Ancient Awakenings, “We brengen jullie boodschappen van hoop”

“We brengen jullie boodschappen van hoop” 

Sananda gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 2 mei 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik ben hier op dit moment om jullie te blijven helpen je te ontwikkelen, om je te helpen door alle veranderingen heen te werken die in je leven en in de levens om je heen plaatsvinden.  

Alles wat er gebeurt, gebeurt precies zoals het moet. Dat is wat je moet begrijpen, ook al lijkt het niet zo. Ook al lijkt het steeds donkerder te worden. Dat is het niet – het wordt lichter en lichter. Het licht schijnt er steeds meer door.       

Deze keer gaat dit ontwaken allemaal over hoop. Eeuwige hoop. Hoop gaat eeuwig door. Degenen die hoop hebben verloren, verliezen hun leven. Ze stagneren in hun leven. Als ze eenmaal hoop hebben verloren, willen ze niet meer verder.

Dus dat is de reden waarom wij, de Geascendeerden, de Galactici en de Agarthanen met jullie allemaal samenwerken, daarom blijven we deze boodschappen van hoop naar jullie brengen, om jullie te blijven helpen te verheffen, te verheffen in het licht. Te verheffen in je ontwaken en in je ascensieproces. Want als je de hoop verliest, verlies je alles. Je moet doorgaan. En degenen om je heen die de hoop verliezen, doe wat je kunt als je in staat bent om hun ambities te verhogen, om de hoop bij hen terug te brengen.      

Omdat alles wat we met jullie hebben gedeeld deel uitmaakt van deze hoop. Het is onderdeel van dit verdergaan, jullie voorbereiden. We bereiden jullie voor op deze geweldige dag waarover we hebben gesproken. Deze geweldige momenten die aan je ascensie voorafgaan.     

En alles wat we met je hebben gedeeld zijn beloften. We zeggen al een tijdje: ‘dit is het Grote Ontwaken’. Dit is inderdaad de duisternis voor de dageraad. Maar de dageraad nadert.    

Zelfs nu, degenen van jullie die de ogen hebben om de dageraad te zien die nu nadert, je kunt het in je voelen. Je weet het. Omdat velen van jullie het eerder hebben gevoeld in andere levens, op andere planeten, in andere Melkwegstelsels. Je hebt dit eerder gedaan. Dus je weet, je voelt dat er iets in de lucht hangt. Velen van jullie zeggen: “Ik voel het! Ik heb het gevoel dat er een grote verandering op komst is! Er komt inderdaad een grote verandering aan. Zelfs nu, terwijl ik tot jullie spreek is er een belangrijke verandering die op het punt staat plaats te vinden. Wat jullie de domino zouden kunnen noemen waarnaar jullie allemaal op zoek waren, die staat op het punt te vallen. Die eerste domino zal leiden tot veel meer. Sommige groter, sommige kleiner. Ze zullen doorgaan en doorgaan met vallen, totdat het hoogtepunt van deze eerste golf van ascensie plaatsvindt. Daarna volgen natuurlijk de andere golven. Voor jullie, ieder die ervoor kiest, zal deel uitmaken van het naar voren brengen van de volgende golf. Net zoals wij deel uitmaken van het naar voren brengen van deze eerste golf.                     

Dit is waarvoor je gekomen bent mijn vrienden, om deel uit te maken van deze uitdrukking. Om zelf de uitdrukking te zijn van de voortzetting, het momentum dat nodig is om dit hele proces, dit hele ontwaken voort te zetten.    

En dan, is het ontwaken. Velen, vele, vele over de hele planeet zijn aan het ontwaken. Misschien niet zo volledig als jij. Maar ze beginnen te ontwaken. Ze beginnen zich af te vragen. Ze beginnen zich te herinneren waarvoor ze hier zijn, waar dit allemaal over gaat.      

En als ze het zich niet herinneren stellen ze de vraag: Waarom ben ik hier? Waar is dit voor? Wat is mijn missie? Net zoals jullie die vragen allemaal eerder hebben gesteld in het begin van je ontwaken. En als ze die vragen stellen, raad eens wie er zal zijn om ze voor hen te beantwoorden?     

Jullie! Elk van jullie die bereid is om deel uit te maken van het ontwaken van je naasten, je broeders, je zusters. Dat is waarvoor je bent gekomen. Dat is waarvoor je je  vrijwillig aanmeldde.     

Dus terwijl de trillingen blijven toenemen, terwijl de finishlijn vlak voor je is, velen van jullie kunnen het zien en als je het niet ziet kun je het voelen. Je weet dat het er is.    

Zoals James eerder zei met onze aansporingen, voel nu die adrenalinestoot. Voel het in je opkomen. Voel het licht in je opkomen, de Violette Vlam die groter wordt. Voel hoe het allemaal opkomt en je naar voren duwt om de finish te bereiken. Want die is recht voor je. Schrik niet. Val niet terug. Ga vooruit – centimeter voor centimeter als het moet. Blijf je voeten bewegen (figuurlijk gesproken). Blijf doorgaan. Sta die toewijding toe dat je hier zo lang geleden kwam, laat het je voortduwen en duwen en duwen om bij de finish te komen.           

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu in vrede, liefde, harmonie, vreugde en eenheid. En dat je je zult blijven herinneren wie je bent, zelfs in het diepste donker dat je zou kunnen overkomen. Weet dat zelfs als er duisternis is, het licht klaar staat om te schijnen en alle duisternis volledig zal verlichten.      

Vrede en liefde zij met jullie allemaal. 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen