Ancient Awakenings, “Het is geen tijd om eerbiedig te zijn, het is tijd om voor je rechten op te komen!”

“Het is geen tijd om eerbiedig te zijn, het is tijd om voor je rechten op te komen!”

Saint Germain gechanneld door James McConnell 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 29 augustus 2021.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.Saint Germain 

Ik ben jullie Saint Germain. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn,  om jullie te blijven helpen, jullie allemaal, om door dit illusionaire proces te gaan waar jullie je in bevinden.

Zodat je jezelf voorbij de illusie bevind en de realiteit voorbij de illusie in de metafysische wereld ziet, soms zelfs in multidimensionale frequenties die sommigen van jullie steeds meer beginnen te ervaren. Jullie zullen dit allemaal op verschillende momenten gaan ervaren terwijl we verder gaan.

Omdat je centrale zenuwstelsel veel, veel meer gewend is geraakt aan deze energieën. En door dat te doen kun je je nu steeds meer concentreren op je Derde Oog en het Derde Oog openen. En natuurlijk, deze zgn. 5D-bril is een hulpmiddel om te helpen je Derde Oog te gebruiken. Daar zijn deze voor, om je Derde Oog te openen. Om je een hulpmiddel te geven, een uitdrukking, iets dat je kunt begrijpen. Iets dat niet zomaar een waas is, iets dat vaag is, maar iets dat echt is. Een bril is echt voor jou. Dus met deze bril kun je zien wat er werkelijk is buiten de illusie, voorbij de illusie, voorbij de sluier. Hoe meer je jezelf toestaat om dat te doen, des te meer je zult ontdekken dat je niet langer in de illusie wordt vastgehouden of tegengehouden want je merkt dat je in staat bent om sneller op te staan ​​dan voorheen. Terwijl als je vroeger iets zou lezen of ergens naar luisteren het je omlaag zou halen omdat je het gewicht van de wereld op je schouders zou voelen. Je zou de energie, de gevoelens, de emoties van het collectieve bewustzijn voelen. Maar dat hoef je niet langer meer te doen. Want je gaat voorbij die uitdrukking. Steeds meer van jullie doen dit, en meer zullen dit doen.

Het is geen tijd om mee te lopen. Het is geen tijd om te voldoen. Het is geen tijd om te capituleren. Het is tijd om te vechten. Het is tijd om te beseffen welke soevereine wezens jullie allemaal zijn. Allen hebben allemaal het recht – het recht op je eigen lichaam, op je eigen emotie, op je eigen gevoelens, op je liefdesuitdrukking. Dat recht hebben jullie allemaal en niemand kan dat van je afnemen, tenzij je het toestaat.   

Dat is de manier hoe de duistere krachten het proberen te doen. Om te zien hoe ver ze kunnen gaan. Hoe ver ze mensen kunnen pushen om mee te gaan. Hoeveel ze de controle kunnen blijven houden. Ze ondervinden steeds meer dat ze dat niet kunnen, maar toch pushen ze een beetje meer.

Altijd, zoals we al vaak hebben gezegd, met hetzelfde draaiboek dat ze altijd hebben gebruikt. Dat draaiboek wordt nu volledig begrepen door ons en de Alliantie. En ze werken nu allemaal tegen dat draaiboek om je steeds verder uit de illusie te halen.

Je komt nu heel, heel snel op een punt waarop de illusie voor velen van jullie, de meesten van jullie, volledig zal zijn weggevallen. Want je zult er niet veel aandacht meer aan besteden omdat je zult beseffen dat het niet de waarheid is. Dat je je hele leven en al je levens voorgelogen bent. Maar vanwege wie jullie allemaal zijn, afkomstig uit veel verschillende systemen, om naar hier te komen en te helpen bij dit ontwakingsproces, vanwege dat alles, zijn jullie nu klaar om voorbij de illusionaire expressie te gaan. Het enige dat nodig is, is je bewustzijn voortdurend te verhogen en de nieuwe programmering toe te staan die wij en je Gidsen en je Hogere Zelf nu allemaal in je brengen, je DNA opwaarderen, je helpen om je Derde Oog steeds meer te openen zodat je de schoonheid kunt zien en je de schoonheid overal om je heen kunt voelen.  

De tijden van het oude gaan snel voorbij en de oude driedimensionale expressie valt snel uit elkaar. En het moet nog verder uit elkaar vallen. Het moet afbrokkelen. Het moet tot bijna niets afbrokkelen zodat er iets nieuws en opwindends op kan worden gebouwd.

Het is bijna alsof de beschaving uit het verleden die door een soort calamiteit, een soort catastrofe is gegaan en die beschaving onder tonnen en tonnen aarde begroef. Dat is waar je nu naar kijkt, het einde van de oude beschaving zoals je die kent en het opstijgen, in zekere zin het herrijzen van de feniks uit de as. Dit is wat er aan de gang is. Dit is waar je naar uitkijkt. Dit is waar jullie allemaal voor hier zijn om te ervaren, waarvoor jullie naar hier kwamen om te ervaren.

Het is nu tijd dat zowel de evolutie als de revolutie meer en meer vat krijgen.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. En zo als altijd, dat de Violette Vlam doorgaat met het uitzuiveren van de oude programmering, de oude programmering die niet langer nodig is in ieder van jullie.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen