Ancient Awakenings, Jullie beheersen deze illusie

Jullie beheersen deze illusie

 Sananda gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 23 mei 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.


Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment, op deze momenten. In deze tijden van hogere frequentie. Een hogere frequentie die jullie allemaal helpen tot stand te brengen. Jullie hebben ijverig gewerkt, soms bewust en andere keren onbewust in je droomstaat, in je slaapstaat, waar je hebt gewerkt om dit Christus Bewustzijns-netwerk weer bij elkaar te brengen en de verbinding terug te brengen, het licht terug naar de planeet te brengen. Dat is wat je hier kwam doen.        

Dat is jullie missie geweest, om te ontwaken. Eerst jezelf wakker maken om dan de hele planeet en de mensen op de planeet helpen weer wakker te maken. Het collectieve bewustzijn van deze planeet. Niet alleen mensen, maar ook dieren, planten en mineralen, die allemaal herontwaken, die allemaal hoger en hoger in de hogere vibraties worden gebracht. De hogere vibraties waar deze planeet ooit volledig bij betrokken was, ooit volledig vasthield.       

En Gaia, stond zichzelf toe om omlaag te vallen, omlaag te vallen in vibratie en om dat proces toe te staan ​​en te openen voor de hele mensheid om ook naar omlaag te worden gehaald als een experiment, zoals velen van jullie hierover hebben gehoord. 

Maar dat experiment is voorbij, het is al een tijdje voorbij. En de waargenomen illusie die er is, of schijnbaar er was, omdat die er niet meer is, ook al houdt Gaia een plaats vast, een ruimte, al houdt ze die lagere vibratie nog steeds vast, het is er echt niet meer. Het is alleen gebaseerd op de illusie, gebaseerd op de perceptie van die illusie. Het draait allemaal om misleiding door de krachten van het duister, terwijl ze proberen je ervan te weerhouden de realiteit te zien die voor iedereen aanwezig is. Ze houden het voor je verborgen. Ze houden je in een hologram zodat je het niet kunt zien. Je kunt niet zien dat de sluier die er zo lang was, die ze creëerden, er eigenlijk niet meer is.          

Jullie allemaal kunnen op elk moment door en in de hogere trillingsfrequenties kijken. Je kunt de hogere dimensies zien. Misschien woon je er nog niet, omdat je het ascentieproces nog niet onder de knie hebt. Je hebt de illusie nog niet onder de knie, of jezelf in de illusie, maar je werkt ernaar toe. Jullie werken er allemaal aan om jezelf te beheersen. Dat was jullie discussie eerder, hoe beheers je jezelf binnen deze illusie zodat de illusie er niet meer is. Want het is, actueel en in werkelijkheid er niet meer. Het is net als in de film “The Matrix”. Er is geen lepel. Er is geen sluier. Er is geen illusie. Het is alleen nog in de programmering van je chakracentra’s.             

Maar terwijl jullie chakracentra’s zich weer verbinden met het Christus Bewustzijns-netwerk, dat helpt om de programmering los te laten, evenals met de Violette Vlam die Saint Germain weer op deze planeet heeft geïntroduceerd, dat iedereen nu in staat is om de zuivering te ondervinden van die programmering. 

Welk hulpmiddel je ook gebruikt, welke manier je ook zult vinden, weet gewoon dat je deze illusie de baas bent. Jullie zijnde meesters. Jullie zijn niet langer degenen die onder de duim worden gehouden. Jullie zijn niet langer de slaven. Jullie zijn de meesters.         

Jullie zijn degenen, of de Ene, die vooruit gaan op alle anderen, of velen over de hele planeet. Niet iedereen, zeker niet, maar velen. Jullie zijn de Wegwijzers. Degenen die doelbewust hier kwamen voor deze missie. Deze missie om anderen wakker te maken. Om zoveel mogelijk mensen te helpen wakker te worden. Daarvoor ben je hier nu. Dat is wat je nu op het punt staat te doen.   

Jullie hebben vaak gehoord, ik heb vaak gesproken, over de finishlijn. En velen van jullie naderen die finishlijn. De finishlijn die velen niet eens kunnen zien. Want nogmaals, ze hebben geen ogen om het te zien. Maar jullie, jullie hebben de ogen om het te zien.      

En als je helder door je derde oog kijkt, zie je die finishlijn. Je zult zien dat die er is, vlak voor je. Je hoeft alleen maar uit te reiken. Het enige dat je ervan weerhoudt om het te doen, is je geest. De programmering in je geest. De programmering in je lagere chakra’s.          

Maar nogmaals, als je chakra’s zich opnieuw verbinden met het Christus Bewustzijns-netwerk zal die programmering verdwijnen. De herinneringen die je aan dit illusionaire programma hebben vastgehouden, dat alles zal verdwijnen en is aan het verdwijnen. Het gaat ook allemaal samen met jullie DNA-processen die weer ontwaken, die zich her verbinden. Zich weer verbinden met de oorspronkelijke twaalf DNA-strengen en zelfs verder. Velen van jullie zullen zelfs verder gaan.        

Maar het gaat allemaal over vibratie en bewustzijn. Vibratie en bewustzijn. En als je volledig begrijpt wat dat betekent, vibratie en bewustzijn, alles is vibratie en bewustzijn. Als je volledig begrijpt wat dat betekent, dan zul je in staat zijn om dit alles volledig tot je te nemen, alles wat we je hebben gegeven, alles wat je hebt ontvangen van je Hoger Zelf en op vele verschillende manieren, dit alles zal samenkomen als één, en jij zult de Ene zijn.       

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. En dat jullie allemaal samen zullen komen en delen. Deel wat je weet. Deel waar je je bewust van bent geworden wanneer je maar kunt. Deel het met je broeders en zusters wanneer je maar kunt. Telkens als ze erom vragen. Telkens als ze iets zoeken. Iets dat hen weer verbindt met hun Hoger Zelf in hun ontwakingsproces.            

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen