Ancient Awakenings, “Laat het Proces zich blijven Ontwikkelen”

Laat het Proces zich blijven Ontwikkelen”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 8 mei 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn in deze speciale tijden waarin jullie je bevinden. Deze tijden van grote verandering die komen, gebaseerd op de energieën die de planeet binnenkomen. We weten dat velen van jullie deze grotere hogere energieën die binnenkomen hebben gevoeld en een effect op jullie hebben.

In het verleden zouden deze effecten grote schade hebben toegebracht aan jullie centrale zenuwstelsel maar nu niet meer. Want de meesten van jullie zijn in staat om deze energieën te weerstaan of in zich op te nemen omdat jullie aan deze energieën gewend zijn geraakt. Je kunt steeds sterkere niveaus van deze energieën opnemen die binnenkomen en je bent in staat om met de energieën te werken, weet dat de energieën, hoewel zeer sterk, zelfs moeilijke tijden kunnen brengen voor zover het je fysieke lichaam betreft, maar weet dat het iets is dat voorbij gaat. Het gaat altijd voorbij. Dus weet dat elke keer dat deze energieën binnen komen, ze sterker en sterker en sterker worden.

En nogmaals, je bent steeds meer aan deze energieën gewend geraakt, dus ze zijn niet in staat om het effect te hebben dat ze ooit hadden of dat ze hebben op veel mensen over de hele planeet die duizeligheid ervaren en een gevoel ervaren niet in hun lichaam thuis te horen. Zelfs jullie kunnen nu die specifieke uitdrukking voelen. Niet uit je lichaam te zijn, maar dat je lichaam een beetje vreemd voor je is. Je zult dit steeds vaker ervaren als je dat nog niet hebt gedaan. Een beetje een gevoel van afscheiding.

Omdat je steeds meer afstand neemt van het fysieke lichaam zoals je het nu kent. Je fysieke lichaam wordt steeds lichter en daarom zul je de dichtheid in dat fysieke lichaam niet zo veel meer voelen als in het verleden. Dit zal sterker en sterker worden, maar de effecten hiervan zullen steeds minder worden. Sta het proces dus gewoon toe te gebeuren zoals het nodig is. Precies zoals het nodig is voor ieder van jullie als individu.

Waar je ook bent op elk moment, dit is hoe je wordt beïnvloed door deze energieën. Sommigen zullen het als duizeligheid voelen. Sommigen zullen het als afscheiding voelen. Sommigen zullen voelen dat hun hart sneller klopt. Ook andere soorten symptomen zijn er die velen van jullie een tijdlang hebben gevoeld. Zeker niet de hele tijd want daar zou je niet tegen kunnen. Maar nu en dan, op verschillende tijden van de dag, de week of de maand voel je dit.

Het wordt ook geassocieerd met de planeet en de sterren en de manier waarop ze zijn uitgelijnd. Dus je voelt deze expressie op verschillende niveaus vanwege alles wat er gebeurt, zowel buiten jezelf en zeker ook in jezelf. Dit alles maakt deel uit van het proces, of deel van het Plan, zoals jullie zeggen.

En ja, inderdaad, het Plan is jouw Plan, je maakt deel uit van het grotere Plan. Maar er is zeker een groter Plan aan het werk, veel verder dan je individuele bewuste weten op dit punt. Maar het komt steeds meer samen, dat begin je te ontdekken, zoals jullie de term ‘verbind de punten’ gebruiken. Velen van jullie beginnen dat meer en meer te doen op basis van de dingen die je hoort en ziet. Maar nog belangrijker, de dingen die je in jezelf voelt. Het weten dat over je heen komt en verschillende punten in je lichaam drukken dit weten uit, dat het inderdaad een weten is. Dus nogmaals, sta toe dat het proces zich in jou blijft ontwikkelen. Het is een ontwikkeling en een revolutie binnenin jou die plaatsvindt. Deze revolutie vindt niet alleen buiten jezelf plaats, ze vindt ook in je plaats.

En de hartexpressie in jou, je Hoger Hart, begint dit steeds meer te voelen. Je hoort steeds meer van die kleine fluisteringen die je vertellen dit te doen of dat te doen, en als je die fluisteringen hebt, als je die diepe gevoelens hebt, of dat diepe weten in je, vertrouw erop ! Vertrouw dat je wordt begeleid door je team.

En ja, ieder van jullie heeft een Team, een Spiritueel Team van Gidsen dat met je werkt, van je Hoger God-Zelf tot je Tweelingvlam, tot degenen die hier zijn om met je samen te werken, verschillende teamgenoten zou je ze kunnen noemen. Ze werken allemaal samen om dit hele proces tot stand te brengen. Niet alleen voor jou als individu, maar als collectief voor de hele planeet.

Laat het gewoon gebeuren. En begin op geen enkele manier het gevoel te krijgen dat je in de steek wordt gelaten, of dat alles wat je hebt gehoord niet waar is, dat je inderdaad op een ramp afstevent en al deze dingen die de kliek, de duistere machten, je willen opdringen Dat is verleden tijd. Dat is hun oude programmering waar ze aan blijven werken om angst te blijven brengen zoveel ze kunnen. Want dat is alles wat ze weten om de touwtjes in handen te kunnen houden.

Maar hoe meer je je realiseert dat jij niet gecontroleerd wilt worden, dat je vrij bent, en dat je niet zult gehoorzamen, je kunt nee zeggen tegen alles waar ze mee naar voren komen en velen van jullie, ieder van jullie zijn nu, zoals we zien die bij deze bijeenkomst zijn en voor iedereen die resoneert met deze woorden, zijn vrije wezens! Wees vrij en weet dat je vrij bent vanaf nu en voor altijd om nooit meer in een positie worden gebracht om te worden gecontroleerd, tenzij je jezelf toestaat dat dit gebeurt.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid en dat jullie verder gaan op het pad dat voor je ligt. Omdat dit pad dat je bewandelt je voorwaarts brengt naar de hogere extremiteiten, de hogere dimensies die nu op dit moment voor je beschikbaar zijn.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen