Jenny Schiltz, Raad van Licht: Heel worden

Raad van Licht: Heel worden

door Jenny Schiltz 25 april 2021

De intensiteit van de dingen is werkelijk versneld. De zon is erg actief en stuurt veel plasma om ons te helpen bij deze diepe veranderingen. De Schumann-resonantie, de hartslag van de Aarde versnelt ook. 

Ik deelde met mijn Aura Zuivering leden dat mij was verteld en getoond dat de Aarde weer op het goede spoor is gezet. Het leek erop dat we afgingen op het linker veld. Ze lieten me een afbeelding zien van een lasso die de Aarde weer op één lijn met het universum trok en dit is opwindend goed nieuws! Ook al is het proces van het blootleggen en verwerken van alles wat niet in overeenstemming was in onze innerlijke en uiterlijke werelden een uitdaging. Het is nog steeds goed nieuws.

Ik was onlangs bij een vergadering met de Raad van Licht. Het was de grootste bijeenkomst die ik ooit heb bijgewoond. Het was alsof alle kleinere Raden bijeen waren gekomen en er waren heel veel toeschouwers. 

Tijdens deze bijeenkomst werd uitgelegd dat de Aarde zich klaarmaakt om een ​​enorme verandering door te maken. Het werd vergeleken met een zwangere vrouw die overging van weeën zoals de Braxton Hicks praktische oefeningen (https://en.wikipedia.org/wiki/Braxton_Hicks_contractions)  naar een volledig actieve bevalling. 

Dit is wat er werd gezegd:

“Met deze inspanning is er een massale uittocht van energieën die zichzelf niet langer zullen kunnen onderhouden in de toenemende frequentie. Met elke samentrekking zal de vibratie op Aarde en in de mens stijgen.

Op zielniveau krijgt elke persoon de optie om te vertrekken of verder te gaan. Er zijn er die hun doel hebben bereikt om van de ene trillingsfrequentie naar de volgende te gaan of die zich hebben verankerd in wat nodig was en dat is genoeg. 

Contracten lopen af. Sommige worden herschreven, maar degenen die worden herschreven, hebben vaak een einddatum. Dit geeft elke persoon de mogelijkheid om alles in zijn leven te evalueren en te kiezen wat voor hem of haar geschikt is.

Men zal niet langer verstrikt raken in de nooit eindigende lus die iemand opgesloten houdt in een patroon van gedrag en gedachten. Dit is erg belangrijk omdat we willen dat je begrijpt dat alles wat energetisch op jullie planeet plaatsvindt zo is dat het onbewuste wordt verlicht en op dat moment is er een keuze.

De Aarde warmt op, net als de menselijke vorm. Er zullen de komende 5 jaar veranderingen worden aangebracht in het landschap van jullie wereld. Deze verandering zal worden gebruikt om angst op te wekken en de vrije wil te manipuleren. Het hoeft niet zo te zijn.

Als men de drang voelt om naar een andere locatie te verhuizen, dringen we er bij hen op aan die aandrang te volgen. Iedereen die zijn diepste aandrang volgt, moet weten dat alles goed komt, dat er voor hen zal worden gezorgd. We willen echter niet dat mensen een locatie verlaten uit angst voor wat er kan komen. We willen eerder dat ze ergens naartoe gaan, zelfs naar iemand met grote opwinding. 

Angst zal de boodschappen die je hart geeft overschaduwen, vertroebelen en zelfs vervalsen. Om deze reden vragen we iedereen om hun angsten te onderzoeken en hun best te doen om niet vanuit die ruimte te reageren.

Wat er in de menselijke vorm gebeurt is het vlechten van polariteit. Vooral het mannelijke en het vrouwelijke, aangezien dit de eerste splitsing was. Als het mannelijke en vrouwelijke in elkaar vlechten, niet langer in oppositie handelen, vindt er een activering plaats en zal de polariteit binnenin veranderen.

Voor sommigen kan dit “vlechten” mentale gezondheidsproblemen, depressies en een overweldigend gevoel van de behoefte om te vertrekken verergeren. We raden iedereen aan om naar zijn persoonlijkheidskenmerken te kijken en te bedenken wat het tegenovergestelde is. 

Wat is de polariteit van wat ze vasthouden? Kunnen ze zichzelf genezen door de tegenovergestelde eigenschap in te brengen? Als iemand verdriet heeft, kunnen ze dan ook vreugde vasthouden? Als ze woede koesteren, kunnen ze dan ook vrede bewaren? 

Het is de polariteit, één van de polariteiten, die veel onenigheid in de menselijke vorm veroorzaakt. Het maakt ze vatbaar voor programmering, om in elke richting te worden geduwd en getrokken die de wereld wil dat de persoon gaat.

Hoewel dit misschien contra-intuïtief lijkt, is dat het niet. Het is vanwege de dualiteit, de polariteiten dat men kwetsbaar is, dat men vatbaar is voor manipulatie. Zodra iemand zegt dat men liefde en haat kan vasthouden en ik KIES  op welke manier te handelen, dan is er op dat moment een immense genezing.

Genezing zal niet plaatsvinden door te ontkennen of te doen alsof je niet alles bent. Genezing vindt eerder plaats wanneer men begrijpt dat JIJ Alles bent die ervoor kiest om in het licht te handelen.  

Er is veel schade toegebracht aan het Goddelijke Vrouwelijke en Mannelijke op jullie planeet, maar de genezing kan pas beginnen als alle (karakter) trekken zijn gezien, herkend en begrepen. Het zijn de schaduwaspecten vanbinnen die aan het licht komen. 

Voor velen zal dit een tijd van uitdaging zijn. Om niet te verdwalen in de angst die op jouw planeet wordt “getrommeld”. Om niet verstrikt te raken in de uiterlijke realiteit en de transformatie te missen die vanbinnen plaatsvindt. 

Het vlechten van het Goddelijke vrouwelijke en het Goddelijke mannelijke in het DNA zal elke persoon verschuiven en kan, zoals eerder genoemd, veel symptomen veroorzaken, vooral op het gebied van geestelijke gezondheid.

Op dat moment konden er vragen worden gesteld. 

Ik: Hoe helpen we onszelf en anderen door deze volgende fase, of het nu gaat om het vlechten van het mannelijke en vrouwelijke, de eerste splitsing in dualiteit of het begrijpen van heelheid? Heb je enkele voorstellen?

“Je helpt jezelf door jezelf werkelijk te zien. Het goede en het slechte. Zie je dan dat je ook de tegenovergestelde eigenschappen bezit. Kan iemand die niet op routine is gebaseerd, ook discipline vasthouden? Kan iemand die lui is ook motivatie vasthouden? Dat elk moment een keuze is. 

Als je een emotie hebt die als ongewenst kan worden beschouwd, probeer die dan niet weg te nemen, want die maakt deel uit van alles, maar breng eerder de tegenovergestelde eigenschap naar voren. Elk woord heeft zijn eigen frequentie, zijn eigen opening in je veld. 

Ik vraag je, waar houd je strijd vast? “

Ik: Ik houd het vast tussen mijn zonnevlecht en mijn hartchakra, het voelt alsof het klemt. Maar ik heb ook pijn in mijn onderrug.

“Zeer goed. Onderzoek nu de betekenis of het archetype van dat chakra en wat de betekenis van lage rugpijn is “

Ik: De Zonnevlecht is de plaats van het ik, de mens, het hart is de plaats van de ziel en lage rugpijn kan ontstaan ​​doordat je je niet ondersteund voelt en de energieën van het wereldtype aanneemt. 

“Ja! Breng nu rust in je onderrug en je chakra’s.

Als ik nu aan je vraag, waar houd je vreugde vast? Welk deel van je lichaam wordt geactiveerd? Welke chakra?  

Ik: Het is mijn hoger hart en het gebied tussen mijn schouders en rond mijn hoofd, maar het is buiten het lichaam.

“Dit is heel mooi om te zien. Want je ziet waar je vreugde buiten jezelf vasthoudt, niet vanbinnen, het moet binnengeroepen worden. Niet alleen maar in de hogere hartchakra van je ziel verblijven. Nodig het uit. ” 

Ik: Ik nodig mijn vreugde nu uit in elke cel van mijn wezen, moge het een thuis in mij maken.

‘Kijk nu eens naar het tegenovergestelde van vreugde. We zouden het verdriet of malaise noemen. Waar bewaar je dat?

Ik: Wat onmiddellijk naar boven komt zijn mijn darmen.

“Ja, nodig nu specifiek vreugde uit in die ruimtes.

Ik: Ik nodig vreugde uit in mijn maag, mijn ingewanden, mijn dunne darm, mijn twaalfvingerige darm, mijn dikke darm, ik nodig vreugde uit in de manier waarop ik het leven absorbeer. Ik nodig nu vreugde uit.

“Dit is een zeer waardevol leermiddel. Gebruik het bij jezelf en degenen die je helpt. Help ze om te zien waar ze de ene frequentie vasthouden, maar ze kunnen ook de andere vasthouden. Het gaat er niet om de ene emotie kwijt te raken. Het gaat erom het tegenovergestelde uit te nodigen en vervolgens te kiezen.

Ik: Bedankt voor je hulp. 

“Het is ons grootste genoegen om de mensheid op deze manier bij te staan.” 

Ik hoop dat deze informatie en hulpmiddel je helpt om te werken met de intense emoties die we allemaal voelen. Mogen we onszelf volledig liefhebben als we in een plaats van heelheid komen. Wees gemakkelijk voor jezelf en voor anderen.

Dank aan allen die dit werk delen en steunen. Je wordt zeer gewaardeerd. Als je het nog niet hebt gedaan, word dan lid van mijn mailinglijst zodat je deze blog en andere dingen via e-mail ontvangt. Sociale media zijn behoorlijk onbetrouwbaar geworden voor het verspreiden van informatie.

Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier 

Jenny

Terug naar pagina Diverse Berichten