Ancient Awakenings, “Laat het Gaan”, “Ga met de stroom mee”, “Wees in het NU”

 “Laat het Gaan”, “Ga met de stroom mee”, “Wees in het NU”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 20 februari 2022.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben jullie Saint Germain. Ik ben hier op dit moment om jullie te blijven helpen om precies te doen waar je het over hebt gehad, waar je naartoe gewerkt hebt, en dat is zeker loslaten.

Laat het oude los. Dat is waar het bij de Violette Vlam om draait: loslaten. Het uitzuiveren van alle oude programmering die niet langer nodig is, de oude herinneringen loslaten die je vasthouden aan deze illusie van scheiding.

Weet dat het allemaal wordt weggezuiverd wanneer je de Violette Vlam gebruikt. Of de andere tools waar je in de loop der jaren misschien bewust van bent geworden, wat dat ook mag zijn. Of het nu het Vlammende Blauwe Zwaard van Waarheid van Aartsengel Michaël is om oude banden te verbreken, of kristallen waarmee je werkt om herinneringen aan Atlantis en Lemurië bij je terug te brengen, wat het ook is.

Weet dat dit allemaal te maken heeft met een proces van loslaten. Laat het oude los. Wees gevestigd in het nieuwe. Kijk naar de toekomst. Omdat je het elk moment creëert, of je nu in de illusie of buiten de illusie bent. Je creëert je leven terwijl je vooruitgaat.

Je creëert je eigen realiteit. Je realiteit creëert jou niet. Het zijn degenen die geloven dat de werkelijkheid hen schept die genesteld blijven in de oude illusie binnen de driedimensionale illusie. Zolang ze dat blijven voelen en weten, of dat geloven, zullen ze daar blijven. Er is niets dat je kunt doen om ze daar uit te halen totdat ze klaar zijn.

Maar inderdaad, als ze klaar zijn, zullen ze een beroep doen op je, velen van hen. Veel van je familie, je vrienden zullen zich dat herinneren, ja, je hebt dat al eens eerder aan hen voorgelegd, en nu, misschien heb je altijd al gelijk gehad!

Nu, dit is niet een ego-uitdrukking waar we het hier over hebben waar ik naar verwijs. Het gaat niet over het ego, maar over loslaten. Loslaten wat iemand denkt of voelt over zijn eigen leven, of zelfs over jou – het doet er niet toe. Concentreer je gewoon op je eigen leven dat vooruit gaat. Leg ze uit, of help ze, help ze wanneer ze erom vragen.

Dat is op dit moment jouw missie. Velen van jullie zitten nu in dat deel van jullie missie en erkennen dat dat een missie voor jullie is. Nu zal je missie echter veranderen naarmate je verder gaat. Missie, Missies zullen blijven evolueren terwijl dit hele proces van loslaten, dit hele ascentieproces doorgaat door deze overgang waar jullie al doorheen gaan.

Ja inderdaad, je zit nu in de overgang. De overgang van het oude leven, de oude illusionaire driedimensionale expressie naar de nieuwe hogere expressie van de vierde en vijfde dimensie. Dat doe je al. Je gaat al door deze overgang heen, alles wat er om je heen gebeurt, alle dingen die binnen de illusie gebeuren.

Zoals je vaak hebt gehoord, beschouw het als een show, als een film die zich afspeelt, en wees er gewoon getuige van, observeer het. Je kunt er af en toe deel van uitmaken. Ja, inderdaad, je maakt er soms deel van uit. Maar wees meestal gewoon de waarnemer zo veel als je kunt. En als je de waarnemer bent, maak je op die momenten geen deel uit van de driedimensionale expressie. Dus wees de waarnemer en laat de show doorgaan. En weet dat het einde van deze show ongelooflijk spannend voor je zal zijn. Wees daar maar klaar voor. Want het komt allemaal samen.

Zoals je al vaak hebt gehoord, vertrouw op het plan. Vertrouw op het plan. Het plan kan op dit moment niet worden gestopt. En alles wat er gebeurt, of het nu schijnbaar deel uitmaakt van het donker of van het licht, alles wat er gebeurt, maakt deel uit van het plan. Weet dat. Weet dat terwijl je verder gaat door deze overgang waarin je je nu bevindt. Weet dat alles inderdaad met een reden gebeurt als onderdeel van het plan, wat het ook is.

En naarmate het plan vordert, doet het ascentieproces dat ook. Dus weet dat ook. Jullie zijn allemaal op weg naar de ascentie.

Zoals jullie vaak hebben gehoord, hebben de duistere krachten er alles aan gedaan om jullie van ascentie af te houden, omdat ze het wisten. Zodra de bevolking begon te ontwaken, waren ze klaar. Dus ze hebben er alles aan gedaan om te voorkomen dat je wakker wordt.

Maar helaas, jullie worden allemaal wakker. En ik spreek nu verder dan alleen de Lichtwerker Gemeenschap. Velen, veel meer worden wakker over de hele planeet in landen over de hele planeet, ze worden wakker en worden zich bewust van wat er met hen is gebeurd. Worden zich bewust dat hun vrijheid is afgenomen. En het kan niet worden weggegeven, tenzij je het weggeeft. En degenen die nu in Canada zijn, de Freedom Truckers en ook in andere landen, zijn zich hiervan bewust. Misschien niet op het niveau dat jij dat bent, maar ze zijn zich ervan bewust dat ze hun vrijheid willen behouden. Dat is het belangrijkste voor hen: vrijheid! En dat kan niet worden afgenomen van iemand die het niet laat afnemen.

Dus weet dat terwijl je de rest van dit jaar doorgaat, dat alles inderdaad precies gebeurt zoals het moet. Hier en daar wat draaien en trekken, ja, zeker. De Krachten van Licht werken hard om alle plannen, de programma’s die de duistere krachten hebben geprobeerd de bevolking van deze planeet in te brengen, te overwinnen. Omdat het allemaal deel uitmaakt van hun plan, hun oude plan. Maar de krachten van Licht kennen dit plan. Ze weten het en ze komen ze elke gelegenheid tegen die ze hebben, en weten van tevoren wat hun volgende zet zal zijn, en hun volgende zet. Zoals je al vaak hebt gehoord, is dit een schaakwedstrijd. Maar de duistere krachten zijn aan het werk in de 3D-schaakwereld. Terwijl de Lichtkrachten van de 5-D zijn. En vele, vele stappen voor op  de duistere krachten.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Weet dat vrijheid inderdaad nabij is voor de hele bevolking van deze planeet.

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen