Ancient Awakenings, “Raak niet ontmoedigd door de illusie die zichzelf uitspeelt”

“Raak niet ontmoedigd door de illusie die zichzelf uitspeelt”

Sananda gechanneld door James McConnell

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op op 14 november 2022.  (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen met Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.

Sananda

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment bij jullie om je hoop te blijven geven. Om door te gaan met het verschaffen van meer begrip van alles wat er in jullie levens gebeurt, en alle levens van het collectieve bewustzijn van de mens op de hele planeet. Want dit is de tijd waar jullie al zo lang over hebben gehoord, die al zo lang is voorspeld, de Grote Omschakeling die nu aan de gang is.

Raak niet ontmoedigd door dingen die je ziet in de illusie. Want zoals je vaak hebt gehoord, is het gewoon dat: een illusie. Het is een show, een film die zich afspeelt, als je het zo wilt zien.

En als je het op die manier ziet, kun je doorgaan met je leven, niet vastgehouden worden in het moeras, in de drek van de driedimensionale illusionaire expressie. Want je bent nu verder dan dat.

We hebben jullie verteld dat jullie niet langer in de driedimensionale expressie zijn, behalve wanneer jullie jezelf daar laten zijn. Je laat jezelf ontmoedigen. Je laat jezelf ontmoedigen en gedesillusioneerd raken.

Maar als je jezelf in de vierde dimensie bevindt, en zelfs in de vijfde dimensie, dan heeft alles wat buiten je gebeurt heel weinig betekenis voor je in je leven. Dat is waar je moet blijven: in de hogere expressie van de vierde en vijfde dimensie.

En wanneer je in die vijfdimensionale uitdrukking kunt zijn, voel je de gelukzaligheid. Je voelt het proces van loslaten waarbij je letterlijk met de stroom mee kunt gaan, zoals je vaak hebt gehoord. Ga gewoon mee met de stroom van creatie, van leven, van liefde. Ga er gewoon mee door.

En als je dat doet zul je merken dat je hoog vliegt, de hemel in zweeft met je eigen wezen. Want je wordt niet meer tegengehouden. Tegengehouden door de haat, tegengehouden door de oude programmering van angst, jaloezie en alle andere emoties die jullie in de driedimensionale illusionaire expressie kunnen vasthouden. Dat is niet waar je nu wilt zijn.

Natuurlijk zullen op bepaalde momenten in je leven de oude programmering naar boven komen. En als die opkomen, word je er dan bewust van, want alleen dat: herinneringen die programma’s vasthouden die je in bepaalde richtingen blijven bewegen, blijven je ego aansporen om zichzelf te laten gelden. Omdat het nog steeds de controle kan blijven houden.

Maar zoals je weet, neem je steeds meer de controle over je ego. En als je dat doet, zal je ego een stap opzij doen en de hogere niveaus van jezelf naar voren laten komen. Dat is waar jullie nu allemaal naartoe gaan, waar jullie allemaal naartoe werken. Worden getraind om klaar te zijn om de veranderingen in jezelf te accepteren.

Er vinden nu heel veel veranderingen plaats binnen jullie allemaal.

Ja, er zijn zeker veranderingen buiten jezelf in de buitenwereld, maar er vinden zoveel veranderingen plaats binnenin jou, binnen je DNA-processen, waarbij je DNA zich opnieuw verbindt om veel meer verandering binnenin jou teweeg te brengen. En daarbij, zonder dat je het meestal beseft. Maar er zijn van die momenten, of je nu in je droomstaat bent of in je wakende staat, dat je je bewust wordt, vollediger bewust dat je zoveel meer bent dan alleen dit fysieke lichaam, dit bewustzijn in een fysiek lichaam. Omdat het eerst jou bewustzijn is en dan je fysieke vorm.

Ga door, elke dag, ga vooruit, zelfs elk moment, ga vooruit met je verschillende denkprocessen. Blijf op een positieve manier denken, wetende dat alles inderdaad werkt voor het grotere goed van het gehele collectieve bewustzijn van de mens.

En terwijl alles doorgaat zul je ontdekken wat we al zo vaak hebben gezegd, niets kan stoppen wat er gaat komen. Je zult volledig leren wat de volledige gevolgen daarvan zijn en waarom we dit hebben gezegd. Waarom je het uit zoveel verschillende bronnen hebt gehoord. Want, mijn broeders en zusters, het is nu inderdaad de tijd om er klaar voor te zijn.

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede, liefde en eenheid. Dat je steeds meer volledig gaat beseffen wie je bent, waarvoor je hier bent en hoe je alles op een positieve manier vooruit kunt helpen.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Vergeef, vergeet, ga verder”

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen