Ancient Awakenings, “De Verklaring van Onafhankelijkheid zal weer worden verklaard, maar deze keer voor de Wereld” (herplaatst)

De Verklaring van Onafhankelijkheid zal weer worden verklaard, maar deze keer voor de Wereld

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 1 november 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Alles komt nu bij elkaar. Alles komt naar een punt van liefde. Een punt van hoger bewustzijn, waar jullie allemaal naartoe hebben gewerkt.      

Jullie zeiden eerder in je discussie, “jullie zijn degene op wie je hebt gewacht.” Je hebt dit via velen van ons gehoord die dat met je gedeeld hebben. Het werd gedaan met een doel. Het werd gedaan zodat je zou weten dat je geen redders van buitenaf zou krijgen. Je krijgt de redding vanuit jezelf.     

Als je jezelf steeds meer in de hogere vibraties beweegt maak je verbinding met je Hoger Zelf. Daar gaat het namelijk allemaal om, de verbinding met je Hoger Godzelf. Terugkerend naar het weten van die verbinding.     

Maar zoals je vaak hebt gehoord, is die verbinding nooit verbroken geweest. Dat heb je alleen maar gedacht. Je bent geprogrammeerd geweest om te geloven dat de verbinding verbroken was. Maar nooit, geen moment in de tijd in deze illusie van scheiding ben je ooit gescheiden geweest. Dat is wat je nu gaat begrijpen. Daar heb je op gewacht. Op gewacht om dit te weten, om te herinneren dat je weer verbonden bent. En je DNA-proces maakt ook weer verbinding.    

 Alles komt nu zelfs tot een einde zal ik zeggen. Tot een conclusie. Tot een hoogtepunt. Terwijl je steeds dichter de Grote Omschakeling nadert die op je afkomt. Ik kan geen tijd of datum geven, want het is nog niet volledig bepaald, maar het komt eraan. Het komt eraan, het wachten is op alle veranderingen die plaatsvinden op jullie planeet, niet alleen in dit land terwijl je steeds dichter bij het verkiezingsproces komt en voorbij dit verkiezingsproces komt.          

Dus het is een proces mensen. Het is een proces dat jullie door zoveel afdelingen heen beweegt die zich in dit land en over de hele planeet voordoen die het Grote Ontwaken voortbrengen, aangezien jullie in verschillende controlesystemen worden gebracht die jullie ‘lockdowns’ en ‘social distancing’ noemen, en het dragen van maskers en al deze dingen, die gaan alleen maar over controle. Dat is alles wat het ooit is geweest, terwijl de duistere machten doorgaan met het aantrekken van hun verschillende draaiboeken die ze hebben en alles doen wat ze kunnen, of wat ze proberen uit te voeren. Maar alles wat ze proberen uit te voeren wordt tegengewerkt door de Krachten van Licht.        

Elke stap wordt tegengegaan, zoals bij een schaakwedstrijd waar je de schaakstukken verplaatst. Maar de duistere krachten spelen een driedimensionaal schaakspel, terwijl de krachten van licht een vijfdimensionaal schaakspel aan het spelen zijn, als je deze analogie kunt begrijpen. Ze spelen op een hogere frequentie. Door dat te doen kennen ze de bewegingen die worden gemaakt voordat ze zelfs maar worden gemaakt.      

Dus alles wat er gebeurt is vooraf bepaald. Dat is wat je moet weten. Dat is wanneer we zeggen dat alles wordt georkestreerd, het is in veel opzichten voorbestemd.     

Ja, het hangt af van het bewustzijn van de planeet, het bewustzijn van het menselijke collectief hier op de planeet. Daar hangt het allemaal van af. Maar het grote plan dat van kracht is zal niet worden gewijzigd. Dat is wat je moet begrijpen.    

Er zijn Project A en B geweest, of Plan A en B en C en zo, het maakt allemaal deel uit van het Grotere Plan. Niets kan het Grotere Plan verhinderen zijn volle voortgang te hebben.  

En terwijl jullie door deze verkiezingen gaan, terwijl je je door de vrijheden beweegt die naar je zullen terugkeren, terugkeren in de zin van de grondwet van dit land die weer wordt ingesteld, her-ingesteld wordt als Republiek. Niet als democratie en zeker niet als socialistische omgeving. Want dat zou nooit kunnen, want de mensen zijn niet vrij in zo’n omgeving. De mensen moeten vrij zijn. Nogmaals, niet alleen in dit land, maar op de hele planeet. Dit is onafhankelijkheid die terugkomt. Jullie zullen zelfs een Onafhankelijkheidsdag hebben, niet alleen voor dit land, maar voor de hele planeet. Je zult in de toekomst kunnen terugkijken en zeggen “dat was de dag dat onze onafhankelijkheid opnieuw werd uitgeroepen.”          

Net als in 1776, op 4 juli, toen de Verklaring van Onafhankelijkheid werd ondertekend en de vrijheid in dit land begon, die verklaring zal weer worden verklaard, maar deze keer voor de hele planeet. Je kunt het een reset noemen, je kunt het een herwaardering noemen, je kunt het noemen wat je wilt, maar dit maakt er allemaal deel van uit, inclusief het weten dat je niet alleen bent in dit universum.  

Jullie weten dit allemaal al, maar het collectieve bewustzijn is zich hier nog niet volledig van bewust, ook al weten ze het op een dieper niveau in zichzelf. Het is nog niet tot hun bewustzijn gekomen, maar het komt eraan. Het komt. Er is niets dat kan voorkomen dat het wordt onthuld. Net zoals er niets is dat kan voorkomen dat de hele waarheid naar buiten komt over alle dingen die de duistere krachten op deze planeet zich hebben toegeëigend. Dit alles komt naar buiten. Ja, je zult de massa-arrestaties zien. Ze komen eraan. Ik kan je geen tijd of datum geven, maar het komt eraan. Het zal niet worden tegengehouden. Het kan zijn dat niet iedereen over het podium zal lopen in die zin, je zult begrijpen dat ze van deze planeet zijn verwijderd. Want ze horen immers niet langer op deze planeet. Hun tijd zit erop.                   

En ja, mijn excuses dat ik hier enigszins emotioneel over ben. Hoewel het niet lijkt alsof wij geen emoties hebben. Wij hebben ook emoties. Die hebben we hoewel het emoties van het licht zijn. Dat is wat wij doen, die kunnen we je laten zien. Net zoals jullie emoties hebben en je emoties het soms overnemen. Zo kunnen wij die emoties ook voelen. Wij voelen het voor jullie. Op dit moment voelen we het, terwijl alles omhoog komt. Als de vibraties toenemen. Als het bewustzijn stijgt.                  

Nogmaals, jullie staan op de rand, op de top. Op het ‘crescendo’, zoals Sananda graag zegt. Op de finishlijn. Dit komt er nu allemaal aan. Wees geduldig. Nog een klein poosje. Want alles zal worden onthuld. Alle waarheid komt naar buiten. En zoals Sananda enige tijd geleden zei, “de hele hemel komt tevoorschijn.”   (de sterren die je aan de hemel ziet zullen naar beneden komen, en meer)

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Wetende dat de Violette Vlam bezig is met het verwijderen van alle programmering die niet langer nodig is, niet alleen in jullie, maar in het collectieve bewustzijn van de hele mensheid.Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen