“Jullie voelen nu het begin van de Vloedgolf van Bewustzijn, de Tsunami van liefde die nadert”, inclusief V@A gedeelte

“Jullie voelen nu het begin van de Vloedgolf van Bewustzijn, de Tsunami van liefde die nadert”, inclusief V@A gedeelte


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 13 oktober 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik waardeer deze tijd om bij jullie te kunnen zijn en deze meditatie met je te kunnen delen.   

Want het gaat er allemaal over om tot de herinnering te komen wie je bent en wat je bent, dat jij de bron bent voor de hele schepping. Je bent EéN met die bron. Je staat niet los van de bron behalve voor wat er zich in je geest bevindt. Wat je geest, wat je lagere ego-zelf je vertelt. Jij bent Eén.           

Je hebt de energieën steeds meer gevoeld die naar de planeet komen. Meer en meer van deze energiegolven bombarderen de planeet nu al vele, vele jaren. En ze worden intensiever.     

Het is alsof je naar de oceaan kijkt en je ziet een kleine golf aankomen. En daarna een grotere golf. En daarna een grotere en een nog grotere. Totdat die vloedgolf komt. Maar het is geen vernietigingsgolf. Het is een golf van liefde. Een golf van bewustzijn. Je voelt nu het begin van die bewustzijnsgolf, die vloedgolf van bewustzijn, de tsunami van liefde die in aantocht is.                 

Zoals eerder gezegd, zal het niet in jullie driedimensionale rijk gebeuren. Het zal gebeuren wanneer de trillingen voldoende zijn toegenomen om het voor deze energie mogelijk te maken.   

Want als deze energie nu zou komen, zoals de Event, zouden vele het niet overleven. Want ze zouden zich blijven nestelen in de lagere dimensie binnen de driedimensionale illusie. En binnen die illusie zouden ze het niet herkennen. Want hun centrale zenuwstelsel zou niet in staat zijn om met die energieën om te gaan.       

Maar jullie, de Lichtwerkers en Lichtstrijders, jullie zijn geacclimatiseerd aan deze energieën die sterker en sterker worden, sterker in spirituele zin. Die tot leven komen in jezelf. Ze komen om je steeds meer te herinneren wie en wat je bent.     

Want jij bent de belichaming van de Bron zelf. We zijn dat allemaal. Het is hoog tijd om het te vertrouwen, vertrouwen in jezelf en vertrouwen in elkaar.     

Het is niet zo dat je kijkt of luistert naar alles wat er om je heen gebeurt en dat je erbij betrokken raakt, dat is niet iets voor jullie. Dat is niets voor jullie de Sterrenzaden om te doen. Want dat was van de oude wereld. Jij bent niet van deze wereld. Je bent in de wereld, maar je bent niet van de wereld. Je maakt dit jouw wereld. Je maakt alles wat je wilt in dit bestaan, in dit leven van bewustzijn.

Dus ik zeg nogmaals, vertrouw op jezelf en vertrouw op elkaar dat alles volgens plan verloopt. Alles wordt georkestreerd als deel van het grotere plan, het universele plan. Het plan van DE ENE.        

Jullie werken allemaal binnen dat plan. Helpen het zo goed mogelijk tot stand te brengen. Alles wat je kunt doen, is alles wat je kunt doen. Maar alles wat je kunt doen is genoeg. Onthoudt dat.           

Wanneer je het gevoel hebt dat je niet genoeg doet, wanneer je het gevoel hebt dat iemand anders meer doet dan jij, dat je niet in staat bent om verandering in de wereld te brengen. Je doet het.    

Op elk moment breng je verandering in de wereld, of het nu een positieve verandering is in jou ogen of een negatieve verandering. Je brengt elk ogenblik verandering. En als je je dat herinnert, als je je herinnert dat elke gedachte die je hebt het universum in gaat, in het collectieve bewustzijn, in de universele geest, die gedachte wordt teruggekaatst naar alle wezens op deze planeet en in het zonnestelsel en in de Melkweg en ga zo maar door.         

Jullie hebben een effect, mijn broeders en zusters. Alles wat je doet, denkt en zegt heeft effect op het grotere geheel. Want als je je dat blijft realiseren wees dan op die momenten op een bewust niveau de ENE.      

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en harmonie en vreugde en eenheid en vraag jullie allemaal om je te blijven herinneren wie en wat je bent.

Vrede en liefde zij met u allen.One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie. One Who Serves is er weer, Shoshanna is afwezig. Maar we zullen ons best doen om de gaten te vullen zo je wilt.   
Hebben jullie vragen aan One Who Serves? Je kunt nu de telefoons unmuten en we kunnen zogezegd doorgaan met de show.   

Vraag: Groeten.  

OWS: Groeten, ja. Jij stelt een vraag    

Vraag: Nee, ik wilde je alleen een antwoord geven toen je groeten zei. Ik wilde wel, maar ik was gemute.      

OWS: Zeer goed.    

Vraag: Hallo One Who Serves.    

OWS: Ja, beste zuster, ja, geweldig om van je te horen! Weet je, we waren vele keren samen jij en wij.      

Vraag: Bedankt. Ja, ik mis die tijden.     

OWS: Ja.   

Vraag: ik wilde alleen een vraag toevoegen, maar ik wilde trouwens ook een opmerking maken over de realisatie die ik in de meditatie had, wat fantastisch was.    

Bij de laatste Advance ging ik tijdens de pauzes aan de zijkant van de cabine zitten en staarde naar de bomen. Het was alsof het licht vanaf de bomen scheen. Ik kwam binnen en zei tegen James, “Oh, ik denk dat mijn derde oog open is!” Toen ging ik weer terug naar buiten en kwam later weer naar binnen en zei, “Oh nee, ik denk niet dat het mijn derde oog is, ik denk dat het gewoon de zon is die via de bladeren scheen en de wind zorgde er voor dat de bladeren glinsterde.”            

Maar ik realiseerde me tijdens de meditatie dat ik dat niet meer hoef te doen, om mezelf wijs te maken dat er iets niet gebeurt vanwege de manier waarop hij bomen beschreef en het zonlicht dat erop scheen, dat ik dat niet meer ga doen, om te negeren wat er gebeurt. Omdat Shoshanna tijdens de Advance zei dat wanneer je derde oog open is, het niet alleen ziet, het is jou waarneming die helderder wordt. Dus wilde ik alleen maar zeggen. Het was fantastisch.       

Mijn vraag is, James zegt altijd om te bewegen tijdens de meditaties, beweging in bewustzijn is gelijk aan gewaar zijn. Ik heb niet veel beweging maar ik denk dat ik dat op een dag wel zal hebben, ik heb het gevoel alsof ik naar binnen ga door het hart, een portaal met een kleur tussen magenta en het blauwgroene en naar binnen ga in mezelf, waar mijn universum is. Dat is waar alles is. Kun je me een antwoord geven over deze beweging en is het goed zoals ik het doe?       

OWS: Wat we je kunnen vertellen mijn beste, is wat we iedereen willen vertellen, er is geen goede of foute manier om dit te doen. Het is precies wat goed is voor jou op dat moment. Het volgende moment wordt weer net iets anders en weer iets anders. Omdat je voortbouwt op elke ervaring die naar je toekomt.           

Wees gewoon in het moment. Wees gewoon wie je bent en maak je er geen zorgen over of het juist of verkeerd is. Er is geen goed of fout, er is alleen. En als je er in dat opzicht in gaat en je realiseert dat als je naar de bomen en de planten kijkt het niet uitmaakt hoe het verschijnt maar zoals je bewustzijn het accepteert, dat als een reflectie naar jou terugkomt.          

Het gaat allemaal over reflectie. Het komt uit jullie les eerder in de spiegelles. Het leven is een spiegel. Dus als je er naar kijkt laat het gewoon zijn wat het ook is. Omdat hoe meer je het laat zijn, hoe meer het zal worden wat voor jou bedoeld is. Oke?          

Vraag: Ja. Daar ben ik het mee eens. Dank je.     

OWS: Dat was behoorlijk diepgaand, niet waar? Hoe dan ook, ja, je hebt een vraag?

Vraag: Tijdens de meditatie raakte ik in een roes, ik wilde alleen weten wie er door kwam vandaag.    

OWS: Dat was Sananda .    

Vraag: Oh, oké, dat dacht ik al. Oké, bedankt, One Who Serves.     

OWS: Ja.   

Vraag: One Who Serves, ik heb een verduidelijking.    

OWS: Ja.  

Vraag: Wat je zojuist tegen de vorige luisteraar zei resoneert zo veel met mij, omdat ik het gevoel heb dat dit ook voor mij geldt. Ik zal je een voorbeeld geven wat er met me gebeurde om mijzelf het te laten begrijpen, als ik goed begrijp wat je zegt. Dat is wat ik probeer te doen.        

Bijvoorbeeld, ik raakte in een roes tijdens een deel van de meditatie. Maar ik weet dat ik in een bepaalde vorm op de Centrale Zon was of zoiets? Maar plotseling kwam er veel wind opzetten en toen kwam ik terug in mijn bewustzijn zover ik me kan herinneren. Op dat moment zei ik, maar ik ben de Eeuwige Vlam. Op dat moment hoorde ik Sananda zeggen, kom terug naar je bewustzijn en keer terug naar je lichaam. Dus toen ik terugkeerde naar mijn lichaam zei ik, “wauw, ik hoorde dat ik de Eeuwige Vlam ben.” Dus hier ben ik in mijn volledige fysieke bewustzijn en mijn vraag is hoe waar is het dat ik die Eeuwige Vlam ben?            

OWS: Heel erg waar. Uitermate waar. Jij bent die vlam. Die vlam is altijd in je geweest en ben jij geweest. Nooit is het niet geweest. Vanaf het moment van creatie was er die vlam, het licht, het begin van alles kwam vanaf het eerste (wat is het woord waar we naar op zoek zijn) die eerste bezwering, of neiging om het licht toe te staan ​​in tegenstelling tot de duisternis. Niet de duisternis en het licht zoals je het nu begrijpt, maar de gemanifesteerde van de ongemanifesteerde creatie in het begin, om te weten en te begrijpen wie en wat de Eerste Schepper was en is. En van daaruit is er altijd de voortdurende creatie geweest, creatie na creatie na creatie. Jij bent die creatie. Jij bent ook de creëerder. Dat is wat je moet gaan begrijpen. Je bent zowel de schepping als de creëerder. De Eeuwige Vlam ben jij en jij bent de Eeuwige Vlam. Jij bent de Violette Vlam. Jij bent de Gouden Vlam. Het maakt niet uit welke kleur je het geeft, je bent het. Het eeuwige is precies dat, eeuwig. Het is het altijd geweest, is het nu en zal het altijd zijn. Oke?                                                

Vraag: Wauw! Ik ben in shock. Ik voelde echt dat dat het was. Het gaat mijn fysieke bevattingsvermogen te boven. Omdat het veel is!            

OWS: Ja. We begrijpen dat het voorbij het driedimensionale begrip gaat. Maar, begrijp dit, iedereen, jullie zijn niet het drie-dimensionale bewustzijn dat jullie enkele jaren geleden waren. Jullie zijn een bewustzijn dat op een regelmatige basis naar deze hogere vibraties, hogere dimensies is verhuisd en daarom ben je nu in staat om meer en meer deze hogere vibraties en het bijbehorende bewustzijn te begrijpen zodat je het ondoorgrondelijke kunt beginnen te doorgronden (dat is een moeilijk woord om te gebruiken via James).                

Ja, jullie zijn in staat om dat steeds meer te doen. Dus als dat gebeurt kunnen we jullie meer begrip geven omdat je het dan kunt ontvangen en accepteren. En als je doorgaat met meer te worden en meer te ontwaken, zul je in staat zijn om steeds meer te ontvangen, zowel van ons en van je dagelijkse lessen die je van moment tot moment ondervind in ieder moment van je leven. Oke?        

Vraag: Juist. Nou, dat is geweldig. Omdat ik al deze prachtige dingen had ontvangen maar ik zei, “Nee, dat kan niet.” (Lachend) Weet je, ik geloofde het niet. Maar nu je bevestigd wat ik eigenlijk al voelde dat het de waarheid was, of mijn waarheid, daarom ga ik gewoon met de stroom mee. Dat is de betekenis van ‘ga met de stroom mee’, wat het niveau ook is dat de waarheid is. Is dat correct?             

OWS: Ja. Dat is correct.     

Vraag: Ooooohooo ! Wauw, dat is een geweldige openbaring! Dank je!       

Vraag: One Who Serves, wat je zojuist tegen die andere zei gaat over ons allemaal omdat we allemaal creëerders zijn en allemaal de Eeuwige Vlam hebben. Dat is altijd zo geweest, maar ik denk dat we in de 3D zijn verdwaald door het besef van wie we zijn. Is dit correct?       

OWS: Dat klopt. Ja. Als we tegen degene spreken die de vraag heeft gesteld, spreken we meestal tegen iedereen. Niet alleen tegen degene die de vraag stelde.          

Vraag: Oké, bedankt. Ik wilde dit alleen maar bevestigen, dat is alles. Bedankt One Who Serves.       

Vraag: Hallo One Who Serves. Ik heb een vraag over Andara kristallen. Ik kocht wat ik geloof dat het een authentieke blauwe Andara kristal is op een website genaamd ‘Elementaire Ascensie’ en er werd mij in een channeling verteld dat het geen echte Andara kristal is, dat hij eigenlijk nep is. Ik ben heel erg verbonden met Lemuria en Mt. Shasta en ik heb liever een authentieke Andara kristal. Ik probeer erachter te komen hoe we er achter kunnen komen waar we een echte authentieke Andara kristal kunnen krijgen of is het niet zo belangrijk. Ik vraag me af of de verkoper weet dat ze nep Andara kristallen verkoopt en of ik het haar moet melden of dat ik het met rust moet laten. Ik probeer erachter te komen waar ik een echte Andara kristal kunt verkrijgen en hoe hiermee verder te gaan.                 

OWS: Allereerst is het antwoord op het tweede deel van je vraag, hou het voor jezelf. Deel dit niet met iemand anders want het is niet aan jou om dit te doen. Dat is nr. 1.

Nr. 2: Je hoeft je er geen zorgen over te maken of ze nu nep of echt zijn of wat het ook is omdat het in je bewustzijn komt. Je bewustzijn creëert wat de weerklank van dit specifieke kristal zal zijn. Met andere woorden, wat je erin stopt krijg je er weer uit. Zie je? Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het concept of idee of iets echt of nep is. Het is wat het moet zijn in je bewustzijn op dat moment en zal dat bewustzijn reflecteren. Begrijp je dit?               

Vraag: Dat begrijp ik. Werken met deze “nep” Andara kristal zal mij op geen enkele manier schaden omdat het afhangt van welke energie ik erin stop.     

OWS: Dat klopt. Het zal de energie reflecteren die je eraan geeft.     

Vraag: Zou je kunnen zeggen, je hoeft dit niet te beantwoorden, maar de persoon ‘Michael Love’ verkoopt authentieke Andara kristallen ?   

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen is dat je je onderscheidingsvermogen moet gebruiken. We kunnen je niet vertellen ja of nee. We kunnen je vertellen dat als je er dieper naar kijkt en je onderscheidingsvermogen gebruikt en weet dat er in deze groep verschillende zijn die hun Andara kristallen via deze bron hebben gekocht en daardoor prachtige ervaringen hebben gehad. Dus in dat opzicht hebben we je vraag beantwoord.         

Vraag: Heel erg bedankt, One Who Serves. Zegeningen.     

Vraag: Hallo. Hallo One Who Serves.      

OWS: Ja.   

Vraag: Ja, One Who Serves. Er gebeurde iets met me toen we aan het mediteren waren. We deden de meditatie en waren ver in de Melkweg en zodra ik op de Centrale Zon was maakte mijn dochter hier in huis een geluid dat mijn meditatie in de war bracht. Terwijl ik daar was probeerde ik er te blijven maar ik kon het niet vanwege het lawaai en ik moest uit de meditatie komen. Ik vertelde haar dat ze mijn meditatie in de war had gebracht en dat ik de meditatie niet kon doen. Ik ging naar de woonkamer en bleef luisteren. Ik was heel emotioneel en huilde heel, heel hard. Mijn lichaam was erg bibberig. Ik kon niet terugkomen. Mijn dochter kwam naar me toe en omhelsde me en zei, “Mam, het spijt me zo,” en ik was helemaal in vrede. Het was alsof ik nooit heb gehuild, dat is mij nooit overkomen. Daarom heb ik gebeld om je een vraag te stellen om er iets over te zeggen of me iets te vertellen waarom dat is gebeurd.                           

OWS: Heb je het over waarom het lawaai gebeurde die de meditatie onderbrak? Is dat wat je zegt?      

Vraag: Ik weet echt niet wat er gebeurde. Ik was erg emotioneel en huilde en zodra ze me een knuffel gaf was ik helemaal in vrede, ik weet niet waarom dat gebeurde.     

OWS: Omdat je steeds meer tot een punt komt. Nogmaals, dit is niet alleen voor jou, maar voor iedereen. Jullie komen allemaal steeds meer tot een punt waar je in meditatie kunt gaan en er volledig in bent. En hoewel er geluid is of iets dat je eruit trekt, het je er niet helemaal uittrekt omdat je je al in het bewustzijn bevindt in die meditatie. Dus daarom was er geen ergernis of frustratie van jou kant, want je besefte dat het in het moment was en niets meer dan dat.              

Dus concentreer je niet op de onderbreking, maar eerder op de diepte waartoe je in staat was en erin blijven, in termen van in de hogere vibraties te blijven als resultaat van het in de meditatie zijn. Oke?   

Vraag: Ja. Heel erg bedankt One Who Serves.     

OWS: Zijn er nog andere vragen?    

Vraag: Ik heb een vraag. Ik heb veel ervaring met energieën gehad en heb een cursus mediumschap gedaan. Ik heb steeds meer energie gezien en duidelijk dingen gehoord dat iemand, zeer luid in mijn hoofd, contact met mij probeert op te nemen. Ik heb een nieuwe puppy en ze gromde naar de ‘lege ruimte’. Ik vroeg me af of je me kon helpen. Ik probeer erachter te komen wie dit is. Ik wil met hun communiceren maar ik heb geen idee wie het is die met me probeert te praten. Ik krijg een zacht geluid in mijn oren en dat soort dingen, het klinkt als fluisteren.                  

OWS: We moeten je een vraag stellen. Als je zegt, ‘mediumschapscursus’, wat bedoel je daar dan mee?     

Vraag: Het is Mediumschap 101 met Medium Michael Forbes.    

OWS: Leert het je te channelen zoals James doet ? Of is het om te communiceren met degenen die zijn overgegaan?     

Vraag: Nee, het is meer om te communiceren met Jezus en Aartsengel Michael en hoger.   

OWS: Dan kunnen we het channelen noemen, ja.   

Vraag: Oké, dan channelen. Ja.     

OWS: Dat is anders. Maar, begrijp dat wanneer je dit doet je altijd, wat bij je moet hebben? Dat is iets om in te vullen. Kom op nou. Wat gebeurt er altijd vóór de meditatie.            

Vraag: Oh, bescherming.    

OWS: Bescherming van het ____?   

Vraag: De buis van Licht en de Vlam.    

OWS: Ja, het Licht. Dat je het Licht om je heen hebt en je weet dat je door het Licht wordt beschermd, dan hoef je je geen zorgen te maken. Het is als je het Licht niet om je heen hebt en je om iets buiten jezelf vraagt, wat het ook is, je niet noodzakelijkerwijs weet wat er komt als gevolg hiervan. Dus dit is waar onderscheidingsvermogen binnenkomt. Dit is waar je vertrouwen moet hebben in degenen die met je samenwerken om jou te kunnen bereiken, om naar je toe te kunnen komen.            

Maar, dit is een grote maar voor jou lieve zuster. Je onderbreekt veel, zie je? Je onderbreekt zelfs wanneer wij spreken en we weten dat dit tijdens een bepaalde persoonlijke bijeenkomst was die je via James en Shoshanna deed waar dit ook ter sprake was gebracht. Dus wat we zeggen gaat niet zozeer over onderbreking, maar de onderbreking die je creëert wanneer je probeert de Opgevaren Meesters op te roepen zullen we zeggen zoals je hiernaar hebt verwezen. En als zij tot je spreken, spreek jij, je luistert niet, zie je? Dit is een ding waaraan je moet werken. Vraag en je zult ontvangen. Maar als je vraagt en je blijft vragen en vragen en vragen en praten en praten en praten en al dat geklets in je gedachten gaande houdt zul je niets horen. Zie je?                

Vraag: Ik wilde alleen maar zeggen dat ik niet bang was en dat ik probeerde te achterhalen wie het was. Ik voel me prima beschermd.     

OWS: We begrijpen dat, we zijn niet in het proces om je te vertellen wie het is omdat je daar zelf toe moet komen. Dat is belangrijk voor je om te doen. Het is iemand die probeert, eigenlijk niet één, er zijn er meerdere die proberen contact met je op te nemen en proberen je te bereiken. Maar het geklets is teveel voor hen om door te gaan. Stop het geklets.            

Dit is niet alleen voor jou maar ook voor anderen, vele anderen hebben dit eerder geprobeerd. En altijd is het dit, er is teveel geklets gaande in de geest. Zie je, als deze waar we doorheen spreken, James, al dat gebabbel had zouden we niet op deze manier met jullie praten. Zie je?        

Je moet leren de geest leeg te maken. Of, zoals sommigen hebben gezegd, ‘een schone lei worden’. Oke?     

Vraag: Ja, bedankt.   

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?      

Vraag: Ja, One Who Serves. Terwijl ik hier naar je lag te luisteren heb ik een kristal in mijn raam uit Sedona. Ik zag in de specifieke hoek waarin ik stond en terwijl ik mijn ogen dichtkneep dat het allerlei prachtige patronen in een oranje kleur maakte. Ik kon letterlijk de cellen of iets van deze kleur zien. Het leek bijna op water onder een microscoop of zoiets, of op een bubbel. Zoals je een bubbel heel groot opblaast en je al de verschillende kleuren op die manier kunt zien. Het was echt prachtig. Ik dacht erover om meer van deze Sedona kristallen in mijn raam aaneen te rijgen. Is er iets speciaals dat het is of dat het voor ons doet, waarom wil ik dat doen? Is er iets speciaals aan de hand?                     

OWS: Wat we je gaan vertellen, kan voor sommigen van jullie enigszins een schok zijn. Maar wat je ervaart met de kristallen die uit het Sedona gebied komen? Veel daarvan komen in zekere zin uit het Lemurië gebied. Omdat heel lang geleden dat deel van jullie land, de Verenigde Staten, het Sedona gebied en het Grand Canyon gebied, dat enorme gebied was een deel van Telos. Niet het Telos wat je kent van de  Mount Shasta berg, maar Telos als buitenpost zou je kunnen zeggen tussen Lemurië en Atlantis. Velen die uit Atlantis en uit Lemurië kwamen, kwamen naar dit gebied en vestigden zich daar. Er waren veel kristallen waarmee in dat gebied werd gewerkt.

Wat jij voelt zijn de energieën die niet alleen uit de kristallen zelf komen maar ook uit het archetype dat daar met die kristallen is gecreëerd, zie je?

Vraag: Wow. Ja. Wat doet dat voor ons, zoals in het bijzonder voor ons lichaam of onze gevoelens, wat doet het eigenlijk?        

OWS: Versterken. Versterken van de energieën, of het nu positieve energieën of negatieve energieën zijn. Kristallen zullen versterken wat je er ook naartoe stuurt.

Vraag: Wow. Oke. Super. Dus meer zou beter zijn?         

OWS: Meer positieve energie, bedoel je?   

Vraag: Nee, ik bedoel meer kristallen.   

OWS: Meer kristallen? Niet zo veel. Nee. In dat opzicht niet zo veel. Het is niet de kwantiteit maar de kwaliteit. Het is zelfs meer dan dat. Het is de energie die je erin stopt die je er weer uit zult ontvangen.               

Vraag: Geweldig. Dank je.     

OWS: Dat is een levensles mensen! Wat je in iets stopt krijg je er weer uit.       

Vraag: One Who Serves, ik heb een vraag over de kristallen.    

OWS: We zullen nog één vraag beantwoorden als het wat je noemt “snel” is en dan geven we het kanaal vrij.   

Vraag: Ja. Ik legde het kristal in mijn hand en ik had het gevoel dat het kristal me beet. Wat betekent dat?        

OWS: Het kristal beet je?    

Vraag: Yep. Alsof het kristal zich voedde met mijn energie.     

OWS: Ja. Alles wat het deed was je energie op dat moment versterken. Als je energie niet positief was, zoals je positief begrijpt, dan versterkt het die energie die in jouw geval op dat moment als negatief zou worden beschouwd en die energie versterkte.

Vraag: Dus je zegt dat het negatieve of positief energie versterkt?   

OWS: In dat geval zou het als meer negatieve energie kunnen worden beschouwd.    

Vraag: Echt waar? Interessant. Oke, bedankt.       

OWS: We moeten nu het kanaal vrijgeven.    

Voordat we dat doen willen we zeggen dat jullie steeds verder zijn gegaan, steeds hoger in bewustzijn, in vibratie. En terwijl deze energiegolven blijven binnenkomen en ze komen binnen, zullen ze sterker en sterker worden. En jullie worden sterker en sterker om die energieën van binnen te kunnen opnemen.      

Shanti. Vrede zij met jullie.  Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen