Ancient Awakenings, “ Het is tijd om op te staan voor jullie vrijheid en soevereiniteit”

“ Het is tijd om op te staan voor jullie vrijheid en soevereiniteit”

KaRa gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 6 december 2020.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Het is een eer en een genoegen voor mij om hier bij jullie te mogen zijn. Ik, als afgezant van de Pleiadiërs, ben in staat om hier bij je te zijn in deze tijden en momenten waarin je jezelf nu bevindt.   

Deze tijden zijn van grote consternatie wanneer de dingen er niet uitzien zoals je wilt dat ze zijn. Maar dat is jullie driedimensionale zelf die tot je spreekt. Dat is je ego dat tegen je spreekt. Hoe wil je dat het is, maar niet hoe het allemaal bedoeld is. Jullie zijn allemaal bedoeld om hier te zijn op dit nu-moment, dit moment dat elk moment verandert, elk moment ga je vooruit, zoals je tijd begrijpt.         

Maar tijd is relatief. Naarmate je steeds hoger in vibratie beweegt, in de hogere frequenties, in de hoger dimensionale frequenties, wordt tijd steeds minder belangrijk. Alleen je driedimensionale paradigma brengt tijd in vergelijking. 

Maar omdat je jezelf nog steeds in deze driedimensionale illusie bevindt is tijd voor jou van essentieel belang. Je kijkt naar de dingen die gebeuren in jouw wereld terwijl je je afvraagt, “wanneer, wanneer zal het zijn? Wanneer zijn de veranderingen waarover je spreekt? Wanneer zullen ze hier zijn? Wanneer gaat de Zonneflits plaatsvinden? Wanneer is de Omschakeling? Wanneer zullen de arrestaties plaatsvinden, de massale arrestaties? Wanneer wordt Disclosure onthuld? De Openbaarmaking van ons, jullie familie van Licht. Wanneer gaat dit inderdaad allemaal gebeuren?            

Het zal allemaal gebeuren zoals het moet. Nee, dat is niet wat je zocht. Je wilt een datum. Je wilt een specifieke tijd waarop je achterover kunt leunen en eindelijk kunt ontspannen. Je eindelijk kunt loslaten. En die tijd, mijn vrienden, komt eraan. Het nadert vrij snel, zelfs de grote Zonneflits, de Grote Gebeurtenis, nadert. Maar je moet door blijven gaan met het vertrouwen van het proces om het Plan, het grote Plan van de Universele Logos, te laten ontvouwen. Omdat het zich ontvouwt. Het is aan het gebeuren.           

We kijken nog een keer terug naar het ‘wanneer’, wanneer gaat het allemaal gebeuren? En mijn antwoord was, het is allemaal aan het gebeuren. Maar kijk vooruit. Kijk eens een beetje vooruit. Jullie kijken allemaal naar een bepaalde datum die nadert. Naar de 21e  van deze maand. En hoeveel er door verschillende bronnen is aangekondigd.        

Dit is die tijd. Dit is dat moment. Zou dit de Omschakeling zijn? Zou dit de Zonnevlam zijn? Ik zeg nu tegen jullie dat het zou kunnen. Maar het kan ook niet zo zijn. Omdat alles afhankelijk is van jullie vibraties als een collectief geheel hier op deze planeet. Want steeds meer van jullie zullen samenkomen.             

Jullie zijn op dit moment in de aanloop van een grote openbaring, zowel binnen als buiten jezelf, die inderdaad zou kunnen leiden tot een revolutie buiten jezelf, maar alleen als het plan dat volledig in werking is, voorschrijft dat het zo moet zijn. Met andere woorden, het kan alle kanten op gaan.  

Maar veel dingen zien er nu uit als de strijd die is begonnen. De strijd voor vrijheid. Opkomen voor wie je bent en voor de soevereiniteit van je wezen. Dat is allemaal begonnen en het is in volle gang. Alle indicaties zeggen nu, terwijl het licht overal blijft heersen, dat dit opkomen voor vrijheid, deze strijd voor je recht om te leven zoals je wilt leven, zal zegevieren. Net zoals degene die jullie je President noemen, zal zegevieren.       

Jullie zijn nu bezig met het voltooien van de eerste van drie fasen van verandering die over deze planeet komen. Het hoogtepunt van de eerste fase is wat je noemt, net om de hoek.  

Dan begint de tweede fase. De tweede fase die volledig zal leiden tot het onthullen van alle waarheden die voor jullie zijn achtergehouden. Waarin jullie mediasystemen eindelijk naar buiten komen en weer beginnen mede te delen zoals ze aan de waarheden gewend waren zoals echte journalisten geleerd werden te doen. En ze zullen niet langer worden overschaduwd door de krachten van duisternis die hen onder de duim hebben gehouden.    

Deze waarheden komen naar buiten. Zelfs de waarheden dat jullie zeker niet de enige zijn in dit universum. En vele, vele andere waarheden zullen naar buiten komen.    

Zoals de bijbel heeft gezegd, en andere die dit hebben voorzegd, zal geen steen onomgedraaid blijven, want de waarheid zal worden onthuld vanuit veel verschillende bronnen en veel verschillende richtingen. 

Ik ben KaRa. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En dat jullie elkaar allemaal zullen blijven vinden, om diegenen te vinden die nog zoeken, die op zoek zijn naar dat sprankje hoop, dat sprankje licht. Zodat zij ook aan hun ontwakingsproces kunnen beginnen en zich ook steeds vollediger in hun eigen ascensieproces gaan begeven.  

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen