Christy Wallace, Gouden bewustzijn door verzoening

Christy Wallace, Gouden bewustzijn door verzoening

14 Februari 2021

Het is een interessant proces waarin Het Goddelijke via mij werkt! Ik hou van de eenvoud ervan aangezien het gewoon tot uiting komt in het weten wat te doen. Het kostte me wat tijd om vertrouwen te hebben in het weten omdat ik het altijd eerst wilde zien en het veel gecompliceerder probeerde te maken dan het in werkelijkheid is. Het wordt steeds natuurlijker om gewoon met de stroom mee te gaan. Wees de Rimpelingen in het continuüm, dat is hoe de schepping begint en het momentum stroomt.

Ik co creëer beelden (lichtcodes, heilige geometrie) in het proces zoals het weten dat uitdrukt. Ik heb niet per se visioenen van deze codes, maar ik kijk er wel naar uit om ze te zien als de tijd aanbreekt. Ik hou er absoluut van en het geeft me veel vreugde om op deze manier uit te drukken voor je belichaming, als je die keuze maakt.

Ik ben geleid om een ​​fotobibliotheek te maken van geweldige fotografen waarin ik hun prachtige foto’s kan gebruiken en ze verder kan coderen met Lichtcodes en Heilige Geometrie. Dit is zo’n verbazingwekkend voorbeeld van hoe we Co Creëren en inderdaad Eén zijn, misschien ontmoeten we elkaar nooit maar toch hebben we die energetische afstemming en het Co creatieve weten.

Waterceremonie, Lichtcodes en Lichttaaltransmissie

Deze Lichtcodes, Heilige Geometrie en Numerologie die hier worden gepresenteerd werken natuurlijk met en door Moeder Aarde, Haar Wateren, Haar Hart en het Hart van de Mensheid!

Ik werd geleid om te werken met een van de vele ruwe rozenkwarts kristallen die ik had. Degene naar wie ik werd geleid om mee te werken had over heel de kristal een barst (je kon het zelfs voelen) maar toch was hij nog steeds goed intact. Ik werd geleid om dit kristal te doordrenken met de Liefde en het Licht dat ik belichaam. Ik heb dit kristal ongeveer 3 dagen in mijn zak gehad of in de buurt van mijn lichaam.

Op 13 februari maakte ik een wandeling langs de Stille Oceaan. Ik werd geleid om het kristal in mijn hand te nemen en het in het oceaanwater te activeren. Ik deed dit door het onder het wateroppervlak te houden en het spiraalvormig door het water te draaien en rimpelingen te creëren. Ik heb dit een paar minuten gedaan met de bedoeling de scheur of scheiding die is ontstaan ​​te genezen. De barst in het Rozenkwarts Kristal was symbolisch, het Rozenkwarts Kristal is er een van LIEFDE.

Je kunt dit metaforisch zien als de verzoening van alle miscreatie door afwezigheid van LIEFDE of scheiding (barst) van dat wat we Waarachtig Zijn. De Rozenkwarts was inderdaad gebarsten maar toch zat het stevig aan elkaar. Dit is de illusie die we nu herstellen, want het bestaat niet echt. We belichamen NU de Goddelijke Eenheid en drukken dit uit via Gaia, Haar Wateren (ondersteund door de verbazingwekkende wezens in de wateren – Dolfijnen, Walvissen, enz.), Elementen / Elementalen en de Mensheid.

Nadat ik klaar was met het het kristal door de oceaan te draaien stond ik op, voelde me een beetje duizelig en moest mezelf enigszins stabiliseren, toen keek ik over het water. Een zeeleeuw stak zijn hoofd boven het water ongeveer 15 tot 20 meter voor me en op dat exacte moment kreeg ik het woord ‘boodschapper’ door. De zeeleeuw was de boodschapper van deze intentie / waterceremonie. Toen ontving ik dat ik deze ceremonie morgen op Valentijnsdag zal afronden. De dag van de LIEFDE! Laten we die dag uitbreiden naar het alledaagse, wat het werkelijk is!

Voorbereidende meditatie en zonnestaren met het Rozenkwarts kristal op deze prachtige 14 februari 2021, Dag van de Liefde! Vasthoudend aan mijn intentie, aangezien de Lichtcode al was gedaan, liep ik naar de plaats die ik had aangewezen om het Rozenkwarts kristal weer te verenigen met de Wateren van Gaia. Ik gooide het kristal met een boog in de oceaan waar de zonnestralen op het oppervlak glinsterden. Ik observeerde wat er gebeurde en ervoer de kleuren van goud en magenta die dansten met de Zonnestralen over het water en het was klaar!

Voel deze Lichtcodes als je dat wenst. Sta ze toe om in je hartruimte tot uitdrukking te komen en activeer datgene wat er in je op komt.

De Eerste Lichtcode wordt “Gouden Bewustzijn” genoemd.

Gouden Bewustzijn ∞ Het is toegankelijk!         

De Tweede Lichtcode is de Heilige Geometrie en Numerologie uitgedrukt voor de Waterceremonie en verzegeld door een Lichttaal transmissie, het wordt “Moeder Water Rimpelingen” genoemd. Het draagt ​​de 3.6.9 en de 11-code in zich.

Moeder Water Rimpelingen ∞ Momentum Stroomt ∞

We zijn NU rimpelingen in dit Continuüm, rimpelingen zijn de Nieuwe Creatie! Zie en/of voel de Lichttaal transmissie hiervoor via de YouTube-link.

De Derde Lichtcode is een vernieuwing van een Code die ik een paar jaar geleden heb uitgebracht. Deze code wilde voor deze dag weer worden her-gecreëerd. Het heet “HART∞N∞AARDE”.

HEART∞N∞EARTH

Dit is een code die ik her-creëerde zoals gevraagd voor deze Valentijnsdag 14 februari 2021!

 Alle codes werken samen met de energie en intentie om onszelf te verenigen met onze oorspronkelijke essentie om de mensheid te verenigen, onze essentie te verenigen met Gaia, de Moeder en met alles wat is.

Ga naar de YouTube-link om de Lichttaaltransmissie te ontvangen die deze waterceremonie bezegelde! Kijk ook op mijn website.

LoveLight voor iedereen!

Terug naar Pagina Diverse Berichten