Ancient Awakenings, “Jij bent niet verantwoordelijk voor iemand anders!”

“Jij bent niet verantwoordelijk voor iemand anders!”

Ashtar gechanneld door James McConnell 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 13 juni 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Asthar  

Ik ben Ashtar. Ik kom in deze tijd om bij jullie te zijn, om jullie te blijven helpen om, nogmaals, een ander perspectief te begrijpen. Een perspectief waar jullie allemaal op verschillende momenten naartoe zijn verhuisd.

Steeds meer bevinden jullie jezelf in die hogere trillingsfrequenties. Steeds meer realiseren jullie je dat je niet gepenetreerd kunt worden door de lagere vibraties. Je barrières kunnen niet worden doorbroken zolang je gelooft dat die barrière er is. Zolang je gelooft dat je beschermd bent, ben je beschermd. Weet dat altijd.

En ook al heb je soms het gevoel alsof je teruggetrokken wordt in de oude manieren, in de oude programmering, en inderdaad soms ben je dat, maar steeds meer realiseer je je dat dat alles is wat het is, gewoon een oude programmering en je hoeft er niet langer door vastgehouden te worden. Je hoeft daar niet te blijven. Trek jezelf gewoon weer omhoog. Trek jezelf eruit.

Realiseer je dat het gewoon herinneringen zijn, het is gewoon programmering, het zijn gewoon dingen die jou hebben tegengehouden om je aan deze illusie te binden. Zeg tegen jezelf: “Ik laat me niet meer tegenhouden; Ik ben vrij, vrij van alles wat me aan deze illusie van scheiding blijft binden.” Want dat is alles. Het is alleen de matrix die je terug haalt. Het is alleen je ego zelf die je terug roept. Het is tijd om vast te houden aan wat het altijd al heeft geweten. En in veel opzichten probeert het je te beschermen.

Je hebt die bescherming niet meer nodig. Je hoger ego, je hoger bewustzijn, is klaar om het over te nemen, als je het toestaat. En jij, die het bewust wetende zelf is, jij, je Hoger Zelf dat door jou heen werkt is wie en wat er aan de macht is. Dus onthoud dat.

Weet dat terwijl wij in onze schepen op jullie neerkijken, jullie bekijken – een betere bewoording om te gebruiken is, we waken over jullie. Waken, en zijn er om op elk moment te helpen wanneer dat nodig is. We hebben onze verschillende missies, onze programma’s. Onze projecten waar we aan werken. En al onze projecten komen samen en zullen op één moment samenkomen waar we allemaal tegelijk in beweging zullen komen.

Dat is waar we voor hier zijn om te doen, degenen die werken om de vrijheid van deze planeet en de bevolking op deze planeet te bevorderen. Het is waar, we kunnen niet tussen beide komen. We kunnen het niet voor je doen. We zijn hier om te helpen wanneer de oproep uitgaat. En wanneer we van Eerste Schepper het groene licht krijgen om nog meer te helpen, zoals we op verschillende momenten hebben gedaan. We zijn steeds dichterbij gekomen, zowel in de nabijheid met onze schepen, als ook om jullie direct te helpen, jullie allemaal, zowel als groepen die samen zijn gekomen, en ook individuen.

We zijn zeer betrokken bij het ontwaken op deze planeet, bij het werken met jullie Alliantie. Degenen die de Laarzen op de Grond zijn. We werken allemaal samen om dit allemaal tot stand te brengen. Om dit Grote Ontwaken voort te brengen. Om jullie steeds dichter bij De Event te brengen. Maar zoals we al zeiden, wij kunnen het niet doen, jullie moeten het doen.   

Jullie moeten allemaal blijven werken om jezelf meer en meer, zoveel mogelijk, in de hogere trillingsfrequenties te bevinden. Laat je niet keer op keer naar beneden trekken. En als je op een bepaald moment de wil niet hebt, vraag dan om hulp. Vraag om assistentie. Er zijn zovelen van ons die bereid zijn en klaar staan om jullie te helpen en te assisteren. Om je te begeleiden. Maar je moet erom vragen. En als je het vraagt zijn we bij je. Vergis je daar niet in, we zijn altijd bij je. Maar als je ons vraagt ​​om het voor je te doen, dan kunnen we dat niet. We zullen helpen en assisteren.  

Dus heb vertrouwen. Vertrouw erop dat alles precies gaat zoals het moet. Laat je niet afschrikken of ontmoedigen door de verschillende dingen die nog steeds doorgaan in de matrix, in de driedimensionale illusie. Want dat is alles wat het is, een illusie. Het is een illusie om de echte realiteit te bedekken, dat is jullie vijfdimensionale en hogere ervaring. Vertrouw daar dus allemaal op.  

Vertrouw op degenen die hier zijn met hun missies om je te helpen. Degenen die hier zijn. De verschillende die je kent. Ik zal de namen nu niet noemen. Je weet wie ze zijn. Ze zijn hier om je steeds verder te brengen in dit ontwaken.

Maar zelfs zij kunnen het niet voor je doen, alleen jij kunt het. En alleen jij kunt verantwoordelijk zijn voor jezelf. Je bent niet verantwoordelijk voor iemand anders. Maakt niet uit wat. Ja, als je kleine kinderen hebt, bent je verantwoordelijk voor de opvoeding ervan. Om ze te begeleiden. Maar het is alleen begeleiding. Net als wij doen. Wij begeleiden jullie, jullie begeleiden hen. Je doet het niet voor hen. Je bezit ze niet. Je bezit je kinderen niet. Je bezit je familieleden niet. Je bent niet de eigenaar van je partners. Jullie zijn allemaal soeverein van jezelf. Dat moet je je volledig realiseren. En het los laten. Laat los wat jij denkt dat jouw verantwoordelijkheid is voor een ander.

Je bent niet hier om ervoor te zorgen dat iedereen ascendeert. Je bent alleen hier om te helpen en te begeleiden als ze erom vragen. Ik kan dit niet genoeg zeggen, of op elke andere manier brengen dan we al doen, om verschillende manieren te vinden om hetzelfde te zeggen. Jullie moeten allemaal tot dat inzicht komen, om dat los te laten. Om alle oude geprogrammeerde gehechtheden die je hebt los te laten en verder te gaan. Vergeef, vergeet, ga verder. Dat is het gezegde dat One Who Serves jullie heeft gegeven. Gebruik het. En nog belangrijker terwijl je verder gaat, wees het.       

Ik ben Ashtar en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde. Weet dat we er zijn. We waken over jullie, veel, veel dichterbij dan jullie je ooit kunnen voorstellen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen