Ancient Awakenings, “Ga niet achterover hangen, creëer nu je vrijheid’’

“Ga niet achterover hangen, creëer nu je vrijheid’’

KaRa gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 18 april 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

KaRa

Ik ben KaRa. Zoals altijd is het een genoegen om afgezant te zijn, om diegene te zijn die afkomstig is van de Pleiadische beschaving, de Pleiadische Raden om bij jullie te kunnen zijn.  

Maar weet dat terwijl ik nu bij jullie ben, jullie, velen van jullie, dezelfde ervaring hebben opgedaan met andere planeten, andere beschavingen, zelfs andere Melkwegstelsels. Jullie zijn afgezanten geweest, velen van jullie. Jullie zijn zelfs  Pleiadische afgezanten voor andere werelden geweest, net zoals ik dit nu voor jullie wereld ben. Dit is de verbondenheid van ons allemaal, het bewustzijn, het Ene bewustzijn dat we allemaal samen delen. Want we zijn dat allemaal geweest, hebben dat gedaan en we zullen het opnieuw en opnieuw en opnieuw doen.     

Zal jij je op een later tijdstip aanmelden om een ​​ander illusionair proces te beginnen, om een ​​ander spel te spelen? Het kan. Dat zou jouw keuze kunnen zijn. Jullie eerdere discussie ging over vrijheid. Vrijheid is zo belangrijk. Vrijheid is alles wat er is in de hogere trillingsfrequenties. In de hogere dimensies is er niets dan vrijheid. Daar bestaat niet zoiets als controle over een ander wezen hebben, helemaal niet. Dus jullie zijn allemaal voorbestemd om weer naar die vrijheid terug te keren. Om vrij te zijn. Vrij om te kiezen, welke keuze je ook wilt maken.              

Als je door de Melkweg wilt reizen kun je dat doen. Net zoals in Star Trek kun je gaan waar niemand eerder geweest is. Hoewel dat best moeilijk zal zijn, omdat we het hele universum hebben verkend, dus het zal moeilijk zijn om een ​​plek te vinden waar nog niemand eerder is geweest. Maar jullie, velen van jullie, zijn heel lang geleden op die plaatsen geweest. Je hebt veel meegemaakt, veel waarmee je weer vertrouwd zult raken.     

Maar om dat te doen, moet je eerst de vrijheid op deze planeet vinden. Maar meer nog dan het vinden, je moet het maken. Je moet het creëren. Je moet er deel van uitmaken om dat voor jezelf te creëren. En als je dat eenmaal voor jezelf hebt gecreëerd kun je het voor anderen om je heen creëren.      

Jullie zijn nu allemaal in dat proces op dit moment. Jullie zijn in het proces om de vrijheid in jezelf te vinden, zodat je anderen de hand kunt reiken en dat met hen kunt delen. Dat licht met hen delen. Dat is wat je moet doen en waaraan je hebt gewerkt. Velen van jullie hebben hier ijverig aan gewerkt, hebben geluisterd naar jullie Hogere Zelven die contact met je opnemen en meedelen, “doe dit, doe dat, doe iets dat verandering in de wereld teweeg zal brengen.”     

Jij bent de verandering die je in de wereld wilt zien. Wees nu die verandering. En als je dat doet, als je steeds meer betrokken bent, betrokken bij het samenwerken met je medebroeders en –zusters, op wat voor manier dan ook. Het kan simpelweg een manier zijn om contact met elkaar op te nemen en met elkaar praten. Het kan een manier zijn om contact op te nemen via internet en met elkaar te praten. Er zijn veel manieren om het licht te delen, veel manieren om de uitdrukking van eenheid en vrijheid te delen. Dat is aan jou hoe je dat wilt doen.         

Als je wilt mediteren en diep in jezelf wilt gaan en die verbondenheid wilt vinden, dat bewustzijn in jezelf, doe het dan. Als je ondervindt dat jou uitdrukking van je Hoger Zelf je vertelt om op een bepaalde manier uit te reiken naar je broeder en zuster doe dat dan.    

Doe iets. Voer een of andere actie uit. Hang niet langer achterover. Het is niet aan jou om dat te doen. Jullie zijn niet degenen die hier naartoe zijn gekomen om dat te doen. Je bent niet degene die op de bank gaat zitten en de wereld zijn gang laat gaan. Jij bent degenen die de wereld naar je toe brengt en om de wereld naar anderen om je heen te brengen.       

Jij bent degenen die hier is om dit deel van het spel te gebruiken en het je eigen te maken. Door dit te doen maak je een einde aan dit spel. En als je dat eenmaal hebt gedaan, dan kunnen wij dat met jullie ervaren. We zullen onszelf kunnen laten zien. Omdat, zoals ik al eerder zei, omdat je bent opgestegen naar hogere trillingsfrequenties om te kunnen matchen met onze frequentie. We zullen niet in jou illusie vervallen. Dat hebben we eerder gedaan. We zijn eerder in die situaties geweest. Dat hoeven we niet nog een keer te beleven. Dus we wachten tot jij opstaat. Sta op, jullie doen het nu allemaal op de een of andere manier.  

We vragen je om te blijven luisteren naar die innerlijke stem, dat zachte gefluister in je dat je vertelt: “dit is de volgende stap die je moet nemen.” Neem die dan. Hang niet achterover, pak het beet.   

Zet de stappen, wat ze ook mogen zijn. Als ze simpel zijn, zoals jullie hebben gezegd in je discussie, als het gewoon het maskers afdoen is en zeggen”NIET MEER”, of gewoon weer handen schudden en elkaar weer omhelzen en geen afstand meer houden?  

Wat levert afstand houden op en wat levert het dragen van een masker op? Niets. Het brengt alleen maar angst. Het brengt alleen een voortzetting van die angst voort, angst dat je niet in de buurt van iemand anders kunt zijn omdat je kunt opvangen wat zij hebben. Hoe belachelijk is dat als je er goed erover nadenkt, als je gebruikt maakt van je gezond verstand en begrijpt wat echt is en wat onderdeel is van de illusie. Maak geen onderdeel meer uit van de illusie. Wees je hiervan bewust omdat het gevolgen heeft voor je broeders en zusters. Maar er niet langer deel van uit.             

Ik ben KaRa en ik geniet van deze tijden dat ik bij jullie kan zijn en zo verlang naar de momenten waarop wij, wij als broeders en zusters van de sterren, weer samen kunnen zijn. Allemaal. Dezelfde lucht inademend. Dezelfde verbondenheid en eenheid voelend met iedereen.         

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen