“In dit moment, NU, ben je gearriveerd”

“In dit moment, NU, ben je gearriveerd”


KaRa ( Pleiadische vertegenwoordiger) en One Who Serves

 gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 23 februari 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Ik waardeer deze tijd dat ik bij jullie kan komen en met jullie kan delen en je kan blijven helpen, kan begeleiden bij alles wat er in je leven verandert.   

Alles wat op dit moment, nu, verschuift en verandert vanwege deze energieën, deze golven van energieën die al enige tijd binnenkomen. Terwijl je aan deze energieën geacclimatiseerd bent geraakt, eraan gewend bent geraakt, met hen verbonden bent, één met deze energieën bent geworden.     

Deze energieën, deze golven van energie, deze golven van licht, van gammalicht, hebben je opgetild, het bewustzijn in je lichaam verhoogd, het DNA in je lichaam opnieuw verbonden. Je verheven naar een hoger octaaf van jezelf.   

Omdat het nu tijd is, mijn broeders en zusters van het Licht, van deze Familie van Licht. Het is tijd dat jullie je realiseren dat je bent aangekomen! Niet dat je aankomt, maar dat je bent aangekomen. Je bent NU in het moment. En op dit moment, nu, ben je gearriveerd! Jij bent er! Je bent nu in de vijfde dimensie. Of je daar blijft of niet, is aan jou. Ieder van jullie heeft de keuze om te blijven of terug te vallen.        

Nu hebben je levensroepingen de neiging je terug te trekken en dat is begrijpelijk. Omdat je nog steeds moet leven in het leven dat je voor jezelf hebt gecreëerd. En dat leven dat je voor jezelf hebt gecreëerd is nog steeds enigszins ondergedompeld in het 3D-rijk, in de illusie van dit 3D-bewustzijn.     

Maar hoe meer je je bewust wordt van hogere trillingen, van hogere frequentie, van hoger bewustzijn en dat je jezelf in dat hoger bewustzijn kunt bevinden elke keer dat je wilt en in ieder moment kun je daar zijn en in vele momenten ben je er. Wanneer je je dat volledig realiseert dan zullen de gelukzalige gevoelens, de expansieve gevoelens die je hebt, zelfs de expansie van je geest, om zoveel meer te beginnen te begrijpen op die momenten die steeds langer beginnen te duren.           

En je zult een dezer dagen ontdekken dat je wordt opgetild naar deze hogere vibratie naar die hogere dimensionale frequentie, in de gelukzaligheid die je voelt en de expansiviteit van de geest die je voelt, je zult op dat moment het leven beginnen te begrijpen. Het bewustzijn beginnen te begrijpen. Je begint de eenwording van al het leven in het universum te begrijpen. De verbondenheid van al het leven. Op dat moment zul je het begrijpen.         

En zoals vaak gebeurt als je terugvalt, vergeet je het. Je liet die herinnering los.   

Maar ik zeg je nu mijn vrienden, dat deze herinneringen die je had van zoveel duizenden jaren geleden, van zoveel levens geleden, terug zullen komen. 

Je zult de negatieve tijden vergeten, de vertrapte tijden die je in deze 3D-illusie hebt gehad. Je zult dat allemaal vergeten omdat het niet langer nodig is om te herinneren. Omdat de programmering waar die herinneringen je nog steeds aan vasthouden voor altijd verdwenen zullen zijn. Dan zul je genesteld zijn in de hogere vibraties van de vierde en vijfde dimensie en zelfs hoger dan dat. Omdat je op dat moment zelfs in je geest bent gearriveerd. Want het is nog steeds je geest, de programmering in je geest die je blijft tegenhouden, je blijft vasthouden aan deze illusie, die je in de matrix blijft houden van je eigen creatie van deze illusie.           

Maar net zoals Neo in staat was om aan de matrix te ontsnappen en uiteindelijk besefte wie hij was als DE ENE, zo kom jij ook op dat punt waar je je zult herinneren, wanneer je je zult realiseren, ‘Ik ben de ENE’.   

Al mijn vrede en liefde is bij jullie allemaal terwijl jullie door deze vele veranderingen blijven gaan die voor jullie liggen, veel verschuiven door deze overgang die jullie snel naar jullie eigen persoonlijke ascensie brengt.   One Who Serves

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Groeten aan jullie! One Who Serves is er weer. We staan ​​klaar voor al jullie vragen. Zo niet, dan is dat ook goed.             

We hebben gemerkt dat jullie vragen steeds minder zijn geworden, maar ze zijn veel geavanceerder geworden zou je kunnen zeggen. Geavanceerder bewustzijn in de vragen zelf. Dat is een indicatie van hoe je bent verbeterd of hoe je bent vooruit gegaan. Dit gaat allemaal over vooruitgaan, niet over terugvallen. Het draait allemaal om verder te komen. Doorgaan met deze overgang naar je persoonlijke en collectieve ascensie. Jullie zijn allemaal op dat pad, ieder van jullie.

En net zoals in jullie eerdere discussie, je kunt of door de muur gaan of je kunt de deur openen en door de muur gaan, of je kunt je een weg er onderdoor graven of proberen erover te klimmen. Maar de gemakkelijkste manier is om gewoon de deur te openen die er voor je is en er doorheen te lopen. Dat is wat ons allemaal te wachten staat als je het toestaat.       

Je hoeft niet in diepe meditatie te gaan. Het kan nuttig zijn, zeer nuttig, maar je hoeft het niet te doen. Er is geen ‘moeten’. Je doet gewoon wat je moet doen of zoals je het op het moment voelt. Des te meer dat je jezelf in het moment bevind, in de vreugde van het moment, creëer dan de vreugde in dat moment en als je dat doet dan ben je, zoals KaRa heeft gezegd, gearriveerd.         

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

Vraag: One Who Serves, kun je me horen?    

OWS: Ja, we horen je.   

Vraag: Goed. Ik heb een snelle vraag. De Zonneflits die eraan komt, zal dat zijn wanneer de ster Betelgeuse een supernova wordt?        

OWS: Wat we je kunnen vertellen, is dat we die vraag niet rechtstreeks kunnen beantwoorden omdat het niet alleen te geavanceerd is zullen we zeggen zodat je driedimensionale bewustzijn het kan begrijpen, maar dit is ook de tijd er niet voor. Je bent nog niet op de frequentie aangekomen om dat soort informatie te ontvangen.

Maar om te begrijpen wanneer deze Zonneflits gebeurt, we kunnen je zeker geen datum geven, maar we kunnen je vertellen dat deze aan het opbouwen is. Het bouwt enorm op, vanwege de kosmische veranderingen die plaatsvinden met de planeten, met de sterren, waarbij dit alles steeds meer op één lijn komt.    

Het is echter het bewustzijn van de mensheid dat dit alles regisseert. Je moet begrijpen dat je de sterren daadwerkelijk kunt sturen. Je kunt dit echt doen. Net als in jullie lied, het lied ‘Aquarius’. Je kunt de sterren sturen. De sterren, de planeten. Je doet dit. Je bewustzijn doet dit. Dat is wat er nu gebeurt.                  

En omdat het bewustzijn van de mensheid toeneemt zoals dat nu gebeurt over de hele planeet, worden er meer en meer wakker en het is hierdoor dat De Event en de Zonneflits in wat je zou noemen een versnelde positie kan worden gebracht. Het is aan het gebeuren. Het komt sneller en sneller. Dus dat wat werd verwacht of wat werd bepaald enige tijd geleden in de verschillende raden die bijeenkwamen dat het een bepaalde hoeveelheid tijd op een bepaalde frequentie zou vergen om dit te bewerkstelligen, hebben jullie die frequentie verhoogd en daarom de tijd versneld als gevolg hiervan. Dus dat is de enige manier waarop we dit kunnen beantwoorden mijn beste. Oke?          

Vraag: Oke.    

OWS: Zijn er nog andere vragen?   

Vraag: Ja. Ik wilde vragen of erotische dromen een soort symbool zijn voor de ascentie? En welke andere dingen kunnen we in onze dromen vinden die symbolen zijn?         

OWS: Er zijn zoveel droomsymbolen. Maar meestal, als er mensen in je droom zijn, zijn ze representatief voor jou, voor andere delen van jezelf. Dus als je die delen van jezelf ziet die door verschillende veranderingen gaan, wil dat zeggen dat die delen van jezelf door veranderingen heen bewegen. Zie je?          

Er zijn zoveel symbolen dat we ze niet kunnen opnoemen, maar we geven er nog een, als je vliegt in de droom opereer je steeds meer in je vierde chakra. Als er in je droom een ​​transport plaatsvindt van de ene plaats naar de andere, dan beweeg je in bewustzijn. Als er een verandering is van het ene gebouw / huis naar het andere gebouw / huis, verander je je “huis” van bewustzijn. Er zijn dus heel veel symbolen. We kunnen er op dit moment echter niet veel meer geven omdat er een specifieker begrip moet zijn van wat je zoekt. Maar beantwoordt dit je vraag enigszins?            

Vraag: Enigszins. Ik weet dat je er waarschijnlijk niet te diep op in gaat, maar is erotiek een symbool voor de andere dimensie?      

OWS: Dat kan zijn. Het hangt af van de bepaalde droomstaat waarin je je bevindt en wat het je brengt. Of het verwondering brengt, of het geluk brengt, of als het gevoelens van extase brengt, dan ja, dan ervaar je dat. Als het echter een erotische droom is, een seksuele droom die neigt tot verwarring,  gevoelens van ontoereikendheid, dingen van dien aard, dan gaat het niet daar over.        

Vraag: Oké, geweldig. Dank je. Dat kan ik waarderen.       

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?      

Vraag: Ja, graag. In veel van de decreet advertenties die in mijn leven komen, zijn er twee niveaus van wezens die ik niet helemaal begrijp, ik vraag je hoe we ze in de derde dimensie op onszelf en onze situaties kunnen toepassen of om onszelf en anderen ten goede te laten komen. Dus zou ik graag wat uitleg en enkele aanwijzingen willen horen over hoe we de serafijnen en de cherubijnen kunnen inschakelen en gebruiken.       

OWS: Wanneer je advies wilt, wanneer je begeleiding wilt, kun je een beroep doen op velen. Je kunt zeker een beroep doen op je Hoger Zelf. Je kunt een beroep doen op ons, de gidsen, die er voor jou zijn, je verschillende mentoren. Je kunt een beroep doen op de serafijnen. Je kunt een beroep doen op de hogere wezens waarover je spreekt. Ze zijn allemaal beschikbaar voor je.              

Je moet het alleen vragen. ‘Vraag en je zult ontvangen.’ Dat is een zeer beroemd citaat uit jullie bijbel. ‘Vraag en je zult ontvangen. Klop en er zal worden open gedaan, zoek en je zult vinden. ‘ Dus je moet elk van deze dingen doen.           

Maar eerst moet je het vragen. En als je het eenmaal vraagt, komt het antwoord op verschillende manieren. Niet noodzakelijk direct in een verbale communicatie of in een gedachte. Het kan komen doordat je naar een bepaalde persoon geleid wordt, naar een bepaald boek, naar een bepaalde website, verschillende soorten dingen van deze aard. Maar je zult antwoorden ontvangen als je er om vraagt.         

Vraag: Oke. In wezen, wat ik zou willen weten zijn de kenmerken van de cherubijnen en serafijnen zodat ik er naar uit kan reiken en het toepassen.        

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen, is dat er al veel informatie voor je beschikbaar is als je een Google-zoekopdracht uitvoert, je kunt de antwoorden zelf vinden. Wanneer er behoefte is aan specifieke kenmerken zoals deze, doe dan gewoon je onderzoek. Oke?       

Vraag: Bedankt.   

OWS: Ja. Zijn er nog andere vragen?      

Vraag: De kwestie van de twee Zonnen. Dat was de eerste keer dat ik dat hoorde toen ik naar Michael Love luisterde. Is dat waar, krijgen we eigenlijk twee Zonnen nadat De Event is gebeurd?        

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat dit het plan is. Dat is het plan.      

Vraag: Het zal dus behoorlijk moeilijk voor de mensen zijn om het te missen.   

OWS: Zeer onmogelijk.    

Gasten: (gelach)

OWS: Heb je niet eerder gehoord of gelezen in verschillende bronnen dat er een grote flits zal zijn die iedereen over de hele planeet zal zien?    

Vraag: Ja.   

OWS: Denk na over wat zoiets zou kunnen creëren.    

Vraag: Wauw, ja, geweldig. Dank je.     

OWS: Dat zal ook de eerdere vraag beantwoorden. Het was ook een beetje een hint.

Vraag: Ik heb hier een vraag over. Ik denk dat ik het weet maar ik weet niet of de meesten van deze bijeenkomst weten van de vraag die zojuist gesteld werd. Ik wist lang geleden dat er twee Zonnen zullen zijn. Ik weet niet meer hoe ik het weet. Maar we hebben geen nacht nodig. Dus ik vraag je, waarom hebben we twee Zonnen nodig?

OWS: Het is geen kwestie van twee Zonnen nodig hebben. Het is een kwestie van voortbouwen op die specifieke mogelijkheid willen we zeggen. Het is iets dat in het plan staat. Het is iets dat al heel, heel, heel lang is voorspeld. Iets dat jullie allemaal ook heel lang diep in jezelf hebben gekend en het komt tot dat punt.            

Vraag: Oke.    

OWS: Als je denkt aan degenen die zich in de binnenaarde bevinden, de Holle Aarde. Zij hebben geen nacht zoals jullie die kennen.     

Vraag: Ja, dat weet ik.   

OWS: Ze hebben constant licht.    

Vraag: Maar ze hebben wel licht. Ze hebben een Zon.     

OWS: Ja. Natuurlijk.     

Vraag: Nou, ik kan het begrijpen. We moeten slapen en daarom hebben we nacht. Maar als we in een lichtlichaam komen hoeven we niet te rusten of te slapen begrijp ik, maar we kunnen er voor kiezen en daarom hebben we geen nacht. Is dat waar?         

OWS: Je hebt geen slaap nodig of eten, of iets van dien aard. Nu is dat wel nodig. We hebben het hier nodig. Misschien wil je het nog steeds. Misschien heb je nog steeds zin in verschillende soorten voedsel. Misschien heb je nog steeds zin om te rusten. Maar het lichaam zelf heeft het niet nodig.                

Vraag: Oke.   

OWS: Dit is na de overgang moet je begrijpen. Het is niet rechtstreeks zoals je het nu weet, maar het zal tot dat punt komen. Je gaat vooruit. Als je eenmaal het ascensieproces hebt doorlopen zul je naar dat punt gaan.          

Dus in eerste instantie, tijdens de overgang zul je nog steeds het verlangen hebben om verschillende soorten voedsel en dergelijke te willen hebben. Net zoals je nu in deze tijd naar een (ruimte)schip zou gaan in het lichaam zoals het nu is, je zult een behoefte aan voeding hebben en je zult merken dat je wilt rusten en al deze dingen. Maar er zijn wezens op die schepen die dat niet nodig hebben. Maar ze hebben de mogelijkheden als ze het willen.       

Dus ze hebben, dit beeld komt van James, een beeld van een kantine, een beeld van een café, of cafetaria. Het zal er zijn als het gewenst is, niet uit noodzaak. Oke?    

Vraag: Oke.   

Vraag: One Who Serves, kun je ons vertellen waar de tweede Zon momenteel is? Is hij nog niet gemanifesteerd vanuit een andere dimensie? Of wacht het ergens? Kun je wat licht werpen op waar die tweede Zon is?      

OWS: Het is het eerste deel dat je zei. Het heeft zich nog niet gemanifesteerd.      

Vraag: Oh, oké.    

Vraag: Ik heb gehoord dat Jupiter in de tweede Zon verandert. Is dat waar?     

OWS: Daar gaan we nu niet op in.   

Vraag: Oke.   

OWS: Het is op dit moment niet nodig om te weten.    

Gasten: (gelach)     

Vraag: Zoals de film ‘2010.’ Dat was het laatste in die film, dat ging over Jupiter.     

OWS: Ja. Dat is juist. Films zijn echter niet altijd helemaal waar. Maar ze geven vaak een hint van wat kan gebeuren.          

Vraag: Precies.   

Vraag: Kun je nog een ander ding verduidelijken, One Who Serves?   

OWS: Ja?   

Vraag: In de Michael Love-video leek het erop dat hij aangaf dat 2020 eigenlijk het jaar was waarin dit naar verwachting zou gebeuren. Maar we hadden allemaal gehoord dat 2012 het jaar was en toen werd het uitgesteld. Maar in de video leek het erop te wijzen dat het al die tijd 2020 was. Misschien heb ik het verkeerd gehoord. Maar ik vraag me af, kun je iets meer zeggen over of het 2020 en 2012 was of iets dat wij mensen in ons hoofd hadden? Hoe was de situatie?             

OWS: 2012 waarover je spreekt, was bedoeld om een ​​ascensie te zijn voor een percentage van de bevolking, van de Lichtwerkers, de Lichtstrijders zoals jijzelf, waren op dat moment bedoeld om door het ascensieproces te gaan, om De Event te laten gebeuren zoals ze het op dat moment kende. Maar er werd bepaald, zoals velen van jullie weten, dat het werd uitgesteld zodat veel meer mensen op de planeet zouden kunnen deelnemen en niet achterblijven zoals je misschien denkt.      

Het is echter een kwestie van kiezen en velen hebben die keuze al gemaakt. Velen die in dit leven zijn gekomen hebben die keuze al gemaakt.   

Maar dan zijn er ook die die keuze nog niet hebben gemaakt en de keuze kunnen maken om verder te gaan naar de hogere trillingsfrequenties. Dat is iets dat zal komen als ze wakker worden. Dit jaar is het jaar van het ontwaken. Dus het gaat toenemen zullen we zeggen, de zeer sterke mogelijkheid en waarschijnlijkheid dat het dit jaar is, niet alleen de ontwaking maar ook De Event.       

Vraag: Oh lekker!   

OWS: Niets is echter ooit in steen geschreven. Het hangt altijd af van het bewustzijn van de mens hoe de dingen zich zullen blijven ontwikkelen. Dus onthoud dat. 

Vraag: Oke.   

OWS: We moeten het kanaal nu vrijgeven.    

Alsjeblieft, elk moment dat je je bewust bent, wees in het moment. Werk hieraan. Werk aan het in het moment zijn, vind de vreugde op elk moment, wees dankbaar in het moment als je erover nadenkt. Het betekent niet dat het 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar moet zijn. Maar het betekent wel als je erover nadenkt. En hoe meer je erover nadenkt, hoe meer je je op dat moment in dat bewustzijn bevindt, dan zul je er steeds meer aan denken en dan op dat moment er in zijn. Oke?             

We moeten nu het kanaal vrijgeven. 

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de Ene.    

Aanwezige: Heel erg bedankt voor je toewijding en liefde.   


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen