Ancient Awakenings, “Velen zullen uit hun slaap worden wakker geschud”

Velen zullen uit hun slaap worden wakker geschud”

Sananda gechanneld door James McConnell   

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 18 juli 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Sananda

Ik ben Sananda. Ik ben hier op dit moment. In deze zeer geschikte tijd zal ik eraan toevoegen, terwijl de dingen snel veranderen, zowel intern als extern in alles wat jullie in je leven gaan begrijpen, terwijl de dingen steeds meer naar de oppervlakte komen.

Er is gezegd dat degenen in de schaduw niet in het licht kunnen staan, dus komen ze uit de schaduw en laten ze zich zien voor wat ze zijn. Wat ze vertegenwoordigen, aangezien ze geen liefde en licht vertegenwoordigen. Ze vertegenwoordigen angst en duisternis in een poging het onbekende vast te houden. Jullie liever in het onbekende houden. In de schaduw van jezelf houden. Maar niet voor lang. Want het is voorbestemd dat het Licht zal zegevieren. En het Licht, inderdaad, heeft de overhand. Het zijn alleen die kleine hoeken van duisternis die nog over zijn.     

Want grotendeels is het collectieve bewustzijn van de mens nu verlicht. Niet iedereen natuurlijk. Maar de meerderheid van de bevolking van deze wereld, van deze planeet, bevindt zich nu in het Licht. Het is slechts een klein percentage dat blijft proberen de controle over de meerderheid van de bevolking van de planeet te behouden, maar niet voor veel langer. Want een geweldige aankondiging staat op het punt naar buiten te komen. Je hebt dit eerder gehoord en om verschillende redenen is het ingeperkt, tegengehouden, uitgesteld. Maar nu niet lang meer.

Wanneer deze aankondiging naar buiten komt, zal alles worden onthuld aan de nog slapende bevolking. Of het hen wakker maakt of niet, hangt af van hun levensplan. Maar ik vertel jullie nu dat deze geweldige aankondiging velen over de hele planeet zal schokken. Niet alleen in dit land, maar over de hele planeet, zullen ze uit het slop worden getrokken. Ze zullen uit hun slaperigheid worden wakker geschud. Velen zullen hierdoor ontwaken. Velen die zich afvroegen en ‘neutraal waren’, zou je kunnen zeggen, zullen zich niet langer afvragen en zullen samen met jou naar de andere kant stappen. Maar alsnog zullen velen ook geneigd zijn vast te houden aan alles wat ze hebben gekend, want ze zullen niet klaar zijn om de dingen op te geven die naar buiten gebracht zijn, of de comfortzone opgeven die hen heeft vastgehouden, om te voorkomen dingen te weten te komen die tevoorschijn gingen komen.

Blijf zoals altijd vertrouwen. Vertrouw op jezelf. Vertrouw op degenen die met je samenwerken. Vertrouw op het Grote Plan. Omdat het niet veel langer kan worden tegengehouden. Krachten zijn aan het werk, Krachten van Licht zijn aan het werk. En je zult ontdekken dat, als je je openstelt voor de mogelijkheden je ze niet in de schaduw zult vinden, maar meer en meer in het licht: het licht van de waarheid, het licht van eenheid, het licht van liefde.

Geloof in jezelf, mijn vrienden. Geloof in wie je bent. Vertrouw op wie je bent. Vertrouw erop dat jullie degenen zijn, degenen die naar voren stappen, vooruit gaan. Omdat je als collectief niet langer tegengehouden kunt worden. Het zal niet mogelijk zijn. Want het Licht heeft gewonnen, het plan staat vast en kan niet ongedaan worden gemaakt. Niets kan stoppen wat komen gaat.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal. Ik ben Sananda . Ik hou heel veel van jullie, meer dan velen van jullie zelfs maar kunnen begrijpen, aangezien velen van jullie een sterke verbinding hebben met mezelf en met al degenen die met mij werken in dit plan op deze planeet.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen