“Zoek dat NUL-punt in je, dat neutrale punt”

“Zoek dat NUL-punt in je, dat neutrale punt” 


Sananda en One Who Serves gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 2 februari 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda 

Ik ben Sananda. Zoals altijd waardeer ik de tijden dat ik bij jullie kan zijn en op deze manier met je kan communiceren. Want er is nu zoveel aan het veranderen.     

Velen van jullie voelen de energieën, de golven van energie die binnenkomen. En ze komen steeds sterker binnen.   

En op deze dag, vandaag, is er een belangrijke toegangspoort geopend die het mogelijk maakt dat er veel meer van deze energieën doorheen komen en dat jullie allemaal, de Lichtwerkers en Lichtstrijders over de hele planeet in staat zijn om deze energieën tot je te nemen en aan hen blijf wennen terwijl ze op je centrale zenuwstelsel blijven inwerken. 

Velen van jullie voelen de symptomen hiervan omdat je centrale zenuwstelsel in sommige gevallen niet helemaal klaar is voor deze energieën. Sommigen van jullie zijn er wel klaar voor. Maar sommigen hebben er moeite mee. Het kan maagpijn zijn. Het kan lichamelijke pijn zijn. Het kunnen hartfluctuaties zijn. Het kan soms vrij ernstige hoofdpijn zijn. De energie wordt uitgebreid of samengetrokken in deze tijd. Je kunt het gevoel hebben dat je heel lang moet slapen. Je kunt je ook energiek voelen en op die momenten de wereld veroveren. Je kunt zelfs een meer gelukzalig gevoel over je heen voelen komen. Dit is allemaal acclimatisering aan deze energieën. 

Want deze dag, 02 02 2020, is al meer dan duizend jaar niet voorgevallen, de laatste keer was op 01 01 1010. En de volgende is op 03 03 3030. Dit is dus een gunstige tijd waar jullie zich in bevinden op dit moment. 

Jullie worden allemaal voorbereid en bereiden je voor op deze ascensie, op je eigen persoonlijke ascensie evenals op de collectieve ascensie van de mensheid. Omdat dit een collectieve onderneming is. Jullie hebben een gezegde: “er wordt niemand achter gelaten” Dat is het geval. Want niemand zal achterblijven die wilt doorgaan, die ervoor kiest om dit te doen.           

Ja, er zijn zeker dingen die je kunt doen, processen die je kunt doen, hulpmiddelen die je kunt gebruiken om je te helpen in dit ascensieproces. Maar ik zeg jullie nu als Sananda, niemand zal achterblijven die ervoor kiest om verder te gaan.   

Want het is voorbestemd voor jullie allemaal, de Lichtstrijders, de Lichtwerkers, de Wegwijzers en de Lichtdragers, jullie zijn allemaal voorbestemd dat jullie verder zullen gaan. Want dit zijn jullie momenten. Dit is jullie tijd. De tijden waar je je al vele duizenden jaren en vele, vele levens op heeft voorbereidt. Dit zijn de momenten die er zullen aankomen, die er nu aankomen. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en naar de show te kijken, het te zien als een show, misschien als een film die zich voor je afspeelt.             

Wanneer je een film bekijkt observeer je het. Je neemt er eigenlijk geen deel aan. Je bent niet een van de acteurs in die film. Maar in deze specifieke film ben jij een van de acteurs. Jullie zijn de acteurs, jullie zijn de regisseurs, jullie zijn de fans. Je bent zelfs de producent van deze film. Terwijl dit allemaal om je heen gebeurt moet je je er bewust van zijn maar er niet bij betrokken zijn.              

Terwijl sommigen van jullie en velen op de planeet bang beginnen te worden voor deze zogenaamde pandemie die zich verspreidt, is het weer de zoveelste poging of list door de duistere krachten, zowel  om de aandacht af te leiden van iets waarvan ze niet willen dat je er aandacht aan schenkt, of ze willen angst veroorzaken zodat ze zich met  deze angst kunnen voeden. En terwijl velen duistere krachten proberen weg te vluchten voor het licht gaan er veel naar de gebieden waar er nu veel angst is op deze momenten op jullie planeet. Dat is in het Aziatische gebied.     

Maar er is niets te vrezen behalve de angst zelf. Behalve het programma van angst. Want als je in het oog van de storm blijft terwijl de storm blijft woeden, en woeden zal ie nog blijven doen, maar niet lang meer. Want degenen die proberen de storm erger te maken ontdekken dat ze niet meer de macht hebben om dit te doen. En naarmate ze zich dit meer en meer realiseren zal de storm afnemen.         

En de storm die opgewekt is door de krachten van het Licht zal het overnemen. Jullie zijn die storm. Ieder van jullie. Jullie zijn de storm die het Licht verhogen, de liefde verhogen, het bewustzijn op de planeet verhogen. Dus blijf dit doen bij elke kans die je hebt. Je doet dit door in alle situaties neutraal te blijven.               

Zoek die neutrale houding, die neutrale staat in je. Omdat dat, boven alles mijn vrienden, je voorbereidt op je ascensie. Zoek het neutrale punt. Zoek het nulpunt in jezelf en blijf daar zo vaak als je kunt en je zult dan merken dat de 3-D-matrix, de illusie van de 3-D-matrix voor je ogen zal verdwijnen.       

Ik ben Sananda, ik verlaat jullie nu in vrede en liefde en eenheid zodat je elke dag en elk moment kunt doorgaan. Zoek dat neutrale punt in je.   One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. Shoshanna staat klaar. We zijn klaar om jullie vragen te beantwoorden.

Voordat we dat doen, willen we echter herhalen wat Sananda heeft doorgegeven en hoe belangrijk het is dat je dat neutrale punt in jezelf blijft zoeken. Het is zo belangrijk om in geen enkele situatie te reageren. Om die liefdes verbinding in jezelf te vinden en naar die liefdes verbinding te luisteren.        

Luister naar dat gefluister van liefde dat diep vanuit jezelf komt, vanuit de Bron in jezelf. En als je dat doet zul je altijd, altijd en op alle manieren op de weg van liefde worden geleid, op de weg van Licht. En je zult doorgaan met naar de hogere vibraties en veel langer in die hogere vibraties blijven.      

En hoe meer je je in die hogere dimensies of hogere trillingsfrequenties bevindt, zul je jezelf ook steeds meer in de vijfde dimensie bevinden. En als je meer en meer in de vijfde dimensie bent zal de 3D-wereld die je kent steeds meer verdwijnen. Dit is een belofte voor jullie allemaal.     

Doe dit elke dag. Zoek iets in je leven dat je kunt veranderen om de programmering in je leven te veranderen, wat dan ook. Iets kleins kan de programmering beginnen te verschuiven. Kan de programmering  voor jezelf beginnen te verschuiven.       

Dit is wat je steeds meer moet doen en alles zal voor zichzelf zorgen. Zoals we vaak zeggen, ga met de stroom mee. En als je met de stroom mee gaat dan ga je met je Hoger Zelf mee die je leidt. Oke?       

Shoshanna, heb je iets dat je wilt delen voordat we met vragen beginnen? 

Shoshanna (gechanneld door JoAnna McConnell):  
We zullen bijdragen als er een vraag is.

OWS: Zeer goed. Dan staan ​​we nu open voor vragen. Jullie kunnen je telefoons unmuten.        

We hebben een vraag, James deelt ons op dit moment mee dat er een e-mail vraag is. Het gaat om degenen die niet op koolstof zijn gebaseerd. Er is wel eens gezegd dat ze probeerden de planeet over te nemen, om de mensheid over te nemen en dat soort dingen.     

Natuurlijk is dat een afschrik tactiek. Het is angst. Maar er zat ook wat waarheid in wat de duistere krachten probeerden te doen. In veel gevallen was hun plan om de planeet over te nemen op een bepaald punt in de toekomst. Dit waren de eerdere voorspellingen van aarde veranderingen en al deze dingen die zouden gaan gebeuren, evenals een potentiële pandemie of een derde wereldoorlog met nucleaire middelen, al dit soort dingen waren gepland door die snode duistere krachten.

Maar zoals je weet is dat allemaal ingeperkt door de Lichtkrachten. De Lichtkrachten zijn veel, veel sterker dan de duistere krachten. En zeker nu, aangezien de Bron van de gehele Schepping in dit universum de leiding heeft genomen zou je kunnen zeggen, belang heeft getoond in alles wat hier gebeurt en op een gegeven moment uiteindelijk zei,”genoeg is genoeg” en toestond ​​dat de Eerste Richtlijn zo je wilt, wordt vernietigd.     

Dit is enorm goed uitgevoerd door al diegenen die we de Galactische noemen die naar  de Aarde zijn gekomen, naar deze planeet, om te helpen de duistere krachten te overwinnen. Dit is zeker gebeurd en gebeurt nog steeds op dit moment. Het licht zal zegevieren, daar bestaat geen twijfel over.     

Shoshanna, kun je hier iets aan toevoegen?

Shoshanna: Dat doen we niet.   

OWS: Zeer goed. Zijn er dan nog vragen uit het “publiek”’?      

OWS: Hallo beste One Who Serves en Shoshanna. We hadden het eerder over het onderscheid tussen emotie en gevoelens en wat ermee te doen en wat het onderscheid tussen hen is. Ik vroeg me af of je wat meer kunt zeggen over wat jullie zien dat het onderscheid tussen hen is, zoals de emoties van mensen en de gevoelens waar we het over hadden, maar ook hoe we moeten omgaan met die emoties zodat ze niet vast komen te zitten in ons lichaam en wanneer we dat niet doen.   

OWS: Zeer goed. Shoshanna, wil je iets delen?     

Shoshanna: Nee, ik heb op dit moment niets.   

OWS: Zeer goed. Dan willen wij met jou een onderscheid delen, zou je kunnen zeggen, tussen gevoelens en emoties. In sommige opzichten zijn ze één en dezelfde. Maar de emotionele inhoud in jezelf kan tot veel verschillende dingen leiden. Het kan leiden tot haat, het kan leiden tot woede, tot oordeel, tot angst, al dit soort dingen kunnen je emoties zijn.          

Je gevoelens komen echter van dieper in je. Dus dat is een onderscheid waar je naar kunt kijken. Omdat je gevoelens diep in je zitten. Je gevoelens kunnen in verschillende opzichten emoties veroorzaken, zoals we zeggen. De emoties kunnen van de lichte kant zijn maar ze kunnen ook van de donkere kant zijn, binnen je eigen aard waar we over spreken.         

Shoshanna: We willen iets delen.   

OWS: Ja, alsjeblieft, ja.

Shoshanna: We kunnen ons perspectief hierop delen. Mogen we dit delen?     

Vraag: Alstublieft.   

Shoshanna: Dit is eenvoudig. Een emotie is een reactie op een programma. Het is een reactie die wordt veroorzaakt door een programma waarop de mens heeft geleerd te reageren. Een gevoel is een leidende instructie in het moment die het wezen laat zien in welke richting het moet bewegen. Namaste.             

OWS: Heel goed gezegd. Ja.     

Vraag: Wow. Dank je.      
Er was een tweede deel van, waarvan ik niet weet of je het hebt gehoord.

OWS: Ja?   

Vraag: Wanneer zou je zeggen, omdat ik weet dat ze ook bij emoties soms in ons kunnen vastlopen als we ze er niet uitlaten. Dus wanneer zou je zeggen dat het belangrijk is om emoties te uiten of er uit te laten. Misschien hoeven we dat niet meer te doen. Misschien zijn we hoog genoeg in vibratie. Maar is het nog steeds belangrijk? Of wanneer is het nog steeds belangrijk?            

Shoshanna: Als je wilt, kunnen we nog een keer iets delen?   

Vraag: Alsjeblieft.   

Shoshanna: Als je een emotie wilt uitdrukken waarvan je denkt dat deze vastzit kun je dit privé doen. Je moet dit privé doen. Je kunt erover schrijven. Je kunt erover praten in een recorder. Je kunt er met jezelf over praten. De uitdaging die we zien is dat wanneer een wezen de behoefte voelt om vreselijk tekeer te gaan, dit over het algemeen geen goede zaak is.                

Het maakt hen bijna onmiddellijk het slachtoffer en ze maken een slachtoffer van degene die luistert. 

Dus we willen je vertellen dat als jij of iemand de behoefte voelt om tekeer te gaan, je dit schriftelijk of privé moeten doen, niet naar een ander, tenzij, laten we zeggen dat je besluit naar een professional te gaan, zelfs dan zul je merken dat de emotie  cirkelvormig is, het gaat maar rond en rond en rond en wordt nooit opgelost, zie je. Dus als je denkt dat er iets vastzit, schrijf er dan over. Namaste.     

OWS: En we voegen er aan toe dat als je naar de hogere trillingsfrequenties gaat, de behoefte om tekeer te gaan zoals je zegt, steeds minder zal worden. Je zult niet de wens of de behoefte hebben om dat te doen, omdat de programmering die deze emoties heeft gecreëerd zal worden ingekort en in veel opzichten verdwenen zal zijn.     

Shoshanna: En verminderd.   

OWS: Verminderd, ja. Omdat al die programmering uit je verleden komt. En als je het verleden loslaat zoals we eerder hebben gezegd, ‘vergeef, vergeet en ga verder’, als je het verleden vergeet, als je degenen die voor jou kwamen vergeeft, dan zal alles voor zichzelf blijven zorgen als je naar die hogere vibraties gaat en je zult deze vraag nooit meer hebben. Het zal niet meer nodig zijn.        

Shoshanna: We moeten op nog een aspect iets delen.    

OWS: Ja.   

Shoshanna: Mogen we op nog een aspect iets delen, lieve zuster?   

Vraag: Natuurlijk. Dank je.     

Shoshanna: In jullie progressieve cultuur ontwikkelde de mens een wetenschap die ze ‘psychoanalyse’ noemden. En wat dit voor de mens deed, is hun hersenen in een lus houden. Zie je, je kunt dingen voor altijd en altijd en altijd analyseren, het zal het programma niet verminderen, het zal je in het programma houden. Dus we willen zeggen dat als iemand de persoon is die iets moet analyseren, dat ze daar gewoon mee stoppen. Zie je, als er iets gebeurt is het niet nodig om het te analyseren, het is noodzakelijk om er aan voorbij te gaan, zie je. En er aan voorbij te gaan vereist bewustzijn en een begrip van waarom je er aan voorbij moet gaan, niet wat het is. Namaste.                

OWS: Ja. En wanneer je iets analyseert blijf je in het verleden. Maar wanneer je begint met het loslaten van het analyseren ben je in het moment.       

Shoshanna: Ja, in het moment.   

OWS: Wanneer je in het moment bent, doet niets anders er meer toe. Je blijft gewoon in het moment. Oke?       

Shoshanna: We willen nog een ding toevoegen als we mogen. Dit is een heel belangrijke vraag. Mogen we nog een ding toevoegen?       

Vraag: Ja.   

Shoshanna: Er zijn veel dingen die emoties veroorzaken. Er zijn veel programma’s die emoties uitlokken, zelftwijfel, angst, gebrek aan geliefd te zijn. Al deze dingen willen emoties veroorzaken, maar hebben geen basis in de echte realiteit. We moeten echt begrijpen dat dit reacties zijn op programma’s die vals zijn, die niet in het menselijk hart thuishoren. Namaste.              

OWS: Zeer goed. Hebben we nog andere vragen?       

Geen verdere vragen? Je kunt gerust vragen stellen als je dat wenst.    

Vergeet niet dat wanneer je een vraag stelt, zelfs als je denkt dat anderen denken dat het niet belangrijk is, het voor anderen belangrijk kan zijn. Misschien wil iemand dezelfde vraag stellen maar is bang om dat te doen.   

Vraag: Nou, als er niemand anders is die een vraag stelt, kan ik dan een vraag stellen?   

OWS: Ja.   

Vraag: Vooral omdat ik een hekel heb om jullie te laten gaan (lacht)! Nee, ik maak maar een grapje.      

Shoshanna: We vertrouwen op je lieve zuster, we vertrouwen op je! Jij krijgt de bal aan het rollen!     

Vraag: Nou dat doe ik, ik heb er een hekel aan als ik zit te wacten en niemand stelt een vraag, dan heb ik zoiets van ‘laat er iemand een vraag stellen want ik wil niet dat ze weggaan!’ (gelach).    

Maar serieus nu, kun je ons iets meer vertellen over entiteiten en hoe ze in de buurt zijn, hoe we kunnen herkennen dat ze mogelijk in de buurt zijn. Niet noodzakelijkerwijs in onszelf, maar in anderen en op welke manier we daarmee om gaan.   

OWS: We zijn blij dat je dit ter sprake hebt gebracht, omdat het iets is dat steeds meer van belang is voor jullie die de Lichtwerkers zijn en zeker nog meer, de Lichtstrijders zijn. Maar we kunnen je vertellen dat je voldoende Licht in je hebt, elk van jullie, maak je daar geen zorgen over voor je eigen persoonlijke zelf.   

Alleen als je je ervoor openstelt. Je stelt je open door het gebruik, of liever misbruik, van drugs of misbruik van alcohol. Of het kan een slechte val zijn die een bepaald deel van je wervelkolom opent voor deze verbinding. Het kunnen dus verschillende dingen zijn. Het kan zijn dat je plots naar de donkere kant draait.  Maar niemand van jullie gaat dat doen. Dus nogmaals, je hoeft je hierover voor jezelf geen zorgen te maken.             

Voor anderen, de manier waarop je anderen kunt helpen is niet noodzakelijkerwijs proberen de entiteit te verwijderen omdat je dat zelf niet moet doen. Vraag ​​om hulp of begeleiding van degenen die beschikbaar zijn om je te helpen. Het kan je Hoger Zelf zijn. Maar het kunnen zeker ook degenen zijn zoals Hilarion of Aartsengel Michael. Ze kunnen in dit geval altijd helpen.         

Maar nogmaals, maak je geen zorgen om jezelf. Het belangrijkste van je ascensieproces, je eigen persoonlijke ascensieproces, is dat het precies dat is, het is persoonlijk voor jou. Je kunt dus niet bepalen wat er met anderen gebeurt. Je kunt helpen, maar je kunt het niet controleren. Shoshanna, heb je er iets aan toe te voegen?         

Shoshanna: Ja, we kunnen hierover iets delen. Mogen we delen?     

Vraag: Alstublieft.    

Shoshanna: De gehechtheid van een bewustzijn aan jou bewustzijn waarvan je denkt dat het negatief is, kan worden omgezet door liefde. Zie je, als je voelt dat een bewustzijn binnenvalt bij je en dat het je pijn doet en je in een verkeerde richting stuurt, kun je je hart ontsteken met Licht en Liefde en het zal worden getransmuteerd. Het zal het Licht ingaan.        

Als een ander misschien een gehechtheid vertoont is liefde altijd het antwoord. Licht is altijd het antwoord. Om lief te hebben, om mededogen te voelen, om een licht te  schijnen, jouw licht, op dat wat negatief is en het zal getransmuteerd worden. Namaste.       

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?     

Vraag: Ik heb een vraag.    

OWS: Ja.   

Vraag: Zijn de zonnen de chakra’s van het universum?   

OWS: Zijn de zonnen de chakra’s van het universum? Zeer scherp dat je tot dit idee, of tot dit concept bent gekomen. Omdat de reden dat je er toe komt is omdat het naar jou is gekomen. Het komt naar je toe als een herinnering, een begrip dat het driedimensionale bewuste begrip te boven gaat. Dus we feliciteren je mijn beste, dat je je realiseert dat er zoveel meer is in het universum en er zoveel verbinding is tussen het universum en het individu zoals jij bent. Omdat jij chakra’s hebt, de Melkweg heeft chakra’s en het universum heeft chakra’s. Dus als je terug kijkt heb je gelijk.               

Vraag: Geweldig. Dank je.     

OWS: Ja. Wil je nog iets toevoegen, Shoshanna?     

Shoshanna: We hebben geen antwoord.   

OWS: Zeer goed. Zijn er nog andere vragen?     

Vraag: Ik heb een vraag.   

OWS: Ja.   

Vraag: Sinds ik in mijn familie ben heb ik vermoedelijk een walk-in ervaren, ik wil graag een definitie van wat een walk-in is. Ik heb het gevoel dat ik het weet, maar ik ken niet alle concepten ervan. En waarom zijn ze walk-ins. Ik begrijp dat er nu veel walk-ins binnenkomen, wat is het doel daarvan?          

OWS: Je hebt gelijk. Er vinden er op dit moment veel plaats. Maar natuurlijk, veel mensen in de omgeving van die walk-ins beseffen niet eens dat het een walk-in is zoals je zegt.        

Voor degenen die het misschien niet weten, een walk-in is normaal gesproken een afspraak die voorafgaand aan dit leven is gemaakt, waarbij op een bepaald moment degene die zijn leven leidt, de persoonlijkheid die zijn leven leidt, het lichaam verlaat op een nogal, zullen we zeggen, eenvoudige manier voor het grootste deel. En degene die binnenkomt als walk-in neemt het lichaam over en heeft de herinneringen en alles uit dat leven. Maar vaak gebeurt er een verandering, omdat degene die in het lichaam komt er is om een missie uit te voeren. En om de missie uit te voeren moet diegene op dat moment in een geschikt voertuig zijn. Met andere woorden, als diegene een ziekte had, kanker of iets dergelijks, dan verlaat de persoonlijkheid het lichaam en de nieuwe die binnenkomt geneest onmiddellijk het lichaam. Dit gebeurt vaak. Je hoort er niet vaak over. Maar als je iemand kent, zoals waar deze over spreekt dat ze een indicatie heeft van iemand die een walk-in is in haar leven en ze heeft enige begeleiding ontvangen over hoe om te gaan met deze situatie. Dat is alles wat we er nu over kunnen zeggen. Het gebeurt steeds meer en zal blijven gebeuren, omdat velen die keuze hebben gemaakt voordat ze dit leven binnengingen om op een bepaald punt het lichaam te verlaten. Oke?                    

Shoshanna: Mogen we iets delen?   

Vraag: Ja. Oh ja, alsjeblieft.     

Shoshanna: Het zielsbewustzijn dat in het lichaam stapt om een ​​driedimensionaal bewustzijn te delen heeft als doel de mensheid te bevorderen. Het is om ons te laten zien wat we moeten doen om onze eigen vibratie te verhogen en ons bewustzijn te verhogen. Daarom stappen ze erin. Namaste.          

OWS: Ja.   

Vraag: Ja. Je hebt zojuist de volgende vraag beantwoord die ik wilde stellen. Dank je.         

Iets anders wat ik wilde vragen, ik heb gehoord, ik denk dat het uit het boek van Ruth Montgomery was dat de andere ziel soms niet hoeft te vertrekken. Kunnen er twee zielen in hetzelfde lichaam zijn en dat de andere niet hoeft te vertrekken?     

Shoshanna: We willen hierover  iets delen. We willen iets delen, lieve zuster. One Who Serves, mogen we delen?        

OWS: Ja, graag.   

Shoshanna: Beste zuster, mogen we ons perspectief delen?   

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: Ja. Dit is correct. Omdat de ziel die het bewustzijn binnengaat dat een andere ziel bezet, is met het doel zich in bewustzijn te verenigen en een sterker begrip voort te brengen dat nodig is voor de mensheid om hun bewustzijn te verhogen en vooruit te gaan in hun leven, zie je. Het komt vaak voor. Namaste.            

Vraag: Een ander deel hiervan, als ik de tijd mag nemen als het goed is, we zeggen dat er een heleboel nieuwe walk-ins binnenkomen. Oké, dus het moet zijn om ons te helpen met deze ascensie, dat ze het collectief of de samenleving moeten helpen. Dus wat is het doel, of is er één doel, of is er gewoon geen antwoord?         

Shoshanna: We hebben het doel gegeven, lieve zuster.    

OWS: Ja.   

Shoshanna: We hebben het twee keer doorgegeven.   

Vraag: Oké, zeg het nog eens. (lacht).   

Shoshanna: Om het bewustzijn van de mens te vergroten. Om de mensheid vooruit te helpen. Om hen voort te stuwen in bewustzijn en vibratie. Dat is het doel.        

OWS: Ja. Om het collectieve bewustzijn te helpen naar ascensie.     

Vraag: Oké, ik begrijp het. Dank je.     

OWS: Ja. Zijn er nog vragen?     

Vraag: Ja, ik heb een vraag, als ik mag.    

OWS: Ja.   

Vraag: ik ken een persoon die al jaren in een lus van negatieve emoties zit. Ze heeft altijd in die lus gezeten, vele, vele jaren. En nu doet ze een bewuste poging om deze lus te doorbreken, maar het lijkt erop dat ze niet in staat is om dit te doen hoewel ze een sterke intentie heeft. Ze gebruikt de hulpmiddelen die aan haar gepresenteerd zijn of die ze heeft gevonden maar die helemaal niet succesvol zijn. Hoe kan ze dit doorbreken omdat ze volledig overweldigd lijkt te zijn. Ik wil dat begrijpen.             

Shoshanna: Kunnen we hierover iets delen, One Who Serves?   

OWS: Ja. Alsjeblieft.     

Shoshanna: Mogen we delen, lieve zuster?    

Vraag: Ja, graag.   

Shoshanna: Een van de dingen die een ander vasthoudt in wat je een ‘lus’ noemt, is de manier waarop we ze zien. Je hebt dit individu beschreven als van een zeer lage vibratie. Je moet haar nu anders gaan zien. Dat is het eerste wat je moet doen.          

Het tweede ding is, als je haar wilt helpen, is dat als ze je om hulp vraagt ze je hulp zal ontvangen. Als je haar probeert te helpen en zij verzet zich daartegen, dan moet je een stapje terug doen. Omdat ze jou toestemming moet geven. Je moet elke keer toestemming vragen als je haar iets te bieden hebt.       

En het derde punt is dat we zien dat deze persoon waar je het over hebt doordrenkt is van haar verleden. Ze spreekt over haar verleden. Ze blijft haar verleden betreuren. En zolang ze over haar verleden blijft spreken zal ze daar blijven. Ze zal die traumaprogramma’s blijven activeren als ze in het verleden blijft. Ze moet haar verhaal veranderen. Ze moet een manier vinden om voorbij haar verleden te komen en in het moment zijn.             

En de enige manier waarop iemand een ander in dit proces kan helpen, is niet mee te doen. Doe niet mee met iemand die over zijn verleden wil spreken. Je moet haar helpen als ze dat wil om haar vibratie te verhogen door haar te vragen te spreken in termen van het nu moment, waar ze van geniet op dit moment, wat ze doet op dit moment en hoe ze haar toekomst op dit moment plaveit. Dat is de enige manier waarop een ander de programmalus van emoties kan doorbreken. Namaste.           

Vraag: Bedankt.   

OWS: Zeer goed. Dan moeten we nu het kanaal vrijgeven. Shoshanna, heb je iets toe te voegen aan het einde?        

Shoshanna: We willen iets delen. We zien, wel, JoAnna ziet dat ze naar deze berichten wil luisteren. Zodra ze zijn doorgegeven gaat ze naar de website en beluisterd de berichten om de boodschap te versterken.     

Omdat veel berichten die worden doorgegeven gelaagd zijn met grootheid, gelaagd zijn met wijsheid van One Who Serves en van de hogere aspecten van JoAnna, onszelf, Shoshanna, om deze informatie in de meest volledige vorm te ontvangen. Het is belangrijk voor de mens om steeds opnieuw te luisteren, omdat de mens diep geprogrammeerd is. Namaste.      

OWS: Zeer goed. We sluiten hiermee af, vanwege deze belangrijke gateway die vandaag op deze dag (02 02 2020) is geopend zul je veel meer licht ervaren dat de planeet binnenkomt, dat je lichaam binnenkomt, je centrale zenuwstelsel binnenkomt om de frequentie op de planeet te blijven verhogen. Daar gaat het allemaal om.

En naarmate de frequentie blijft stijgen op de planeet, zul je merken dat de 3-D illusie matrix steeds meer zal oplossen. En al die dingen die je in het nieuws ziet zullen steeds minder belangrijk worden.   

Net zoals je nu ziet waar velen in dit land vooral geen aandacht schenken aan wat er gebeurt door die ‘zogenaamde’ leiders in jullie regering. Het is tegen ‘dovemansoren’ gezegd, omdat het steeds meer het ‘oude liedje’ is.      

Deelnemer: Ik wil iedereen graag bedanken. Er zijn vandaag zoveel geweldige en prachtige dingen besproken.     


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen