Ancient Awakenings, Het Momentum van de Waarheid gebeurt Nu

Het Momentum van de Waarheid gebeurt Nu”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 12 juni 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn op deze veranderende momenten terwijl alles om je heen gebeurt, ook al ben je je nog steeds niet volledig bewust van alles wat er gebeurt, dat is met opzet.

Want degenen over de hele planeet, al degenen die zich nog in slaap bevinden, zouden niet in staat zijn om de grote toevloed van waarheid, van licht, aan te kunnen om in één keer naar buiten te komen. Het moet dus over een bepaalde periode worden verdeeld. Een beetje hier en een beetje daar. En dan kan het in een stroomversnelling komen, zoals het nu gebeurt. Er komt nu een momentum.

Alles gaat vooruit in een tempo dat veel verder gaat dan wat we allemaal ooit voor mogelijk hadden gehouden op deze planeet. Voor jullie lijkt het traag te zijn. Maar voor ons gaat het vrij snel. Want alles komt nu samen.

En je merkt dat de waarheid op verschillende manieren naar buiten wordt gebracht vanuit veel verschillende bronnen. Want het is tijd dat het licht wordt gedeeld en over de hele planeet wordt verspreid. Het licht van de waarheid. Het licht van eenheid. Het licht en de liefde die in ieder van jullie is geïncarneerd. En als collectief ben je Eén: Eén liefde, Eén licht.

Dus herinner je elke dag dat je jezelf in de hogere vibratie bent, wat het ook kost. Als je merkt dat je in een lagere vibratie, een lagere frequentie, wordt verlaagd, doe dan gewoon wat je hebt geleerd om die vibratie te verhogen, wat er ook voor nodig is. Iedereen is anders. Vraag om hulp. Ga de natuur in. Omring jezelf met kristallen. Wat voor jou werkt, doe het. Haal diep adem. Gebruik affirmaties en mantra’s die je hebt geleerd. Wat er ook nodig is, gebruik het.

Want als je je vibratie elk moment verhoogt, als je de vreugde op dat moment vindt, verhoog je de vibratie overal om je heen. En terwijl je de vibratie en het licht om je heen verhoogt, worden degenen die in de buurt zijn ook in vibratie verhoogd, ook al zijn ze zich er misschien niet bewust van. Het gebeurt.

En dit is hoe jij, ‘jullie’ die de collectieve jij zijn, de Lichtwerker Gemeenschap over de hele planeet verhoogt de vibratie over de hele planeet. Er is er maar één nodig om het proces te starten. Maar in je zijn er nu miljoenen van jullie. Miljarden van jullie die de vibratie verhogen en het licht verspreiden. Weet dit. Weet dit, dat het allemaal deel uitmaakt van het Grote Plan. En jij maakt deel uit van dit Grote Plan. Het kan niet zonder jou. Maar het kan alleen met jou.

Dus vertrouw. Vertrouw erop dat alles gebeurt zoals het moet, ook al lijkt het soms niet zo te zijn. Ook al merk je dat je in de val loopt, de val van angst, de val van angst en leed met een lagere vibratie, ook al val je soms terug, je bent er snel bij om jezelf weer op te richten. En dat, mijn vrienden, is waar deze tijd van de Grote Ontwaking om draait. Het draait allemaal om jullie. Jullie en de Omschakeling die jullie allemaal naar voren brengen.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Om het licht te blijven verspreiden waar en wanneer je maar wilt.

Jullie zijn op dit moment belangrijker dan je je kunt voorstellen. Dus vertrouw. Vertrouw op jezelf om op het juiste moment te zijn waar je moet zijn.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen