Ancient Awakenings, “De Openbaarmaking komt steeds dichterbij”

 “De Openbaarmaking komt steeds dichterbij”

Ashtar gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 24 juli 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Uittreksel uit de meditatie met Ashtar

…Want weet dat wanneer er een blokkade van deze energie is, dat verschillende pijnen met zich meebrengt die je in delen van je lichaam hebt. Door de energie vrij te maken, vrij te laten om te stromen dan wordt alle pijn weggenomen. En als je dan de verschillende gereedschappen gebruikt die je hebt gekregen om de programmering los te laten, de programmering die zich in je chakra-centra bevindt, de programmering die door blijft gaan om die patronen van vorige levens van lang geleden naar je toe te brengen, dat alles kan worden bevrijd, in een moment, op dit moment, nu! Voel dat het bevrijd wordt. Zoals de Grote Yeshua ooit zei: “Het is uw geloof dat u heeft genezen.” Net zoals je geloof je nu kan genezen, kan je geloof je genezen.

Jouw programmering, als deze niet wordt vrijgegeven, kan het terug komendo. Dus laat het nu los. Laat het los. Laat het allemaal vrij door je lichaam stromen en alle energie vrijgeven. Alle oude programmering vrijgeven. Weet dat het nu verdwenen is, op dit moment. En dat omvat alles wat te maken heeft met je centrale zenuwstelsel, met je ruggenmerg. Alles wat te maken heeft met de uiteinden van je lichaam, je handen, je vingers, je armen, benen, tenen, voeten, alles; ogen. Ogen om te zien en oren om te horen. Vrij stromend. Geloof het en je zult het zien. Je gezichtsvermogen: geloof het letterlijk en je zult zien. …

Lord Asthar

Ik ben Ashtar. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, op deze geschikte tijd, deze tijd die lang heeft geduurd.

Lang hebben jullie gezocht naar de verschillende dingen die in jullie samenleving zouden kunnen gebeuren die verandering zouden teweegbrengen, of het zien van verandering teweeg zouden brengen. Of het omvallen van de dominostenen waar je al vaak over heb gehoord. Ik ben nu hier op dit moment om jullie te vertellen dat het zeer binnenkort zal komen. Veel veranderingen staan op het punt de mensheid te overkomen, op veel verschillende manieren en uit veel verschillende bronnen.

En van onze kant, in onze schepen, wij hebben ons voorbereid zoals je eerder hebt gehoord, de voorbereiding op de Grote Omschakeling die naar deze planeet komt. Ik spreek over De Event, ja. Maar ik heb het ook over de, wat je zou kunnen noemen ‘mini-events’ die vooraf plaatsvinden.

En een daarvan is het begin van Disclosure, het begin van de onthulling van onze schepen. Dus in de zeer nabije toekomst, weken, misschien maanden, zullen jullie steeds meer van onze schepen gaan zien. Meer van wat je grote waarnemingen zou noemen. Velen over de hele planeet zullen het spektakel aanschouwen dat hun vanaf onze schepen kan worden getoond. Meer daarover kan op dit moment niet worden gegeven. Maar net genoeg nu om jullie een idee te geven van wat er gaat gebeuren.

Jullie hebben lang gewacht. Jezelf lange tijd voorbereid. Ik spreek nu niet over dit leven. Maar vele levens daarvoor hebben jullie je voorbereid. Je verschillende lichamen voorbereid. Niet je fysieke lichaam, maar je astrale, je etherische, je mentale en causale lichamen om je voor te bereiden op deze verandering die komt waar de energieën in je lichaam toenemen. En overal om je heen nemen de energieën ook toe. Je bent steeds meer in staat om met deze energieën om te gaan, om deze energieën te weerstaan.

Het is tijd. Het is de tijd waarop jullie hebben gewacht, naar hebben uitgekeken, de tijd waarop alles zal worden geopenbaard. Het komt eraan. En het is nu heel dichtbij. Let op.

Let op de verschillende bronnen terwijl steeds meer waarheden nu doorsijpelen. Doorsijpelen door de verschillende mediaprocessen die er zijn wat er toe leidt dat zelfs de massamedia begint om te draaien. Want ze kunnen de duisternis niet veel langer vasthouden en tegelijk in het licht zijn. Dat is niet mogelijk. Weet dit.

Weet dat alle omstandigheden die zich nu over de hele planeet voordoen dit proces naar voren brengen. De waarheid naar buiten brengen. Onthullingen naar buiten brengen. Wat leidt tot de Grote Omschakeling en de Zonneflits die over de planeet komt en iedereen zal op dat moment het licht in zich vinden.

Ik ben Ashtar en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie naar de sterren blijven kijken wanneer je de kans hebt. Omdat je familie daar over je waakt. En als je kijkt en gelooft zullen ze zich aan je tonen terwijl je derde oog zich steeds verder opent, dan heb je de ogen om te zien.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen