“Je moet de weg tonen door de kracht in jezelf” (Herplaatst)

“Je moet de weg tonen door de kracht in jezelf”

Saint Germain gechanneld door James McConnell 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 6 september 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Zoals altijd is het een genoegen om op deze manier bij jullie te zijn en en te delen, om ervaringen in je te openen of te blijven openen om je gaandeweg te helpen en begeleiden, zoals velen van ons doen.    

Niet alleen via deze bron, via dit kanaal, maar via vele andere kanalen, hoe we deze communicatie naar je toe kunnen brengen om je te helpen herinneren wie je bent. Dat is waar het allemaal om draait. Dat is waar jullie allemaal voor hier zijn. De missie waarvoor je kwam, je te herinneren wie je bent, om die kracht weer te voelen in je, zoals waar jullie eerder in je gesprek over spraken. Om die kracht in je terug te brengen. Het is daar altijd geweest. Het is alleen je geest, je brein, dat er voor afgesloten is, afgesloten voor het hogere bewustzijn en het Godsbewustzijn in je.

Maar nu komt het allemaal terug, bij velen van jullie. We merken dat je weer bij jezelf terugkomt. Je komt weer terug naar wie je bent. Sommigen van jullie herinneren zich stukjes en beetjes. Sommigen van jullie krijgen glimpen te zien van de ervaringen buiten deze driedimensionale illusie. Je kijkt voorbij de illusie. Je kijkt voorbij de sluier. En als je ze niet ziet, dan voel je ze. Dus sta het toe. Laat het door je heen stromen.                

Raak niet verstrikt in de vuile rommel die nu overal om je heen is, in de ervaring die een 3D-ervaring is. Ja, we weten dat het moeilijk is om jezelf erbuiten te bevinden als je er zo in verstrikt bent.      

Maar je kunt er tegelijkertijd in zijn, maar er niet van. Je kunt je eigen leven leiden maar nog steeds de tijd vinden, de momenten in je dagelijkse expressie, waarin je je vibratie kunt verhogen, bewust je vibratie kunt verhogen. Daar heb jij de controle over. Niemand controleert dat voor jou. Niemand kan jou vibratie naar beneden halen, tenzij je het toestaat.     

Als je de duistere krachten toestaat, als je de cabal toestaat je te laten beheersen, wat blijft er dan over voor de rest van de mensheid? Als zij jullie, de Lichtkrijgers, kunnen beheersen, hoe kan de mensheid dan bereiken wat nodig is in dit grote plan? Jullie moeten de weg wijzen, mijn vrienden. Jullie moeten de weg wijzen.        

Net zoals ik, nogmaals, toen diegenen zo bang waren om de Onafhankelijkheidsverklaring voor dit land, voor deze Verenigde Staten van Amerika te ondertekenen, stapte ik naar voren en was de katalysator om hun angst weg te laten vallen. Vervolgens ondertekende ze één voor één die verklaring.  

Welke vandaag de dag nog steeds de scepter zwaait, de grondwet van dit land! Het is niet alleen de grondwet van dit land, het moet de grondwet worden van de hele planeet en van alle mensen van de wereld. Van ons, het volk! Het is niet alleen voor dit land, niet alleen voor de Verenigde Staten. ‘ Wij, het volk ‘ – is voor alle mensen, ongeacht ras, kleur en religie van de hele planeet. Het collectieve bewustzijn van de mens moet één worden.            

En jullie, iedereen aanwezig bij deze bijeenkomst, ieder van jullie die deze berichten lezen of ernaar luisteren, ieder van jullie is nodig. Het maakt nu deel uit van je missie om te laten zien dat je dat ideaal kan zijn. Maar je kunt dat ideaal niet zijn als je meegaat met datgene waaraan ze je proberen vast te houden, waar ze de mensheid aan vast willen houden.   

Vergis je niet, mijn vrienden, de cabal, de duistere krachten, de elite, hoe je ze ook wilt noemen, doen er alles aan om de controle op deze planeet te blijven vasthouden. Maar ze weten dat ze de controle aan het verliezen zijn, dus nu halen ze alles uit de kast, alles wat ze kunnen bedenken en vatten alle onderdelen van hun plan samen.   

Alleen moeten ze het veel sneller doen dan ze oorspronkelijk hadden gepland om het plan samen te vatten. En daarom hebben ze wat jullie zouden noemen “mazen” in hun plan. En de Alliantie, de Krachten van Licht, zijn bezig om al die mazen te dichten zodat ze kunnen worden gebruikt door de krachten van licht. Dat is waar jullie nu aan werken, ieder van jullie.     

Hou het Licht vast en deel het Licht. Als je deel uitmaakt van het herverbinden van dit bewustzijnsraster, dit Christusbewustzijnsraster, ben je onmetelijk krachtig omdat je met dit raster verbonden bent. Misschien ben je je daar nog niet helemaal van bewust. Je zal er bewust van worden, maar misschien nu nog niet. Je kracht komt via dat raster. En dat is waarom, terwijl dit netwerk zich blijft opbouwen en steeds weer opnieuw verbonden wordt, de kracht in je groeit. Het Licht in je groeit.        

Maar leun niet achterover. Leun niet achterover en laat die krachten geen invloed op je hebben. Want nogmaals, als ze invloed op jou hebben, dan hebben ze invloed op de hele mensheid. Jullie zijn het collectief, de Lichtwerkers en Lichtkrijgers over de hele planeet. Jullie die als eerste ontwaakt zijn en je nu zelfs voorbereiden op je Ascentie. In de Eerste golf van Ascentie zijn. Sta jezelf toe om door deze overgang en door dit Ascentieproces te gaan. Maar ga er doorheen met al je kracht intact en het Licht verspreidt zich vanuit jou.           

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal mijn lieve vrienden, mijn lieve broeders en zusters. En oh, wat een weerzien staat ons allemaal te wachten!  

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen