“ Dit is een nieuw ontwaken, de Blauwe dageraad van het Aquarius tijdperk”

“ Dit is een nieuw ontwaken, de Blauwe dageraad van het Aquarius tijdperk”


Saint Germain en One Who Serves gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 22 maart 2020.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain  

Ik ben Saint Germain. Ik ben hier op deze momenten om jullie te vertellen, net zoals jullie Geliefde Zuster KaRa tot je sprak. Jullie zijn gearriveerd! We zijn allemaal gearriveerd!        

Dit zijn de momenten waarvoor je kwam. Jullie staan ​​nu aan de vooravond van vele, vele veranderingen die naar deze planeet komen, die naar het bewustzijn van de mensheid komen, naar het Collectieve Bewustzijn.   

Ook al zijn degenen die aan deze oproep deelnemen, degenen hierna die resoneren met deze woorden, jullie zijn degenen die het begrijpen. Jullie zijn degenen die tussen de regels kunnen lezen, de krantenkoppen van de Massamedia kunnen doorzien. Jullie zijn degenen die verder kunnen kijken. Want weet je , ieder van jullie weet dat je op deze momenten gearriveerd bent, die je hebt gepland, waarvoor je hebt gewerkt. Niet alleen in dit leven, maar in talloze levens hiervoor, toen je je zo lang geleden vrijwillig aanmeldde om hier te zijn.             

Er zijn er nog veel meer op deze planeet die ontwaken, die tot zichzelf komen, die in het weten en herinneren komen van wie ze zijn en beseffen dat alles wat nu gebeurt allemaal met een reden gebeurt. 

Ja, natuurlijk zijn er degenen die nog niet zijn ontwaakt. En er zijn er die niet zullen ontwaken in deze tijd. Het is niet hun tijd. Het is niet hun plaats. Maar toch zijn er nog zoveel meer. Het is aan ieder van jullie, jullie de Ontwaakten, jullie de Uitverkorenen, degenen die ervoor kozen om nu hier te zijn. Jullie zijn degenen die steeds meer mensen helpen die ontwaakt zijn, als ze er klaar voor zijn. En ik kan je nu vertellen dat er nog veel meer zullen ontwaken als gevolg van alles wat nu gebeurt.                    

Deze virale pandemie die zich voordoet, hebben we je niet vaak via verschillende bronnen verteld, niet alleen door deze waardoor ik nu spreek, maar door veel bronnen, we hebben je verteld dat we geen enkele vorm van pandemie, een virale pandemie of een nucleaire oorlog zouden toestaan of iets anders dat jullie, deze planeet, ervan weerhoudt te worden waar het voor bestemd is, een vijfdimensionale en hogere planeet met alle mensen om deel uit te maken van de uitdrukking van het nieuwe hogere bewustzijn dat hier is. Voor iedereen die er klaar voor is.          

Maar zoals je weet zal niet iedereen er klaar voor zijn. Ze krijgen allemaal de kans. Maar er zijn er die het Licht zullen schuwen. Dat doen ze al. Ze kiezen ervoor om in de duisternis te blijven en dat is hun keuze. Maar ze zullen hun rechtvaardige vergelding ontvangen.           

Maar ik ben niet hier om me op de duistere krachten te concentreren of het verwijderen ervan. Ik ben hier om je te vertellen je te verheugen, want het Christusbewustzijn wordt herboren in jullie allemaal, in de hele mensheid en op de planeet zelf. Jullie zijn dat Christusbewustzijn, het is in ieder van jullie als je het toestaat om naar buiten te komen. Jij bent de weg de waarheid en het leven, of het Licht. Net zoals Yeshua dat was en is. Hij is nooit weggegaan.                   

Hij is hier, net zoals ik hier ben, Aartsengel Michael is hier, Ashtar is hier, One Who Serves (een collectief) is hier, alle Galactici zijn nu hier. Ze bereiden zich voor op de laatste fase van hun operatie.   

Begrijp je wat dat betekent? De laatste fase van hun operatie is nu aan de gang, waarna ze zich aan de meerderheid van de mensheid kunnen onthullen die er zijn ten tijde van de omschakeling. Dit is nog niet de omschakeling maar het is het begin ervan. Jullie gaan naar de laatste operatie, zelfs hier op deze planeet.       

Er zijn vele fasen geweest die je hebt doorlopen en je gaat nu de laatste fasen in van deze driedimensionale illusie en de omschakeling daarvan, omdat je bent gearriveerd.   

Alles wordt inderdaad georkestreerd, precies zoals we je hebben verteld. Het plan is in beweging, is in beweging geweest. En jullie is verteld dat je ‘het plan moet vertrouwen’. Precies zoals het nu wordt uitgewerkt.       

Wordt het nog hobbeliger? Mogelijk. Dat is nog niet zeker. Omdat alles verandert op het moment dat je ernaar kijkt. Dat moet je altijd onthouden.         

Niets is in steen geschreven behalve dit, er is geen weg meer terug. De omschakeling komt eraan. De Zonnenflits komt eraan, De Event, het komt er allemaal aan. Het is al gebeurd in de hogere frequenties van de hogere dimensies. Het is al gebeurd.

Het hoeft nu alleen nog maar naar beneden te worden gebracht, niet naar de derde dimensie. De derde dimensie kan deze Zonneflits niet vasthouden. Het kan De Event niet weerstaan. Maar de vierde dimensie en hoger kunnen dit wel en zullen het weerstaan.       

Dus vertrouw nu op wie je bent, op wie je wordt. Omdat je in deze momenten bent. Geloof in jezelf. Geloof in de leiders die je hebt gekozen om je te leiden. De leiders die nu overlicht worden door ons om hen te helpen met leiden.           

En jullie leider van dit land, jullie president wordt zeker overlicht, niet alleen door mijzelf maar ook door de Galactics die hier zijn om te helpen in dit hele proces om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.     

Ook al lijkt het soms, en dat doet het zeker door velen op de planeet, dat alles verloren is, dat dit het einde van de wereld is, dit is allesbehalve het einde van de wereld. Maar voor degenen die zich in de lagere frequenties in de lagere dimensionale illusie blijven nestelen kunnen het inderdaad op die manier zien. Ze zullen het zien zoals ze geloven dat ze het zien.     

Maar jullie en alle nieuwe die ontwaken zullen het zien voor wat het werkelijk is, een nieuw ontwaken, een nieuwe dageraad. De Blauwe Dageraad of het Aquarius Tijdperk. Dit is het! De nieuwe republiek.         

En ik zeg de ‘Nieuwe Republiek’, want die zal inderdaad nieuw zijn. Net zoals de voorvaderen, degenen die dit plan hebben ontworpen, de Grondwet, om dit land naar het Licht van de wereld te leiden, om de wereld vooruit te leiden. De Nieuwe Republiek komt eraan, samen met al de beloften die zijn gedaan, die je nu al vele jaren hoort, waar je je op voorbereid hebt, vele levens lang.     

En ook al was ik bij de ondertekening van de Onafhankelijkheidsverklaring en hielp ik de voorvaderen om deze grote natie te creëren, zoals ik nu weer hier ben om te blijven helpen in dit proces. Maar degenen die nu de leiding hebben zullen dit voortzetten.   

Heb geen angst. Laat de angst los. Want angst houdt je alleen maar tegen.     

Voel nu de liefde in ieder van jullie opstijgen, voel het Licht in je gloeien. Als je het Licht wordt, waar ieder van jullie hier voor waren. Het licht voor een nieuwe natie. Het licht dat alles zal verlichten. En hoe je het zult ondervinden als de Nieuwe Dageraad nadert. Hoewel het voor de dageraad steeds donkerder werd, komt het licht naderbij. En het licht van de vele zonnen zal de hele planeet en het hele Zonnestelsel verlichten.             

Ik ben Saint Germain. En ik verlaat jullie nu met de Violette Vlam, om door te gaan met het zuiveren van alle oude programmering in ieder van jullie.   

Laat het voor eens en altijd los. Want jullie zijn hier allemaal, we zijn hier allemaal bij betrokken, inderdaad, samen! Samen als EEN! We zullen doorgaan en niet alleen de natie van verlichting worden, maar de wereld, de planeet van verlichting.            


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen