Ellaster, Benjamin Fulford: Moord op Abe en opblazen Georgia Guidestones zijn “grote stap” in “wereldwijde veldtocht” die “grote gevolgen zal hebben”

Benjamin Fulford: Moord op Abe en opblazen Georgia Guidestones zijn “grote stap” in “wereldwijde veldtocht” die “grote gevolgen zal hebben”

Door Ella Ster on 10 juli 2022

Benjamin Fulford ziet enkele recente gebeurtenissen als onderdeel van een wereldwijde veldtocht tegen de politieke agenda van de G7-groep. Hij denkt dat “het tijdperk van Westerse hegemonie” en “eindeloze oorlogen” tot een einde komt. Daarbij zal het Verenigd Koninkrijk gaan breken met de NAVO en zich samen met Rusland verenigen in een nieuw Europa. De “sinistere groep van gangsters” die via overheden aan de macht is gekomen, zal worden verwijderd. “Het zal iets heel goeds zijn.”

Benjamin Fulford reageert in onderstaande video op de moordaanslag op de Japanse premier Shinzo Abe. Premier Abe werd op vrijdag 8 juli 2022 in de borst en nek geschoten. Daarbij is ook zijn hart geraakt. Hij is later die dag doodverklaard. De moord op premier Abe staat niet op zichzelf en Benjamin Fulford plaatst deze gebeurtenis in een bredere historische context.

Japan vazalstaat van Amerika

Na de Tweede Wereldoorlog eiste de VS dat de Japanse leiders hun bevelen zouden opvolgen. Verschillende politici die dit weigerden zijn toen vermoord. Uiteindelijk stemde de grootvader van Abe wel in om als marionet van Amerika het land te leiden. Japan is geen democratie meer sinds de Tweede Wereldoorlog en voert uit wat de Amerikanen en globalisten dicteren, stelt Fulford.

Benjamin Fulford is een onderzoeksjournalist van Canadese afkomst die al geruime tijd in Japan woont. Hij was redacteur en afdelingshoofd van de Azië-Pacific-editie van Forbes Magazine, heeft diverse romans in het Japans geschreven, o.a. over 9/11 en is woordvoerder voor de White Dragon Society. Hij heeft een groot netwerk van contactpersonen, variërend van staatshoofden tot maffia-figuren en ontvangt wekelijks inlichtingen van allerlei klokkenluiders binnen organisaties zoals het Pentagon, de CIA, Mossad, MI5, MI6, het Vaticaan, de P2 vrijmetselaars-loge en Europese koningshuizen. Deze deelt hij in wekelijkse berichten op zijn website, die enkele dagen later hier in het Nederlands verschijnen.

Moord op premier Abe gerelateerd aan neerhalen Georgia Guidestones

Volgens Benjamin Fulford is de moordaanslag op premier Abe een boodschap van Japanse nationalisten, die van Japan weer een onafhankelijk land willen maken. “Een onafhankelijk land, voor het eerst in 80 jaar.” Deze gebeurtenis vindt tegelijkertijd plaats met de afzetting van de Britse premier Boris Johnson, die (volgens Fulford’s bronnen bij de MI6) een “Duitse agent” is, het opblazen van de Georgia Guidestones en het gedwongen aftreden van de Israëlische regering. Al deze gebeurtenissen zijn geen toeval zegt Fulford en hij denkt dat het “Fake Biden regime”, premier Trudeau en president Macron de volgende zullen zijn. Hij ziet dit alles als een “stap in een wereldwijde anti-Nazi beweging”.

Benjamin Fulford gebruikt vaak de term ‘Khazaarse Maffia’ als synoniem voor de Cabal, een wereldwijde politieke kliek die de Agenda 21, ofwel de New World Order nastreeft. Alhoewel deze kliek is onderverdeeld in verschillende facties waaronder de Nazi’s, Zionisten, Jezuïeten en geheime genootschappen zoals de Knights of Malta, blijkt uit de gedragen gemeenschappelijke symbolen dat ze vaak heimelijk samenwerken, zoals in de Tweede Wereldoorlog. Mussolini, Hitler, de paus en Europese royals waren allemaal lid van de Knights of Malta. Na de Tweede Wereldoorlog zijn vooraanstaande Nazi’s middels Project Paperclip naar de Verenigde Staten verhuisd om daar hun politieke agenda voort te zetten.

Aanval op Fukuchima

Volgens  Benjamin Fulford heeft Japan rond 2010 ook al een poging gedaan om onafhankelijk te worden, middels de democratische partij die toen aan de macht was. Dit resulteerde op 11 maart 2011 in de vergelding door een nucleaire aanval op de zeebodem, die de tsunami veroorzaakte op de kernreactor van Fukushima, waarbij 20.000 mensen omkwamen. Men dreigde vervolgens Tokio aan te vallen, hetgeen tot miljoenen doden zou leiden. Om die reden gaf de Japanse regering zich over en “stemde in om marionet Abe te installeren”, aldus Fulford.

De moordaanslag op Abe is “een grote zet die grote gevolgen zal hebben”.
Benjamin Fulford

Tijdperk van Westerse hegemonie eindigt

Er is een wereldwijde machtsverschuiving gaande en Fulford verwacht veranderingen “in de wijze waarop de wereld bestuurd wordt”. De Westerse hegemonie (alleenheerschappij) is zichtbaar in de vertegenwoordiging van de in totaal vijf permanente leden van de VN-veiligheidsraad, waarvan vier zetels door Westerse landen zijn ingenomen. Niet bepaald een afspiegeling van de totale wereldbevolking. Dit tijdperk komt tot een einde en “er is een wereldwijde boycot tegen de G7-groep”, zegt Fulford.

Rusland heeft het andere kamp van de wereld gekozen, omdat ze inzagen dat “de mensen die de G7-landen besturen Nazi’s zijn, die gebrand zijn op genocide. Ze zijn incompetent.” Volgens Benjamin Fulford is het overduidelijk dat we wereldwijd, maar met name in de VS, “lijden onder een systeemfout” en “regime-falen” en dat we geregeerd worden door “een stel criminelen”.

De sekte van Baal

Jezuïeten

De oorsprong van de problemen wijzen in de richting van het Vaticaan en de “zogenaamde paus”. Fulford denkt dat de oorspronkelijke paus de wereld probeerde te verenigen, maar dat deze vervangen is door een avatar, kloon of dubbelganger. “Dit alles gaat niet stoppen totdat we doordringen tot de mensen achter paus Franciscus. Dit zijn dezelfde mensen die de bevelen hebben gegeven voor de massamoord in Fukushima en vele andere moorddadige gebeurtenissen. Dit zijn werelds ergste criminelen.”

Benjamin Fulford spreekt over een “wereldwijde veldtocht” om het plan om 90% van de wereldbevolking uit te moorden, te stoppen. Het opblazen van de Georgia Guidestones is een belangrijk signaal. (Op de Georgia Guidestones stond vermeld: “Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwigdurende balans met de natuur”.)

Europa gaat zich verenigen met Rusland

Nu Boris Johnson is verwijderd verwacht hij dat “Engeland nu openlijk gaat breken met de NAVO” en hun beleid in de Oekraïne. “Er gaat iets heel groots gebeuren.” Als dingen volgens het plan van de “wereldwijde alliantie” verlopen (de alliantie die de wereld wil bevrijden van de ‘Khazaarse Maffia’ en hun New World Order-plannen – red.), zal Europa zich gaan verenigen met Rusland. Rusland is de vijand van deze Khazaarse Maffia, omdat Rusland achter degenen aangaat die hele generaties en hele volken uitmoorden, om mensen tot slaaf te maken. “Ze zijn zeer kwaadaardig.”

“Het zal iets heel goeds zijn” en “een einde van de voortdurende oorlogen”
Benjamin Fulford.

Wereldwijde Pentagon biolabs

Dat geldt ook voor de Verenigde Staten die de autochtone Indianenbevolking grotendeels hebben uitgemoord. “De huidige Verenigde Staten zijn gebouwd op genocide. Het land is de bron van vele wereldwijde problemen vanwege de vele oorlogen die het in de afgelopen eeuwen heeft gevoerd. Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben ze 35 landen aangevallen en 20 miljoen mensen vermoord,” zegt Fulford. “Nu is er bewijs dat ze over de hele wereld biologische oorlogsfaciliteiten hebben gebouwd, in een zoveelste poging 90% van de wereldbevolking te vermoorden.”

Benjamin Fulford heeft gehoord dat er in augustus in de VS belangrijke bewegingen zullen plaatsvinden. Maar hij wil wel zichtbare veranderingen zien en niet slechts loze berichten op internet, bijvoorbeeld dat hoge piefen zoals Hillary Clinton zijn geëxecuteerd, die vervolgens de volgende dag op tv verschijnen, vervangen door een dubbelganger.

Tribunalen

Ook verwacht hij “Russische bewegingen tegen andere delen van Europa in samenwerking met de Engelsen”. Het zijn strategische zetten tegen “een criminele groep” die via overheden aan de macht is gekomen. Er is geen democratie meer in het Westen, er is geen sprake meer van mensenrechten en persvrijheid, “het is overgenomen door een sinistere groep van gangsters” die verwijderd moet worden. Benjamin Fulford heeft het volste vertrouwen dat er tribunalen zullen komen waarin deze misdadigers zullen worden berecht.

“Bron: www.ellaster.nl”

Terug naar pagina Diverse Berichten