Ancient Awakenings, “Jullie zijn allemaal boven deze illusie van scheiding uit gerezen, als je toestaat dat het zo is”

“Jullie zijn allemaal boven deze illusie van scheiding uit gerezen, als je toestaat dat het zo is”

Aartsengel Michael gechanneld door James McConnell   

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 11 juli 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Aartsengel Michael

IK BEN Aartsengel Michaël. Ik ben hier op dit moment om bij jullie te zijn om deze energieën naar jullie te blijven brengen.

Eerder, de energieën niet naar jullie toe te brengen, maar je bewuste gewaarzijn van deze energieën naar jullie toe te brengen zodat je her ontwaakt voor wie je bent. Om  beter te kunnen begrijpen dat je bewustzijn niet het bewustzijn is waarmee je hier bent opgegroeid.  

Je bewustzijn is enorm toegenomen, voorbij wat het zelfs vijf tot tien jaar geleden was. In sommige opzichten zelfs maanden geleden. Je bent in vibratie gestegen. Je DNA-proces maakt opnieuw verbinding.

Je bent je er misschien niet van bewust, maar elke keer dat je de synchroniciteiten in je leven voelt gebeuren, is dat een bewustzijn. En hoe meer je je bewust bent van die synchroniciteiten, hoe meer ze zullen gebeuren. En hoe meer ze blijven gebeuren, hoe meer je zult beseffen dat de sluier weg is. Die is er niet meer. Voor velen van jullie is hij er al lang niet meer. Maar het is de programmering in je, de oude programmering, die je blijft tegenhouden. Die je in de illusie houdt, de driedimensionale illusie. 

Maar ik zeg jullie nu, vraag, vraag om hulp, vraag om begeleiding, vraag om hulp van wie je gidsen ook zijn. Roep mijzelf, Aartsengel Michaël, en vraag dat ik kom en mijn Vlammende Blauwe Zwaard van Waarheid brengt en alle psychische banden verbreek die jullie nog steeds aan deze illusie van afscheiding vasthouden op deze planeet.

En onthoud dat het gewoon een illusie is. Het is niets meer dan dat. Jullie zijn allemaal voorbij deze illusie gegaan als je jezelf toestaat het te doen. Jullie zijn allemaal voorbij de matrix gegaan. Jullie zijn allemaal de Neo van de matrix geworden als je het toestaat, als je het gelooft.

Je hebt vaak gehoord, ‘geloven is zien’. En hoe meer je dat doet, hoe meer je je dat realiseert, en zelfs meer, herinner je dat jullie dat allemaal in je hadden in jullie eerdere beschavingen, in de eerdere levens op deze planeet.

Jullie hadden allemaal het besef en het begrip dat je één was met de IK BEN Aanwezigheid in jou, met het Grote Bewustzijn in jou. Dit hadden jullie allemaal. En velen van jullie krijgen nu deze herinnering terug, beseffend dat jullie soevereine wezens zijn en altijd zijn geweest, nu zijn en altijd zullen zijn, net als de God-Bron in jou. Je bent puur bewustzijn, pure vibratie in het Grote Bronbewustzijn in jou.  

En des te meer je dit gaat beseffen, begrijpen en herinneren, des te meer je die vreugde zult vinden op elk moment van je leven, ongeacht wat er om je heen gebeurt. Het maakt niet uit wat er om je heen gebeurt. Ongeacht het nieuws, ongeacht de programmering die je hoort, ongeacht de propaganda die uit de vele verschillende bronnen wordt voortgebracht. Want je zult in staat zijn om er naar te kijken, ernaar te luisteren en eraan voorbij te gaan. Je zult weten dat het niet meer voor jou is. Je zult weten dat je er voorbij bent gegaan. Omdat je er voorbij bent. Ieder van jullie bij deze oproep, of die later deze woorden leest en met deze woorden resoneert, ieder van jullie staat daar nu boven. Je bent voorbij de illusie, als je jezelf toestaat dat te zijn.  

Maar het komt altijd terug, die lagere vibratie in jou, dat ego-gevoel in jou, het lagere ego dat nog steeds probeert je tegen te houden, je omlaag te halen. Sommigen van jullie noemden het vroeger ‘de duivel’. En in veel opzichten, ja, is dat het ook. Het is het Schaduw-Zelf in ieder van jullie. Maar het ego zelf is niet slecht. Het ego zelf zal bij je blijven. Het is een deel van jou. Maar het lagere ego zal achterblijven. En het Hogere Ego zal verder gaan en zal je blijven ondersteunen in de hogere vibraties.

Onthoud, ieder van jullie, jullie zijn soevereine vrije wezens, ieder van jullie. Ieder van jullie kwam hier om deel uit te maken van deze evolutie en revolutie die hier op dit moment plaatsvindt.

Dus weet dat, en besef dat inderdaad alles gebeurt met een reden. Alles gebeurt precies zoals het moet. En het volgende moment gebeurt het weer precies zoals het moet. Het gaat allemaal om het creatieve proces in ieder van jullie, individueel en als collectief. Jullie creëren allemaal deze Nieuwe Gouden Eeuw op Gaia en van Gaia. Dit creëren we allemaal samen.    

Zullen we allemaal verder gaan in deze Nieuwe Gouden Eeuw? Nee. Velen hebben hun vertrekpunt al gekozen. Velen hebben voor zichzelf gekozen voor het exitpunt dat voor hen nog moet komen . Maar dat is niet jouw zorg.  

Jouw zorg is jezelf en degenen helpen die klaar staan ​​om geholpen te worden. Net zoals wij jullie helpen als je klaar bent om geholpen te worden. Dus doe een beroep op ons wanneer je begeleiding nodig hebt, wanneer je hulp zoekt, wanneer je misschien op zoek bent naar een ander perspectief en we zullen er altijd en op alle manieren zijn. Want jullie zijn dierbare Broeders en Zusters van het licht.

IK BEN Aartsengel Michaël en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En moge jullie doorgaan met het delen van het weten in ieder van jullie en met al diegenen die klaar zijn om voorbij de illusie van scheiding te gaan en voor eens en voor altijd te beseffen dat de sluier weg is. Of de ‘Matrix’, er is geen lepel.  

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen