Ancient Awakenings, “De  Hemelpoorten op Aarde gaan open”

 “De  Hemelpoorten op Aarde gaan open”

KaRa ( Pleiadische Afgezant) gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 28 augustus 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

KaRa

Ik ben KaRa. Ik kom om bij jullie te zijn in deze tijd, in deze speciale tijden waarin jullie je bevinden. Want inderdaad, alles verandert snel.

Waarheden komen naar buiten uit veel verschillende richtingen, uit veel verschillende bronnen. Overal komt Licht binnen. Sterrenzaden, Lichtwerkers, Lichtstrijders, jullie verspreiden dit Licht allemaal, jullie brengen de waarheid naar voren en halen het oude paradigma van de driedimensionale illusie naar beneden.

Want zoals je weet, terwijl de trillingen op de planeet blijven toenemen, moeten de oude trillingen van de derde dimensie stoppen. Dat is wat er nu gebeurt, wat grote verwarring veroorzaakt, veel tumult veroorzaakt over de hele planeet terwijl de eindtijd steeds meer onthuld wordt, de eindtijd van de oude derde dimensie. Of, zoals Aartsengel Michaël onlangs zei, het Spel, het Spel loopt op zijn einde. Jullie zijn zeker, jullie allemaal, de katalysator om een einde te maken aan het oude en om het nieuwe voort te brengen.

Wij, in onze schepen waken al geruime tijd over jullie en bereiden ons voor op de tijden dat we inderdaad fysiek bij jullie kunnen zijn. Die tijden naderen steeds meer in wat jullie ‘openbaarmaking’ noemen.

Want zelfs die ‘krachten die zijn’ zullen binnenkort de ‘de krachten die waren’ zijn. Zelfs zij weten dat die tijden naderen. Ze zullen niet in staat zijn om onze krachten, onze krachten van Licht, onze krachten van liefde tegen te houden. Want dit zijn die speciale tijden waar jullie allemaal voor hebben gewerkt, waar jullie je allemaal op hebben voorbereid, voorbereid op je eigen persoonlijke ascentie, ja. Maar ook voorbereid op de collectieve ascentie met de mensheid op deze planeet.

Want aangezien er veel oorlogen zijn geweest in de Melkweg en buiten deze Melkweg, Star Wars waarover je hebt gehoord, die je gezien hebt en waar een film van is gemaakt, dat is allemaal echt. Het is tot nu toe van deze planeet weggehouden.

Maar de poorten van de hemel gaan nu open, de poorten van de hemel op Aarde gaan open. Niet om te strijden, niet voor oorlogen, maar voor het Licht dat vanuit zoveel verschillende bronnen binnenstroomt. Zodat jullie allemaal eindelijk je bestemming zullen bereiken en je missie kunt uitvoeren zoals het bedoeld is. En ik spreek nu over de laatste missie hier op Aarde.

Want zoals je weet, nadat dit allemaal tot een einde is gekomen en je aan het nieuwe begin begint, zul je de keuzes hebben om verder te gaan zoals je zelf wilt. Of het nu in deze prachtige nieuwe Hof van Eden wilt blijven, op deze planeet, of jullie bevinden zich op weg terug naar huis, naar jullie lang geleden verloren familie. Wat je ook kiest. Dat is aan jou en aan niemand anders. Want niemand heeft macht over je, tenzij je ze die macht geeft. Jullie weten nu allemaal dat de kracht in je groter is dan alle kracht, want die is eindeloos. Integendeel, het is gelijk aan alle kracht in het universum. Want jij bezit die macht. Je hebt die Bronkracht in je. Het wordt nu meer en meer voor je vrijgegeven. Jullie komen steeds dichter bij het herinneren van wie je bent, waarom je hier was, waar dit allemaal over gaat, en hoe jullie zelf het Licht kunnen blijven verspreiden, de liefde naar alle delen van de planeet kunnen verspreiden en dit hele verhaal tot een einde kunnen brengen.

Ik ben KaRa. En ik verlaat jullie nu met vrede en liefde. En binnenkort, heel binnenkort, zullen we onszelf weer bij elkaar bevinden. Velen van jullie zullen je verbinding met mijzelf realiseren, veel van mijn broeders en zusters, onze broeders en zusters van de vele verschillende beschavingen die hier zijn om op dit moment te helpen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen