“Jullie zijn een onbegrensd wezen”

“Jullie zijn  een onbegrensd wezen”


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 15 september 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Sananda  

Ik ben Sananda. Zoals altijd is het een plezier om bij jullie te zijn en op deze manieren met je te kunnen delen om via verschillende bronnen te kunnen doorkomen en informatie te brengen.   

Want daar gaat dit allemaal over, deze vibratie ervaring waar jullie nu naar toe bewegen. Het draait allemaal om het vrijgeven van informatie, herinneren wie je bent en de creerder die je bent. En als deze creerder zijn er geen grenzen. Er zijn geen limieten. Je bent inderdaad een grenzeloos wezen.         

Maar je bent het vergeten en je hebt binnen je beperkingen gecreëerd dat je een beperkt wezen bent. Maar dat ben je zeker niet. En alle begeleiding die naar je toekomt vanuit de vele verschillende bronnen die je proberen te bereiken en het gefluister wat je in jezelf hoort, gaat allemaal over het begrip naar je toe brengen, het ontwakingsproces in je dat je onbeperkt bent, dat je god bent, dat je geen geschapen wezen bent, dat je een schepper bent. Weet dit.              

Weet dit terwijl je nu verder gaat en dat je in elk moment in dat perfecte moment bent, ook al zijn er tijden van beproeving, zelfs als er tijden van nood zijn als alles niet precies zo lijkt te zijn zoals je wilt. Weet dat zelfs op die momenten ze met een reden gebeuren. Ze helpen je om te leren en je weer te herinneren wie je bent.     

Het is tijd mijn vrienden, om volledig in jezelf te gaan geloven. Geloven in je creatieve vaardigheden. Geloven dat alles wat er gebeurt in dit universum gebeurt door jou, door jullie allemaal en ons allemaal. Want zoals je vaak hebt gehoord, we zitten hier allemaal samen in. Ja, het lijkt soms dat er niets gebeurt. Maar dat is wanneer je kijkt, wanneer je wilt “zien” voordat je “gelooft”. Maar in werkelijkheid moet je eerst geloven en dan zul je het zien. Dat is de hogere vibratie. Dat is het hoger dimensionale begrip. Geloof het en je creëert wat je maar wilt. Dus zelfs binnen deze driedimensionale illusie waarin je je nog steeds bevindt kun je in die illusie creëren. Je kunt creëren. En in die creatie merk je dat je uit de 3D-wereld gaat en naar de hogere vierde en zelfs naar de vijfde dimensie.                           

En er zijn van die periodes waarin jullie allemaal die vijfdimensionale vibratie hebben ervaren, die gelukzaligheid die hoort bij de vijfde dimensie. Daar verlang je naar. Je hebt het misschien in je dromen ervaren. Velen van jullie hebben in je dromen gezegd, “Ik wil blijven, ik wil niet terug!” Maar toch ga je terug. Net zoals je hier kwam in het begin, je bood je aan om hier te komen. Je verliet de dromen. Je verliet die perfecte staat waarin je je bevond en kwam hier naartoe. Net als in je dromen keer je steeds weer terug.                     

Wetende dat vanwege de vibraties die nu overal op de planeet toenemen het bewustzijn ook toeneemt, je weet dat je deze hogere vibraties binnengaat en dat die dromen die je hebt gehad, die zalige tijden in de vijfde dimensie, gaan nu steeds meer overheersen.   

Daar gaat dit hele ascensieproces over. Het helpt je om die glimpen hier en daar te hebben, zodat je steeds meer verlangt naar niet alleen de glimpen, maar naar de werkelijke volledige realiteit van het zijn in die hogere dimensies. En als je je in die hogere dimensies bevindt, begin je je steeds meer te herinneren dat je daar eerder bent geweest.     

Velen van jullie hebben datgene gehad, wat jullie deja-vu ervaringen noemen. “Ik ben daar geweest, ik heb dat gedaan.” En ja dat heb je. Jullie zijn daar allemaal geweest. Jullie zijn allemaal eerder bij ons geweest. De tijden komen er aan dat je weer bij ons zult zijn en wij met jullie. Want er zijn gebeurtenissen die nu snel naderen. Je kunt ze aankondigingen noemen, je kunt ze ervaringen noemen, maar ze komen eraan. Ze zijn al gebeurd op de hogere niveaus. We hebben eerder gezegd dat De Event al heeft plaatsgevonden in de hogere vibratieniveaus, in de hogere dimensies. En het komt niet naar de derde dimensie.                     

Maar de derde dimensie, jullie allemaal in de derde dimensie, komen uit die derde dimensie en komen naar de hogere vibraties, de hogere frequenties waar je de wonderen zult ervaren en zelfs nu ervaart, die in die hogere vibraties voorkomen. De wonderen van niet verouderen, geen ziekte, geen nood, geen afbraak van welke aard ook. Alleen opbouw. Opbouw met je geest, met je verbeelding. En je hele wereld zal alleen worden beperkt door die verbeelding, door dat denkproces in de vijfde dimensie.           

Blijf op jezelf vertrouwen mijn broeders en zusters. Want alles is nu dichtbij. Blijf geloven en je zult steeds meer zien wat je voorheen niet kon zien.     

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en al het wonderbaarlijke dat op je afkomt.  


One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum, hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer en wij geloven dat Shoshanna klaar staat, ja?        

Shoshanna : (gechanneld door JoAnna McConnell)   
Ja.

OWS: Ja. Heel goed.     

Shoshanna: Maar wacht even, ik ontving een sms dat ze je niet konden horen, dus ik wil zeker weten dat iedereen het kan horen.   

Vraag: Ja, het probleem is opgelost. Dank je.     

JoAnna : Oké, bedankt. Oke.     

OWS: Zeer goed. Zijn we allemaal aanwezig     

Shoshanna: Ja.   

OWS: Dan zijn we klaar voor vragen als die er zijn. We hebben op dit moment geen boodschap. Zijn er vragen?        

Vraag: Wat voor soort vragen kunnen we stellen?   

OWS: Het hangt ervan af wat voor soort vraag je wilt stellen. Vraag iets en dan vertellen wij je of je het kunt vragen of niet. Hoe vind je die?        

Vraag: (gelach)

Vraag: Ik heb een vraag die gericht is op onze missie, onze missies betreft liefdadigheidswerk of het brengen van bewustwording. Wat zou een goede plek zijn om te beginnen met het concentreren van onze intentie en onze missie om anderen te helpen?     

OWS: Mijn hemel, dat is zo’n breed onderwerp. Waar wil je beginnen? Maar dan komt de vraag, waar zou je willen beginnen? Waar werd je naar toe geleid om te beginnen? En we willen zelfs verder gaan dan dat. Je bent lang geleden al begonnen. Dit is meer het einde dan het begin.                

Nu je het hebt over het beginnen van afzonderlijke missies, misschien is er een waar je naar geleid bent. Wat dat betreft, dan begin je waar je moet beginnen. Waarheen dan ook dat het aanvoelt dat geschikt voor je is. Dit is waar je onderscheidingsvermogen begint. Of je het goed hoort, of het van je Hoger Zelf komt of dat het uit een andere plaats in jou komt of zelfs van buiten jou komt, het hangt af van de situatie. Je moet explicieter zijn als je expliciete begeleiding wilt.           

Maar in het algemeen zeggen we je om naar je begeleiding te luisteren, het te horen, en het dan gaan doen en onderscheidingsvermogen gebruiken of het de begeleiding is die je moet volgen betreft dit punt, oké?

OWS: Shoshanna, heb je iets toe te voegen?   

Shoshanna: Ja, we hebben iets te delen. Mogen we ons perspectief met je delen lieve zuster?     

Vraag: Natuurlijk, natuurlijk.   

Shoshanna: We willen je vertellen, zoals we alle wezens die een missie willen nastreven willen vertellen, hetzelfde als wat One Who Service zei, is dat je op een missie bent.      

Wat belangrijk is, is niet te veel na te denken. Een ding dat mensen veel doen, is dat ze over dingen nadenken in plaats van dingen te doen. Het belangrijkste is om het te doen, niet om erover na te denken. Dus doen is gewoon doen wat er in je hart is.         

Een voorbeeld kan zijn dat je door de straat rijdt en iemand ziet die een bord ophoudt met de tekst: “Ik kan vandaag niet eten ik heb geen geld, help me alsjeblieft.” Op dat moment herkent je hart wat je wilt doen, maar de meesten rijden gewoon door en doen niet wat hun hart hen opdraagt. Zelfs een euro zou dit wezen helpen.     

Dus we zien in jou hart lieve zuster, dat je veel dingen wilt doen. Er gaan elke dag veel dingen door je hoofd, waar te beginnen, wat te doen, hoe te beginnen. Maar wat we je willen vertellen is om niet teveel te denken maar het gewoon te doen. En als je het doet ontwikkelt je missie zich recht voor je ogen op dat moment en kun je het volgende doen en het volgende en het volgende als het in je opkomt. Omdat, wat we in dit universum ondervinden wanneer je aan iets begint, er iets anders verschijnt en weer iets anders en weer iets anders. We hopen dat dit zinvol voor je is, beste zuster. Namaste.     

Vraag: Heel erg bedankt. Ik waardeer je heel erg.     

Shoshanna: Ja.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen?      

Vraag: Ik heb een vraag. Ik weet dat jullie meestal geen advies geven, maar ik hoop een perspectief te krijgen. Eén van de vrienden van mijn zoon wil bij ons wonen. Ze voelt zich thuis niet veilig en de dingen zijn de laatste tijd intens geworden voor haar en haar familie. Ik ben niet in een positie om haar in huis te nemen en ze eindigt misschien in een pleeggezin wat mijn hart zou breken. Dus ik vroeg me af of je me wat advies kon geven over hoe ik haar kan helpen. Dank je.               

OWS: Shoshanna?   

Shoshanna: Allereerst moeten we je vragen of we mogen delen?   

Vraag: Natuurlijk.   

Shoshanna: Je hart is erg groot. Je liefde en compassie voor alle wezens die je pad kruisen is erg groot. Je weet dit.        

Degene waarover je spreekt en die bescherming nodig heeft, je moet de uitdaging neutraliseren die je hebt om haar al dan niet in huis te nemen. Omdat de ouders je hiervoor toestemming zouden moeten geven. Wat we je willen vertellen, dit is zo belangrijk wat we je willen vertellen, is dat je contact met haar ouders moet opnemen en dat je hen moet vragen of er iets is dat je hen kunt aanbieden als toevlucht voor dit kind omdat je slechts één kant van het verhaal hoort. Je moet de ouders dus vragen om te zien of ze er open voor staan. Als ze dat niet doen is het volgende wat je moet doen is gaan praten met een maatschappelijk werker. Die moeten er zijn waar je woont. En kijk of ze aanbevelingen voor jou en voor dit kind hebben. Is dit kind 16?               

Vraag: Nee   

Shoshanna: Is ze jonger?   

Vraag: Dertien.    

Shoshanna: Dertien. Oké, ze kan dus niet worden geëmancipeerd. Maar je moet de ouders vragen om jou informatie te geven over wat er gebeurt en een perspectief te krijgen voordat je iets gaat doen. En er is altijd ruimte voor iemand extra. Als ze je toestaan ​​dit kind in je huis te nemen is er altijd ruimte voor iemand. Het is jouw denken dat creëert dat er geenruimte is. Namaste.                

OWS: We vragen je echter, lieve zuster, heb je niet gezegd dat je niet in staat was iemand op te nemen?   

Vraag: Nee, momenteel niet.    

OWS: Ja, dat dachten we te horen. Als dat het geval is, wordt het meer een situatie of je helpt of hoe je mogelijk kunt helpen. In sommige gevallen zijn er momenten waarop je niet rechtstreeks iets kunt doen, maar indirect kun je wel helpen. Dat kan zijn zoals Shoshanna heeft doorgegeven, contact opnemen met de ouders om te zien of er iets is om te helpen.          

Het is echter moeilijk om er bij betrokken te raken. We stellen niet voor om noodzakelijkerwijs hierbij betrokken te worden. Maar dit kind heeft bescherming nodig, heeft hulp nodig. Dus dit wordt een onderdeel van je onderscheidingsvermogen hoe ver je moet gaan om hierbij te helpen. Op een gegeven moment kun je ervoor kiezen of niet. Dat moet jouw keuze zijn.           

Je zegt dat we geen advies geven? We geven wel advies. We zijn alleen niet van plan het voor je te doen. Wij willen je soms een richting geven. We willen je helpen, je  begeleiden en hier en daar een duwtje geven, maar we gaan je niet vertellen hoe je het moet doen of wat je moet doen. Dat is niet aan ons om te doen. Oke?             

Shoshanna: Mogen we nog iets meedelen, lieve zuster?   

Vraag: Ja natuurlijk.   

Shoshanna: We hebben een vraag voor je. Denk je dat dit niet jouw zaak is?      

Vraag: Um, op de een of andere manier is het mijn zaak geworden. De moeder belt me al. Dus ik denk dat Spirit wil dat ik hier bij betrokken ben. Ik weet het niet.         

Shoshanna: Nou, je hebt een keuze omdat je in een vrije wil zone bent. Maar we willen je vertellen dat we in je gedachten vinden dat je liever niet wilt helpen omdat je denkt dat dit misschien buiten je mogelijkheden ligt. Is dit correct?       

Vraag: Um, ik ben gewoon niet zeker wat ik moet doen. Ik wil helpen. Zoals jullie al zeiden, er zijn twee kanten aan elk verhaal, dus ik denk dat ik beide kanten zal proberen te helpen om te kijken of ze het kunnen oplossen.        

Shoshanna: Ja, en je moet je door je hart laten leiden. Elke keer dat je met de dochter of de moeder spreekt, laat je je door je hart leiden. Je moet begrijpen dat iedereen op zijn pad is, wat het ook vóór hen is, ze hebben het op een bepaald niveau afgesproken en misschien heb jij op een bepaald niveau afgesproken om te helpen. Je moet de ontwikkeling dus op een neutrale manier bekijken, als dat logisch is. Namaste.            

Vraag: Bedankt jongens.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen? We vragen ons af of die ene vraag zal komen van iemand tijdens jullie discussie eerder.        

Vraag: De fotongordel, is dat het?   

OWS: Ja, als dat iets is waar je meer over wilt weten dan kunnen we je er wat hulp bij aanbieden. Het is enigszins belangrijk. Er moet een vraag zijn. Je moet met een vraag komen.          

Vraag: Ja, One Who Serves.  

OWS: We wisten dat je ermee wilde komen!    

Vraag: (Gelach) Ja. Blijkbaar heb je gehoord dat we eigenlijk niet veel weten over de fotongordel, het werd heel wetenschappelijk en zo. We willen dat deel niet echt weten. Wat we graag willen weten is, oké, we weten dat we al deze symptomen en dergelijke ervaren vanwege de effecten van de fotonengordel. Maar is het waar dat we een groot deel van de fotongordel gaan raken wat het echt zal activeren en dat we misschien De Event of mini-evenementen zullen hebben? Of wat betekent het om in de fotongordel te zitten en hoe verhoudt dat zich tot onze ervaring?                

OWS: Wat er gebeurt is dat je naar deze gordel van licht beweegt. Deze gordel van licht maakt het mogelijk om het ascensieproces te laten plaatsvinden in termen van dat het gebeurt met jullie fysieke lichamen die ascenderen, niet op de oude manier dat je je fysieke lichaam moet verlaten via het doodsproces of door eenvoudigweg te ascenderen vanuit het fysieke lichaam en dat achter te laten. Door in deze gordel van licht te bewegen en deze speciale energie die er is, stelt het jullie op deze planeet en zelfs het hele zonnestelsel allemaal in staat om deze verhoging van bewustzijn te ervaren die plaatsvindt en meer zal gaan gebeuren terwijl je je blijft verplaatsen in deze gordel van licht. De gordel van licht zorgt ervoor dat dit ascensieproces sneller vooruit gaat dan dat het eerder zou doen, zie je?          

Dus alles wat er gebeurt als gevolg van het verhuizen naar dit gebied in de ruimte en deze ongelooflijke energie die er is, dit licht dat er is voor de cyclus van meer dan 26.000 jaar maakt in dit geval niet het einde van een wereld mogelijk, maar het einde van een tijdperk en het begin van een nieuwe Gouden Eeuw. Vanwege de energie die er is, vanwege het gamma-licht dat er is wat in je fysieke lichaam komt en je DNA-structuur verandert.   

Betekent dit dat je een periode van rampspoed en vernietiging doormaakt en dat alles? In het verleden zou dat het geval zijn geweest. Dat was de tijdlijn waar je in was. Maar die tijdlijn is nu verschoven zoals je weet, vanwege alles wat vooral de Galactics hebben gedaan om je door dit gebied van de ruimte te laten bewegen en niet die specifieke catastrofes en vernietiging zou hebben die daarmee gepaard zouden gaan. Je gaat niet naar die periode van duisternis waar over gesproken is.         

Een klein beetje, ja. Er zullen zeker wat ongemakken zijn voor velen op de planeet, maar velen van jullie die met deze woorden resoneren en deze dingen nu begrijpen terwijl jullie door je eigen ascensieproces blijven gaan, zullen jullie degenen zijn die dit licht, deze gammastralen, tot je nemen en het verandert je DNA-structuur. En als het je DNA verandert, keren je informatie of je herinneringen terug, wat je in staat stelt om vollediger de ascensie in te gaan en deel uit te maken van de eerste golf van ascensie. Dat is zo’n beetje wat we hierover door kunnen geven. Shoshanna, wil je iets toevoegen?        

Shoshanna: We hebben iets te delen. Wat we willen adviseren, is dat elke persoon die meer wil ervaren om te gaan vragen voordat je gaat slapen, om de ervaring te hebben om in de fotongordel te zijn. We willen jullie vragen dat te vragen voordat je gaat slapen zodat je beeldvorming zich begint te verbinden in je neuronen om te zien hoe het is en om te voelen hoe het is als je de ervaring wilt intensiveren of versnellen, je kunt dit proces ondersteunen door informatie te vragen in wat je je droomsituatie noemt, hoe dit is. 

We raden je ook aan om, als je mediteert, als je dat doet, voordat je in een diepe meditatie gaat, deze fotongordel te begrijpen en je ermee te verbinden, wat resulteert in een hergebruik van je DNA om je meer informatie te onthullen dan je ooit dacht dat mogelijk was over wie je bent, wat je bent en waar je naartoe gaat. 

Dat zijn de twee dingen die we adviseren om te doen als je het proces wilt intensiveren en versnellen. Namaste.   

OWS: En zoals Shoshanna zegt, nam Sananda je specifiek en doelbewust mee in deze geleide meditatie die werd gedaan om de fotongordel te ervaren en te ervaren hoe deze energieën zijn, om je eigen ervaring ermee te hebben, je eigen weten erover. Dat is voor jou om in staat te zijn te kunnen blijven ervaren zoals Shoshanna zegt, in je droomsituatie of in je meditatieve situatie, om de voortdurende ervaring te hebben als je kunt. Oke?        

Beantwoordt dit je vraag, beste zuster?

Vraag: Ja dat doet het. Ik denk alles behalve dat er ooit een punt is waar we zo’n beetje in de uiterste punt er van er iets meer veelbewogen gebeurt? Of is het bijvoorbeeld alsof we ons in het dikste gedeelte bevinden, het middelste gedeelte, of wat dan ook, is dat ongeveer 1000 jaar?        

OWS: Welnu, weet dat terwijl je door deze gordel van licht beweegt, je bent er nu al in, je bent nog niet in het extreem intensieve licht, maar je beweegt er naartoe. Dus je gaat steeds meer van deze energiegolven ervaren terwijl ze binnenkomen en ze zullen sterker en sterker en sterker worden. Er zal een punt komen waarop je mogelijk het middelste gebied hebt bereikt zou je kunnen zeggen, waar de energieën zo sterk zullen worden dat dat zal zijn wanneer de verdeling binnen de tijdlijnen komt en degenen die de energie aankunnen zullen doorgaan en degenen die dat niet kunnen zullen dat niet doen.        

Shoshanna: We moeten iets toevoegen dat ons is doorgegeven. Het is moeilijk om dit onder woorden te brengen. De duizend jaar vrede waarover historisch gesproken wordt, is een metafoor. Het is eigenlijk geen duizend jaar. Het is een dimensionale verschuiving die zo lang kan duren als je in de dimensionale verschuiving bent, het kan voor altijd zijn. Het is een driedimensionale referentie die een metafoor is. Namaste.                

OWS: Zeer goed.    

Vraag: Oké, bedankt dat je dat hebt verduidelijkt. Ja, mijn familie lijkt veel metaforen te gebruiken, dus probeer ik er steeds achter te komen wat hun metaforen betekenen. Maar ja, bedankt voor het verduidelijken van de dikte zoals ik het noem, het is zoiets als de scheiding is, omdat ik denk dat ik echt, echt hoop op de scheiding, maar het is zoiets als pas op waar je op hoopt want je weet nooit wie er achterblijft. Maar bedankt dat je dat hebt verduidelijkt. Ik heb een beter begrip. Dank je.             

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?      

Vraag: Ja, lieve broeder en zuster Shoshanna. Ik ga dit vragen want velen van ons zijn misschien door extreme ervaringen gegaan. Vele van ons die extreme ervaringen hebben opgedaan van pijn, misbruik, geweld, enz, hebben onze wereld opgebouwd zo je wil, ik geloof, het concept dat we ooit zouden kunnen teruggeven. We zouden het kunnen redden omdat we op een dag daadwerkelijk een verschuiving zouden kunnen maken voor andere mensen in dezelfde arena. Maar nu al deze energieën binnen komen en al het nieuwe dat aan het ontstaan is, de vraag is, hoeveel in 3D-zin is er echt voor ons om te doen? Hoe zal dit bewust zijn? Zal het op de manier zijn die we ons hadden kunnen voorstellen? Mijn overtuiging lijkt misschien te zijn dat worsteling en ontbering er deel van uitmaken, wat trouwens een deel is geweest van proberen het voor mij te laten gebeuren, dan is dat misschien niet de 5-D manier. Dus ik zou graag wat meer willen horen dat ons een beetje op ons gemak zal stellen en ons in staat zal stellen om, denk ik, misschien wat van ons vastzittende idee vrij te geven over hoe dat zal gaan, als je wilt.                    

OWS: Ten eerste, strijd en ontbering maken geen deel uit van de vijfde dimensie, zijn geen onderdeel van de hogere dimensionale ervaringen. Strijd en ontbering bestaan in je driedimensionale illusie. Hoe meer je probeert door middel van strijd en ontbering de vijfde dimensie te bereiken, je zult het niet halen. Je kunt dat niet doen want er moeten gehechtheden worden vrijgegeven. Die gehechtheden zijn alles wat je tegenhoudt. Alles uit je verleden wat je vast houdt in steeds weer hetzelfde verhaal. Niet om te zeggen dat je het moet vergeten, maar je moet het laten gaan. Je moet er overheen komen. Je kunt nog steeds de herinnering vasthouden, maar laat de herinnering jou niet vasthouden, zie je? Dat is het verschil. Het is heel belangrijk voor je om te herkennen. Je kunt de hogere vibraties niet bereiken door in de lagere vibraties te blijven bewegen. Je moet jezelf verheffen uit die lage vibraties en de hogere vibratie omarmen wanneer je maar kunt, oké? Shoshanna?                           

Shoshanna: Ja. Geachte zuster, mogen wij ons perspectief met je delen?     

Vraag: Zeker.   

Shoshanna: We zouden je willen vertellen dat alle dingen die je zei waar zijn. Alle dingen die je zei zijn correct. Wat we je willen vertellen is dat als je iemand wilt helpen die niet kan begrijpen of voelen hoe het is om vijfdimensionale hulpmiddelen te gebruiken om te genezen, je dan terug kunt keren naar driedimensionale hulpmiddelen. Iedereen is op hun pad.          

Er zijn mensen die niet zullen begrijpen waar je het over hebt als je licht probeert te gebruiken. Maar ze zullen het voelen. Wat we je willen vertellen is dat je het perspectief en de mogelijkheid hebt om iedereen te bereiken als je dat wilt. Maar het kost veel energie om dat te doen. Er zijn nog steeds mensen op deze planeet die als driedimensionale wezens willen achterblijven en het pad van trauma willen doorkruisen, de ervaring van trauma willen hebben, het verhaal voortzettend omdat dat hun pad is. Als je van dat pad af wilt en niet die ervaring of dat niveau van hulp wilt nastreven dat je zou kunnen geven, dan kun je ervoor kiezen dat niet te doen. Zie je wat we zeggen?             

Iedereen is op zijn pad. Dat betekent niet dat met jou begrip van wie je bent en wat je in staat bent te doen, dat je sommige van deze hulpmiddelen die je wilt gebruiken, kunt gebruiken voor degenen die deze hulpmiddelen niet kunnen ervaren, als dit zinvol is. Dus wat we je willen vertellen is dat als je iemand ontmoet die een hoger bewustzijn wenst en daar klaar voor is, dan kun je jouw invloed op dat gebied gebruiken . Als ze niet klaar zijn, maakt het niet uit wat je hen vertelt of wat je gebruikt, omdat ze niet klaar zijn. Slaat dat ergens op?         

Vraag: Ja, ik begrijp het helemaal. Ik leek te denken dat er geen plaats was voor driedimensionale hulpmiddelen maar misschien is dat niet precies wat ik heb gehoord. Door wat je zegt is er ruimte voor, maar het discrimineert wie klaar is om te proberen naar die volgende plaats te verhuizen. Is dat correct?         

Shoshanna: Ja, maar je hebt beide perspectieven, zie je. Je hebt al die perspectieven, dus je kunt iemand meenemen als hij dat wil door te beginnen met wat we de driedimensionale hulpmiddelen noemen en die voorbij te laten gaan als je dat wilt doen.      

We zien je in de drumcirkel, lieve zuster. We zien wat je daar hebt gedaan en we zien dat je vijfdimensionale perspectief erg hoog is, dat je anderen kunt helpen zichzelf opnieuw te bedraden om te begrijpen wat dat is. Echter, op een een-op-een basis moet je misschien ‘niet in de drumcirkel’ beginnen als dit logisch is.     

Vraag: Dat is logisch. Heel erg bedankt. Het biedt echt iets. Dank je.         

Shoshanna: Namaste.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen? We nemen nog een vraag en dan moeten we het kanaal vrijgeven. Geen andere vragen? Dan zullen we het kanaal vrijgeven.           

Shoshanna, heb je een slotbericht, geen slotbericht maar een laatste bericht?

Shoshanna: Ja. We willen iedereen vertellen om acht te slaan op de berichten die zijn doorgegeven met betrekking tot de fotongordel of de gordel van licht, of de banden van licht waar de aarde nu doorheen gaat. Je bevindt je in de buitenkant ervan. Je kunt dat versterken en versnellen door de dingen te doen die werden voorgesteld in je alternatieve realiteit, of je droomsituatie, of je meditatietoestand, allemaal geldige realiteitstoestanden die de driedimensionale geest niet gebruiken om dingen te ervaren. Daarom is het belangrijk om voorbij de waaktoestand van de derde dimensie te gaan en er voorbij te gaan om de lichtgordel op een hoger niveau te ervaren. Dus we willen je vragen om dat serieus te nemen terwijl je je op het ascensiepad begeeft. Namaste.                 

OWS: We zullen eindigen met, als jullie doorgaan naar deze hogere vibraties te bewegen en je er steeds meer in bevindt, omhels het dan. Omhels het licht dat er is. Omarm de gevoelens die je daar hebt en ontdek dat je steeds meer in die hogere vibraties wilt zijn en steeds minder in de lagere vibraties. Hoe meer je daar wilt zijn, hoe meer je intentie is om daar te zijn, dan zul je er zijn.         

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.   

 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen