Ancient Awakenings, “Jullie zijn op het pad naar Vrijheid”

Jullie zijn op het pad naar Vrijheid”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 26 juni 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

 (Deel uit meditatie met Sananda van deze dag) “Weet dat de verbinding met het Christusbewustzijnsraster je in staat stelt om vrijheid van gezondheid in je lichaam te hebben. Perfecte gezondheid in je lichaam, omdat het is aangesloten op dit raster. Hoe beter je dat weet, hoe meer je je dat realiseert, hoe meer je je dat herinnert des te meer je genezing zult vinden in je lichaam. Omdat het deze verbinding is die weer wordt herinnerd zullen de openingen van alle meridianen in je lichaam mogelijk worden waardoor energie vrij door je lichaam kan stromen. Je begint steeds meer de levenskracht in je lichaam en in de etherische vorm te activeren, de Kundalini – energie zal weer opstijgen.”

Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment om bij jullie te zijn om het proces voort te zetten. Het programma dat we enige tijd geleden met ieder van jullie zijn begonnen, zowel binnen deze groep in deze bijeenkomst, maar zelfs ver daarvoor, levens daarvoor, jullie allemaal weer samenbrengend als verloren zielen die samenkomen, zoals het weer verzamelen van mijn kudde. Want dat is wat jullie zijn. Jullie behoren allemaal bij mij. Bij mij als Sananda, als Yeshua. Jullie zijn mijn kudde. Jullie zijn degene waar ik toe neig.

Weet, als elke dag, als elk moment vooruit gaat, je op het pad bent. Je bent op weg naar vrijheid. Vrijheid in jezelf, in ieder van jullie. En als je die vrijheid in jezelf vindt, zul je ook de vrijheid buiten jezelf herkennen. Omdat jij die vrijheid creëert. Die vrijheid om je eigen keuzes te maken. Om je leven te leven zoals het bedoeld is, en zoals je wilt dat het is. En wetende dat niets je hiervan kan weerhouden. Er is geen regering. Er zijn geen politici. Er zijn geen koningen en koninginnen. Geen heersers die je van je gekozen levenspad kunnen houden. Omdat het jouw levenspad is. Niemand heeft het recht om voor je te gaan staan en obstakels te creëren, tenzij je het hen toestaat.

Ieder van jullie weet en herinnert het zich nu tot een punt dat je je herinnert wie je bent, de diepste niveaus van je wezen die je je herinnert. Wanneer je die aha momenten in je leven hebt, wanneer je die momenten van pure extase in je leven hebt, pure euforie in je leven. Dat gevoel van gelukzaligheid in elk moment. Als je dat hebt, herinner je je het weer. En weg zijn al die dingen die gebeuren in de externe illusie, de driedimensionale illusie.

Want wanneer je in die gelukzalige staat bent, zelfs voor een moment, ben je je inderdaad aan het verbinden met het kristallijnen raster, het Christusbewustzijnsraster. Je verbind je daar mee. En als je daarmee verbonden bent dan is er alleen maar gelukzaligheid. Er is alleen euforie. Er is alleen het stijgen van de dopamine, de chemische stof in je die de vreugde in je brengt. Ja, je kunt dat maken wanneer je maar wilt. Het zit in je om dat te doen. Je hebt geen pillen nodig. Je hebt geen medicijnen nodig. Je hoeft alleen jezelf, je innerlijke zelf, in je op te laten stijgen, zoals het nu op dit moment doet! Ieder van jullie voelt dit in zichzelf.

Omdat het tijd is. Het is tijd dat de illusie instort die overal om je heen is in elkaar valt. Je ziet de tekenen hiervan.

Ja, het is waar, je wilt zoveel mogelijk in de vijfdimensionale expressie blijven. Maar je bent een mens. Jullie hebben menselijke lichamen. Je hebt menselijke gevoelens en gedachten. Dit trekt je soms terug in de illusie, maar weet dat als je teruggetrokken wordt in de illusie, de illusie inderdaad aan het instorten is. Zoals je hebt gehoord dat niets kan stoppen wat er gaat gebeuren, dan is dit wat er gebeurt. De verbinding met dit raster vindt opnieuw plaats, net als in Atlantis en Lemurië en andere beschavingen en, natuurlijk, in andere planeten en andere systemen. Jullie hebben dit allemaal al eens meegemaakt.

De tijden waarvoor je hier bent gekomen om de weg te wijzen om de Pioniers en Wegwijzers te zijn is nu hier. Ja, inderdaad, er zijn verschillende gebeurtenissen die zich gaan manifesteren. Ze zijn in behandeling. Ze zitten nu in een stroomversnelling en ze komen eraan. De waarheid zal worden onthuld.

Maar het is vanwege ieder van jullie die weer verbinding maakt met dit raster. Niet alleen aansluit op dit raster, maar het raster opbouwt. Je bouwt het steeds meer op. De vibratie hoger en hoger brengen zodat het raster weerkaatst op de planeet en de vibratie verhoogt. En natuurlijk mogen we de Grote Gebeurtenis die ook hier zijn weg vindt niet vergeten. De Grote Zonneflits komt eraan.

Daar ben je je allemaal op aan het voorbereiden. We hebben er alles aan gedaan om je astrale, je etherische en je fysieke lichaam voor te bereiden om de energieën die binnenkomen te weerstaan. Eerst langzaam, maar ook met steeds meer vaart. Er komen steeds meer energieën de planeet binnen.

Je bent steeds meer in staat om die energieën op te nemen. Het licht in je op te nemen, het verankeren in jezelf en het dan uitstralen. Het verspreiden naar alle uithoeken van de planeet. Jullie doen het bewust, maar je doet het ook onbewust.

Omdat jij het licht bent. Jij bent de liefde. Jij bent de waarheid. Jij bent de IK BEN die IK BEN. Het bewustzijn in jou. Het Bronbewustzijn in jou. Het Christusbewustzijn in jou. Het herinnert zichzelf in jou.

Ik ben Sananda. Ik verlaat jullie nu en zeg je dat Saint Germain tijdens de volgende sessie bij jullie zal zijn en een speciale boodschap van vrijheid zal brengen tijdens jullie Onafhankelijkheidsdag.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal, mijn lieve vrienden, mijn broeders, mijn zusters, jullie allemaal. We zijn hier als één samen om door deze overgang heen te komen en om volledig in ons ascentieproces te komen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen