Ancient Awakenings, De Punten met elkaar Verbinden

De Punten met elkaar Verbinden

Ashtar gechanneld door James McConnell  

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 28 juni 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Asthar

Ik ben Ashtar. Ik kom op dit moment, in deze veelbelovende tijd zal ik toevoegen, in deze tijd van grote veranderingen die zowel op de planeet, in de planeet als boven de planeet plaatsvinden.  

Zoveel veranderingen waar jullie op dit moment geen idee van hebben, maar jullie krijgen er een idee van. Je krijgt stukjes en beetjes van alles wat er gebeurt. Nog steeds ja, achter de schermen. Maar ze komen naar buiten.

Jullie gebruiken termen van ‘verbind de punten’. En dat is iets wat je allemaal zou moeten doen. Het maakt deel uit van onderscheidingsvermogen. Het maakt deel uit van het begrijpen en het kennen van de waarheid en verder kijken dan de illusie, dat degenen die al zo lang de controle hebben zo graag willen doorgaan met deze illusie. Ze willen je erin gevangen houden.

Maar zoals iemand eerder zei: “we winnen”. Nee, we hebben al gewonnen. Dat is wat je nu moet weten. We winnen niet, we hebben al gewonnen. We hebben niet alleen de veldslagen gewonnen, maar de hele oorlog, als je het zo wilt zien. Want het is een oorlog tussen goed en kwaad. Tussen licht en donker.    

Alles komt precies uit zoals het moet, dat moet je blijven geloven. Geloof dat we er zijn. Wij zijn hier in onze schepen, in onze verschillende programma’s en projecten, en kijken allemaal op jullie neer.

We kijken van bovenaf naar beneden en zien de perfectie die jullie allemaal zijn. We zien niet het negatieve, de schaduwkant van ieder van jullie. We zien het licht in jullie, het licht in jullie allemaal. En dat verspreidt zich steeds meer en wordt overal gedeeld. Jullie houden weer bijeenkomsten met jullie president Trump. Dit alles maakt deel uit van de nieuwe uitdrukking die tot stand moet komen, het licht dat moet komen en de duisternis moet overwinnen. En het gebeurt.

Er gebeurt nog zoveel achter de schermen, maar het komt allemaal beetje bij beetje naar buiten. En dan zal het met een straaltje gaan, zoals het nu is, naar een stortvloed in de tijden die komen.

En daarnaast hebben jullie allemaal naar onthulling uitgekeken. Niet alleen onthulling van de waarheden die naar buiten moeten komen, maar onthulling van onze schepen, wij die over jullie hebben gewaakt en klaar staan ​​om te helpen wanneer ons het bevel wordt gegeven om naar beneden te komen en bij jullie te zijn. En dat is niet ver weg mijn vrienden! Het is helemaal niet ver weg. Omdat we er voor jullie zijn. En  jullie die klaar zijn om ons te zien, zullen ons zien.

Als je de ogen hebt om te zien, en velen van jullie krijgen die ogen nu, omdat je je derde oog opent. Jullie pijnappelklieren komen weer vrij van de verkalking dat de cabal, of de duistere krachten hebben gedaan, zij hebben alles gedaan wat ze konden om je derde oog minimaal te houden om te voorkomen dat je verder dan de illusie kon kijken, naar de echte realiteit die er is, en die er al die tijd geweest is. Maar ze trokken de wol over je ogen, of de sluier over je ogen, zodat je niet zou zien wat er nu te zien is.

Dus open je ogen, zowel je fysieke ogen als je derde oog. En begin steeds meer naar de lucht te staren wanneer je de kans krijgt, zowel overdag als ‘s nachts, en begin te zien dat we er zijn. En wanneer je er klaar voor bent, jullie de collectieve jij, de collectieve jij van de Lichtwerker Gemeenschap, wanneer je er klaar voor bent, zullen wij er voor je zijn om ons te zien.

En nogmaals, zoals ik al zei, het is helemaal niet ver meer. Want alles, alles leidt op dit moment naar dit punt, op dit exacte moment. Jullie moeten allemaal nog even geduld hebben. Jullie hebben duizenden, zelfs miljoenen jaren gewacht om op dit punt te komen. En wat is een beetje langer wachten? Of het nu dagen zijn, of weken, of zelfs maanden. Wat is een beetje langer om de volledige vrijheid te realiseren die er nu naar je wenkt.  

Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen en te beseffen dat het er al voor je is. De vrijheid. De vrijheid om te zijn wie je bent, wanneer je maar wilt zijn wie je ook bent. Vertrouw. Vertrouw op dit alles. Vertrouw erop dat jullie zich verplaatsten in een positie of een punt van licht in je dat ooit en voor altijd jullie vrijheid en jullie soevereiniteit zal vestigen.

Ik ben Ashtar en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde, en dat je klaar zult blijven. Wees klaar om de verbinding met ons allemaal te ervaren, al je broeders en zusters, die nu hier zijn en klaar zijn om in een oogwenk vollediger bij jullie te zijn.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen