“Deze grote verdeeldheid brengt het grote ontwaken naar iedereen”

Deze grote verdeeldheid brengt het grote ontwaken naar iedereen”


Aramda, gechanneld door James McConnell  

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 28 juni 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Aramda

Ik ben Aramda. Het is lang geleden dat ik bij deze groep ben geweest, via dit kanaal, via mijn geliefde broeder.  

Ik ben hier op deze momenten om je te helpen om alles te begrijpen wat er in de wereld van vandaag, in jullie wereld, in jullie zelf geschapen wereld gebeurt. Ja, jullie zijn degenen die deze wereld hebben gecreëerd. Ook al is er overal chaos. Dan zou  je zeggen, “Ik zou die chaos niet creëren.” Maar dat heb je wel. Dat heb je op een heel diep niveau in jezelf gedaan.            

Want jullie zijn allemaal één. Jullie allen die van het Licht zijn en allen die nog van de schijnbare duisternis zijn, jullie zijn allemaal één. Je bent één mensheid. En als één mensheid kom je weer samen, ook al lijkt het nu dat er een grote scheiding is, een grote kloof. En ja, inderdaad, in jullie realiteit is dat zo.    

Maar in onze realiteit, als we op deze situatie neerkijken, zien we dat deze grote kloof voor iedereen een groot ontwaken teweegbrengt. Om orde  te in het universum te hebben, in jullie universum, moet er eerst chaos zijn. Dus moet je dit proces toestaan om doorheen te gaan. Ook al raken velen van jullie behoorlijk van streek, dit kanaal waar we door spreken, raakt ook gedesillusioneerd dat niet alles gebeurt zoals je het wilt. En inderdaad, het gebeurt niet zoals je wilt. Maar het gebeurt zoals het moet gebeuren. Er moet een volledige afbraak zijn voordat je de totale doorbraak kunt hebben. Dit moet gebeuren. En het gebeurt. Het leidt er toe dat velen, vele anderen ontwaken.            

Omdat veel meer mensen deze grote verdeeldheid nu zien. Ze begrijpen niet zoals jullie dat doen met de tijdlijnen, maar ze begrijpen dat de mensheid moet samenkomen. En nog veel meer mensen beseffen dat angst niet de manier is waarop ze hun leven willen leiden.

Velen zijn geprogrammeerd en worden nog steeds geprogrammeerd. Dat is iets wat je niet kunt veranderen. Hoewel je er alles aan kunt doen om het licht te verspreiden. Je kunt er alles aan doen om informatie te verspreiden waar het nodig is. Maar je kunt ze niet veranderen.  Je kunt ze niet uit de duisternis in het licht brengen. Je kunt ze alleen het licht laten zien. En als ze er klaar voor zijn, worden ze aangetrokken door je licht. Zo verandert de wereld. Zo verandert het collectieve bewustzijn van de mens. Je moet dit proces toestaan.      

Dus sta jezelf toe van streek te raken. Sta de woede toe om soms toe te nemen. Maar beheers die woede. Controleer het, zodat het anderen niet hindert in hun ruimte als ze er niet klaar voor zijn.    

Jullie noemen jezelf Lichtwerkers en Lichtstrijders. Er is een verschil tussen beide. Velen van jullie zijn Lichtwerkers. Jullie werken in jezelf om de energieën in jezelf te verhogen, om jezelf steeds meer in hogere trillingsfrequenties te bevinden. En je werkt er hard aan. En werkt met het licht in je.  Maar dan zijn er anderen die de Krijgers van Licht worden. Je neemt Michaels zwaard en je deelt de waarheid van zijn zwaard met iedereen die ervoor open staat. Jij bent de Krijger van Licht.   

Je kunt niet zeggen dat het ene beter is dan het andere, het is precies wat het is in het moment. Het ene moment ben je een Lichtwerker en het andere moment wordt je een Krijger van Licht. Je bent klaar om de waarheid te delen wanneer de gelegenheid zich voordoet. Net zoals wij Krijgers van Licht zijn en we de kansen met jullie delen wanneer we maar kunnen. Dus wees de Lichtwerker, wees de Lichtkrijger. Wees in de Licht Gemeenschap. Maar laat het proces doorgaan.        

Zoals je vaak hebt gehoord, ‘vertrouw het Plan’. Want het Plan verloopt op elk moment precies zoals het moet. En als jullie jezelf in het moment bevinden, dan zul je niet zo gefrustreerd raken. Je wordt niet zo boos, omdat je in het moment bent. En in dat moment van neutraliteit kun je niet boos of tevreden zijn. Je kunt gewoon zijn, met hoofdletters ‘ZIJN’ op dat moment. Gewoon zijn wie je bent. Dat zijn wij allemaal, of iemand die met je samenwerkt die iets vraagt. Wees gewoon wie je bent, en wees de beste die je maar kunt zijn op die momenten, wat leid naar het Grote Event, tot de Zonnenflits, de omschakeling die nadert, zelfs terwijl de Nieuwe Dageraad nadert. 

De Nieuwe Dageraad van de Gouden Eeuw van Waterman nadert. Maar jullie zijn degenen die het naar voren brengen. Onthoud dat altijd.     

We zijn altijd bij je, ook al kun je ons niet zien, ook al zijn er momenten waarop je ons niet voelt. Maar zelfs dan, ja, er zijn momenten waarop je ons voelt. Maar je twijfelt aan onze realiteit. Wij zijn net zo echt als jij.    

En wanneer de tijd goed is, wanneer de frequenties voldoende zijn gestegen zullen we zeker persoonlijk bij je zijn op fysiek niveau zodat je je hand kunt uitstrekken en ons aanraken. En zelfs meer dan dat, om een lange, lang gewenste knuffel te hebben. Want we hebben je gemist! Net zoals we weten dat je ons hebt gemist. Wij, jullie broeders en zusters van de sterren.     

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal. 

Ik ben Aramda.Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen