en vloed van je ademhaling terwijl je in- en uitademt. Adem in en adem uit. Laat alles los. Alle gedachten die je vasthouden aan de driedimensionale wereld. Laat dat los met de uitademing van je adem.              

Ga eenvoudig en voorzichtig met die stroom mee. Visualiseer dat je nu in een stromende rivier zweeft. Drijvend in een kleine boot terwijl je over deze rivier zweeft. De stroming neemt je mee en leidt je. Je zit gewoon in de boot. Geen riemen, zeker geen motor. Gewoon dobberen, de rivier of de stroom brengt je naar waar hij heen stroomt. Ga met de stroom mee.               

Laat je meenemen, laat je meenemen naar een ander niveau van bewustzijn in jezelf. Laat het gewoon stromen, laat het zijn. Terwijl je met deze stroming, met het water mee stroomt voel je het bewustzijn van het water overal om je heen. Voel het bewustzijn van de lucht om je heen. Zie de schoonheid terwijl je langs de rivier drijft, de schoonheid aan de zijkanten van de rivier, de bomen, de planten, de bloemen. Ja, zelfs het wild, herten, elanden, vogels overal. Misschien zie je iets anders.               

Voel jezelf en wordt één met Gaia zelf. Wees Gaia. Wees er een mee. Wees Gaia. Voel nu hoe zij zich voelt. Zoals ze de uitdrukking van al het leven op haar lichaam voelt. Voel die uitdrukking. Voel dat bewustzijn, die eenheid. Adem nu met haar, als de eb en vloed van haar adem. Pas je ademhaling aan aan de eb en vloed van de ademhaling van Gaia zelf. Laat het stromen. Laat het gaan.                         

Terwijl je nu één bent met het bewustzijn van Gaia, voel je het bewustzijn van de planeten rond Gaia in het zonnestelsel. Verbind je met Mars, met Venus, met Jupiter, met Uranus, met Mercurius, met Venus, met Pluto, met alle planeten van het zonnestelsel en met de Zon. Voel het bewustzijn van elke planeet. Weet dat elke planeet, elke planeet en de Zon allemaal bezield zijn door een wezen, een groot wezen. En terwijl je je verbindt met elk van deze wezens, wees nu ook één met die wezens, net zoals je één was met Gaia.         

Voel nu het bewustzijn wat door de Zon komt terwijl het een poort vormt, want er is een poort door de Zon naar buiten, de Melkweg in en naar alle zonnestelsels van de Melkweg. Voel jezelf één worden met al die zonnestelsels in de Melkweg, voel je dan een worden met de Centrale Zon van de Melkweg, ga dan door de Centrale Zon van de Melkweg naar de miljarden sterrenstelsels daarachter en ten slotte naar de verbinding met de Universele Zon, de Universele Bron, met alles DAT IS in dit universum.   

Voel de verbinding, het bewustzijn, de eenheid. Sta dat bewustzijn toe, die eenheid, een klein stukje er van, slechts een klein stukje er van, helemaal naar beneden komend uit dat universele bewustzijn, helemaal naar beneden, naar beneden, naar beneden en uiteindelijk naar de Aarde, naar Gaia en naar jou, naar je fysieke lichaam, het komt naar beneden door je fysieke lichaam en schiet naar beneden door je lichaam recht naar de kern van Gaia, in een straal van licht, een straal van energie en  het schiet vanuit de kern van Gaia weer terug omhoog door je fysieke lichaam lichaam, door je etherische lichaam, door je astrale lichaam, door je mentale lichaam, door je causale lichaam en terug naar de Centrale Zon van het universum.   

Voel nu die twee pilaren van licht, die pilaren van energie naar beneden komen en weer omhoog door je lichaam, je verbindend met zowel Gaia als met de Bron van dit universum. En dan, deze energieën die letterlijk naar beneden komen door je chakra-systeem, voel hoe die energieën je chakra-systeem zowel omhoog als omlaag verbinden, ‘zo boven, zo beneden’.   

Je chakra-systeem, in die energieën die van boven en beneden komen en je chakra-systeem verlevendigen, verbeteren, de energiestroom in je chakra’s verhogen zodat iedere chakra’s nu tot leven komt, voornamelijk je derde oogcentrum. Voel hoe de energieën door je zesde chakra gaan in het midden van je voorhoofd en dat die energieën naar je pijnappelklier gaan en je pijnappelklier verbeteren en reactiveren.   

En welke verkalking ook, wat je pijnappelklier ook maar vertroebelt hebt, zie het nu op dit moment verdwijnen, op dit moment. Zie de wolken oprijzen vanuit je pijnappelklier, vanuit je derde oog en je derde oog gaat wijd open.   

Terwijl het derde oog wijd opengaat, begin je te zien, daarvoor kon je niet zien. Alles begint zich te openen alsof je fysieke ogen een geheel nieuw uitzicht van binnenuit krijgen. Je kunt dus niet alleen perfect zien met je fysieke ogen zien als je het toestaat. Maar je kunt nu door je derde oog zien, omdat de sluier zich opheft. En terwijl je fysieke ogen gesloten zijn is je derde oog open, wijd open en kun je zien. Maar voorheen kon je niet zien met je fysieke ogen, maar je kunt nu zien met het derde oog. Het is alsof je verblind werd door het licht in je fysieke ogen en niet kon zien met je fysieke ogen. Maar je derde oog opent zich nu en je kunt zien wat anderen niet kunnen zien vanwege deze verbetering, vanwege deze reactivering van je derde oog, de pijnappelklier die wijd opengaat.         

Sommigen van jullie kunnen nu een Kundalini-gevoel ervaren, wat begon in je eerste chakra en omhoog ging door je wervelkolom. Je voelt die energieën misschien opstijgen, opstijgen en opstijgen. Zo niet, maak je geen zorgen. Maar laat je derde oog open. Laat het worden waar het voor bedoeld is, waar het voor bestemd is, waar je voor naar hier gekomen bent om het toe te staan.         

Omdat je op dit moment NU, op dit moment, wakker wordt. Jij, het bewustzijn in je, in al je lichamen, is nu ontwaakt. De slaper is ontwaakt.     

Dus sta deze verbetering toe om vrij in je te bewegen en in jezelf te voelen zoals je je ooit voelde in die tijd van Lemuria en Atlantis en zelfs daarvoor toen je dit derde oogcentrum volledig gebruikte. Het was voor jou beschikbaar om voorbij het voorbije te kijken. Om verder te kijken dan het fysieke. Om in de metafysische wereld te kijken. Om het universum te zien dat gesloten is voor velen die dit derde oog niet hebben ontwaakt. Want ze blijven vertroebeld door de programmering, door de materialen in de 3D-wereld, door de chemicaliën die hun derde oog, hun pijnappelklier hebben verkalkt.           

Maar jullie, als je het toestaat, jullie hebben de sluier verwijderd die over je heen hangt, voor degenen die ogen hebben om te zien. Want je hebt nu de ogen om te zien. Laat het zo zijn. Laat het zijn wat het is.       

Hou geen vooroordeel vast. Hou niet vast aan de programmering die zegt dat je alleen door je fysieke ogen kunt kijken. Want dat is een van de grootste drogredenen die jou geprogrammeerd heeft om te geloven. Net zoals je in je vroegere jaren door de sluier zag als kind en je dingen zag die de volwassen wereld niet zag. Niet dat ze niet konden zien, maar ze wilden het niet zien. Want ze waren voor de programmering bezweken. Net zoals jullie  deden voor zo lang. Maar de programmering is nu voorbij.                 

Kijk nu door de sluier, terwijl de sluier wegvalt. Er is geen lepel. Er is geen sluier. Vertrouw. Vertrouw nu op het innerlijke weten in jou. Want jij bent de Ene. Sta jezelf toe om De Ene te zijn. Niet als één, niet van één, niet voor één, maar DE Ene.

We vragen je in de komende tijd voor de rest van dit weekend om jezelf te laten gaan, om verder te kijken dan het voorbije. Om te zien wat je eerder niet zag. Vertrouw. En als je dat doet, staat het hele universum voor je open.       

Einde meditatie.One Who Serves

Laat jezelf nu terugkomen. Kom terug van waar je ook bent, waar je ook naartoe ging, zelfs als je merkt dat je verdwenen bent naar een ander bewustzijnsniveau, dat je niet meer weet waar je was of wat er gezegd werd. Als dat het geval is, maakt je er geen zorgen over. Laat het voor wat het is. Ook al heb je misschien niet alles gehoord wat er werd doorgegeven, of ervaarde wat er werd doorgegeven. Je hebt alles toch ontvangen. Het is in je bewustzijn, in je onderbewustzijn. Maar wat er in je onderbewustzijn is komt naar je bewustzijn, om het toe te staan ​terug te komen.              

Kom terug in je fysieke lichaam. Kom terug in een volledige staat van bewustzijn en circulatie, volledig gerevitaliseerd en verfrist.   

Wij zijn One Who Serves. Maar degene die bij jullie was, was niet One Who Serves. We kunnen op dit moment niet doorgeven wie het was (later leerden we dat het de Zonnelogos was), maar sommigen van jullie zullen begrijpen wie er doorkwam. Sommigen van jullie weten het. Dus sta het toe, wat het ook is.           

Jullie zijn op je reis, ieder van jullie. En een deel van je reis is om naar deze Advances te komen, of je nu persoonlijk komt, in levende lijve zoals James graag zegt, of via de conference call, via de telefoon. Wat het ook is. Jullie zijn er. Je bent er op dit moment om deel te nemen aan deze uitdrukking van bewustzijn, in deze uitdrukking van beweging van bewustzijn.         

In het verleden werden veranderingen van bewustzijn ‘inwijdingen’ genoemd. Jullie hebben zojuist een initiatie ontvangen. Het werd gedurende deze tijd niet doelbewust zo genoemd, maar jullie zijn er doorheen gegaan. Jullie hebben nog een paar initiaties om doorheen te gaan terwijl je doorgaat op deze reis.       

Sommigen van jullie hebben al initiaties ontvangen – veranderingen van bewustzijn – gedurende je reis. En je zult er nog meer blijven ontvangen als je jezelf naar dit soort plaatsen begeeft waar je deze veranderingen van bewustzijn kunt ontvangen.   

Als iemand van jullie twijfelt over wat er vanavond is gebeurd, te beginnen met het overvliegen wat jullie is gegeven, dan zouden we tegen je willen zeggen, begin te geloven en je zult het zien. En als je gelooft, zul je het zeker zien.     

En dit overvliegen wat er plaatsvond, was doelbewust voor jullie. Het was voor degenen die ‘ogen hebben om te zien en oren om te horen’. En als je het opmerkte, sommige van hen kon je horen en sommigen kon je niet horen. Wanneer heb je ooit vliegtuigen of jets over zien komen die je kon horen en de de volgende niet kon horen. Wanneer heb je ooit vliegtuigen of jets over zien komen, de een na de ander om de twee minuten of zo in exact dezelfde vliegroute. James telde er 15. Misschien telden sommigen van jullie er meer, want er waren er een paar meer. Ze waren doelbewust voor jullie omdat dit het weekend is, de Advance voor manifestatie, manifestatie en contact.                

Nu, met het woord ‘contact’, bedenken jullie allemaal allerlei gedachten over wat dat zou kunnen zijn. Contact, wat betekent dat? Wij zijn hier om jullie te vertellen, dat we het jullie niet gaan vertellen! Het is niet aan ons om dit te doen. Het is aan jullie om te ervaren wat het is. Maar we kunnen je vertellen wat je zult ervaren in directe relatie tot wat je dit weekend verwacht te ervaren op basis van je bewustzijnsniveau tijdens dit weekend. Met andere woorden, waar je bent, zul je zijn. Als je dit begrijpt.               

Op dit moment hebben we geen Shoshanna om je het proces te helpen begrijpen, maar we gaan het gewoon vleugels geven, oké? 

Shoshanna: (gechanneld door JoAnna McConnell)
We zouden kunnen delen. 

OWS: Zou Shoshanna willen delen? Als ze dat doet, moet ze naar voren komen zodat degenen aan de telefoon het kunnen horen. Het zou geweldig zijn als ze dat kon doen. We wachten even totdat JoAnna’s lichaam naar voren komt.           

Shoshanna: Ze zou kunnen delen als het nodig is.   

OWS: Niet zozeer nodig, maar zeer nuttig willen we zeggen. En ja, we geven toestemming aan je om dit te doen. Je hoeft niet iedereen toestemming te vragen aan de telefoon. Je kunt het nu doen.         

Shoshanna: Alles wat is doorgegeven is correct. Het is precies zoals het is doorgegeven, dat waar je in je geest bent, in je hart, wat je pad is van je ziel wordt zichtbaar in je ervaring. Dat is alles. Dat is duidelijk. Dat is compleet.            

Als je daaraan twijfelt moet je in jezelf kijken om te begrijpen waarom je daaraan twijfelt. Het is allemaal een handelwijze die elk mens neemt om een ​​geascendeerd wezen te worden, dat je moet opmerken wat je ervaart.   

Als je niet ervaart wat je wenst te ervaren, moet je opmerken, zoals One Who Serves zo welsprekend heeft gezegd, wat jouw verwachtingsniveau werkelijk is. Dat is alles. Dat is zo eervol duidelijk. Namaste.        

OWS: Geweldig. We waarderen de extra impuls om iedereen te helpen, hetzij persoonlijk of telefonisch aanwezig, om deze reis voort te zetten naar je individuele ascensie.      

Shoshanna: We hebben nog iets anders te delen.   

OWS: Ja, graag.   

Shoshanna: We moeten delen dat wat je op elk moment ervaart, je verleden is. Wat je op elk moment ervaart, is wat je bedoeld bent te ervaren. Het is perfect voor jou.        

Maar, er is een maar, als je niet de waarnemer van jezelf bent dan zul je verstrikt raken in twijfel en zul je in een 3D-verleden leven. Dus wat er moet gebeuren in deze tijd van echt geascendeerd bewustzijn, is dat men zichzelf optilt uit zijn eigen 3D-rijk  en zichzelf als de waarnemer beschouwt en op een neutrale manier zien wat er  gebeurt, zodat je voorbij deze twijfel kunt gaan die je ervaart en wat je ervaart.   

Dus, het is absoluut waar dat je ervaart, of je nu de waarnemer zelf wordt of niet, is wat je bedoeld bent te ervaren. Het is aan jou door je eigen keuze, je eigen wil, om er boven uit te stijgen, om de waarnemer te worden en door te gaan op je pad met een geascendeerd begrip. Namaste.     

OWS: Geweldig.     

Dit is het weekend, mensen! Dit is het weekend. Dit is de Advance voor jullie om alle twijfels in je 3D-wereld los te laten. Met andere woorden, het is tijd om uit deze stomme 3D-wereld te stappen! Het is tijd om verder te gaan! Om dat te doen moet je steeds meer beginnen met het loslaten van de programmering, de psychische banden zullen we zeggen die velen van jullie blijven vasthouden, je vast blijven houden aan deze 3D-illusionaire wereld.           

En als je steeds meer naar alles om je heen begint te kijken, niet naar de natuur, maar naar al het andere, alle constructies van de 3D-wereld, de gebouwen, de voertuigen, de vervuiling waar je ook bent, alle dingen die je een manifestatie van een 3D-illusie tonen, begin je dat steeds meer los te laten en verder te kijken en de schoonheid van de natuur te zien, de schoonheid van Gaia. De verbinding met Gaia te voelen.     

Daar ging deze ervaring van vanavond gedeeltelijk over, het was om jezelf te aarden met Gaia, om de eenheid te voelen, het bewustzijn. Niet alleen met Gaia, maar met de hele universele Bron van alles en om je volledig te realiseren dat jij De Ene bent. Dit is erg belangrijk. We hebben het nu al heel lang gezegd, WEES DE ENE. Daar gaat het om. Eén zijn met Bron en de Bron één zijn met jou. Alles is één en één is alles.             

En hoe meer je doorgaat met het loslaten en volgen van de stroom, zit in die boot en sta jezelf toe om die rivier af te drijven en te gaan waarheen je wordt geleid. Als je dat doet, als je dat toestaat, zullen je missie of missies zich voor je beginnen te kristalliseren en alles zal op zijn plaats beginnen te vallen. Of het nu binnen je relaties is, of binnen je werksituaties, of binnen je levensomstandigheden, wat het ook is. Je zult op het juiste moment de begeleiding vinden van de aanwijzingen waar je moet zijn.         

Zodat, als deze energieën blijven binnenstromen en ze blijven binnenstromen, zijn velen van jullie al begonnen om zich dat steeds meer te realiseren. De energieën worden sterker en sterker en sterker en zullen dat blijven doen.     

En jullie die hier zijn en degenen aan de telefoon die deel zijn van deze uitdrukking met Ancient Awakenings zullen dichter en dichter naar een deel van die eerste golf van ascensie blijven bewegen. Niet alleen de eerste golf van ascensie, maar de eerste contactgolf.   

We gaan vanavond niets meer zeggen over contact, maar voor jullie om ervoor te zorgen dat de processen in jou je weg blijven houden van je twijfels en naar het rijk van mogelijkheden kijken. 

Daarom gaven we je deze fly-over vanavond, zodat je alle vooroordelen kunt laten varen dat de schepen en dergelijke dingen geen verzinsels zijn. Het zijn niet alleen vliegtuigen en jets. Ze zijn echt voorbij de 3D-illusie. Ze worden weergegeven in hogere 4-D-uitdrukkingen en 5-D-uitdrukkingen. En wat je vanavond zag was een 5-D-uitdrukking, omdat ze in sommige opzichten op een 3D-voertuig of -vliegtuig of -jet leken, maar net iets anders, genoeg om dat te kunnen begrijpen, ze waren niet de 3D-look ervan.            

Shoshanna: We moeten dit delen.   

OWS: Ja, alsjeblieft.   

Shoshanna: We moeten dit delen, want wat er gebeurde was alsof er 12 perfecte chocoladekoekjes door de lucht vlogen. Met andere woorden, de vliegtuigen waren perfect. Ze waren in perfecte staat. Ze waren identiek aan elkaar. Dahhh . Dus je moet begrijpen dat dit niet is wat ze zijn. Dat is niet door de mens gemaakt. Dat is niet iets dat de mens in de lucht heeft gezet.                   

En het was voor jullie zinvol om te zien dat ze op alle mogelijke manieren probeerden het te laten lijken alsof dit een natuurlijk fenomeen was. “Zo van, hey! Kijk naar mij! ” Met andere woorden, hebt je de ogen om te zien dat dit niet is wat anderen zouden denken dat het is? Zie je? Het is dus alsof alles in elk voertuig volledig is uitgelijnd en perfect en precies hetzelfde er uitziet. Dus hoe kan dit eigenlijk iets anders zijn dan een manifestatie van andere werelden die ons proberen wakker te maken en ons te laten zien, “Hé, we zijn hier en jullie hebben ons opgeroepen .”              

Dus kijk eens hoe krachtig we zijn? We hebben deze wezens opgeroepen. Kunnen we ze nu dichterbij roepen? Kunnen we dat doen? Nou, wat we je willen vertellen, onze excuses voor het door blijven gaan.         

OWS: Geen verontschuldiging nodig.    

Shoshanna: Wat we jullie willen vertellen, om deze voertuigen en de inzittenden van deze voertuigen een beetje dichterbij te roepen, moet je jezelf verwijderen uit het drama van elke 3D-ervaring die je misschien voelt op dit moment. Als je een 3D ervaring hebt, bijvoorbeeld, “Ik vind dit niet leuk.” Ik wil dit niet. Iemand heeft dit gezegd. Als je een van die ervaringen hebt in deze tijd, nu op dit moment, zul je de ervaring voor iedereen uitstellen en afschrikken. Omdat we allemaal verenigd zijn in dit proces. Dus we moeten, ik weet dat dit waarschijnlijk hard klinkt, maar we moeten in een hoger begrip, in een hoger bewustzijn blijven, dat wat we ervaren is omdat het in ons is! Het is nooit die andere persoon! Het zit in ons, de andere persoon voert het gewoon uit voor jou zodat je het kunt zien en voelen.                         

Weet je, dat is waarom als je echt bewust wordt, alles is een spiegel. Je kijkt door de spiegel en je zegt, “oh, dat ben ik, dat is mijn kans, dit is mijn gelegenheid om te voelen wat ik voor me zie, door niet door de modder en het slijk en het drama ervan te gaan, maar te begrijpen dat het je getoond wordt zodat je het in jezelf kunt genezen. En als je het eenmaal in jezelf genezen hebt, hoef je het niet nog een keer te doen! Is dat niet spannend? Je hoeft de ervaring niet meer te herhalen.         

Als je jezelf op elk moment opmerkt (en het kan heel snel worden opgelost), als je merkt dat je op elk moment dezelfde ervaring herhaalt – ah, Hallo! Dat komt omdat je dacht dat het iemand anders was. En zodra je herkent en beseft dat het in jou zit hoef je het niet nog een keer te doen.     

Dat is het idee van hoger bewustzijn. Dat is de bedoeling ervan. Om het op te lossen is  helemaal aan ons. Het zit allemaal in ons om te genezen.       

Het spijt ons dat we een tirade hadden.

OWS: Herinner dat ze hebben gezegd, de Galactics, KaRa, hebben gezegd dat ze niet naar je toe zullen komen, jij moet naar hen toe gaan. Ze willen hun energie enigszins verlagen, hun vibratie, maar niet helemaal tot aan deze 3D-uitdrukking. Zij zullen niet komen. Het is dus aan jou,  nogmaals, om los te laten en je vibratie te verhogen om hen te ontmoeten.           

De ervaring vanavond met het werken met je derde oogcentrum was voorbereid zodat je met je fysieke ogen uit de 3D-uitdrukking kon geraken en in staat was om verder te kijken dan de normale uitdrukking van de illusie die vanuit het verleden vaak voor je staat. Niet nu voor je staat. Als je dat toestaat zul je zoveel meer ervaren dat potentieel en mogelijk is dit hele weekend. Het is voorbereid. We hebben ons voorbereid op deze uitdrukking, deze Advance. Maar het is aan jullie, ieder van jullie, zoals Shoshanna heeft gezegd, om elke uitdrukking die je vasthoudt aan deze 3D-illusionaire wereld los te laten.           

Shoshanna: Dat was beter gezegd dan ik het zei. Wij verontschuldigen ons.     

OWS: Geen verontschuldiging nodig. We verloren onze gedachtegang tijdelijk.     

Shoshanna: We moeten zeggen dat je collectief een betere manier heeft om de harten van de 3D-illusie te kalmeren dan wij. Wij zijn misschien hard en verontschuldigen ons daarvoor.      

OWS: De uitdrukking door James en de uitdrukking door JoAnna is nodig om  evenwicht te brengen. Evenwicht is belangrijk. Zodat de uitdrukking in balans is van de mannelijke en de vrouwelijke energie, de combinatie van de twee om tot de Ene te komen. Daar gaat het om.         

Shoshanna: We werken dit uit!   

OWS: Ja, daar zijn we zeker van. Maar er is niets om uit te werken, omdat het perfect samenkomt, omdat het nodig is om dit te doen. Wij zijn wij en jij bent jij. En alles wat we samen doen is een uitdrukking om een ​​hoger bewustzijn te brengen in de uitdrukking van deze hele groep.         

Shoshanna: We moeten nog een ding delen, alsjeblieft.   

OWS: Ja.   

Shoshanna: Mogen we delen?   

OWS: Ja. Doen we nu leer om leer?       

Shoshanna: Nee. We merken op in het huidige rijk van bewustzijn dat hier bestaat, zijn er nog maar een paar dingen te doen. Het is heel dichtbij. Er zijn nog maar een paar dingen te doen. Maar het is in de geest en het hart van het individu om die dingen te doen, om die dingen te doen die hen naar een hoger inzicht zal brengen, een hoger bewustzijn, om op te stijgen in die prachtige wereld buiten de 3-D illusie. Er zijn nog maar een paar dingen over om te doen. Jullie zijn zo dichtbij. Maar we willen jullie vertellen dat dit het moeilijkste deel is! Die paar laatste overblijfselen die je moet loslaten. Dat is het moeilijkste deel, maar het is uitvoerbaar. Het is te doen. Je moet weten dat het maar een paar dingen zijn. In je hart moet je dat weten, zodat je vooruit kunt gaan. Dat is wat we te delen hebben. Namaste.                                 

OWS: Zeer goed. We gebruiken de uitdrukking van Sananda die hij meerdere keren heeft doorgegeven over de finishlijn, we nemen jullie mee naar het lopen van een marathon. Velen van jullie kunnen niet eens denken aan die mogelijkheid in je huidige lichamelijke omstandigheden.         

Maar beeld je dit even in, je begint met het lopen van een marathon. Je loopt in het begin heel gemakkelijk. Je ademhaling is sterk en je beweegt je alleen. Je blijft maar doorgaan en je ademhaling wordt een beetje moeilijker en moeilijker om verder te gaan. Tegen het einde van de marathon, niet aan het einde, maar tegen het einde, moet je jezelf voortslepen. Je nadert de finish, maar je bent er nog niet en je sleept jezelf voort. Je ademhaling is erg moeizaam en je denkt dat je het zelfs niet kunt halen. Dat is waar velen van jullie nu zijn. Je bent op dat punt. Sommigen van jullie zeggen zelfs, “Ik weet niet of ik verder kan.”                        

Maar wat gebeurt er als je de finishlijn voor je ziet? De adrenaline komt binnen. De adrenaline komt binnen. Je lichaam wordt wakker. De ademhaling komt terug. Ja, iemand zei het, je begint die laatste paar meter te sprinten om bij die finish te komen.              

Dat is waar je nu naar uit moet kijken. Je moet weten dat je de hele marathon hebt gelopen. En voor velen van jullie is het een marathon geweest. Je komt nu aan het einde ervan, eindelijk, aan de belofte die je zo lang geleden hebt gedaan toen je je aanmeldde om naar deze gekke plek te komen. Maar je hebt het gedaan! En je bent er en je komt aan het einde van dit alles.           

Kun jullie je voorstellen, dat er duizenden en duizenden jaren voorbij zijn gegaan dat je in deze marathon was. Duizenden en duizenden jaren! En jullie denken dat een paar jaar al een lange tijd is! Je bent hier en daar en overal geweest voor zo lang.       

Maar je begint de finish te zien. Het ligt voor je, weet dit gewoon. Als je het niet echt ziet, geloof het dan. Geloof dat het er is. Alleen omdat wij het zeggen is het er. En als je dat doet, dan zul je niet alleen aan die finish komen, je sprint naar de finish, omdat je zo veel energie zult hebben als je het eenmaal gepasseerd bent. Zoals we vaak hebben gezegd, velen van jullie, niet iedereen, maar velen van jullie zullen zeggen,

“Wel, ik heb het gehaald, nu ga ik terug en help iemand anders om het te doen.” Dat is wanneer je de programmering verandert van Service naar Jezelf naar het hogere niveau van bewustzijn van Service naar Anderen. Dat is waar jullie allemaal naartoe gaan.                        

Shoshanna: Mogen we delen?   

OWS: Ja graag.   

Shoshanna: We zien dat mensen lachen. Ik denk dat het komt omdat we het leuk vinden om te delen! Daarom wil ik ons ​​perspectief met jullie delen over wat er is doorgegeven. En je mag lachen, het is oké.           

Maar wat we jullie willen vertellen, is dat er twee dingen zijn die moeten worden gescheiden. De gehechtheid aan deze twee dingen moet worden verbroken en je moet je vanavond afvragen als je gaat slapen, als je begint weg te drijven, moet je jezelf afvragen, als je het niet zelf kunt, moet je om hulp vragen. En dat is:     

1. Vergelijk jezelf niet met anderen.    

Er zijn er in deze kamer, er zijn er aan de telefoon die zeggen, “wacht, ik ben er nog niet. Ik heb die ervaring nog niet. Ik doe dit of dat nog steeds,” of wat je ook zegt gaat over vergelijken. Je moet op jezelf staan ​​en begrijpen dat je zo krachtig bent als wie dan ook, omdat je doordrenkt bent met de Bron, net zoals de persoon waar je naar kijkt doordrenkt is met Bron en je bent allemaal EEN .            

Je moet begrijpen dat je niet langer een standpunt kunt innemen en zeggen dat je jezelf met iemand vergelijkt. Dat zal je tegenhouden. Dat houdt je aan de planeet vast. Dat houdt je aan de illusie vast. Omdat jezelf vergelijken met een ander, is de illusie versterken.          

2. Het tweede wat we je moeten vragen te doen als je in slaap valt, is vragen dat je jezelf niet langer oordeelt, dat je jezelf of een ander niet wenst te oordelen.    

Alle oordeel komt van het zelf. Je kunt een ander niet oordelen, anders oordeel je jezelf. Je moet vanavond besluiten om oordeel over jezelf op te geven en het oordeel over anderen op te geven. En vergelijk jezelf niet langer met een ander. Ben je het daar mee eens?          

Gasten:  Ja.   

Shoshanna: Dat zijn twee dingen die alle wezens in het 3D bewustzijn houden. Dus we zouden je willen vragen om die dingen los te laten en je Hoger Zelf te vragen je te helpen. Want wat er zal gebeuren wanneer je in termen van oordeel begint te spreken, als je begint te spreken in termen van vergelijking, zal je Hoger Zelf je stoppen als je daarom vraagt. Als je er niet om vraagt, bieden we onze excuses aan omdat je niet klaar bent om de 3D-illusie op te geven. Ben je klaar?            

Gasten:  We zijn er klaar voor.    

Shoshanna: Ben je het ermee eens dat die dingen de moeilijkste en meest verraderlijke dingen zijn die ons hier vast houden?    

Gasten: Ja.   

Shoshanna: Namaste.    

OWS: Zeer goed. Dan sluiten we af voor deze avond.       

We zullen morgen zeker bij jullie terug zijn in je vroege sessie als je begint te werken met de Universele Geest, het Universele Bewustzijn en een ervaring hebben met zoiets morgenavond, opvolgend aan de sessie in het eerste deel van de dag, evenals de uitdrukking die doorkomt via  JoAnna waarin ze meer gaat vertellen over de kracht van manifestatie en wat je op een meer praktisch niveau kunt doen. Niet dat we niet praktisch zijn. We denken dat we heel praktisch zijn. Maar dat denken jullie misschien niet altijd.      

Maar op jullie niveau waar je zich bevindt, kun je bepaalde dingen gaan doen die je zullen helpen, niet alleen tot een begrip van manifestatie, maar letterlijk hoe te manifesteren en hoe het veel sneller tot manifestatie te laten komen. Oke?  

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en deel wilt nemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”   

Terug naar pagina Vertalingen