Ancient Awakenings, “Jullie staan aan de rand van de Afgrond” (herplaatst)

Jullie staan aan de rand van de Afgrond”

KaRa gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 27 september 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Het is altijd een genoegen om op deze momenten bij jullie te zijn, in deze tijden van grote veranderingen die op jullie wereld plaatsvinden. Niet alleen op jullie wereld, maar ook in jullie Zonnestelsel.    

Momenteel door de Melkweg, terwijl het hele Zonnestelsel en de Melkweg naar alles kijkt wat zich bij ons afspeelt. Jullie in de gaten houdt, jullie op de grond, wat jullie de ‘Laarzen op de Grond’ noemen, die snel de veranderingen maken, de veranderingen naar deze planeet brengen, naar de collectieve mensheid.  

Jullie dragen allemaal je steentje bij, wat het ook mag zijn. Sommigen denken misschien dat het maar een klein deeltje is. Sommigen hebben het gevoel dat ze er een grotere rol in spelen. Maar het is allemaal één. Er is geen kleinere of grotere rol om te spelen. Jullie hebben er allemaal een aandeel in.      

Het is alsof je bij een afgrond bent aanbeland. Je staat aan de rand van de afgrond en kijkt naar de vergezichten voor je. Een deel van de mensheid zal van de afgrond afstappen en vallen. Ze zullen regelrecht uit hun fysieke vorm vallen omdat ze niet klaar zullen zijn om naar de hogere vibraties en hoger bewustzijn te gaan. Het zal niet voor hen zijn, dus ze zullen dit als hun eindpunt ondervinden. Dan zijn er nog anderen die langs de afgrond zullen staan ​​en bang zijn om die te verlaten, bang zijn om verder te gaan op hun reis. Dus zullen ze in de lagere bewustzijnsniveaus blijven, precies waar ze waren. Ze blijven in hun comfortzones.        

Dan zijn jullie er, die bereid zijn om van die afgrond af te stappen, om er fysiek vanaf te stappen. Maar niet om te vallen, maar om te zweven! Te Vliegen! Tussen de wolken. Vliegen als een adelaar. Omdat dat de bedoeling is. Je bent er klaar voor. Je bent klaar om volledig door dit ascensieproces te gaan en je volledige ascensie te realiseren. Ja, er zullen nog heel veel veranderingen nodig zijn om naar deze planeet te komen.           

Want velen zijn nog steeds voorbestemd om veranderingen aan te brengen waar sommigen klaar voor zullen zijn en andere niet. Precies zoals je vanuit jouw standpunt keek en alle dingen heeft gezien die gebeuren. Als je er echter naar kijkt is dat  meestal vanuit een hoger gezichtspunt. Als je er naar kijkt vanuit het standpunt van degenen die nog slapen, dan zal je tijdelijk in die slaaptoestand blijven. Maar jullie die naar de vele veranderingen kijken die plaatsvinden en het zien voor wat het is, het is geen grote verdeeldheid, maar een groot ontwaken dat voortkomt uit de verdeeldheid die er schijnbaar is. En ik zeg ‘schijnbaar’ omdat het niet echt een verdeeldheid is. Het maakt allemaal deel uit van het ontwaken. Omdat alles precies samenkomt zoals het moet.           

En wij, in onze schepen, die op dit alles neerkijken, alles bekijken en wachten, ons voorbereiden op het moment waarop we meer volledig in dienst worden geroepen en klaar zijn om jullie allemaal te helpen die naar de hogere vibraties zijn gestegen en klaar zijn om ons te ontmoeten. Als wij onze vibratie verlagen, verhoog jij de jouwe en dan kunnen we elkaar ontmoeten. Kunnen we weer één zijn. Families herenigen zich weer. Families die al zo lang en zo ver gescheiden waren.          

Maar toch, als je erop terugkijkt, zul je erop terugkijken als slechts een moment in de tijd, ook al is het een heel leven voor jou. In het grote geheel der dingen is het slechts een moment. En je zult je met plezier herinneren hoe je deel uitmaakte van dit geweldige moment. Wij allemaal, terwijl we toekijken, terwijl we helpen waar we maar kunnen. Wij zijn hier om jullie te helpen dit hele ontwaken naar jullie toe te brengen.      

Jullie zijn allemaal nodig om de wegen van expressie te creëren die nodig zijn om dit ontwaken naar voren te brengen. Jullie zijn allemaal bedoeld om dit te doen. We zijn allemaal bedoeld om dit samen te doen. En samen zullen we en zijn we aan het vooruitgaan, een einde makend aan deze grote kloof. Een einde makend aan de duistere krachten die al zo lang op deze planeet de scepter zwaaien, maar nu hun momentum verliezen. Want in werkelijkheid hebben ze namelijk weinig of geen momentum meer over. Het is van hen weggenomen door jullie – door jullie, de ontwaakten.       

Want dat was hun grootste angst, dat je zou ontwaken. En wakker zou worden, wat je hebt gedaan!  

Dus zorg dat je nu verder gaat. Vooruit gaat. Verhoog je vibratie wanneer je maar kunt, wanneer je er over nadenkt. Wees in de hogere vibratie. Als het nodig is om de natuur in te gaan, doe dat dan. Doe wat er ook voor nodig is om je bewustzijn te verhogen. Op elk moment kun je je bewustzijn verhogen en alle zwakheden en de programmering van de 3D-wereld overwinnen, van de 3D-illusie die je hebt gecreëerd.             

Net zoals je deze 3D-illusie hebt gecreëerd, kun je het ook ongedaan maken en datgene creëren wat de nieuwe realiteit is, die deel gaat uitmaken van het Nieuwe Tijdperk, het Nieuwe Gouden Tijdperk van Gaia. 

Ik ben KaRa . Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid.  En weet dat we hier zijn om bij je te zijn, om met je te delen. En zeer binnenkort zullen we hier meer volledig zijn dan we tot nu toe hebben gedaan. Het manifesteert zich als je ‘s nachts naar naar de lucht kijkt en je ziet de fonkelende sterren, weet dat veel van die fonkelende sterren dat niet zijn, maar dat het onze schepen zijn. We zijn hier met miljoenen en miljoenen om bij jullie te zijn in deze tijd van Grote Omschakeling.    Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen