Jenny Schiltz, een korte opmerking over de energieën die de planeet binnenstromen.

Ik wilde een korte opmerking maken over de energieën die de planeet binnenstromen.

door Jenny Schiltz, april 2021

Deze zijn echt verbazingwekkend. Het is puur Christusbewustzijn. Ik zie het als een prachtig glinsterend licht van blauwe diamanten.

Terwijl deze energieën van buitenaf naar  ons toe komen activeren ze wat reeds in ons is. Zoals een lichtschakelaar helpen deze frequenties ons om de codering in ons aan te zetten die onze goddelijkheid bevat en het pad naar ons hoogste weten, ons hoogste zijn en ons hoogste begrijpen.

Ga even zitten, wees stil en maak verbinding met je hartruimte. Voel de sereniteit die beschikbaar is in deze heilige ruimte. Voel de verbinding vanbinnen en met de Bron.

Zeg dan: “Ik activeer nu de Christusbewustzijnscodering in mij zodat ik de binnenkomende energieën kan ontvangen en gebruiken.”

Als je deze energieën voelt heeft de Galactische Raad gevraagd dat we de intentie van SOEVEREINE VREDE over de hele aarde te zenden. Zend het naar elk levend wezen.

 Ze legden uit dat er een verschil is tussen vrede en soevereine vrede. Sommigen beschouwen vrede als veiligheid. Als in al hun basisbehoeften wordt voorzien en er geen dreiging van een aanval is, dan is dat voldoende. Toch gaat deze versie van vrede vaak gepaard met verlies van soevereiniteit, van autonomie.

De Raad verzekert ons dat we beide kunnen hebben. We kunnen vrede hebben zonder de controlemechanismen. We moeten die intentie vasthouden en verzenden om te helpen haar van het scheppingsvlak naar het fysieke te verplaatsen.

Er is een energieke drang naar conflict, controle, oorlog en chaos. Dat iedereen de hogere frequenties van het Christusbewustzijn en soevereine vrede vasthoud, uitzend en verankerd.

Fijn weekend. Als je dit nog niet hebt gedaan, word dan lid van mijn mailinglijst zodat je deze blog en andere dingen via e-mail ontvangt. Sociale media zijn behoorlijk onbetrouwbaar geworden voor het verspreiden van informatie.

Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier 

Jenny

Terug naar pagina Diverse Berichten