Het is NU tijd om jullie Onafhankelijkheid te her-verklaren !!!

Het is NU tijd om jullie Onafhankelijkheid te her-verklaren !!!

Saint Germain gechanneld door James McConnell 

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 2 augustus 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain, alsof je dat niet wist, met de Violette Vlam! (Gelach) 

Ik ben zeker hier op dit moment om jullie te helpen door te gaan met het doorlopen van deze moeilijke tijden waarin je je nu bevindt. En mijn hemel, je bevindt je in zeer moeilijke tijden. Tijden die je vaak op de rand van tranen brengen. Tijden die je tot het punt brengen om weg te rennen. Tijden die je tot het punt brengen waarop je wilt zeggen, “Genoeg! Ik wil dit niet meer, ik kan dit niet meer aan, ik kan deze lagere vibraties niet meer aan, ik moet eruit! Ik moet in de hogere vibraties zijn.”            

En als dat gebeurt, wees dan in die hogere vibraties! Doe alles wat je moet doen om iets te vinden dat je verheft, wat het ook mag zijn. Of het nu naar buiten gaan is en de lucht voelen, de mooie frisse schone lucht. Zeker waar jullie nu zijn op deze plek (sprekend over de huidige locatie voor onze Advance). Doe het. Of voel de liefde van je buurman en die van je buurman’s buurman en van iedereen die hier samenkomt, voel dat!        

Er zullen momenten zijn dat je triggers van emoties zult voelen. Er zullen momenten zijn dat je weer omlaag valt. Dat doe je al jaren.   

Eigenlijk doe je dat al levens, op en neer, op en neer. Omdat jullie al die tijd allemaal diep van binnen de tijden hebben herinnerd dat jullie in die hogere vibraties waren. Je was altijd in de hogere dimensies. Je was altijd verbonden met de Bron in je. Je hebt altijd die connectie gekend.      

Maar toen koos je ervoor om hier te zijn. Je bood je aan om hier te komen helpen. Je bood je aan om hier te komen en de Wegwijzers te zijn, degenen die voorop gaan, die de weg wijzen aan degenen die er na komen, het voorbeeld zijn, het ideaal zijn, wees de verandering die je in de wereld wilt zien. Je weet dit nu allemaal. Je hebt dit keer op keer gehoord van zovelen van ons die jullie hebben bijgestaan, jullie hebben begeleid om te herinneren wie je bent, om dat voor altijd te weten.     

En dan komen die tijden weer dat je uitglijdt en vergeet wie je bent. Je vergeet dat de GodBron in elk en ieder van jullie is, en dat je die GodBron bent. Je bent zelfs het Universum! Je bent het nooit niet geweest. Maar je vergat het keer op keer op keer. Maar elke keer dat je het vergeet is er een deel van jou dat weer opspringt en zegt, ” Nee! Ik herinner me, ik herinner me wie ik ben! IK BEN God, IK BEN het universum! IK BEN de Eenheid, IK BEN de ENE! ” En als je dat weet, als je volledig in jezelf kunt zeggen, “IK BEN DE ENE”, dan ben je zoals Neo in de film “De Matrix” waar je kogels kunt stoppen, waar je aanvallen van buitenaf kunt stoppen. Je hebt het schild om je heen.                 

En ieder van jullie heeft dat schild, je vergeet gewoon dat het er is. Dat schild is je Merkaba ! Dat schild is je Witte Licht! Je buis met Wit Licht, maar je wilt de vaardigheden gebruiken die je hebt, de hulpmiddelen die je hebt gekregen. Jullie hebben allemaal deze hulpmiddelen gekregen. En je kunt er allemaal mee werken op elke gewenste manier.      

Maar nu ben je in deze tijden, deze tijden van de storm. En de storm blijft om je heen razen. Je blijft proberen om de rust in die storm te vinden omdat je zoveel als je kunt de richtlijnen volgt die we je hebben gegeven. Je zoekt die kalmte. Je lijkt in het oog van de storm te staan.      

Maar het is nu moeilijk voor je om in het oog van de storm te zijn omdat de storm aan het voorbijtrekken is. Het is nu alsof het terugkomt, je bent in het oog geweest, en het beweegt nu over je heen en je bent niet langer in het oog van de storm. Maar je moet net doen alsof je in dat oog was, ook als de storm om je heen blijft woeden, ook al lijkt het steeds moeilijker te worden vanwege dit ontwaken, vanwege dit grote ontwaken dat plaatsvindt.     

Het vereist dat de duisternis zich van zichzelf bewust begint te worden in het licht en zich van dat licht verwijdert, dat is wat ze nu doen. Ze komen uit de schaduw, proberen uit te reiken en het licht te doven waar ze maar kunnen. Maar ze kunnen het niet, ze weten dat ze het niet kunnen. Maar ze proberen het nog steeds en blijven het proberen. Je weet het over proberen. Je weet dat je het niet kunt ‘proberen’. Je moet het doen, of niet. En ze blijven het echter proberen en ze zullen niet in staat zijn het te doen. Het is voor hen niet meer mogelijk.               

Omdat het licht overweldigend is. Niet alleen op deze planeet maar ook in dit Zonnestelsel en in de Melkweg. Het stroomt nu binnen. Het licht stroomt naar binnen via de Galactische Centrale Zon, door jullie Zon in dit zonnestelsel, naar de Aarde. Het stroomt binnen in golven, golven en golven. Je hebt die energie gevoeld. Velen van jullie hebben die energie gevoeld.          

Alleen deze dag of dit weekend heb je die energie gevoeld. En het heeft je op verschillende punten, verschillende keren naar beneden getrokken. Maar je richtte jezelf weer op. Het is niet hoe vaak je wordt neergeslagen, het is hoe vaak je jezelf weer omhoog trekt en doorgaat en doorgaat.    

En ook al zijn er momenten waarop je zegt: “Ik ben er klaar mee! Ik ga dit niet meer doen, waarom heb ik me hiervoor aangemeld?” Die keren dat je dat zegt zijn er van die fluisteringen die bij je binnenkomen en zeggen, ‘Je hebt je hiervoor vrijwillig aangemeld. Je bent hier voor een geweldig doel. Je bent hier om de Aarde uit de duisternis te halen, om te helpen steeds hoger op te stijgen naar de hogere dimensies. ” En als je dat gefluister hoort en je begint je te herinneren en te beseffen dat jullie, mijn vrienden, weer helemaal terug zijn in het Ascentieproces. Je beweegt je volledig door de overgang.              

En alles, en ik bedoel alles, gaat voor je open. Je komt dicht bij het einde. Tot het einde van deze donkere eeuwen. De Gouden Eeuw, de Nieuwe Gouden Eeuw van Gaia die je helpt creëren! Dat je met opzet hier bent om dit naar buiten te brengen. Dit is wat je hier moet doen en je doet het. En we applaudisseren voor je.                

Ook al applaudisseer je misschien niet voor jezelf, wij staan ​​hier en we hebben onze handen op elkaar en klappen en heffen onze handen hoog op en zeggen, “Halleluja, halleluja, het licht is teruggekeerd naar deze planeet!” En de Lichtwerkers en Lichtstrijders helpen dit licht naar buiten te brengen. En de Laarzen op de Grond helpen mee met de Alliantie, met Q,  en met de president van dit land, samen met de leiders van andere landen die er ook uitkomen. Velen van hen komen ook uit de schaduw.    

Maar in tegenstelling tot sommigen die uit de schaduw komen, komen deze leiders naar voren en beseffen ze dat ze de leiders zijn van het land dat ze helpen! Zij zijn de wereldleiders! Ze moeten beginnen het voorbeeld te geven. Dus het licht stroomt ook in hen. Het licht stroomt naar veel landen over de hele wereld.          

Dit is hoe er vrede op de planeet komt. De leiders treden naar voren. Nog niet allemaal, maar velen van hen doen een stap naar voren en staan ​​op het punt om verschillende aankondigingen te doen, zoals ik al eerder heb gezegd en andere bronnen zijn nu ook naar voren gekomen en hebben er over gesproken. Ze zijn klaar om met deze aankondigingen te komen.    

Het is alleen een kwestie van vibratie en frequentie. Bewustzijn stijgt een beetje meer hier en daar. Om de angst hier en daar en daarna overal te laten afnemen.  

En die maskers waar jullie allemaal tegen vechten, die de neiging hebben om de mensen onder controle te krijgen, die maskers zullen af komen. Omdat degenen die proberen de controle te behouden beseffen dat ze de mensen niet kunnen controleren. Ze kunnen het niet meer doen omdat de mensen als één opstaan ​​en zeggen, “Niet meer! We nemen dit niet meer! We zullen niet meer toestaan ​​dat je onze vrijheid wegneemt! ” En het kleine percentage mensen dat dat probeert en die opperheren over hen beseffen dat het spel over is. Het spel is voorbij.         

Het spijt me dat ik hierin zo heftig ben geweest, omdat ik op wat je een zeepkist zou kunnen noemen was, maar het is tijd! Het is tijd dat je ondertekend, dat je die onafhankelijkheidsverklaring her-ondertekent, die zegt, ” Wij de mensen.” Maar niet alleen van dit land, maar van de hele planeet, het hele Zonnestelsel, de hele Melkweg moet weer vrij zijn !      

Ik bied mijn excuses aan als het mag als ik een beetje, wat James noemt, je zat weer op je stokpaardje.’  

Maar het was belangrijk dat ik dat deed. Omdat gehoopt wordt dat velen deze woorden zullen lezen en naar deze woorden zullen luisteren en weer zullen zeggen, “Niet meer! Genoeg is genoeg!”   

Als de Eerste Schepper kan zeggen “genoeg is genoeg”, kunnen we dan niet allemaal zeggen “genoeg is genoeg” ?! 

Ik ben Saint Germain.  Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen