“Alles waar we naartoe hebben gewerkt komt tot bloei, komt tot een hoogtepunt”.

“Alles waar we naartoe hebben gewerkt komt tot bloei, komt tot een hoogtepunt”.


KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 15 december 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Het is altijd mijn genoegen om bij jullie te zijn, als afgezant van de Pleiadische Raden, om hier met jullie te zijn, degenen die door moeite vorderen, vooruit gaan met licht, met liefde, met bewustzijn, het overal verhogen waar je kunt.   

Maar eerst moet je het in jezelf verhogen. Je moet de herinnering in jezelf zien te vinden van wie je bent, dat je zoveel meer bent dan de mens die is geprogrammeerd om te geloven wie hij is. Dat je echte Goden en Godinnen bent met de Universele Bron te allen tijde binnen in je, in elk van ons te allen tijde.        

Want we zijn allemaal samen één. En wij in de Raden en de vele Raden buiten de Pleiadische vloot die allen samenkomen, die samenwerken om dit gedenkwaardige gebeuren naar de Aarde, naar het Zonnestelsel en naar deze Melkweg te brengen. Alles is nu bij de hand tijdens onze vele vergaderingen van de Raden en alle voorbereidingen die gaande zijn. We weten dat we het einde van al deze projecten naderen. We hebben gepland en gepland en gecreëerd en gecreëerd, we hebben alles gedaan wat we kunnen, niet om ons te bemoeien met jullie zaken maar om jullie te helpen bij jullie zaken waar mogelijk. Dit hebben wij gedaan. We blijven op deze manier werken.               

Maar zoals je weet, we hebben veel meer toestemming gekregen om nog meer te helpen. En hoewel het wat jullie betreft nog steeds achter de schermen gebeurt, weet nu dat er zoveel al gebeurt en op het punt staat te gebeuren.   

Je hebt ons steeds meer in de lucht gezien als je naar boven keek omdat je de ogen hebt om te zien heb je zoveel meer kunnen zien, door de wolken kunnen kijken en onze schepen kunnen zien wanneer we verschenen en onszelf lieten zien voor jou. Ook al was het maar tijdelijk en slechts een glimp, we zijn er. We zijn hier.     

Alles verloopt precies zoals het moet op deze momenten. En als je dichter en dichter bij het volgende jaar en het begin van een nieuw decennium komt, dat nieuwe decennium is het begin van jullie nieuwe Gouden Eeuw. Alles waar je naartoe hebt gewerkt, waar wij naartoe hebben gewerkt komt tot bloei, komt tot een hoogtepunt.     

En het blijft alleen voor jullie allemaal over, jullie allemaal die ervoor gaan, die de voorlopers zijn en de wegwijzers om het Licht te brengen, om het Licht te verankeren en het Licht naar al je broeders en zusters te brengen. Je hoeft alleen maar door te gaan met deze inspanningen. Hoewel er tijden waren weten we, dat je zei, “het is genoeg, ik kan niet meer doorgaan, ik kan niet meer doorgaan mijn broeders en zusters overal te zien lijden.” De ziekten te zien, de stervende. Maar hoewel je dit allemaal ziet, kijk je ook verder dan dit.         

Je kijkt voorbij de ziekte, voorbij het sterven, voorbij de pijn en het lijden. Je ziet de liefde, de verbinding, de eenheid die naar voren komt. En dat is waar jullie allemaal op moeten blijven focussen, niet op pijn en lijden en letsel en verdriet. Maar de vreugde, het geluk, de liefde, die eenheid brengen jou en je broers en zussen en ons allemaal weer samen.       

We zijn nu zo opgewonden op deze momenten. Omdat we weten, terwijl we van bovenaf op je planeet kijken kunnen we met onze technologie zien hoe het bewustzijn overal verandert. Hoe de Lichten overal weer aangaan in alle individuen.      

Zullen sommigen verloren zijn? Ja. Sommigen zullen het Ascensieproces niet doorkomen. Maar velen, velen zullen dat wel omdat het hun bestemming is, het is hun keuze.       

Net zoals het jouw keuze is om voorop te lopen. Dat is waar jullie allemaal voor hier zijn om te doen, de weg leiden. Om de weg te wijzen, net zoals Yeshua de weg wees, ben jij hier ook om dat te doen. Om het Licht te zijn. Ja, zelfs om de Messias te zijn voor allen die naar het Licht in hun leven kijken.           

Doe wat je kunt wanneer je kunt om zoveel mogelijk mensen te helpen om dat Licht weer in hen te leren kennen zodat het verandert van slechts een klein vlammetje in een flikkerende vlam, in een brullend vuur, een vuur van bewustzijn, dat de vlam van liefde weer opwekt over de hele mensheid. 

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in liefde en vrede en eenheid en in het weten dat we binnenkort weer herenigd zullen worden met jullie allemaal.Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen