“Je wordt niet langer meer tegengehouden door de programmering, tenzij je gelooft dat je dat wordt”

“Je wordt niet langer meer tegengehouden door de programmering, tenzij je gelooft dat je dat wordt”


Sananda, KaRa en One Who Serves gechanneld door James McConnell   

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 19 januari 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda 

Ik ben Sananda.  Zoals altijd waardeer ik deze tijd dat ik bij jullie kan zijn en kan delen en helpen met een verder begrip.    

Niet op jullie driedimensionale niveau omdat zovelen van jullie daar voorbij zijn gegaan. Ook al weet je het niet of geloof je het niet helemaal dat je er voorbij bent. Je bent er voorbij. Velen van jullie bevinden zich steeds vaker in de vierde dimensie en soms zelfs in de vijfde dimensie. Maar zelden, als je er echt over nadenkt, zelden wentel je je in die driedimensionale illusie. Ja, er zijn momenten. Maar die momenten gaan nu vrij snel voorbij zoals je hebt gemerkt.             

Je  wordt niet meer tegengehouden door de programmering, tenzij je gelooft dat je dat wordt. Dat is de kern van de situatie mijn vrienden. Het is het geloofsproces. Geloven is echt zien. Maar dat zijn slechts woorden. Tenzij je het volledig gelooft. Want zovelen blijven in die programmering hangen, dat je het eerst moet zien om het te geloven. Maar zelfs dat vervaagt nu voor velen van jullie.      

Ja, er zijn er nog veel die slapen. Niet jullie waar ik nu tegen spreek. Maar er zijn er nog vele over de hele planeet die nog niet zijn ontwaakt. Zij zijn niet degenen die voorgaan voor de anderen, de voorlopers, de wegwijzers, jullie zijn dat. En de programmering die jullie allemaal geloven dat je nog steeds hebt, heb je niet echt. Net zoals Lady Nada al eerder tegen velen van jullie zei, er is geen sluier, er is geen programmering. In het moment, in het moment zelf kan alle programmering of wat je gelooft dat programmering is, kan in een oogwenk verdwenen zijn. Het kan allemaal in een moment verdwenen zijn.                    

En op dat ene moment kan er ascensie zijn, jouw ascensie. Maar dan vraag je je af, waarom ben ik niet geascendeert? Je bent nog niet geascendeerd omdat je nog niet gelooft dat het mogelijk is. Dat is alles wat er nodig is, geloof.             

Maar de programmering, de sluier waarvan je denkt dat die nog steeds strak over je ogen wordt getrokken, ook al is dat niet het geval. Die sluier, die programmering, kan worden overwonnen op het moment dat je het probeert te overwinnen. Het heeft geen lang ingewikkeld proces nodig.     

Ja, je kunt teruggaan en naar de bron van de programmering kijken. Je kunt teruggaan naar vorige levens en kijken of het daar vandaan kwam, waar de patronen begonnen. Het kan nuttig zijn om dit te doen. Maar alleen omdat je driedimensionale geest dit vereist. Als je driedimensionale geest dit niet nodig had, of liever, als je niet in je driedimensionale geest maar in de hogere trillingsfrequenties was  zou het niet nodig zijn. Je zou het niet nodig hebben.           

Dus het idee dat je een proces moet doorlopen gedurende een bepaalde periode is dus helemaal niet waar. Tenzij je denkt dat het zo is. Maar als je volledig gelooft dat je op dit moment een verschil kunt maken, dan kun je dat.     

Toen ik als Yeshua het water in wijn veranderde vroeg ik me niet af of ik het kon. Ik dacht er op voorhand niet over na. Ik analyseerde het niet. Ik keek niet in de kan om te zien of het al wijn was. Ik nam een kan met water en begon te schenken. En terwijl ik het uitschonk veranderde het in wijn. Dit is het geloof wat nodig is.             

Toen ik over het water liep vroeg ik me niet af of ik het kon. Ik wist op dat moment dat alles wat nodig was er voor mij was.   

Dus elk moment waar je in bent, heb je alles wat je nodig hebt om plaats te vinden en te doen wat je op dat moment ook wilt doen. Je moet dat gaan begrijpen. Je kunt alle hulpmiddelen gebruiken die tot je beschikking staan, er zijn er veel die aan je gegeven zijn.       

Maar dat ene hulpmiddel die alle behoeften voor de andere hulpmiddelen zal overtreffen, is simpelweg een geloof en een weten dat je in dat ene moment nodig hebt, op dat ene moment ben jij de ENE, jij bent de Bron Schepper. En alles wordt op dat moment minder belangrijk.    

Ik ben Sananda en verlaat jullie nu in vrede en liefde en smeek ieder van jullie om door te gaan en te weten dat je altijd de ENE bent.  

Ik geef het kanaal nu vrij aan een ander die kort iets met jullie wilt delen. KaRa

Ik ben KaRa. Het is geweldig om bij jullie te zijn en te kunnen delen. Om je te helpen begrijpen vanuit het gezichtspunt dat wij hebben als we naar jullie Aarde kijken, als we op jullie neerkijken. Niet ‘neerkijken’ zoals jullie als lager zien dan ons, maar vanuit ons gezichtspunt. Wij kunnen zoveel dingen zien die jullie niet kunnen zien met je fysieke ogen. Maar als je je derde oog opent, als je het volledig opent, dan zie je het zoals wij het zien. En we zien dat enorme impulsen zich verzamelen. Alles gaat precies zoals het moet. Ook al heb je soms het gevoel dat je stilstaat of dat de wereld stil staat en er niets verandert.                 

Alles is aan het veranderen. Alles is nu in beweging. Je hoort vaak dat alles wordt georkestreerd, dat is inderdaad zo. Alles wordt georkestreerd.        

Wij, degenen op onze schepen bereiden ons voor. We bereiden ons voor op openbaarmaking. Het komt eraan. De vele projecten waaraan we hebben gewerkt en waar jullie op de oppervlakte aan hebben gewerkt en zelfs degene onder de oppervlakte aan hebben gewerkt. Dit komt allemaal tot bloei, bijna alles tegelijk. Dus je zult zoveel meer gaan zien dat op de achtergrond is gehouden, dat voor jullie verborgen is gehouden.             

Ik spreek nu over de onthulling dat jullie niet alleen zijn in het universum. De volledige openbaarmaking. Geen gedeeltelijke openbaarmaking. Het is door velen verzocht om een ​​gedeeltelijke openbaarmaking te doen, maar dat gaat niet gebeuren. Omdat het collectieve bewustzijn van jullie allemaal is opgestaan ​​en zei,  “Niet meer! Geen heimelijkheid meer, geen geheimen meer, alles moet naar buiten komen, alles moet onthuld worden. De waarheid moet naar buiten komen”. En daardoor  veranderden jullie de loop van de geschiedenis, of de loop van de tijdlijnen waar je op gereisd hebt en creëerde jullie je eigen tijdlijnen. Tot nu toe begrijp je het idee van tijdlijnen nog niet helemaal, maar dat komt nog wel.                     

Omdat jullie nu op de tijdlijn van je eigen creatie zitten, niet op de tijdlijn van degenen die probeerden de tijd in hun voordeel te draaien. Dat hebben ze heel lang, duizenden jaren lang kunnen doen. Maar nu niet meer. Want de Bron van de hele Schepping in dit universum heeft gezegd, “Niet meer!” En van daaruit volgde alles, alsof dat de enige grote domino was die moest vallen en elke domino viel vanaf dat moment om.           

En je zult snel die ene grote domino zien vallen waar je op gewacht hebt. Hij is nog niet gevallen maar het staat op het punt om te vallen en het zal de kern van de vele wezens hier op deze planeet doen schudden, allemaal tegelijk. Het zal zowel de Aarde als het verstand verbrijzelen.     

Maar ik spreek wel over bepaalde gebeurtenissen die zich gaan voordoen. Want wij kunnen nu de voorlopers ervan al zien. En ja, het heeft voor een groot deel met jullie politieke situatie te maken. Want alles zal worden onthuld. En zodra dit gebeurt zullen wij, degenen die tussen “de gordijnen” hebben gewacht om ons aan jullie te laten zien zullen meer in staat zijn dit te doen, precies zoals we er al mee begonnen zijn. Maar het zal steeds diepgaander worden omdat zovelen, zowel die ontwaakt zijn als die nog slapen, zullen ontwaken door deze gebeurtenissen die gaan plaatsvinden.

Ik ben KaRa en ik waardeer de tijd dat ik bij jullie kan zijn om je verder te kunnen helpen in jullie begrip. 

Maar nogmaals, weet dat het niet uitmaakt hoeveel je begrijpt, maar alleen dat je het weet op dat moment. En als je in het moment bent is begrip niet langer nodig.     

Vrede en liefde zij met jullie allen.One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. Shoshanna staat klaar, zit klaar, wat het ook mag zijn. We zijn klaar om verder te gaan met jullie vragen en hopelijk hebben we een aantal antwoorden voor je.               

We hebben vaak antwoorden maar niet altijd zoals je misschien verwacht of wilt. Maar we doen wat we kunnen om je van dienst te zijn. Zijn er nog vragen? Jullie kunnen nu je telefoons unmuten. We waarderen het dat jullie heel, heel ijverig zijn in het onder controle houden van je telefoons en de Zoom situatie. Dat waarderen we zeer.           

Vraag: Ik heb een vraag One Who Serves en Shoshanna.    

OWS: Ja?    

Vraag: Hopelijk kunnen jullie mij hier enig inzicht in geven. Drie maanden geleden had ik het gevoel dat er iets in mijn rechteroog zat. Het was een schurend gevoel, alsof er iets in zat. Ik ging naar de oogarts maar ze kon niets in mijn ogen vinden. Ze zei dat ik er oogdruppels op moest doen, wat ik deed. Het werd een beetje beter maar het voelde de hele tijd branderig en waterig aan. Een andere arts gaf me steroïde druppels omdat er soms pus in zat als ik ‘s morgens wakker werd. Het zit me gewoon dwars. Het is niet pijnlijk maar ongemakkelijk. Ik vraag me af of dit iets spiritueels is. Is er iets waar ik niet naar wil kijken. Of zit er nog iets in het oog wat niet gemakkelijk door een arts wordt herkend. Kun je me wat meer inzicht geven in het rechteroog van me wat ik zou kunnen doen om het te verhelpen, alsjeblieft?

OWS: Dat kunnen we, maar we zullen dit eerst aan Shoshanna overdragen als ze er klaar voor is.    

Shoshanna  (gechanneld door JoAnna McConnell)  
We kunnen hierover iets meedelen. Mogen we ons perspectief hierop delen beste zuster?   

Vraag: Ja, lieve zus.   

Shoshanna: Er zijn altijd componenten aan het fysieke die het fysieke te boven gaan. Het fysieke is waar het niet-fysieke manifesteert, zie je. Door dit te weten moet je begrijpen dat dat wat in het oog gebeurt een “niet fysiek” component heeft. Begrijp je dit?          

Vraag: Ja, daarom zei ik, is er iets waar ik niet naar wil kijken. Ja.     

Shoshanna: We weten niet wat het is, maar dat is over het algemeen de reden waarom er iets in de ogen zit. Welnu, we kunnen je vertellen dat we er begrip voor hebben, maar we kunnen dit niet met je delen omdat het belangrijk is dat je dit zelf ontdekt. Zoals je weet zijn er dingen in je leven waar je niet mee wilt omgaan. Klopt dit niet?           

Vraag: Ja, dat is zo (lacht).   

Shoshanna: En we zien dat wanneer je jezelf begint te bekrachtigen om met deze dingen om te gaan en er voorbij te gaan, de fysieke manifestatie van het oogprobleem zal worden verlicht.    

Ondertussen moet je voor je fysieke lichaam zorgen. We zien dat er een lichte infectie in dit oog zit. Dus we stellen voor dat je blijft doen wat deze artsen je vertellen door het gebied te reinigen, maar ook door het lichaam iets anders te voeden dan met alleen de standaard dingen zoals colloïdaal zilver en oregano olie om deze kleine infectie te behandelen die buiten het zicht van de artsen zijn. Ze zien het niet maar het is er wel, het is in jou aanwezig. Je moet het lichaam iets geven om mee te vechten om het immuunsysteem te stimuleren zodat het naar dit gebied kan gaan.

We stellen je voor dat je hierop mediteert. Als je dingen zoals colloïdaal zilver en oregano olie consumeert, mediteer je op de consumptie van die dingen dat die  rechtstreeks naar dit gebied gaan om het te genezen. Je moet dus voor de emotionele, fysieke en spirituele componenten zorgen van deze dingen en je zult een verlichting zien gebeuren.    

We zien ook dat het nodig is dat je huilt. We willen je aanraden om naar een ​​ongelooflijk trieste film te kijken of naar enkele trieste liedjes te luisteren zodat je de emotie kunt loslaten die hierachter schuilgaat. Je moet het bravoure stoppen wat je de wereld laat zien en je gedurende een paar momenten overgeven aan die emotie. Is dit zinvol?      

Vraag: Absoluut. Ja. Ik heb lang niet gehuild. Ik voel niet dat ik moet huilen, maar ik denk dat ik het wel moet doen. Ja.           

Shoshanna: Dit is gebruikelijk voor mensen. Het komt zo vaak voor bij de mensen. Omdat ons als kleine kinderen is verteld en geprogrammeerd om niet te huilen! “Er valt nergens om te huilen.” Dit is wat ons werd verteld, dus we zijn in de ban van dat programma. Dus zoek alsjeblieft een manier om iets triest te vinden dat je gedwongen wordt om deze emotie los te laten. Begrijp je dit?             

Vraag: Ja. Absoluut. Zeer goede, diepgaande informatie. Dank je. Ja.           

Shoshanna: Namaste, mijn zus. We houden van je met heel ons hart en heel onze ziel. Namaste.         

Vraag: Namaste.   

OWS: We voegen hier één ding aan toe. Het was geweldig wat Shoshanna heeft doorgegeven. We voegen er één ding aan toe wat in het geheugen van James opkomt, een bepaald nummer. We weten dat je dit liedje kent, “I can see clearly now, the rain is gone.  I can see all obstacles in my way.”  Dat lied. Speel het. Speel het vaak. Zing het. En jou woorden in dat lied zullen enorm helpen om de situatie te verlichten, want zoals beste Shoshanna heeft gezegd, het is beide, het is zowel fysiek als niet fysiek. Er is een component wat uit het niet-fysieke komt, dit zal hier ook bij helpen evenals wat Shoshanna heeft doorgegeven.                            

Vraag: Bedankt. Veel zegeningen, veel zegeningen. Dank jullie beide.       

OWS: Ja.   

Vraag: Ik heb een vraag voor One Who Serves.

OWS: Ja?   

Vraag: Hallo. Op vrijdag tijdens mijn sessie heb je gezegd dat je wilde weten wat er is gebeurd en dat je dit wilde volgen. Een paar vragen. Vooralsnog lijkt het roken niet te zijn veranderd. Ik weet dat je tijdens de bijeenkomst van vorige week iets zei over het feit dat het te maken had met het Vijfde Chakra, heel diep in het Vijfde Chakra. Ik vraag me alleen af ​​of er iets anders met het Wilscentrum is dat niet is aangepakt? Het voelt alsof sommige emoties een beetje geactiveerd zijn, maar het voelt niet alsof ik ze al heb losgelaten. Ik ben er gewoon niet zeker van of er iets anders in het Vijfde Chakra is of met andere levens of een trauma in dit leven, of dat er iets anders is omtrent het roken omdat de verslaving hetzelfde aanvoelt.              

OWS: Er is zeker nog iets waar je nog niet naar hebt gekeken. Maar het werd ook niet noodzakelijk voor je geacht om dit te doen, omdat het trauma dat hieruit voortkwam en je zelfvernietigende gedrag dat je niet alleen in dit leven, maar vele in levens eerder hebt gebruikt, kwam uit de bron waarnaar je keek. Het is een proces dat je moet doorlopen. Maar als je een sigaret oppakt en ernaar kijkt en je wilt hem nog steeds roken dan heb je niet het volledige gevoel van het trauma opgeruimd dat hiermee gepaard gaat. Dat bevindt zich grotendeels in je Vijfde Chakra, je Wilscentrum. Omdat je je wil niet kunt laten gelden zoals wij het zien. Dit blokkeert je op dit punt. Het kan eenvoudig worden verlicht zoals we tijdens die sessie hebben gezegd, door de dingen te doen die werden doorgegeven. Maar als dit niet voor je werkt dan is je wilskracht nog niet sterk genoeg zoals wij het zien. Dus het is aan jou.                       

Shoshanna, we weten dat je hier iets aan toe wilt voegen?

Shoshanna: We kunnen iets delen als diegene met ons wenst te delen.    

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: We zien een vergelijkbare persoonlijkheid in je zoals de laatste persoon die sprak. Je bent dapper. Je bent moedig. Je bent druk. Je bent een erg druk persoon en je bent altijd bezig met drukke dingen. We zien ook dat je niet huilt. Je laat de emoties die gevangen zitten niet los. Klopt dit?                 

Vraag: Um, ja.   

Shoshanna: Dus we willen je vertellen om twee dingen te doen als je dit wilt overwinnen. Omdat het nu aan jou is, zie je. Het is aan jou om dit te overwinnen. Je moet twee dingen doen, je moet de emoties loslaten. En nogmaals, we gaan iets heel onnozels zeggen, maar je moet naar trieste films en trieste liedjes zoeken en jezelf laten huilen totdat je verlichting voelt. Dat is één.                

Het tweede dat we je willen doorgeven is een hulpmiddel. We gaan je een vraag stellen. Hoeveel sigaretten verbruik je per dag?     

Vraag: Um, het varieert eigenlijk nogal, afhankelijk van hoe sterk mijn wil is denk ik of waar ik mee bezig ben. Omdat ik op sommige dagen minder rook en soms gebruik ik  misschien maar een half pakje, tien per dag of meer. Het fluctueert nogal.       

Shoshanna: Oké, dus een half pakje zou tien sigaretten zijn, correct?   

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Oké. Dus we gaan je vertellen als dat in het algemeen is wat je consumeert, is om dat in tweeën te delen. Dus nu moet je jezelf vijf sigaretten toestaan. En je moet je wil oefenen.          

Dus als je totaal twaalf uur wakker bent heb je vijf sigaretten te consumeren in die twaalf uur en dan ga je slapen, of hoe lang de tijd ook is dat je wakker bent. Dan verdeel je de sigaretten over die tijd. Als je nu om de tweeënhalf uur één sigaret rookt, moet je je wil oefenen om te wachten. Je moet beginnen je wilskracht te oefenen om te wachten. Maar je kunt een sigaret nemen aan het einde van de periode dat je hebt gewacht.         

Dit is moeilijk en het zal ervoor zorgen dat je veel emoties hebt. Je kunt gefrustreerd raken, je kunt in paniek raken, etc. Dit is je ego, je Derde Chakra die je wil wilt doven zoals het ego de meesten van ons willen beheersen. Dus we willen je vertellen om dat hulpmiddel in het begin te gebruiken en terwijl je je wil oefent zal het gemakkelijker worden. Je moet dit proberen en niet opgeven. Namaste.           

OWS: Zeer goed. Ja. Oefen je wil. Dat is een heel belangrijk punt. Een goede suggestie als hulpmiddel.            

Vraag: Ik kan niet zeggen hoe vaak ik heb gedaan wat zojuist werd aanbevolen. Te veel om te tellen met het verminderen door mijn wilskracht te gebruiken. Maar ik denk dat ik terugga naar het idee dat er nog steeds iets is dat het Vijfde Chakra blokkeert en het Wilscentrum. Is er nog iets anders wat ik kan doen om dat duidelijk te maken, zodat ik daadwerkelijk de wil heb om te oefenen. Makkelijker gezegd dan gedaan alsof het voelt alsof er iets is wat me daar blokkeert.            

Shoshanna: We willen je vertellen lieve zuster, dat als je probeert je ogen eruit te huilen, treurige liedjes zoekt, treurige films zoekt en doorgaat met loslaten en loslaten en loslaten, dat er iets op je pad komt dat je zal vertellen wat het is om vrij te geven, omdat je niet weet wat het is. Je wordt eraan herinnerd, maar je moet je wil oefenen ongeacht of je het al dan niet hebt geprobeerd.        

We zeggen eenvoudig beste zuster om door te gaan met het oefenen van je wil totdat deze sterker is dan je egocentrum. Namaste.   

OWS: Ja.   

Vraag: Oke. Dank je.     

OWS: Zeer goed. We gaan verder. Zijn er nog andere vragen?       

Vraag: Ik kan een verklaring afleggen.    

OWS: Is het ook een vraag?  

Vraag: Ten eerste een verklaring over deze laatste persoon die zojuist heeft gesproken. Ik wil alleen maar zeggen dat ik jaren geleden een homeopathisch middel voor mezelf heeft gemaakt om geen sigaretten meer te roken. Ik heb nog een beetje. Je doet om de tien minuten een druppel onder je tong een uur achter elkaar, dat is alles. Ongeveer een paar weken of een maand later stopt het vanzelf. Ik heb sindsdien geen sigaret meer gerookt en het werkt nog steeds.              

OWS: Als diegene dit wilt ontvangen kun je haar een e-mail sturen als je dat zou willen.    

Vraag: Oké, zeker.  

Shoshanna: We willen je vertellen lieve broeder, mogen we iets delen?   

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: We willen je vertellen beste broeder, dat achter elke remedie de wil is om het te doen. Je kunt dit delen omdat je diep liefhebbend bent en van dienst wilt zijn voor iedereen die op je pad komt. Het belangrijkste is dat wanneer je iets deelt, dat degene die je remedie ontvangt het met heel haar hart en al haar wil wilt gebruiken. Namaste.          

Vraag: Geweldig. Dank je. Ik wilde alleen een vraag voor mezelf stellen. Iemand die bij mij woont merkte mijn regime op dat ik elke ochtend een eiwitdrank maak met vers sinaasappelsap, aardbeien, bijenpollen en honing. Ik drink dit eiwitdrankje al jaren. Ze zei dat deze arts zei dat ik volgens haar teveel suiker, fructose of honing of wat dan ook gebruik en dat de oorzaak is van zoveel ziekten zoals diabetes en al die andere dingen. Ik lijk er geen problemen mee te hebben, maar ik dacht ik zal het aan jullie voorleggen. Ik neem ‘s ochtends een eiwitdrank waar ik de hele dag mee doe, en ’s avonds neem ik een maaltijd, een gewone maaltijd. Ik vraag me alleen af, heb ik te veel suiker en te veel zoetheid in mijn dieet?                   

Shoshanna: We kunnen hierover iets delen. 

Vraag: Zeker. Dank je.      

Shoshanna: One Who Serves, kunnen we iets delen?

OWS: Ja, graag.   

Shoshanna: Beste broer, we zullen ons perspectief hierop delen. Als je je goed voelt dan is wat je doet passend. Als je gezond bent, is wat je doet passend. Iedereen heeft een mening. Je moet niet luisteren naar degenen die je willen vertellen dat je ongelijk hebt, omdat jij het bent die over je zelf bepaalt. We willen je vertellen dat er veel bloedgroepen zijn. Er zijn veel metabolisme types. Er zijn er die fruit nodig hebben om te overleven, dat is een vereiste voor hun lichaam. Als je nadelige gevolgen ondervond willen we je vertellen dat je iets verkeerd doet, maar je ervaart deze dingen niet. Dus je moet dus niet op anderen letten die je vertellen wat je moet doen als jij doet wat je hogere aspect je doorgeeft. Begrijp je dit?                            

Vraag: Oh, ja, ja. Dank je. Ik wil graag nog één ding zeggen, ik vertel mensen altijd dat alles waarvan je denkt dat het waar is over iets een parameter wordt van je ervaring. Je kunt dus net zo krachtig of machteloos zijn als je wilt. Daar ga ik altijd in mee. Bedankt daarvoor lieve zuster.               

Shoshanna: Beste broer, kunnen we een ander perspectief delen?    

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: Dat is waar vanuit een filosofisch standpunt. Toch is elk lichaam een biologische individuele entiteit en moet doen wat nodig is voor dat fysieke lichaam en we zien dat dat is wat je doet, zie je. Namaste.        

Vraag: Ja, daar ben ik het mee eens. Dank je.     

OWS: James heeft een heel eenvoudig gezegde dat hij vrij vaak gebruikt, “doe wat er ook werkt.”      

Vraag: Vergeef, vergeet en ga verder ook. (lacht).      

OWS: Dat is ons gezegde dat we gebruiken wat we je hebben doorgegeven!     

Vraag: (lacht) Nou, het werkt en ik vind het geweldig. Dank je. Ik hou van eenvoud.          

OWS: Ja.   

Shoshanna: Er zit de diepste waarheid in de eenvoudigste woorden.   

OWS: Zeer veel. Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?      

Vraag: Oké, ik spring erin.    

OWS: Ja?   

Vraag: Misschien kun je ons hier wat meer inzicht in geven. Ik heb maagproblemen gehad. Ik vraag me af of dit ook gedeeltelijk mijn lichaam is dat aan het veranderen is naar een lichtlichaam en het zich afkeert van brandstof uit voedsel, zou dat er deel van kunnen zijn. Ik probeer ook te begrijpen, jullie vertellen ons de hele tijd dat we alles kunnen eten als we eenmaal in de vijfde dimensie zijn, als we het zegenen. Jullie kunnen eten wat je maar wilt daarboven. Hoe doe je dat? Manifesteer je een lichaam? Ik probeer dit te begrijpen. Hoe werkt dat?                  

OWS: Allereerst, het manifesteren van het lichaam, ja dat kunnen we en doen we. Dat is het eerste deel.      

Het tweede deel gaat helemaal over vibratie. Als je in de hogere vibraties bent wordt je behoefte aan voedsel steeds minder. Begrijp nu, we gebruiken de term ‘behoefte aan voedsel’. Jullie hebben misschien nog steeds een verlangen ernaar omdat je zo gewend bent geraakt aan het innemen van verschillende voedingsmiddelen die je lekker vindt. Daar is niets mis mee. Maar begrijp, zoals Shoshanna eerder bij een  andere vraag heeft doorgegeven, je lichaam heeft bepaalde dingen nodig en wil andere dingen niet. Dus als je naar je lichaam luistert zul je het weten.               

Maar als je dit tijdelijke voelt, we gebruiken deze term doelbewust, als je tijdelijke maagproblemen hebt, is dat grotendeels, zoals we het zien, vanwege de energieën die binnenkomen. Je lichaam is niet helemaal gewend aan deze energieën, zoals velen zich nog niet hebben aangepast aan deze energieën. Maar je begint dat steeds meer te doen. En naarmate je steeds meer in vibraties omhoog gaat zal het lichaam andere soorten voedingsstoffen kunnen opnemen die het voorheen misschien niet wilde of niet verlangde, maar het zal bepaalde dingen vereisen die het eerder niet wilde en met deze symptomen die je hebt, duw je bepaalde dingen weg die het niet wil. Oke? Begrijp je dit?          

Vraag: Ja. Ik begrijp het. Het is voor mij ondoorgrondelijk omdat ik het gevoel heb dat ik zo’n gezonde eter ben, het was gewoon een projectiel dat mijn lichaam verliet. Het was een fruitshake, wat is er aan de hand ?!          

Shoshanna: We kunnen hierover iets delen.   

OWS: Alsjeblieft, Shoshanna.   

Shoshanna: We kunnen hierover iets delen lieve zuster. Wilt je dat wij ons perspectief delen?      

Vraag: Oh, ga je gang.   

Shoshanna: We hebben een iets ander perspectief. Wij geloven dat we het antwoord weten maar we willen je een vraag stellen. Wanneer je dit probleem ondervindt, waar ben je dan fysiek. Wat is dan jouw locatie?         

Vraag: Oke, de laatste keer dat het gebeurde was ik in een school. En ik had de dag ervoor net een zware dag gehad met de kinderen.      

Shoshanna: Nou, soms is het eenvoudigste antwoord het juiste antwoord. We zien dat je maag, je spijsvertering, niet kan verwerken wat er in je omgeving gebeurt.      

Vraag: Oh, wauw.   

Shoshanna: Je kunt niet verwerken wat je wordt verteld om met deze kinderen te doen. Is dit logisch voor je?     

Vraag: Oh ja, absoluut. Ik kan ook de pijn niet verwerken die de kinderen hebben, die overal lopen te kotsen en dat niemand het echt op een dieper niveau aanpakt.      

Shoshanna: We zien, beste zuster … mogen we doorgaan?   

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: We zien dat je een groot emotioneel lichaam hebt. Dat je erg gevoelig bent voor je omgeving. En we zien ook dat je er vaak niet op let. Dat je probeert jezelf door deze dingen heen te laten rollen terwijl je emotionele lichaam tegen je schreeuwt om te stoppen. Maar je gaat door. Dus we moeten je vertellen, je moet luisteren naar dat emotionele lichaam dat in conflict achterblijft en fysiek deze kwestie manifesteert die je hebt. Je moet dus een manier vinden om een ​​omgeving te ontwikkelen die bevorderlijk is voor wie je echt bent. Namaste.                     

Vraag: Bedankt. Dat waardeer ik.     

Shoshanna: Is dit logisch voor je?   

Vraag: Het is heel logisch. Ik denk dat het betekent om het schoolsysteem te verlaten, daar snel te vertrekken. Maar dan komt de vraag, hoe? Het is echter logisch.             

Shoshanna: Oké. Beste zuster, kunnen we nog een minuutje doorgaan?     

Vraag: (lacht) Absoluut.

Shoshanna: We willen ons perspectief op het hoe delen. Er is geen hoe. Er is geen manier, totdat je besluit om de actie te ondernemen. Je moet een beslissing nemen om het te doen en als je dan moedig een beslissing neemt om voorbij deze kwestie te gaan, zal het hoe zich onthullen. Het zal zichzelf niet onthullen totdat je de beslissing stevig hebt genomen. Namaste.                  

Vraag: Oke. Yep. Bedankt, dat waardeer ik.        

OWS: Zeer goed. En samen met de verklaring die Shoshanna gaf over slikken, niet kunnen slikken, is er een ander gezegde dat jullie volkstaal heeft, ‘je kunt het niet verdragen.’ Het lijkt sterk op elkaar.          

Vraag: Yep. Ik snap het. Dank je.       

OWS: Zeer goed. We moeten het kanaal nu vrijgeven, tenzij er nog een vrij snelle vraag is, anders moeten we het vrijgeven.     

Vraag: Mag ik iets zeggen? Ik wilde zeggen dat ik hetzelfde had als de andere gast met het oogprobleem. Dus wat ik ook doormaak, is door dat gebied, correct?       

OWS: We hebben je vraag niet goed begrepen.   

Shoshanna: Ze zegt dat ze hetzelfde probleem heeft met haar oog als de andere gast.    

OWS: We hebben dat gedeelte gehoord.   

Shoshanna: Ze wenst dat je het bevestigt.   

OWS: Om te bevestigen dat het hetzelfde is als de andere gast? Dat is het niet, omdat iedereen anders is. Jullie hebben allemaal verschillende symptomen. Jullie hebben allemaal verschillende dingen waar je in je leven mee te maken hebt, zowel fysiek als niet fysiek. De dingen die op fysiek niveau verschijnen hebben een niet-fysieke of bovennatuurlijk  bestaan, of bovennatuurlijke bron.            

Veel van de dingen die zich voordoen in je fysieke lichaam hebben een bovennatuurlijke bron. Dat is wat je moet weten. Er zijn veel energieblokkades en het oog kan één van deze specifieke soorten blokkades zijn. Nogmaals, mogelijk iets waar je niet naar wilt kijken. We gebruiken die term doelbewust, ‘bereid om naar te kijken’.        

Shoshanna: We kunnen iets delen.   

Vraag: Natuurlijk, ga je gang.   

Shoshanna: We willen je een vraag stellen omdat we een bericht hebben doorgekregen. We willen je vragen, heb je een zoon?     

Vraag: Ja.   

Shoshanna: We hebben het bericht doorgekregen dat jouw situatie over hem gaat, en je moet het antwoord zelf vinden, of misschien weet je dit al. Namaste.      

Vraag: Bedankt.   

OWS: Zeer goed. Dan moeten we het kanaal vrijgeven. Voordat we dat doen, Shoshanna, heb je iets waarmee je wilt afsluiten?       

Shoshanna: Er zijn zoveel dingen. Wat we jullie allemaal moeten vertellen, is dat jullie krachtige creëerders zijn. Als je op elk moment erkent dat jullie krachtige scheppers zijn en dat je niet onderworpen bent aan deze gekke wereld, dat je het beheer over jezelf hebt, zul je voorbij gaan aan wat het ook is dat je dwarszit. Namaste.          

OWS: We sluiten af met de hulp in het weten dat jullie doorgaan om je reis voort te zetten. Jullie hebt veel ongemakken gehad tijdens je reis, maar je komt nu aan het einde van dit deel van je reis. Je hebt nog steeds verschillende dingen waar je mee te maken hebt, nog steeds doorheen gaat.        

Maar des te meer dat je, zoals we al eerder zeiden, kunt vergeven, vergeten en verder gaan. Dit kan heel, heel belangrijk voor je zijn als je het doet. Het is net als elk ander advies of begeleiding dat je wordt aangegeven, het kan nuttig zijn als je het gebruikt. Als je dat niet doet, is het niet zo nuttig.         

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de Ene.     

Shoshanna: Shanti. Vrede zij met jullie.     


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen