Ancient Awakenings, “Ja, je bent IN de 3D-illusie, maar je hoeft er niet VAN te zijn” (herplaatst)

“Ja, je bent IN de 3D-illusie, maar je hoeft er niet VAN te zijn”

KaRa, gechanneld door James McConnell   

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 16 augustus 2020.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa
 

Ik ben KaRa. Het is een genoegen om bij jullie te zijn en op deze manier te delen in deze momenten.  

Er kan namelijk zoveel worden gezegd. Er is zoveel dat we zouden willen zeggen. Maar zoals altijd worden we hiervan weerhouden. Er is zoveel dat we weten dat achter de schermen gebeurt.    

Maar van sommige van deze dingen word je je nu steeds meer bewust. Het vertrouwen begint eruit te filteren. Niet alleen voor jullie, degenen die ontwaakt zijn, maar ook voor degenen die nog slapen. Het begint naar hen door te filteren. En degenen die wakker zijn, of in slaap waren, beginnen nu zichzelf te wekken, omdat ze moeten ontwaken.       

De hele planeet moet ontwaken. Gaia zelf gaat verder naar de hogere trillingsfrequenties van de vijfde dimensie en verder. En al het leven hier op de planeet moet dat ook. Omdat het leven niet veel langer in de lagere dimensies kan bestaan. Het moet doorgaan.      

Gaia zelf zal alleen een plaats vrijhouden voor degenen die nog in de illusie verblijven voor een tijdje, maar dan moet ze ze loslaten. Ze moet diegenen loslaten die niet naar het Licht willen, die niet met haar verder willen. Ze moeten worden losgelaten en er zal voor hen worden gezorgd. Alles wordt gepland. Alles is gepland.   

Het is alleen nodig voor jullie die Ontwaakt zijn, die de Wegwijzers zijn om voorwaarts te gaan. Om door te gaan met hoop, in de wetenschap dat alles precies is zoals het moet zijn. Jullie hoeven alleen maar door te gaan, vooruit te blijven gaan en een hoger bewustzijn te verspreiden.   

Ja, we weten dat er momenten zijn waarop zelfs jullie uitglijden en weer diep in de illusie terugvallen. Hoop lijkt steeds meer af te nemen door alle gekte die om je heen gebeurt. Maar je wist toen je hierin kwam dat die gekte zou gebeuren. Je wist dat het zou gebeuren. Je wist dat je er deel van zou uitmaken. Je wist dat je je op sommige momenten zou afvragen, waarom, waarom ben ik hier? Waarom heb ik dit gedaan? Maar je wist ook op het hoogste niveau van je wezen dat het nodig was om door te gaan, om de Omschakeling te bewerkstelligen.             

Jullie zijn de Omschakeling. Zonder jullie zou het niet gebeuren. De Zonneflits zou niet gebeuren zonder jullie. Het Grote Ontwaken dat nu plaatsvindt, zou zonder jullie niet plaatsvinden.       

Ja, wij zijn hier in onze schepen. We zijn hier om te helpen waar we maar kunnen. Maar zoals je weet kunnen we alleen maar zoveel doen.   

Maar we kunnen je dit vertellen, dat er dingen zijn die nu achter de schermen gebeuren, die op het punt staan om naar buiten te komen, op het punt staan om onthult te worden. Je hebt het gehoord in termen van de aankondigingen. Je hebt het gehoord in termen van nieuwe ervaringen die komen. Het zijn jullie die het nog een poosje langer moeten volhouden.     

Blijf je dingen doen in de illusie, maar wees geen onderdeel van de illusie. Ja, je bent IN de illusie, maar je hoeft er niet VAN te zijn. Blijf dus gewoon doorgaan, blijf vooruit gaan en alles zal voor zichzelf zorgen.       

Je hebt onze beloftes. Je hebt alle beloften van het hele Gezelschap van de Hemel, van de Eerste Schepper Hem/Haar zelf. Alles werkt zich uit. Het enige dat je hoeft te doen is op het Plan blijven vertrouwen en weten dat het Plan precies wordt uitgewerkt zoals het moet.    

Je aandeel in dat Plan wordt groter en groter naarmate je blijft toestaan ​dat je frequentietrilling blijft stijgen. Want als je frequentie eenmaal blijft stijgen en je bewustzijn stijgt, stijgt je kracht mee. En met jouw kracht zal je het Licht nog meer verspreiden.   

Sommigen van jullie merken dat nu, als de kracht in je begint te groeien en uit te breiden er een nieuw gevoel van vrede in je begint te komen en een vredigheid om je uit te spreken, om tegen je medemens te spreken. Om je uit te spreken en te zeggen, Je hoeft niet langer in je slaapstand te blijven. Je kunt daar nu bovenuit stijgen. Je kunt jezelf in het Licht bevinden.    

Omdat het Licht alles is. Het Licht is alles en alle dingen. En het is nu tijd voor jullie om dat steeds meer op een vollediger niveau te beseffen naarmate jullie elke dag steeds dichter bij de Grote Zonneflits komen, bij De Event en de Grote Omschakeling die volgt op deze overgang waar je nu in zit. Deze overgang die je van het ene paradigma naar een nieuw hoger niveau-paradigma brengt. Een waar je je nu meer op je gemak bij kunt voelen, voel op een hoger niveau dat je steeds meer jezelf wordt binnen dit nieuwe paradigma. Het is nu allemaal aan jullie om door te gaan met de Wegwijzers te zijn.         

Om ons, van het Hemelse Gezelschap, jullie Opgevaren Meesters, de Galactici, de Agarthanen, iedereen, te blijven aanroepen en een beroep op ons doen. We zijn hier allemaal om jullie te helpen. Je hoeft ons alleen maar op te roepen en we zijn er.   

Maar ik kan je vertellen dat er op dit moment plannen in de maak zijn om met jullie een ​​verbinding te beginnen te maken, wat meer is dan alleen een verbinding, meer dan alleen ons voelen in jezelf, onze woorden horen in je gedachten. Een daadwerkelijke fysieke verbinding komt steeds dichterbij. Noem het contact, het eerste contact. Hoewel het eerste contact al een tijdje plaatsvindt. Noem het een vollediger contact en meer volledige onthulling, aangezien jullie die voorbereid zijn op deze komende tijden, degenen die hierop voorbereid zijn, voorbereid worden op de komende contacten.     

Ik ben KaRa, ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid voor jullie allemaal.Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen