WingMakers en het vijfde interview, laatste deel 15

De WingMakers en het vijfde interview, laatste deel 15

Het WingMakers-materiaal is met opzet als sciencefiction gepresenteerd, om de informatie te beschermen tegen censuur. Op deze wijze bleef de informatie beschermd. De kern van de informatie is het deprogrammeren — alles wat je werd geleerd en verteld en geprogrammeerd bent om te geloven te laten vallen — waardoor de kern overblijft van wie je werkelijk bent.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei

> Vervolg op deel 14 van het vijfde interview.

Sarah: “Je hebt informatie gedeeld in eerdere interviews over het Centrale Ras. In mijn aantekeningen staat dat je zelfs gezegd hebt dat ze verantwoordelijk waren voor ons DNA. Zijn zij de Anunnaki?”

Dr. Neruda: “Nee. Nee, je moet DNA op twee manieren definiëren. Een daarvan is het menselijk instrument of lichaam, emoties en denkstelsel, en dat komt voort uit één systeem van DNA, met dank aan de Anunnaki en meestal de Sirianen. De tweede is het oneindige wezen in het menselijk lichaam, dat ook gebaseerd is op DNA, wat de kwantumblauwdruk is van het Soevereine Integraal Bewustzijn. Het laatste is het DNA ontwikkeld door het Centrale Ras.”

Sarah: “In het tweede interview deed je een aantal behoorlijk stevige beweringen over de zeven locaties van de WingMakers als verdedigingswapen, en dat dit op de een of andere manier gerelateerd was aan de ervaring van het individu met de WingMakers-materialen. Kun je naar aanleiding van deze onthulling vanavond uitleggen hoe dit werkt?”

Dr. Neruda: “De volledige betekenis van de onthulling van WingMakers gaat over de Soevereine Integraal en hoe de mensheid hiervan profiteert wanneer deze bewustzijnsstaat binnen het menselijke karakter zit. De eis om deze onthulling op het gebied van science fiction en mythologie te houden, was waarom ik dit een verdedigingswapen noemde …”

Sarah: “Dus je zegt dat dit slechts een verhaal was?”

Dr. Neruda: “Dat deel was een verhaal. Weet je, de WingMakers-materialen zijn, door het ontwerp, samengesteld uit vele informatiestromen. Sommige stromen zijn verhalen, sommige zijn artistiek, sommige zijn spiritueel, sommige zijn samenzweerderig en sommige zijn ontworpen om feitelijke, samenhangende onthullingen te zijn van wat er echt in onze wereld gebeurt.

De draad van het verhaal omsluit de andere strengen; op de een of andere manier beschermen ze deze innerlijke strengen.

Ik heb al uitgelegd waarom het zo is gebeurd, en hoewel sommigen misschien denken dat het gemakkelijker zou zijn om alleen de feiten te vermelden, als deze feiten nu bekend zouden zijn, zou je deze informatie niet hebben gezien, gehoord of gelezen. De materialen van de WingMakers zouden gecensureerd of omlaaggehaald en in diskrediet gebracht zijn. Ik ben er zeker van dat er sowieso een goede dosis daarvan zal zijn; wanneer, en of, dit interview wordt vrijgegeven, maar de verhaallijn was nodig om een acceptabele vorm te bieden om het Soevereine Integrale proces vrij te maken.”

Sarah: “Maar het baart me zorgen dat de informatie die je in de voorgaande vier interviews hebt verstrekt, althans gedeeltelijk, als een verhaal is ontstaan. Hoe presenteer ik dat aan een betrouwbare nieuwsbron als waar?”

Dr. Neruda: “Dat kan je niet.”

Sarah: “Wat doe ik er dan mee?”

Dr. Neruda: “Je zult het als een verhaal vrij moeten geven, of ik zal het doen. Als je dat liever niet wilt doen, begrijp ik het.”

Sarah: “Kun je me niet gewoon vertellen welke delen een verhaal zijn en welke delen echt zijn?”

Dr. Neruda: “Dat zou kunnen, maar dat is niet hoe ik werd gevraagd om de informatie vrij te geven.”

Sarah: “Maar ik heb hier al veel tijd in geïnvesteerd en als ik ook mijn reputatie investeer, dan moet ik me concentreren op de echte delen, anders kan ik niets onderbouwen als me wordt gevraagd of het, naar mijn mening een waargebeurd verhaal is.”

Dr. Neruda: “Iedereen wil de absolute waarheid kennen. Ze willen dat iemand naar deze zin of dat voorschrift of die doctrine wijst en hen uitlegt dat dit de waarheid is, geloof me. Dat is het spel op deze planeet sinds mensen op een filosofische manier hun universum begonnen te denken. Alle gedeelde waarheid waar heeft het ons gebracht? Waar we kinderen doden om leiders te straffen? Waar leiders mensen in dodenkampen opsluiten? Waar religieuze leiders misbruik maken van kinderen? Dus zou ik je willen vragen, wat is de waarde van de collectieve informatie die de mensheid hier heeft gebracht?

Je wilt wegwijzers voor de waarheid. Niemand kan dat doen en je bewijs … is dat niemand het heeft gedaan.”

Sarah: “Waarom?”

Dr. Neruda: “Omdat we soeverein zijn en we moeten onszelf op deze manier ervaren, en niet anderen laten beslissen wat het is dat we wel of niet moeten geloven, of wat waarheid of leugen is. Ik zou willen dat we niet in een Hologram van Misleiding leefden, maar dat is onze menselijke realiteit, en jammeren erover zal het niet één jota veranderen. En het bestuderen van de veronderstelde meesters van de waarheid zal het ook niet veranderen.

“Sommige boeken met esoterische informatie zijn geschreven als non-fictie en lijken schijnbaar geloofwaardig en inzichtelijk, maar als je goed naar de woorden kijkt, zie je hoe ze je van elkaar scheiden. Hoe zij een hiërarchie definiëren. Hoe zij een ziel definiëren die altijd leert, een mens die altijd zondigt en zwak is.”

Ik kan je een bibliotheek met boeken laten zien die uitleg geven over esoterische informatie. Sommige van deze boeken zijn geschreven als non-fictie en lijken schijnbaar geloofwaardig en inzichtelijk, maar als je goed naar de woorden kijkt, zie je hoe ze je van elkaar scheiden. Hoe zij een hiërarchie definiëren. Hoe zij een ziel definiëren die altijd leert, een mens die altijd zondigt en zwak is. Hoe ze een universum beschrijven dat oneindig gelaagd is. Hoe het licht degenen verlicht die bepaalde praktijken volgen. Het kan heel subtiel zijn. Ze kunnen het hebben over eenheid, maar er zijn oordelen aanwezig in de woorden, of verwijten als je de oefening niet goed uitvoert, of suggesties dat je deze gewoonte niet met iets anders moet mengen of verminderen, of doe mee en bevorder dit of dat pad daarvoor.

Een deel van het Soevereine Integrale proces is om je onderscheidingsvermogen te oefenen wat je in staat stelt om in jezelf te geloven, en niet in het universum of in een meester of leerschool, maar in jezelf, ontdaan van al je toevoegingen, overtuigingen, gedachtenpatronen, angsten, schuldgevoel, verhalen, vonnissen, verwijten, voorwendsels … alles uit het verleden wat je teistert. Als je dat allemaal kon laten vallen — alles wat je werd geleerd en verteld en geprogrammeerd bent om te geloven — wat zou er dan nog te horen zijn? Stilte. Diepe, heldere stilte. En dat ben jij.

Wanneer je dat ondervindt, zul je weten dat iedereen dat ook heeft. Anu doet dat, Lucifer doet dat, Jezus doet het, jouw buur doet dat, jouw echtgenoot doet dat. Iedereen. Dus welk bewijs heb je nodig om dat te vinden? Welk bewijs kan ik je tonen of zeggen dat ik je dat moet geven? Ik kan het niet. Ik kan een proces overbrengen waardoor, als je het zou volgen, je deze ervaring misschien wel in jezelf zou kunnen vinden, maar dat is alles. Dat proces is gratis, het heeft alleen tijd nodig. Dat proces is geen eigendom van iemand. En dat proces maakt geen deel van iets uit behalve van jou.

Als je eenmaal aan de basis van dat proces staat, is het aan jou om het te volgen of af te wijzen. Iedereen moet dit besef van eenheid en gelijkheid in het leven op aarde bereiken. Dat is onze oproep tot actie als ras.

En naar mijn mening, is iedereen of iets dat je iets anders zegt, verloren.

Nog een ding, de verhaallijn kan precies zijn wat iemand activeert naar het Soevereine Integrale proces. En ik denk dat dat het punt was, dat de WingMakers met hun informatie maakten. Alles over hun werk signaleert het individu aan het soevereine integraalproces en de realisatie van The Grand Portal.”

Sarah: “Als Anu zoals ons is geleerd, god is, wie is dan Lucifer?”

“De waarheid is zelfexpressie van je oneindige zelf in de menselijke vorm op aarde.”

Dr. Neruda: “Juist om deze reden moet je soeverein zijn. Omdat in de wereld waar Anu god is, het gemakkelijk is aan te nemen dat Lucifer de echte drager van licht is. Maar onthoud wat ik keer op keer heb gezegd, iedereen is verdwaald in dit Hologram van Misleiding. En als iedereen verdwaald is, hoe kan iemand je dan naar de waarheid leiden? Dat kunnen ze niet. De waarheid is zelfexpressie van je oneindige zelf in de menselijke vorm op aarde. Dat is de dichtste definitie van waarheid die ik ken. Het is misschien niet hetzelfde voor jou of voor wie dit ook leest in de toekomst, maar dit is mijn definitie van waarheid.

Pleit Lucifer hiervoor? Ik ben me er niet van bewust dat hij dat wel doet. Als iemand mijn waarheidsdoel niet ondersteunt, waarom zou ik ze dan in een andere richting laten gaan, zelfs een centimeter?

Je vraagt wie Lucifer is. Er zijn duizend manieren om die vraag te beantwoorden; een aantal heb ik al. Om een andere definitie toe te voegen, hij is geen polariteit van Anu of zijn marionet. Op een basisniveau leeft hij in gelijkheid en eenheid op dezelfde manier als wij. Is hij ontwaakt? Ik weet het niet. Ik heb hem niet ontmoet. Ik heb niet met hem gesproken. Als ik dat doe, zal mijn eerste vraag aan hem zijn, ondersteunt hij de vrijheid van mensen, zoals ik zojuist heb gedefinieerd, en als hij ‘ja’ zegt, dan zal ik zijn woord accepteren totdat ik bewijs van het tegendeel zie. Als hij ‘nee’ zegt, zal ik mezelf verwijderen van zijn aanwezigheid. Als hij ‘misschien’ zegt, zou ik een gesprek met hem hebben en hem uitnodigen om deze beweging te ondersteunen.

Iedereen wordt wakker. Ik realiseer me dat het lijkt alsof de activatie in super slow motion is, maar in zeventig tot tachtig jaar kan er een enorme verschuiving optreden in de realisatie door de mensheid, van wat er werkelijk in deze wereld gebeurt. Er is geen manier om dit te verbergen. Het bevindt zich al in de laag van het onderbewustzijn en het zal blijven uitstromen totdat we de muur slopen.”

“Iedereen wordt wakker. Ik realiseer me dat het lijkt alsof de activatie in super slow motion is, maar in zeventig tot tachtig jaar kan er een enorme verschuiving optreden in de realisatie door de mensheid, van wat er werkelijk in deze wereld gebeurt. Er is geen manier om dit te verbergen. Het bevindt zich al in de laag van het onderbewustzijn en het zal blijven uitstromen totdat we de muur slopen.”

Sarah: “Dit is meer een opmerking of commentaar dan een vraag, maar het Soevereine Integraalproces lijkt existentieel in plaats van transcendentaal. Het lijkt ook op een solo-reis in plaats van een georganiseerde groep die elkaar ondersteunen. Is mijn opvatting juist?”

Dr. Neruda: “Deels, ja. Ik denk dat het Soevereine aspect is, wat je oppakt. Het is een intern proces voor het individu om zich binnen zichzelf te ontwikkelen, maar het Integrale aspect is een collectief, en dat bedoel ik niet als een organisatiestructuur. Dit proces moet buiten het bereik van een organisatie of individu vallen. Het is niet mogelijk om dit te bezitten of te beheersen binnen een organisatiestructuur. Ik denk dat mensen internet en e-mail kunnen gebruiken om elkaar te ondersteunen. Sommigen zullen dit soort ondersteuning willen; anderen kunnen er de voorkeur aan geven om alleen te blijven.

Ten opzichte van het existentieel zijn, ja, dat is het. Dit gaat niet over het opgaan naar de hoge plaatsen in de hemel en het rondhangen in de volmaakte gebieden van de ruimte, terwijl je medemensen verloren zijn, tot slaaf gemaakt en opgesloten in steeds krappere ruimtes. Dit gaat over het delen van de hartdeugden en de waarheid van het bestaan in je gedrag, hier, op aarde. Het gaat erover om de aarde tot een plaats te maken waar mensen hun levensessentie kunnen uiten zonder de tussenkomst van Anu’s hardware en Marduk’s software, en de externe programmering die de bron van angst en afscheiding met al zijn gevolg attributen zoals narcisme en haat creëert, af te breken.”

Sarah: “Als ik besluit om deze informatie vrij te geven, moet ik het dan ook beoefenen?”

Dr. Neruda: “Nee.”

Sarah: “Mag ik wat tijd nemen om hierover na te denken?”

Dr. Neruda: “Hoe lang heb je nodig?”

Sarah: “Misschien een week …”

Dr. Neruda: “Natuurlijk, je kunt ook meer nemen als je dat nodig hebt.”

Sarah: “Heb je je erbij neergelegd dat je betrapt zult worden?”

Dr. Neruda: “Ik ben een realist. Ik denk niet dat de ACIO [12] iets onbezonnen zal doen. Ze zullen gewoon hun best doen om me in quarantaine te plaatsen.”

[12] ACIO is een acroniem voor Advanced Contact Intelligence Organization.

Sarah: “Wat betekent dat?”

Dr. Neruda: “Ik beland in een gevangeniscel, buiten het netwerk.”

Sarah: “En hoe zit het met Anu?”

Dr. Neruda: “Anu is gewoon de naam van de koninklijke leider van het Anunnaki ras. Zijn naam is symbolisch voor meer dan één wezen, dat de top is van de elite. Je zou Anu ook kunnen zien als het geprogrammeerde bestaan van het menselijk ras; hij bestaat tot op zekere hoogte in iedereen. Anu’s presentatie van zichzelf is dat hij alwetend en alomtegenwoordig is, en dit klopt op een bepaalde manier, dus ik moet omgaan met die realiteit. Iedereen die wakker wordt en dit proces beoefent, zal deze weerstand op de een of andere manier voelen.”

Sarah: “Maar als mensen horen dat ze te maken hebben met Anu, zullen ze hier dan niet voor wegrennen? Wie gaat proberen dat te bestrijden … die machine?”

Dr. Neruda: “Vanuit het perspectief van de WingMakers, duizenden, en dan honderdduizenden, en dan miljoenen. De muur kan in een oogwenk instorten wanneer een kritische massa wordt bereikt.”

“De muur kan in een oogwenk instorten wanneer een kritische massa wordt bereikt.”

Sarah: “Maar zal dat niet gepaard gaan met hysterie en paniek? Ooit dacht ik dat The Grand Portal een technologische ontdekking van de ziel was, en het zou op het internet voor iedereen te zien en te ervaren zijn in het comfort van hun huis. Maar zo is het dus toch niet?”

Dr. Neruda: “Nee. Dit is meer een ineenstorting van de werkelijkheid op massale schaal, waar oneindige wezens plotseling wakker worden in een menselijk lichaam en zich afvragen wat er zojuist is gebeurd.”

Sarah: “En wat als dat niet gebeurt? Wat als ze winnen en transhumanisme 3.0 is de nieuwe mens, worden we dan opgesloten in een wereld van separatisme? Wat dan?”

Dr. Neruda: “Ik weet niet hoe ik die vraag moet beantwoorden, behalve dat de informatie die door de WingMakers wordt verstrekt een nieuw beginpunt is, wat noodzakelijkerwijs een nieuw pad betekent. Misschien zal het meer tijd kosten, maar het zal gebeuren. Het moet. We zijn oneindige wezens, en dit feit kan niet voor onbepaalde tijd worden vastgehouden.”

Sarah: “Ik begrijp het, maar het hele concept van oneindige wezens, dat bestaat al heel lang. De ziel is al een lange tijd een concept. Wat is hier het verschil?”

Dr. Neruda: “Ja, het bestaat al een lange tijd, maar het is op drie paden gebaseerd: één, reïncarnatie en karma; twee, wees braaf en gehoorzaam en sluit je aan bij de rijen van de hemel; en drie, stijg op naar een hoger bestaansniveau en wordt uiteindelijk een leraar binnen de Hiërarchie. Het vierde pad, hoewel niet over de ziel, is dat we gewoon menselijk vlees en bloed zijn en dat we geen ziel hebben.

De ziel van een persoon wordt geïnterpreteerd vanuit een van deze paden, ervan uitgaande dat je gelooft dat je een ziel hebt. Elk van deze paden, zoals ik al zei, bevindt zich in het Hologram van Misleiding. Ze leiden niet naar buiten door de muur en ze maken de muur zeker niet minder stabiel.

Zelfrealisatie als een oneindig wezen in een menselijk lichaam op aarde, losgekoppeld van de beheersende Mens 2.0-interface, is de vijfde manier. We hebben in een spelshow geleefd met vier deuren waar een omroeper de instructie herhaalt: ‘kies een van de vier deuren’, terwijl hij volledig negeert dat er een vijfde deur is.

Met dit nieuwe beginpunt wordt de vijfde deuroptie ingevoegd. Dat is hoe het anders is.”

We hebben in een spelshow geleefd met vier deuren waar een omroeper de instructie herhaalt: ‘kies een van de vier deuren’, terwijl hij volledig negeert dat er een vijfde deur is. (…) Zelfrealisatie als een oneindig wezen in een menselijk lichaam op aarde, losgekoppeld van de beheersende Mens 2.0-interface, is de vijfde optie.

Sarah: “Ik wou dat ik door zou kunnen gaan met de ene vraag na de andere vraag, maar ik denk dat dit waarschijnlijk een goede plek is om te stoppen.”

Dr. Neruda: “Daar ben het mee eens, Sarah.”

Sarah: “Oké, goed, dan sluiten we dit af, maar voordat we dat doen, zal ik je het laatste woord geven.”

Dr. Neruda: “Nou, ten eerste, bedankt voor je onbevangenheid de afgelopen twee weken. Je vragen waren goede aanleidingen en voor al je bescheidenheid, je hebt deze informatie met grote vanzelfsprekendheid begrepen, wat mij de kans gaf om open te zijn. Je hebt degenen dit zullen lezen, goed gediend, dus namens hen, dank ik je. Ik heb het gevoel dat ik alles heb gegeven waar naar gevraagd werd. Ik besef dat ik aan het begin van dit interview aan het klungelen was. Ik wist niet zeker hoe ik dit naar buiten moest brengen. Ik weet ook dat sommigen meer informatie willen, maar het noodzakelijke materiaal is hier, in dit interview.

Ik ben er zeker van dat er meer details en nuances zijn die ik had kunnen geven, maar toch, het maakt niet uit hoeveel details ik zou onthullen, het zou voor sommige mensen nooit genoeg zijn. Dit gaat allemaal over actie en gedrag, en niet over het lezen of opnemen van informatie van een ander. De glimp die ik heb gegeven is een goed begin, en dat is alles wat echt nodig is voor een beginpunt. Ik realiseer me dat dit misschien een fantastische reis lijkt te zijn van fictieve personages en onwaarschijnlijke gebeurtenissen, die niet te serieus genomen dient te worden, maar naar mijn mening is deze onthulling van de WingMakers hun belangrijkste.”       

Sarah: “Bedankt, Dr. Neruda.”

Einde van de sessie

> Lees binnenkort verder in deel 1 van het WingMakers-interview met Project Camelot.

Bron: Ella Ster* | bron: wingmakers.com | vertaling: Koen van Klei

Terug naar pagina Wingmakers