Ancient Awakenings, “Jullie zijn ver voorbij deze illusie”

“Jullie zijn ver voorbij deze illusie”

Saint Germain gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 14 augustus 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Saint Germain

Ik ben Saint Germain. Ik kom op dit moment terwijl de dingen doorgaan. En terwijl je blijft begrijpen dat alles inderdaad het grotere geheel is, beginnen steeds meer van jullie, steeds meer van de collectieve jullie dat te begrijpen.

Dat dit het grotere plaatje is. Dit is het deel van het grotere plan en alles gebeurt inderdaad met een reden. Dus zelfs als je naar buiten kijkt en de vele dingen ziet die gebeuren, veel dingen die gebeuren binnen de 3D-matrix, de matrix van illusie, heel goed wetende dat dit een illusie is. Het is een film. Het is een show die zich voor je neus afspeelt. En voor degenen onder jullie die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen, weten dat. Je weet dat het deel uitmaakt van het plan en slechts een illusie is om te bekijken, om je bewust van te worden, maar om er geen deel van uit te maken. Omdat jullie er geen deel van uitmaken. Jullie zijn ver voorbij deze illusie.

Er zijn er natuurlijk die proberen je vast te houden, je proberen tegen te houden. Maar ze weten dat ze je niet langer kunnen tegenhouden. Dus reiken ze alleen uit naar degenen die nog niet ontwaakt zijn en proberen ze voor hun zaak te winnen, proberen ze hen onder hun controle te houden. Maar ze weten dat ze dat ook niet lang meer kunnen doen.

Hebben ze het opgegeven? Nee. Ze hebben het niet helemaal opgegeven want ze zullen zeker niet opgeven zolang de laatste nog overeind staat. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken is vooruitgaan, over doorgaan en die illusies uit het verleden loslaten: die angsten, die haat, die jaloezie, al die dingen die je aan de illusie hebben vast gehouden, je vasthielden aan de 3D-matrix tot op dit punt, maar niet langer.

Niet alleen is het niet langer meer voor jou, maar ook niet meer voor ons. Omdat we  zien wat je ‘de tekens aan de wand ‘ zou kunnen noemen, dat er velen zijn die niet zullen ontwaken. Ze zullen niet ontwaken tenzij ze worden wakker geschud. Wakker geschud voor hun vrijheid. Ze zullen hun vrijheid pas begrijpen als ze volledig beseffen dat ze niet vrij zijn geweest. Zij begrijpen dat niet zoals jij dat begrijpt. Jij begrijpt wat vrijheid inhoudt. Maar velen begrijpen dat niet. Ze denken dat ze vrij zijn, maar ze beseffen diep van binnen dat ze dat niet zijn, ze denken dat ze er niets aan kunnen doen. Maar zij kunnen dat zeker wel, jij kunt het ook en wij kunnen het ook.

Dus begrijp dat naarmate de dingen verder gaan er tijden zullen zijn dat we steeds meer gaan ingrijpen. Als ik ‘wij’ zeg, heb ik het over alle Krachten van Licht: de Alliantie, de Galactische krachten, die komen allemaal samen en zijn klaar om naar voren te stappen. Jullie hebben dit gehoord van de Galactische die met jullie hebben gesproken. Ze hebben gezegd dat ze klaar zijn om op te springen bij de geringste oorzaak waar ze kunnen beginnen in te grijpen. En er komen tijden dat dit inderdaad kan gebeuren.

Zal het gebeuren? Ik kan niet met zekerheid zeggen wat het tijdsbestek is. Maar ik kan je vertellen dat ze voorbereid zijn. Ik kan je vertellen dat wij, als de Geascendeerde, voorbereid zijn. Ik kan je vertellen dat alle strijdkrachten van de Alliantie, de Witte Hoeden, zijn voorbereid. Ze weten wat er gaat komen en hebben dit al een tijdje voorbereid. Dit gaat zelfs terug naar de vroege oudheid, naar Atlantis en Lemurië , het gaat zover terug.

En vanaf daar gaat het nog verder terug, naar meerdere levens en systemen en sterrenstelsels en planeten, waar jullie, de systeembrekers die jullie zijn en blijven, vandaan komen, en je bent er nu weer. We werken er allemaal samen aan. Dus wanneer we klaar zijn om naar voren te kunnen stappen, die tijd komt steeds dichterbij, dat we inderdaad kunnen ingrijpen en jullie meer kunnen helpen. Omdat jullie erom vragen. Jullie, de Krachten van Licht, jullie allemaal die de Lichtwerkers en Lichtstrijders zijn, de Systeembrekers, hebben ons gevraagd om meer en meer naar voren te treden. En hoe meer je vraagt hoe meer we kunnen doen.

En hoe meer we zien dat degenen over de hele planeet niet op tijd ontwaken, hoe meer we ook kunnen beginnen in te grijpen. Omdat ze het zelf niet kunnen. Nogmaals, ze hebben iets nodig om ze wakker te schudden.

En daar gaat het allemaal om, om vrijheid. En de wedergeboorte van jullie Republiek. De Republiek, niet alleen de Verenigde Staten van Amerika die allemaal samen samen. Maar voor alle landen over de hele wereld. Alle mensen over de hele planeet komen weer samen zoals het bedoeld was en zoals het zal zijn terwijl steeds meer mensen ontwaken. Of ze nu uit zichzelf wakker worden zoals jij hebt gedaan, of dat ze iets speciaals nodig hebben om ze wakker te maken, die tijd komt eraan.

Ik ben Saint Germain en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat jullie blijven begrijpen dat je vrij bent. Je bent altijd vrij geweest. Je zult dat altijd blijven, die tijd komt eraan.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen