“De hemel komt tevoorschijn” (Herplaatst)

“De hemel komt tevoorschijn

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 13 september 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.



Lord Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment, op deze speciale momenten waarin jullie je nu bevinden. In meerdere opzichten bijzondere momenten.    

Toegegeven, jullie kijken er naar uit en het lijkt niet zo bijzonder. In feite lijkt alles uit elkaar te vallen. En inderdaad, het valt uit elkaar. Jullie hebben een gezegde in jullie sociale structuur, “de hel breekt los”’ En als je kijkt naar de verschillende branden die plaatsvinden in het westelijke deel van dit land (Amerika) en je kijkt naar andere delen van het land en de wereld, veel andere landen en dingen lijken uit elkaar te vallen en naar “de hel” gaan.   

Maar het gezegde, “de hel breekt los” veranderen we nu, ik verander het nu in “de hemel komt tevoorschijn.” De hemel op Aarde komt tevoorschijn. Het is er al voor degenen die het kunnen zien. Voor degenen die de ogen hebben, die hun derde oog open hebben, die kunnen nu zien dat de hemel nadert, en inderdaad doet hij dat. De hemel is overal om je heen als je maar kijkt en het ziet. 

Sommigen van jullie zeiden eerder tijdens je gesprek dat je tegen de dieren sprak, tegen de insecten. Dat je de energie van de natuur voelt. Dat je kunt communiceren met de natuur, dat kan ook. De natuur is er altijd geweest om mee te communiceren.     

Maar je bent de verbinding kwijtgeraakt, je ‘denkt’ dat je de verbinding bent kwijtgeraakt vanwege jullie sociale structuur. Vanwege alles wat je is verteld sinds de tijd dat je werd geboren tot de tijd waarin je je nu in bevindt.  

Maar mijn vrienden, het Licht is teruggekeerd naar de Aarde. Het Licht komt in iedereen terug. Iedereen die openstaat voor het Licht neemt nu het Licht in zich op. Licht transformeert alles op deze planeet, in het hele zonnestelsel, en inderdaad in dit sterrenstelsel. Het Licht is teruggekeerd. De liefde is teruggekeerd.        

Liefde incarneerde vanaf het allereerste begin van de schepping zoals sommigen van jullie voelden, als je niet naar de woorden luisterde, want het waren geen woorden, maar zoals je de energie voelde toen deze Dierbare (Christy Wallace) de oorspronkelijke taal sprak (de Lichttaal die werd gesproken voorafgaand aan dit bericht), de oorspronkelijke taal die alle daaropvolgende talen werd. De originele taal. En je ervaart nu de codes die in dat licht worden gedragen en die nu ieder van jullie op dit moment transformeren, je DNA dat zelfs geherstructureerd en weer verbonden wordt. Het gebeurt al op de hogere niveaus van je wezen.     

Het is nog niet getransformeerd in je driedimensionale lichaam, maar dat komt als het grote Licht voortkomt uit de Grote Centrale Zon in de vorm van de Grote Zonneflits, De Gebeurtenis. Jullie lichamen, jullie fysieke lichamen zullen op dat moment in meer Licht worden getransformeerd, niet volledig, niet volledig zoals het tijdens de Ascentie zal doen, maar veel meer dan wat het nu is, aangezien je meer in staat bent om steeds meer licht te verankeren, het licht vast te houden, ja het licht te verspreiden waar je maar kunt.  

Maar dat is waarvoor je hierheen bent gekomen. Dat is jouw missie, het Licht vasthouden, het verankeren en dan delen en overal verspreiden. Jullie doen dat inderdaad allemaal op verschillende niveaus, sommige meer demonstratief dan andere. Zelfs als je elke week bij deze bijeenkomsten bent heeft dat een diepgaand effect, niet alleen op jezelf, maar op iedereen om je heen terwijl je door het leven gaat en je mengt je onder degenen die nog niet van het Licht zijn, of nog niet volledig,  in de zin dat ze nog niet ontwaakt zijn. Maar jou licht, als het alleen al in hun midden komt, begint hun ontwakingsproces. Weet dat. Weet dat je die kracht in je hebt, die je altijd al gehad heeft.        

Maar nu ga je steeds meer begrijpen dat die kracht diep in je steeds meer naar buiten komt en je bent in staat om tegen je broeders en je zusters te zeggen, “kijk naar mij, ik ben vrij.” “Jij kan ook vrij zijn”.    

Saint Germain sprak over de Onafhankelijkheidsdag. En inderdaad, jullie gaan allemaal naar dat punt van jullie Onafhankelijkheidsdag. Het is niet zozeer een dag die zal aanbreken, maar een hele nieuwe schepping die zal aanbreken, een nieuwe schepping waar jullie allemaal een rol in spelen om tot stand te brengen.   

Het enige wat je hoeft te doen is op jezelf te blijven vertrouwen, vertrouw op je broeders en zusters om je heen, vertrouw Het Plan, vertrouw de Alliantie, vertrouw de Galactics, de Geascendeerde Meesters, de Agarthanen. Vertrouw op het hele gezelschap van de hemel dat jullie blijft helpen en je door deze tijden heen helpt, deze tijden die aan de buitenkant een hel lijken te zijn die wordt gecreëerd, maar in werkelijkheid is het een hemel die er uit voort komt.  

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat je uit blijft reiken en alles blijft delen wat je hebt geleerd, alles wat je nog steeds leert en alles dat je wordt en bent. Vrede en liefde zij met jullie alle.    

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen