Ancient Awakenings, “Dit gebeurt allemaal in de illusie”

“Dit gebeurt allemaal in de illusie”

KaRa ( Pleiadische Afgezant) gechanneld door James McConnell   

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 1 augustus 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.KaRa

Ik ben KaRa. Ik kom in deze tijd om jullie mee te nemen, mee te nemen door deze lange periode van duisternis. Want inderdaad, je hebt de storm door deze donkere tijden doorstaan, leven na leven na leven.

Jullie bevinden je nu aan het einde van de donkere tijden. Ook al lijkt het voor velen van jullie nogal donker als je naar de illusie kijkt, en soms vergeet je dat het een illusie is. Je vergeet dat het een show is. Een drama dat zich voor je afspeelt. En hoe meer je de waarnemer kunt zijn en getuige kunt zijn van alles wat er gebeurt als een show, als een film, als een toneelstuk dat wordt opgevoerd en in veel gevallen nagespeeld, des te beter.

Je hebt dit eerder meegemaakt, je herinner je het alleen niet meer. Maar dat komt terug. En de momenten waarop je een gevoel hebt, een gevoel dat alles niet klopt. Dat niet alles is zoals het er uit ziet. Op dat moment herinner je je het weer. Je herinner je je tijd in andere systemen, andere Melkwegstelsels, andere planeten, op de schepen. Je herinner je het diep in jezelf en het triggert het ontwaken in je.

Dat is wat er nu met steeds meer mensen gebeurt over de hele planeet En hun ontwaken wordt getriggerd door, zoals jullie vaak hebben gehoord, dat jullie de Wegwijzers zijn, jullie zijn degenen die naar voren komen en als eerste de weg wijzen. Het is noodzakelijk voor jullie om dit te doen. Het is noodzakelijk voor jullie om er alles aan doen om dit systeem open te breken.

Is het gemakkelijk om te doen? Nee. Daarom zijn jullie gekozen. Ieder van jullie is hiervoor gekozen. Je bood je aan en werd gekozen. Jullie weerstaan deze storm. Maar de storm is niet blijvend. Hij wint echter eerder aan kracht. En naarmate hij aan kracht wint, des te meer je in deze illusie kunt zien voor wat het is, een orkaan of een tornado binnen de illusie.

En jij, die buiten de illusie bent, buiten de storm bent, kan er simpel getuige van zijn, kan er gewoon naar kijken. Niet om achterover te leunen en niets te doen. Want dan zou er niets gebeuren! Je zou als collectief niet in staat zijn om bewustzijn op deze planeet te bewegen. Ga voorbij de storm. Omdat steeds meer van jullie beseffen dat het een illusie is, of beseffen dat het buiten jezelf is en jou niet rechtstreeks hoeft te beïnvloeden, tenzij je het jou laat beïnvloeden, tenzij je eraan gehecht raakt en hoe meer je anderen kunt helpen om los te komen van de illusie om te beseffen dat het een toneelstuk of een show is.

En weet, zoals jullie allemaal weten op dit moment, dat je zult kunnen genieten van het einde van deze show. Dat is wat je op deze momenten moet doen. En hoe meer je jezelf in het moment kunt bevinden en niet vasthoudt aan het verleden, de herinneringen uit het verleden, de programmering uit het verleden. Om jezelf uit die programmering te halen en jezelf te herprogrammeren. Herprogrammeer jezelf in de hogere trillingsfrequenties van de hogere dimensies. Hoe meer je dat kunt doen, des te meer zul je niet alleen jezelf bevrijden maar ook al degenen om je heen die klaar zijn om vrij te zijn.

Zijn ze allemaal klaar om vrij te zijn? Nee. Zullen ze allemaal worden bevrijd? Hoogstwaarschijnlijk niet. Want er zijn mensen die bestemd zijn, die gecontracteerd zijn om de Aarde te verlaten, om deze illusie te verlaten, om deze driedimensionale illusie op dit punt af te sluiten. Velen hebben ervoor gekozen om dit te doen en zijn in het proces om dit te doen. Kun je ze ervan weerhouden dat te doen? Nee, dat kan je niet. Tenzij ze besluiten er mee te stoppen. Ze kunnen hun contract op elk gewenst moment beëindigen, net zoals jij in veel opzichten een aantal van de contracten waarmee je bent binnengekomen heeft beëindigd.

Dus alstublieft, mijn broeders en zusters, weet dat je op dit moment niet veel kunt doen. Maar alles wat je kunt doen is genoeg als je jezelf er toe zet. Wat dat ook mag zijn. Waar je ook een roeping voor voelt, volg die roeping. En je herinnert je dat, ook al lijkt het een lange reis, een reis van duizend mijl begint met een enkele stap. Wees dus klaar om die stap te zetten en de volgende stap en de volgende. En terwijl je dat doet, stap na stap na stap, zullen er naast je zijn die die stappen samen met jou zullen nemen. En al snel zul je merken dat je als collectief aan het einde van dit deel van je reis bent.

Ik ben KaRa en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Weet dat naarmate deze tijden voortduren, terwijl de trillingsfrequenties blijven stijgen, we steeds dichter bij jullie komen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen