Ancient Awakenings, “Jullie zijn in het Proces van Volledige Bewustwording”

“Jullie zijn in het Proces van Volledige Bewustwording”

Saint  Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 24 april 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint -Germain. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn om de dingen voort te zetten waar we samen aan hebben gewerkt.

Niet aan jullie werken, maar er samen aan werken als één. Wij allemaal die met deze groep werken, die met ieder van jullie werken, al je gidsen, al diegenen die je op weg helpen, je helpen bij het proces. Je hebt ze allemaal. Je hebt een team. Ieder van jullie heeft een team dat met jullie samenwerkt, dat al een tijdje duurt en dat zal blijven doen.

En wanneer de tijd komt, en die komt, wanneer je klaar bent om door te gaan naar het volgende deel van je missie zullen ze er zijn om je te helpen je door het proces te begeleiden. Net zoals ze jullie nu door het ascentieproces begeleiden en de overgang die nu op de hele planeet gaande is.

En ja, inderdaad, dit is de overgang waar je nu in zit. Vergis je er niet in. Dit is de overgang die al vele duizenden en duizenden jaren is voorspeld. Je bent op de rand, op het punt waar zeker geen terugkeer meer mogelijk is, aangezien de duisternis steeds verder op de planeet verdwijnt. En het Licht blijft schijnen en verlicht alle  duistere ruimtes.

Ja, het lijkt voor velen dat de duisteren er nog steeds zijn. Maar de duisteren worden steeds meer in een hoek gedrukt. Een hoek waar ze wanhopig worden om terug te vechten. En dat is wat je nu ziet, terwijl dit allemaal op de hele planeet gebeurt. Meer en meer mensen ontwaken voor die processen, voor die oude programmering, dat oude draaiboek dat de duistere krachten zo lang hebben vastgehouden. Maar dat draaiboek werkt niet meer. Want de Krachten van Licht zijn zich nu volledig bewust van dat draaiboek en doen er alles aan om elke beweging die het duister maakt tegen te gaan. Dat is het proces dat je nu ziet. Ook al lijkt het erop dat de duisternis, de duisteren winnen, is dat zeker niet het geval. Want het is de illusie die nu overal om hen heen naar beneden komt.

De illusie van scheiding is het ondervinden van het definitieve einde van dit hele proces. Je komt steeds dichter en dichter en dichter bij de Grote Omwenteling waar je over hebt gehoord, over hebt gesproken. Het is nu aan de gang

Maar de laatste momenten naderen inderdaad. Kunnen we zeggen, kan ik zeggen wanneer? Nee natuurlijk niet. Want het is allemaal afhankelijk van het bewustzijn van de mensheid, terwijl er steeds meer mensen op de planeet ontwaken. Maar er zal nog meer nodig zijn om het grote publiek wakker te maken voor wat er allemaal gebeurt, zodat meer en meer mensen van de massa die nog steeds in de slaapmodus zijn meer beginnen te ontwaken, dat is wanneer je de grote veranderingen zult zien. Maar voor nu zijn die veranderingen inderdaad aan de gang.

Je ziet het aan de verschillende leden van de duistere krachten die worden opgepakt en voor het gerecht worden gebracht. Ook al wordt het niet aan het grote publiek getoond, het wordt wel getoond aan degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Dus onthoud. Dat je bezig bent met het volledig ontwaken van de mensen op de hele planeet, en dat er op dit punt niets of niemand is die het momentum kan stoppen dat is opgestart door de Lichtkrachten. En door jullie natuurlijk, die deel uitmaken van deze Lichtkrachten die bekend staan als de Laarzen op de Grond.

Jullie werken allemaal samen met de Alliantie, met degenen die zich hebben aangesloten, komende  van veel verschillende planeten en melkwegstelsels, deze zijn allemaal hier om dit proces vooruit te helpen. Het kan niet worden gestopt, het zal niet worden gestopt en het gaat nu inderdaad heel snel vooruit zoals de veranderingen zich zullen blijven voordoen. En zelfs degenen die op zoek zijn naar bewijs, zullen ook hun bewijs krijgen.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie allemaal doorgaan door deze Grote Omwenteling die aan de gang is. En dat je tijdens dit proces de vrijheid en het begrip vindt van wie je bent.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen