“De duistere wezens zullen de controle niet meer overnemen”

De duistere wezens zullen de controle niet meer overnemen”


Aartsengel Michael, gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 7 juni 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Aartsengel Michael 

Ik ben Aartsengel Michael. Het is lang geleden dat ik met deze groep heb gesproken en via dit kanaal heb kunnen spreken.   

Maar het is tijd nu, op dit moment, om de dingen te vermelden die over de hele planeet gebeuren. Maar meer dan wat er over de hele planeet gebeurt, dat je troost vindt in jezelf, comfort in jezelf, die rust in jezelf vind waarover wordt gesproken, tijdens de storm die nog steeds woedt.  

Maar de storm houdt aan. De storm verminderd. Het verminderd omdat jullie, de Lichtwerkers,  en nog belangrijker, de Lichtkrijgers, helpen om de storm te verminderen, helpen om het Licht over de planeet te verspreiden en het Licht naar het donkere hoeken te laten sijpelen, hoeken die nog steeds op de planeet bestaan. En ja, er zijn er een aantal. Maar ze worden steeds minder. En degenen die die donkere hoeken bezetten, die schimmige wezens, rennen zo ver mogelijk weg van het Licht. Omdat ze het Licht niet kunnen weerstaan. Ze kunnen de hogere vibraties niet weerstaan die jullie creëren. Wij creëren die niet, jullie doen dat.              

De Kosmische Bron helpt natuurlijk om deze energieën naar de planeet te brengen om de trillingen te helpen verhogen. Maar het zijn diegenen, de Werkers en de Krijgers van Licht, die dit hele proces en dit hele plan in staat stellen om tot bloei te komen, om tot het crescendo te komen dat nog nadert.  

En ik zeg,  dat nog nadert omdat het nadert. Je komt steeds dichter bij dat crescendo, bij dat eindpunt. Bij dat nulpunt waarover gesproken is. Dat nulpunt als de Zonnenflits daadwerkelijk kan gebeuren. Maar nogmaals, niet in de driedimensionale illusie. Het gaat niet gebeuren in de illusie. Het zal gebeuren wanneer diegenen als een collectief de trillingen over de hele planeet hebben verhoogd om de frequenties, de hogere frequenties, binnen te laten komen. Zodat er steeds meer klaar voor zijn. Meer dan alleen de Lichtwerkers en de Lichtkrijgers. Veel meer, die nu hun Licht ontsteken, bewust of zelfs onbewust de vlammen in hen ontsteken, doen dat.             

Dat is wat we vanuit ons standpunt zien. We zien het Licht terugkeren naar de planeet, terwijl velen op de hele planeet nog steeds de duisternis zien. Ze voelen de angst die over de hele planeet is verspreid. Maar door jullie neemt die angst ook af. Omdat je weigert die angst de overhand te laten nemen. Je weigert de duisternis weer binnen te laten om de schimmige wezens weer de controle te laten krijgen.       

En ik zeg je nu, als Aartsengel Michael, zij zullen de controle niet meer overnemen. Ze hebben de controle verloren. Je kunt om je heen kijken, net zoals al je broeders en zusters om hen heen kijken en vernietiging zien. De storm zien die nog steeds in hun geest woedt, in hun geloofssysteem. Maar ik zeg je dat die storm nu sterk verminderd.

Het Licht is teruggekeerd naar de planeet. Jullie ZIJN het Licht. Jullie zijn allemaal het Licht. Iedereen die deze woorden nu hoort en met deze woorden resoneert op gevoelsniveau. Niet zozeer door ze alleen te horen, maar door deze woorden te voelen, de verbinding te voelen, de liefde te voelen die achter deze woorden zit. En dan zal alles resoneren met deze woorden terwijl ze gelezen worden of ze later gehoord worden.              

Omdat het allemaal deel uitmaakt van de schepping. Creëren waar je voor kwam om te creëren, om de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia tot stand te brengen. Je bent dat Nieuwe Gouden Tijdperk van Gaia. Je brengt het geloofssysteem. Je brengt de creatieve kracht om te creëren wat je maar wilt creëren. Het is niet aan iemand anders om jou te controleren. Het is aan jou om jezelf te controleren, je overtuigingen te controleren, de programmering in je te controleren. Te transformeren,  niet zozeer overwinnen, maar die programmering transformeren in het creatieve licht dat het kan en zal zijn, en wordt

Want als je in het moment bent, waar vele, vele malen op verschillende manieren over is gesproken, op dat moment, in die hogere frequenties op dat moment, kan er geen angst zijn, kunnen er geen schaduwwezens zijn. Er kan alleen liefde zijn. Alleen hoger bewustzijn. Het is aan ieder van jullie om dat in jezelf te creëren, op elk moment van je leven vooruit te gaan. Niet achterom kijken, maar vooruit kijken. In het moment zijn. En laat het in het moment zijn het volgende moment creëert, en het volgende en het volgende.           

En op die momenten heb je je toekomst gecreëerd! Dat is de kracht die je in je hebt! Dat is wat je moet begrijpen! Nogmaals, dat jij de kracht bent en dat jij degene bent waar je op hebt gewacht.         

Je wacht niet op Aartsengel Michael. Je wacht niet op de vele Aartsengelen. Je wacht niet tot de Opgevaren Meesters weer opstaan. Je wacht niet op de Galactics om zichzelf te laten zien. Want jullie zijn die Galactics. Jullie zijn de geascendeerde meesters die jullie worden. Jullie zijn de aartsengelen die herinneren  wie ze zijn en de aspecten die elk van jullie zijn. In verband met alles wat eerder is gezegd.               

We zijn hier met in de miljoenen en miljoenen om je te helpen. Maar dat is alles wat we kunnen doen, helpen en begeleiden, om het licht te zijn dat voor je uit schijnt. Maar jij moet dat licht uitdragen. Draag dat licht uit naar je broeders en zusters overal en bij elke gelegenheid die je hebt. Laat ze zien dat er geen reden is om bang te zijn, of het nu een virus is of vernietigingen in chaos over de hele planeet, wat het ook is. Er is geen reden om bang te zijn. Omdat angst meer angst opwekt. Maar Licht en liefde wekken meer Licht en liefde op.        

Dus creëer nu het leven waar je voor staat en de Nieuwe Gouden Eeuw waar jullie je allemaal op hebben voorbereid en waar je zo lang op hebt gewacht om zich hier op de planeet te manifesteren. De Hemel op Aarde, noemen jullie het. Welnu, het is nu tijd om die Hemel hier op Aarde en in de Aarde te manifesteren.    

Ik ben Aartsengel Michael en ik verlaat jullie nu in al mijn vrede en liefde. En dat mijn Vlammende Blauwe Zwaard van Waarheid er altijd voor je is om een ​​beroep op te doen om de resterende psychische banden te verbreken en alle resterende programma’s die je nog steeds tegenhouden.  

Maar weet dat het maar één keer hoeft te zijn om mij aan te roepen en het is klaar. Maar dat is een geloof wegens een programma dat velen van jullie hebben, dat je me keer op keer moet aanroepen om die banden te blijven verbreken. Dat is niet nodig. Een keer en het is klaar.      

En dan is het aan je overtuigingssysteem om het over te nemen en te weten dat alles waar je je op hebt voorbereid, alles wat je van plan was, nu bezig is dat crescendo te bereiken. Die finishlijn waar Sananda zo vaak over heeft gesproken. De eindstreep ligt echter in jou.    

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal.Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen