Ancient Awakenings, “De Storm komt over ons heen”

 “De Storm komt over ons heen”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 10 januari 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain  

Ik ben Saint Germain.   Ik vraag jullie nu even de tijd te nemen om een ​​paar keer diep adem te halen. Adem in. Hou het licht in je vast. Wees het licht. Sta jezelf toe nu de liefde te voelen die in je komt. Voel het je hele lichaam doordringen, de liefde van de Schepper, van de Bron. De Bron die in jullie allemaal is, in ons allemaal. Voel die enorme liefde. Dat hogere bewustzijn komt nu over en door je heen. Weet dat je deze liefde van dit hogere bewustzijn inneemt en het in jezelf laat assimileren en het dan verspreidt. Verspreid het naar iedereen die er klaar voor is.                 

Want dit is het ontwaken. Het ontwaken waar jullie allemaal voor hebben gewerkt, waar jullie naartoe hebben gewerkt en waar jullie je op hebben voorbereid. Niet alleen in dit leven, maar gedurende vele levens heb je je op deze momenten voorbereid. Dit grote ontwaken dat over ons allemaal heen komt.     

Dit ontwaken staat bij velen op het punt te gebeuren op de hele planeet en in dit land, de Verenigde Staten van Amerika, als mensen worden wakker geschud voor wat er is gebeurd, voor wat er op dit moment aan het gebeuren is. Het is niet iets dat ze kunnen tegenhouden, zelfs niet als ze het proberen. Zelfs degenen die nog slapen, als ze zeggen dat er niets gebeurt, het zal hoe dan ook gebeuren.   

De duistere krachten kunnen deze energie zelfs niet tegenhouden. Ze kunnen deze bestemming niet tegenhouden. Het is niet mogelijk. Want de duistere krachten zijn al overwonnen door de Krachten van Licht. Ze weten het nog niet helemaal. Maar ze hebben een vermoeden. Ze hebben dat voorgevoel in zich dat ze het einde hebben bereikt. Daarom doen ze er nu alles aan om het tegen te houden. Om Ascentie tegen te houden. Om jullie ontwaken tegen te houden. Om de onthulling van de al de waarheden  tegen te houden. Maar diep van binnen weten ze dat het een verloren strijd is. Toch zullen ze, velen van hen, tot het einde vechten.                 

Sommigen zijn al gecapituleerd. Sommigen zijn al naar de zijde van het Licht over gestapt. Sommigen hebben het al opgegeven en hebben zichzelf uit beeld gehaald.   

Maar het plaatje dat nu voor je ligt is nog steeds overladen met verontrustende gedachten en beelden die overal worden geportretteerd door de media, door degenen die geloven dat ze de leiding hebben, maar zij hebben de leiding niet. Niet meer. De Lichtkrachten, de Alliantie, die niet alleen bestaat uit mensen van deze planeet, maar de Galactische maken ook deel uit van deze Alliantie en hebben ijverig samengewerkt met de President, ze hebben zij aan zij gewerkt om deze immense veranderingen teweeg te brengen die op het punt staan ​​te gebeuren. Enorme veranderingen die, nogmaals, de Deep State, de cabal, de Illuminati doen er alles aan om dit tegen te houden, denkend dat ze in sommige gevallen, hebben gewonnen. Ze denken dat ze het presidentschap hebben teruggewonnen. Ze denken dat ze het congres hebben teruggewonnen. Ze geloven dat ze de patriotten hebben overwonnen.       

Dit is geen politieke strijd. Dit gaat niet over Republikeinen tegen Democraten. Dit gaat over het Licht tegen het donker. Goed tegen kwaad. Jullie zijn allemaal bezig dit bij elkaar te brengen. Jullie, de Laarzen op de Grond, het Bondgenootschap, de president, de leiders van de landen die zich aan het licht hebben overgegeven, velen hebben dat al gedaan. Sommigen hebben dat nog steeds niet gedaan en zullen dat waarschijnlijk ook niet doen. Ze hebben alle gelegenheid gekregen om naar de kant van het Licht te komen en hebben ervoor gekozen om dat niet te doen. Ze zullen op verschillende manieren worden behandeld, sommige zul je zien en andere niet.         

Omdat door veel Raden is bepaald dat op dit punt slechts een beperkt deel hiervan aan het publiek van deze planeet zal worden onthuld. Ik zeg “op dit moment”, omdat uiteindelijk alles zal worden onthuld aan iedereen die bereid is het te horen en te zien. Zoals altijd is het voor ‘degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen’. En veel, veel meer mensen vinden die ogen en oren om de waarheid te kunnen begrijpen en de waarheid te kunnen aanvaarden.      

Ooit zei de Raad, dat de bevolking van de Aarde niet klaar was voor de waarheid, dat jullie de waarheid niet aankonden. Dat is veranderd. Het is veranderd door het Grote Plan dat in werking is. Daarom hebben wij en vele anderen gezegd “vertrouw het plan”. Dat is de reden waarom de organisatie die bekend staat als ‘Q’ is gekomen en zei ‘vertrouw het plan’. Omdat degenen die betrokken zijn bij dit plan, die betrokken zijn bij de interne werking van het plan weten dat het zal werken en dat het nu in werking is.         

De storm komt over jullie heen mijn vrienden. Hij is er nu. En het zal op bepaalde momenten behoorlijk ernstig worden. Maar alleen voor degene die er niet klaar voor zijn om het te zien, die niet begrijpen wat het is, wat deze storm is. Een storm is voor jou een opening, een ontwaken om volledig te weten wie je bent. Dat is wat de storm voor jou is, zoals je ernaar kijkt. De storm doet zich in jullie allemaal voor. Het gebeurt van binnen. Die storm woedt in jullie allemaal. Maar toch, de storm die in je woedt, ben je in staat om hem te begrijpen en ermee om te gaan.            

Degenen die nog slapen kunnen grote moeite hebben om te begrijpen wat er gebeurt en waarom het gebeurt. Dat is waar jullie allemaal tevoorschijn komen. Jullie  die zich hebben voorbereid op deze momenten. Dat is wanneer jullie uit het Licht stappen en hen het Licht laten zien. Ze de hogere trillingsfrequentie laten zien waarin ze ook kunnen zijn. Want in die hogere trillingsfrequenties zit de waarheid. Onthoud dat altijd.           

Je gaat nu naar een punt waarop de waarheid uit verschillende richtingen en uit verschillende bronnen en op verschillende manieren naar buiten zal komen. De waarheid zal je inderdaad vrijmaken. Want het is voorbestemd, het is geprofeteerd dat dit de eindtijden zijn. Dit is het. Je bent aangekomen! Dus wees nu klaar. Wees voorbereid op de veranderingen die komen.     

Bereid je voor zoals je geleerd hebt je voor te bereiden. Zorg voor benodigdheden. Voor drinkwater. Voor alles wat je nodig hebt om je door deze ietwat tumultueuze tijden te leiden die voor je liggen.    

Want we hebben al vaak gezegd “doe je veiligheidsgordels vast, want de weg kan behoorlijk hobbelig worden”. Nou, je hebt die hobbelige weg bereikt. Wees nu gereed om over die weg te gaan en anderen daarbij te helpen. Dit is de tijd. Dit zijn die momenten. Zet je schrap want je bent gearriveerd.        

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En voor jullie allemaal om te weten dat de storm over je heen komt.  

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen